Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Little Witch Academia

Studio Trigger Special Movie Winter 2014 Spring 2013 Fantasy Magic

 • Please log in to reply
21 replies to this topic

#16 iristella

iristella

  Heelchou!

 • Administrators
 • 10,428 posts

Posted 11 July 2015 - 00:04

Bασικά σε δύο ξεχωριστές χρονιές έχουν έρθει αντιμετωπα τα LWA και Death Parade/Billiards w/e και νικάει το LWA κατά κράτος. 


> Έχουμε πολύ καλή συλλογιστική στην συμβίωση ανάμεσα σε τρείς τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Έδειξε με πολύ ωραίο τρόπο η ταινία πώς γίνεται καταπιεστικό το να προχωράς προς στο στόχο σου χωρίς να υπολογίζεις τίποτα και κανέναν που συμμετέχει σε αυτό. Έδειξε την σύγκρουση με διαφορετικό coping mechanism και αντιμετώπισε τους χαρακτήρες αρκετά ώριμα. 

> Είχαμε παχουλό χαρακτήρα που δεν τον αντιμετώπιζαν σαν τον λεπρό της παρέας και χωρίς να φανεί το βάρος της ως κάτι το αρνητικό. Θα μπορούσαμε βέβαια να αποσυνδέσουμε κάποια στιγμή τους παχουλούς από το φαί και να είναι παρόντες χωρίς να σχετίζονται με αυτό το στερεότυπο.

> Εξαιρετική παράθεση διαφοράς απόψεων ανάμεσα στην αντιμετωπιση καταπιεστικών συμπεριφορών από περιθωριοποιημένες ομάδες. Από την μία η άποψη του να σταματήσει μία πρακτική με συγκεκριμένο ιστορικό κακοποίησης και από την άλλη η προσπάθεια να γίνει reclaim. Κάθε μία από τις πλευρές είχε τον συλλογισμό της και παρά την εξέλιξη της ιστορίας που αναπόφευκτα εστιάζει στην μία δεν αναιρεί την άλλη. 


LWA 3 when? :( #17 Petran79

Petran79

  YOU GET TO BURNING!

 • Review Team
 • 2,754 posts
 • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 July 2015 - 12:42

και δη απο το κλεμμενο φαι...

πλειοψηφια των Αnime και Manga που εχω δει, αν και σχεδον τα εχω ξεχασει!


#18 maarinos

maarinos

  Anime Amateur

 • Members
 • 109 posts

Posted 25 June 2016 - 10:04

Μετά το Space Patrol Luluco, η studio trigger ξεκινάει την παράγωγή επεισοδίων για το Little Witch Academia.#19 maarinos

maarinos

  Anime Amateur

 • Members
 • 109 posts

Posted 26 June 2017 - 22:01

Δύστυχος η σειρά ήρθε στο τέλος της. :cry5:#20 Petran79

Petran79

  YOU GET TO BURNING!

 • Review Team
 • 2,754 posts
 • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 July 2017 - 00:17

Aπό τις καλές σειρές της χρονιάς και μάλλον η καλύτερη σε ότι αφορά το animation. Πλέον λίγα στούντιο δεν μιμούνται το ΚyotoAni. 


πλειοψηφια των Αnime και Manga που εχω δει, αν και σχεδον τα εχω ξεχασει!


#21 Kai

Kai

  Fluent in sarcasm

 • Review Team
 • 2,409 posts

Posted 16 July 2017 - 09:15

Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή από το να περιμένω να το δω όλο μαζί τελειωμένο, καιρό είχα να ευχαριστηθώ 25ρα σειρά και να τη δω χωρίς κόπο. Το πρώτο μισό το βρήκα λίγο πιο διασκεδαστικό από το δεύτερο, χωρίς το δεύτερο να χάνει πάρα πολύ και να έχει καλό character development για την ηρωίδα χωρίς να την κάνει να χάσει την αρχική της σπιρτάδα. Full female cast πρωταγωνιστών με πολύ συμπαθητικούς χαρακτήρες και εξαιρετικά refreshing το γεγονός πως είχες 0 fanservice σε μια σειρά που άνετα θα μπορούσε να μπει, δηλαδή αν μπορεί να το κάνει το studio Trigger αυτό, μπορούν να το κάνουν όλα τα studio. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η προσέγγιση της Cavendish στη σειρά, αισθητή αλλαγή από το OVA, μου θύμισε λίγο τη σχέση των πρωταγωνιστριών στο Class Mask αν κι εκεί ήταν πιο δραματική. Δεν θα με πείραζε να είχε 50 επεισόδια και να είχε κι άλλα κωμικά fillers και να έφταναν ακόμη πιο δύσκολα στο στόχο τους, θα τα έβλεπα άνετα, για σειρά που ξεκίνησε από αυτοτελές OVA μια χαρά τα πήγε.#22 Petran79

Petran79

  YOU GET TO BURNING!

 • Review Team
 • 2,754 posts
 • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 July 2017 - 19:14

Μου άρεσε πολύ περισσότερο η προσέγγιση της Cavendish στη σειρά, αισθητή αλλαγή από το OVA, μου θύμισε λίγο τη σχέση των πρωταγωνιστριών στο Class Mask αν κι εκεί ήταν πιο δραματική. Δεν θα με πείραζε να είχε 50 επεισόδια και να είχε κι άλλα κωμικά fillers και να έφταναν ακόμη πιο δύσκολα στο στόχο τους, θα τα έβλεπα άνετα, για σειρά που ξεκίνησε από αυτοτελές OVA μια χαρά τα πήγε.

 

Οι χαρακτήρες και το concept έμοιαζαν κάπως με  μια παλιότερη σειρά της Gainax, την Princess Yucie.

Αν δεν την έχεις δει, κάντο. Ήταν να βγει και sequel αλλά νομίζω η LWA είναι ο πνευματικός διάδοχος της.


πλειοψηφια των Αnime και Manga που εχω δει, αν και σχεδον τα εχω ξεχασει!
Also tagged with one or more of these keywords: Studio Trigger, Special, Movie, Winter 2014, Spring 2013, Fantasy, Magic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users