Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Love Stage!!

yaoi 2014

  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#31 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 August 2014 - 22:41

AOTS!  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ>>>>γιατι το βλεπω αυτο...γιατι το....το..βλ..

 

Νομίζω αρχίζω και το χάνω, ειδικά με συνδιασμούς love stage και dramatical murder, μερικά doujins μοου λείπουν και θα χω μπει για τα καλά στα σκοτεινά μοτοπάτια των fudanshi without salvation!

Οι φαντασιώσεις ήδη χτυπάνε και πέθαινω από τα γέλια.

 

Μήπως πήγαινανε όντος για κάπιο είδος σσατηρισμού στην denko και στον OP? Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά στην-στον καημένηο τον Iζούμι. 

 

Best scene of episode 5.

 

Spoiler:

フカフカ

#32 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 18 August 2014 - 20:03

... Έχοντας μπει στο τρυπάκι του να παρακολουθώ το manga όποτε θυμούνται να βγάλουν update, αγνοώ συνειδητά τα κακώς κείμενα κι απλά γελάω (γιατί είμαι κακός κι αναίσθητος άνθρωπος) και δε μου κάνει τίποτα εντύπωση στο Love Stage!!

 

Anyhow, το συγκεκριμένο anime το κρίνω με γνώμονα την απόδοση από το πρωτότυπο. Κι εφόσον πλέον έχω συνηθίσει και τον DAIGO και η φωνή του δεν μου καταστρέφει την εικόνα που είχα για τον Shougo (και τα σοβαρά brother complex issues του πάνω απ'όλα), όλα μου φαίνονται ΟΚ. Πραγματικά, μπορεί η υπόθεση και το character development να είναι άθλια αλλά αυτά ισχύουν και στο πρωτότυπο. Όλα έχουν αποδωθεί σχεδόν καρμπόν από το manga. 

 

Άντε να τελειώσει η σειρά, να κάνουμε debate τι είναι χειρότερο εκεί μέσα!  :mafia:



#33 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2014 - 22:10

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Mία φράση που δεν περίμενα να πω ποτέ για yaoi. :P Αλλά εντάξει όταν πάνω στο romancu αντί να λιώνεις σε έχει πιάσει υστερικό γέλιο και έχει πέσει και η ατάκα τύπου "It's ok if its Ryouma sama" νομίζω ότι κάτι πάει λάθος. Ένιωσα ανάλογα συναισθήματα με το φινάλε του True Blood. Λύτρωση με τους τίτλους τέλους!

Ένας σύντομος και περιεκτικός οδηγός για το πώς το rape culture είναι εσωτερικευμένο από το γυναικείο φύλο και επηρεάζει τα ομόφυλα ζευγάρια. Θα μπορούσε να γραφτεί εργασία πάνω σε αυτό το anime δυστυχώς όχι με την καλή έννοια. Επίσης ενοχλήθηκε κανείς άλλος από το πόσο cheap ήταν η παραγωγή για κάτι το οποίο προφανώς και είναι fujoshi bait και θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι;

Πάντως αν είχε μία επιτυχία σαν σειρά  είναι το ότι με έκανε να θέλω να δω το spin off με Rei και Shougo. Και οκ το γέλιο κάνει καλό στην υγεία (τα καρούμπαλα από το facedesk από την άλλη όμως όχι).



#34 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 25 November 2014 - 00:15

Βγήκε αυτές τις μέρες ένα ova που είναι η συνέχεια του anime.Θα το βρείτε στα γνωστά μέρη :3



#35 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 November 2014 - 00:18

Το Οvaki ήταν γλυκούλι και είχε μέσα όλα εκείνα τα λάθος πράγματα τα οποία το φέρνουν αρκετά προς την μεριά του creepy. XD

Θα ήθελα αν υπάρξει συνέχεια να επικεντρωθεί στο Shougo Rei pairing. 



#36 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 25 November 2014 - 00:31

Για αυτό το pairing υπάρχει το novel backstage αν δεν κάνω λάθος.



#37 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 06 February 2015 - 01:50

Και εγώ το ίδιο πράγμα θα πω με την Ιριστέλλα.  Επιτέλους τελείωσε. Είχα δει μέχρι το επεισόδειο εννια, έπειτα το παρατησα επειδή κολλουσε το βίντεο και μου έσπαγε τα΄νεύρα.. Σήμερα είδα το τελευταίο... τρομερή ξενέρα μιλάμε (έχω ξεχάσει το επίσημο λεξιλόγιό μου).

Παραήταν σουίτ και κάντυ και ζαχαροκάλαμα.. Και το τέλος?? Ένα απλό σαγαπω?? Γιατί να μην υπάρχει μια αστεία σκηνή, γιατί να μην μπουκάρει στο σπίτι του Ryouma ο αδελφούλης και να τους πιάσει στα πράσα και να γίνει αυτό που δεν έγινε?? Ή γιατί να μην ξαναεπαναληφθεί το διαφημιστικό με τον γαμο και να ξαναφάει σαβούρα ο Sena παραπατώντας με το τακουνάκι του , αυτή τη φορά όχι από το άγχος του, αλλά από τη χαρα του. Θα απογοητεύθηκαν ελπίζω και οι περιμένοντες τα τρελά sex scenes.

Τι να πω άλλο? Η σκηνή που μένει εν τέλει και αφομοιώνεται βαθυά στον νου μας είναι η εξής:

(watch the Wish scene on youtube until I can manage with some probs,thanks)


Edited by SpeedFreak, 06 February 2015 - 01:54.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ




Also tagged with one or more of these keywords: yaoi, 2014