Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 5 votes

Tokyo Ghoul

Ghoul Horror Psychological Seinen Supernatural 2014

  • Please log in to reply
158 replies to this topic

#151 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 20 February 2016 - 14:42

well.....1 year later....

 

το ειχα ξεκινησει και το ειχα αφησει στο 4ο της πρωτης σεζον..πριν λιγες μερες το ξανα ξεκινησα απο την αρχη και το τελειωσα ολο.....

 

αρκετα καλο σαν σειρα..θα μπορουσα να πω οτι θα ηθελα και αλλο...

για καποιον σαν εμενα που δεν διαβαζει μανγκα οποτε και δεν μπορω να το συγκρινω σαν στορυ ηταν μια χαρα οι μαχες αρκετα καλες αν και θα ηθελα αρκετα παραπανω σε διαρκεια....ωραιο animation ωραιοι χαρακτηρες και μου αρεσε που σε εβαζε στο τρυπακι να μην νοιαζεσαι καθολου για τους ανθρωπους και να εισαι απο το αλλο στρατοπεδο...σε αλλες σειρες θα μπορουσα να πω οτι θα ειχα ενα διλημα..

 

στα αρνητικα...λιγο οτι πηγαν να δωσουν ενα ποιο σοβαρο υφος κατεμε απο οτι μπορουσε να αντεξει η σειρα,μερικα πραγματα μου εδειχνε οτι τα ετρεχε αρκετα,και το wtf τελος.....

 

γενικα θα της εβαζα ενα 7.5/10 θα μπορουσα να βαλω και 8/10 αλλα μονο αν το τελος ηταν ποιο καλο εξηγουσε περισσοτερα και ηταν 24αρα αντι για 12αρα...

 

και τωρα...τι βλεπουν?εχω μια ταση οταν μου αρεσει ενα genre που βλεπω οταν τελειωνει να θελω να συνεχισω με σειρα ιδιου στυλ....


                                                                       


#152 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 May 2017 - 11:13

Necro bump, την ξεκίνησα σήμερα, έχω δει μέχρι το 6ο και δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Νομίζω ότι οι καφρίλες είναι εκεί μόνο και μόνο για να χουμε να λέμε ότι είναι μια gore σειρά. Από ζουμί δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο. Δυστυχώς δεν μπορώ να φάω με τίποτα ότι όλοι ζούμε ήσυχα και ωραία αλλά να μωρέ υπάρχουν τα ghouls που τρώνε ανθρώπους. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Ω ναι, ήθελα να το πω! Μου θύμισε την φάση από το psycho pass που ο κακός στην δεύτερη σεζόν έχει όργανα από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. ΟΣΟ ΚΟΥΛ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! (~το κάλεσμα μου στην πλευρά της λογικής προς τους Ιάπωνες σεναριογράφους!)

 

Μου αρέσει που υπάρχουν άπειροι χαρακτήρες, από ατμόσφαιρα μου θυμίζει λίγο durarara, υποθέτω ότι κάποιοι από αυτούς θα πάνε άκλαφτοι για να "προχωρήσει" η σειρά. Τέσπα άντε άλλα έξι επεισόδια, μια σεζόν ακόμα και δύο ova (~fyi για τον προλαλήσαντα που νόμιζε ότι έχει ξεμπερδέψει με μία σεζόν). :yawn2:  :cry5:


Edited by Hazuki, 01 May 2017 - 11:13.

rsrGbGx.gif

#153 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 01 May 2017 - 19:14

Για μένα το ζουμί της σειράς είναι το suffering του πρωταγωνιστή. Εκεί είναι νομίζω και το selling point, αφού απευθύνεται σε συναισθηματικούς βρικόλακες. Sob stories κι έτσι.

Η ιατρική στο tokyo ghoul universe είναι πολύ προχωρημένη, για αυτό και οι άνθρωποι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για πτωματοφάγους που ζουν ανάμεσά τους. Είναι βέβαια συμβολικά όλα για τις υποκουλτούρες και πώς αυτές ενσωματώνονται ή συνυπάρχουν με την κυρίαρχη κουλτούρα.

Θα έβλεπα πάντως και έναν τρίτο κύκλο, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετό υλικό στο manga.



#154 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 May 2017 - 09:40

Πάει η πρώτη σεζόν, αν και νόμιζα ότι θα μου ήταν βαρετή, τελικά μου άρεσε παρά την κλάψα του πρωταγωνιστή και το υπερ angst τελευταίο επεισόδιο. Νταξ, δεν είναι και το ποιο πρωτότυπο πράμα αλλά γι αυτό που είναι την λες και καλή. Βρήκα πολύ καλούς τους κακούς της υπόθεσης με εξαίρεση τoν αδερφό της Touka που είναι μια από τα ίδια, ο angsty onichan που έχει κάνει joined με την κακή μεριά λόγο παιδικού τραύματος. Βέβαια το ίδιο κάνει και ο πρωταγωνιστής αλλά πιστεύω είναι μούφα, κάτι θα γίνει και θα γυρίσει πίσω! Στην 2η σεζόν τα τρία πρώτα που είδα ήταν κάπως βαρετά. Πιστεύω θα αλλάξει μια και που έχουν εμφανιστεί νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Επίσης ρε vectra πως είδες μόνο την 1η αφού τελειώνει σε clif hanger, ΔΕΝ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙΣ!  :chigau:


rsrGbGx.gif

#155 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 09 May 2017 - 10:09

 Επίσης ρε vectra πως είδες μόνο την 1η αφού τελειώνει σε clif hanger, ΔΕΝ ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙΣ!  :chigau:po

που καταλαβες εσυ οτι ειδα την 1η σεζον μονο...?
το V2 τελειωσε το 15 και το ποστ μου το εχω κανει το 16...μαλλον με παρεξηγησες :wet2: 
και παλι καλα που το ειχα αφησει 1 χρονο οπως γραφω και το ειδα με την 2η σεζον γιατι αλλιως θα ειχα σαλταρει....


                                                                       


#156 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 09 May 2017 - 12:11

Sorry bra! :beaten: Έχουν βγει κάτι ova, τους έχει ρίξει κανένας καμιά ματιά, είναι συνέχεια, ποιος ξέρει και τελικά πόσο πάνε οι ντομάτες Νίκο Τσαμτσίκα!; :cry5:


Edited by Hazuki, 09 May 2017 - 12:11.

rsrGbGx.gif

#157 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 May 2017 - 11:40

Τελικά μεγάλη απογοήτευση η δεύτερη σεζόν, πολύ emo! Ενώ η πρώτη ήταν αρκετά καλή, στη δεύτερη μέχρι να τα βρει ο πρωταγωνιστής με τον εαυτό του μας πήρε η νύχτα. Τα τελευταία τρία επεισόδια κάτι πήγαν να πουν αλλά τελικά σε αφήνει ας πουμε σε cliff hanger. Τέσπα περιμένω επόμενη σεζόν μιας και που το manga συνεχίζει.


rsrGbGx.gif

#158 november27

november27

    Anime Newbie

  • Members
  • 35 posts

Posted 14 May 2017 - 18:32

Βασικά η λέξη emo κολάει γάντι σ 'αυτη τη σειρά :laugh: :laugh:  Αν δεν είχε τόσο ωραίο animation ούτε μισή σεζόν δεν θα είχα δεί.

 

Λίγο άσχετο,αλλά όποιος περιμένει Season 3 ας ρίξει μια ματιά στο chapter 125(το τελευταίο ως τώρα).Δεν κάνει τίποτα σοβαρό spoiler και για όσους είναι fun kanekiXtoka pure win chapter :hehe:


Edited by november27, 22 May 2017 - 09:57.


#159 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 December 2017 - 11:43

PV για το Tokyo Ghoul:RE

 

Youtube Video

 

Δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται στο manga οπότε βλέποντας μόνο το trailer καταλαβαίνω ότι δεν θα έχουμε τους ίδιους πρωταγωνιστές;!

Τουλάχιστον να μην είναι τόσο angst αν και μάλλον αυτό είναι το trope της συγκεκριμένης σειράς!  :dazed:


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: Ghoul, Horror, Psychological, Seinen, Supernatural, 2014