Ηaru
Στη χειρότερη, άμα ψοφήσει ο χοντρός και είναι αθώος (like, no), βγάλτε εμένα να σας φύγει το άχτι.
Aυτό αρκεί για την ώρα.
Santa(Babba). Alfred, Scrooge και Lupin, είστε οι επόμενοι.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2013 - 22:44
Ηaru
Στη χειρότερη, άμα ψοφήσει ο χοντρός και είναι αθώος (like, no), βγάλτε εμένα να σας φύγει το άχτι.
Aυτό αρκεί για την ώρα.
Santa(Babba). Alfred, Scrooge και Lupin, είστε οι επόμενοι.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2013 - 23:07
Lupin (ghostprince)
Κοντόχοντρε μπεκρή(babba) νομίζω ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις την πραγματική σου ταυτότητα ! Αν και μου φαίνεται πολύ ύποπτο το ότι ο πράσινος(DemonicMC) ψήφισε τον εαυτό του για να ξεφύγει απτά βλέματα και τις υποψίες που όταν είδε ότι είναι καλα τα πράματα άλαξε φήφο...χμμμμ... ....θα γυρίσω στις παλιές μου υποψίες για την ώρα...και βλέπουμε...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 21 Δεκέμβριος 2013 - 23:10
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2013 - 23:25
Santa(Babba)
Πετεινοκέφαλοι, αγαπημένοι μου φίλοι.
Είμαι εκείνος που σας κρατά με περίσσια επιτυχία ασφαλείς τη νύχτα.
Θέλετε να μου δώσετε περισσότερο screen time; Χο!
Ευχαριστώ, να είστε καλά. Δεν σας αδικώ.
Για όλα φταίει η μπουζουκοκέφαλη αοιδός που νόμιζε ότι εγώ θα είμαι ο κολλημένος.
Το παπί το έκανε. Ή αυτό, ή το άλλο. Κανονίστε την πορεία σας και αντίο.
Scrooge(Maya)
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2013 - 00:12
Dr. Santa(Babba)
Δυστυχώς, θα αφήσω το μάταιο τούτο κόσμο ούτως ή άλλως, οπότε θα έχω δικό μου κομμάτι στην ιστορία.
Έκανα τη χαζομάρα και πέρασα προστατευμένος τη χθεσινή νύχτα στο σάκο, οπότε δε με παίρνει να το ξανακάνω. Θα πιαστούν τα γέρικα κόκκαλά μου.
Αλλά τουλάχιστον να φύγω νύχτα, ώστε να κρατήσετε λίγο παραπάνω τους επιβεβαιώμενα αθώους.
Scrooge(Maya)
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2013 - 01:12
Άλφρεντ
Όπως είπα και χθες, θεωρώ πως οι πιο ύποπτοι είναι ο Σκρουτζ (Maya-chan) και η Ματζίκα (Theodore).
Έτσι όπως τα καταφέρατε αναγκαστικά πρέπει να κατηγορήσω τον Σκρουτζ (Maya-chan) παρόλο που πρώτη στη λίστα μου είναι η Ματζίκα (Theodore).
Μελλοντικό γατοτόμαρο Haru (Vagelio), μην κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Σκιάζομαι.
*/Osama sorry, δεν είχα προσ΄ξει την αλλαγή.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2013 - 01:28
Haru
Είμαι εκείνος που σας κρατά με περίσσια επιτυχία ασφαλείς τη νύχτα.
-Αναρωτιέμαι αν σε κάποια προηγούμενη ζωή είχα κάνει το ίδιο λάθος. Δεν θα ρισκάρω να το επαναλάβω πάραυτα( ; ). Επίσης θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι εξωτικό προτού επιστρέψω στον ναό.
Η Ηaru έβγαλε από την φουντωτή ουρά της μια ψησταριά που είχε βουτήξει από τα μαγειριά του καθεδρικού και πλησίασε τον Σκρουτζ(Maya-chan) με ένα ανυπόμονο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.
-Και τώρα που κανονίσαμε το επόμενο πιάτο ας πάμε και στις προσωπικές διαμάχες. Μην νομίζεις ότι θα περάσουν έτσι όλα όσα έκανε ο πρώην αφέντης σου στον Gintaro γεροξεκούτη(Fandom). Θα μου το πληρώσεις αυτό.
p.s.:κέντρισμα και εικόνα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 22 Δεκέμβριος 2013 - 01:30
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2013 - 09:05
Τέλος της ημέρας.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2013 - 11:34
Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, 22:30
Η νύχτα είχε πέσει για τα καλά πάνω από το Βατικανό και έκανε κρύο. Ο Maxwell, που είχε καταλάβει ότι πλέον οι καλεσμένοι είχαν πάρει μια απόφαση, δεν έχασε στιγμή. Σηκώθηκε και, κάνοντας νόημα στον Anderson, πλησίασε τον Σκρουτζ.
"Κύριε McDuck, νομίζω πως ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί, έτσι; Αποφασίστηκε να βγείτε "εκτός", άρα δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς."
Ο Σκρουτζ στεκόταν όρθιος χτυπώντας νευριασμένα το πόδι του στο πάτωμα.
"Αν νομίζεις, παπά της δεκάρας ότι ήρθα εδώ πέρα για να πεθάνω από εσένα, είσαι πολύ γελασμένος."
"Και τι θα κάνεις;", τον ρώτησε ο Maxwell. "Βλέπεις τον συνάδελφό μου που πλησιάζει; Έχεις τοσο χρόνο ζωής όσο του χρειάζεται για να πλησιάσει."
"Νομίζεις ότι φοβάμαι; Πίστεψέ με, αν με τρόμαζε η πρώτη απειλή που μου ξεστομίζουν οι υπάλληλοι ενός ανταγωνιστή, τότε δεν θα είχα γίνει ποτέ το πλουσιότερο παπί του κόσμου. Οπότε, έλα! Νίκησα μόνος μου τον Τέντυ Ρούσβελτ και τον ηλίθιο στρατό του! Θα μάθεις από πρώτο χέρι πόσο μπορεί να δείρει ένας παλαίμαχος που έσκαψε στο Γιούκον!"
"Και πως νομίζεις ότι θα με σταματήσεις, ηλίθιο παπί;", ρώτησε ο Anderson βγάζοντας δύο Blessed Bayonets. "Πολύ θα ήθελα να σε δω να προσπαθείς."
"Μην με υποτιμάς ψηλέ.", απάντησε γεμάτος νεύρα ο Σκρουτζ και ύστερα έκανε ένα βήμα στο πλάι. Πίσω του αποκαλύφθηκε ένα παλιό μικρό κανόνι.
"Ε; Τι; Πως βρέθηκε αυτό εδώ;", ρώτησε έκπληκτος ο Maxwell.
"Είμαι ο Scrooge McDuck, το πλουσιότερο παπί του κόσμου, ηλίθιοι προβατογάμηδες. Μπορώ να βρω ό,τι θέλω, όποτε το θέλω!", απάντησε ο Scrooge τραβωντας ένα σκοινί. Το κανόνι εκπυρσοκρότησε αλλά δεν πέτυχε τον Anderson γιατί την τελευταία στιγμή ο ιερέας έκανε στο πλάι και την απέφυγε. Πριν όμως καρφωθεί στον τοίχο, το βλήμα βρήκε τον Dogbert, τον οποίο τον είχε πάρει ο ύπνος σε ένα τραπέζι με το τηλέφωνο στο χέρι και τον κομμάτιασε πετώντας από εδώ και από εκεί μικρά κομματάκια άσπρου σκύλου.
"Οπότε καταλάβατε τι θα γίνει; Κάνε έστω και ένα βήμα ακόμα παπά της συμφοράς και σου υπόσχομαι ότι μαζί με εμένα θα πέσει και το ταβάνι πάνω από το κεφάλια μας."
O Anderson κάτι πήγε να γρυλίσει αλλά ο Maxwell τον έπιασε από τον ώμο.
"Χαλάρωσε... Απ'το να ρίξει πάνω μας ολόκληρο το κτίριο, καλύτερα να φύγει.
Ο Anderson χαλάρωσε και δεν είπε τίποτα.
"Λοιπόν, κύριε Scrooge, δεν θα σας πειράξουμε. Μπορείτε να πάτε στο δωμάτιό σας, όπως και όλοι σας."
Ο Scrooge δεν είπε τίποτα. Άρχισε να σέρνει προσεκτικά το κανόνι του και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό του.
---------------
O Scrooge McDuck καθόταν ξύπνιος στο κρεβάτι του με μια καραμπίνα ανά χείρας και το κανόνι του στραμμένο προς την έξοδο. Δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει σήμερα. Είχε ορκιστεί στον εαυτό του ότι δεν θα συνέβαινε αυτό. Είχε πολλά κέρματα να μετρήσει πίσω στην Λιμνούπολη. Πολλές επενδύσεις να κάνει. Πολλά λεφτά να βγάλει. Με την ένταση να έχει αρχίσει να φεύγει όμως, ο Scrooge είχε αρχίσει να χαλαρώνει και να τον παίρνει ο ύπνος.
Έτσι δεν πρόσεξε ούτε την μουσική που είχε αρχίσει να σιγοπαίζει στο δωμάτιο, ούτε το γεγονός ότι ένας τύπος ντυμένος με κουστούμι στεκόταν όρθιος μπροστά του.
"Ε ψιτ, ξύπνα.", είπε ο κουστουμαρισμένος και χτύπησε τα δάχτυλά του κοντά στο κεφάλι του Scrooge.
O Scrooge ξύπνησε απότομα και σήκωσε αμέσως την καραμπίνα του.
"Δεν θα το χρειαστείς αυτό", είπε και κατέβασε με το ένα χέρι την καραμπίνα.
"Έχεις πέντε δευτερόλεπτα για να μου πεις ποιος είσαι.", είπε ο Scrooge και σήκωσε ξανά την καραμπίνα.
"Όου, φίλε, ηρέμησε. Δεν θέλω να σε σκοτώσω. Είμαι ο Ωνάσης, το φάντασμα των λεφτάδων του παρελθόντος."
"Πφφ, πάλι η ίδια ιστορία με τα φαντάσματα; Μα καλά, δεν εχετε τίποτα άλλο να κάνετε στην μετά θάνατον ζωή από το να με ενοχλείτε; Αφού το έσωσα τελικά το μπασταρδάκι του υπαλλήλου μου, γιατί ταράζετε την ηρεμία μου;"
"Έχεις ένα κανόνι και κρατάς ένα δίκαννο μέσα σε ένα ξενώνα. Αυτό αποκαλείς ηρεμία;"
"Ενώ το να παντρεύεσαι την κόρη του Αμερικανού προέδρου μετά την δολοφονία του και να σε αποκαλούν όλοι Έλληνα μαφιόζο είναι πολύ χαλαρωτικό, ε;"
"Dude, αυτόν δεν ήταν ευγενικό."
"Ενώ το να εισβάλλεις στα δωμάτια του κόσμου νυχτιάτικα είναι πολυ ευγενικό, ε;"
"Φάντασμα είμαι. Τι περίμενες, να χτυπήσω την πόρτα;"
"Να πάρεις ένα τηλέφωνο πριν έρθεις."
"Dude, σοβαρά;"
Ε, ψιτ Αριστοτέλη, τώρα μπαίνω εγώ;", ρώτησε ένας τύπος με γυαλιά του οποίου το κεφάλι ξεπρόβαλε από την πόρτα.
"Άκυρο τελικα, Bill. O Scrooge δεν θέλει να ξαναπαίξει το παιχνίδι με τα τρία φαντάσματα."
"Α, πολύ κρίμα. Ήθελα πολύ να σπάσουμε λίγη πλάκα απόψε.", είπε ο τύπος με τα γυαλιά και μπηκε στο δωμάτιο.
"Και εσύ είναι ο...;", ρώτησε ο Scrooge αρχίζοντας να χάνει την υπομονή του.
"A, ναι, που πήγαν οι τρόπο μου; Είμαι ο Bill Gates, το φάντασμα των λεφτάδων του παρόντος."
"Μάλιστα. Ωραία, τώρα που δύο στους τρεις μου συστηθήκατε, πάρτε δρόμο. Έχω δυο παπάδες να σκοτώσω."
"Α, αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να έρθει και το τρίτο φάντασμα πριν φύγουμε.", είπε ο Ωνάσης.
"Ω, έλα τώρα... Αφού είπαμε, δεν θα παίξω το παιχνίδι με τα τρία φαντάσματα. Γιατί δεν πάτε σε ό,τι έχει απομείνει από τις δουλειές σας;"
"Για να σου σπάσουμε τα νεύρα προφανώς.", απάντησε ο Bill Gates.
"Τι σόι απάντηση είναι αυτή;"
"Είναι ο τύπος της απάντησης που προκαλεί και άλλες ερωτήσεις ώστε να έχουμε κάτι να πούμε μέχρι να φτάσει ο νούμερο τρία."
"Αφού ξέρω ότι το τρίτο φάντασμα είναι πάντα ο Θάνατος. Γιατί να κάτσω να τον ξαναγνωρίσω; Ο τύπος δεν μιλάει καν, αν θυμάμαι καλά."
"Όχι, να μου κάνεις την χάρη", απάντησε το τρίτο φάντασμα που βγήκε από το πάτωμα. "αλλά την προηγούμενη φορά δεν με είχαν πληρώσει αρκετά για να μιλάω."
"Ναι, εντάξει, λογικό. Ούτε εγώ θα μίλαγα. Τώρα που γνωριστήκαμε, λοιπόν, πάρτε δρόμο."
"Όχι, περίμενε. Δεν θες να μάθεις γιατί ο Θάνατος είναι το φάντασμα των λεφτάδων του μέλλοντος;"
"Μπαααα. Είμαι σίγουρος ότι α) Η απάντηση δεν θα μου αρέσει και β) ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ.", απάντησε ο Scrooge και σήκωσε ξανά την καραμπίνα. "ΔΡΟΟΟΜΟΟΟΟ, ΕΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"
"Καλά, καλά φεύγουμε.", είπε ο Ωνάσης ενοχλημένος. "Αλλά ξέρεις τι λένε, έτσι; Τον Έλληνα αν τον τσαντίσεις γίνεται Τούρκος."
"ΕΕΕΕΕΕΕΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!"
------------
Ο Maxwell και ο Anderson πάρατηρούσαν από τις κάμερες τον Scrooge να ρίχνει μπαλωθιές στο κενό. Η νευροτοξίνη είχε κάνει την δουλειά της. Σύντομα, ο εκατομμυριούχος θα γινόταν και ο ίδιος φάντασμα στην ιστορία κάποιου άλλου φουκαρά...
---------------------------------------
1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe) Δολοφόνος2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος
3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe) Δολοφόνος
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)
5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin) Επιθεωρητής
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe) Αθώος
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black) Αθώος
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert) Αθώος18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba) Δολοφόνος βρασμένος με λεμονάκι
----------------------------
Πέφτει η νύχτα. Οι ρόλοι ξέρετε τι να κάνετε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 24 Δεκέμβριος 2013 - 13:42
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 11:11
Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, 09:45
H Haru ήταν αποφασισμένη να φύγει. Είχε βαρεθεί εκείνο τον αντιπαθητικό ασπρομάλλη ιερέα που της έλεγε πάντα τι να κάνει, είχε βαρεθεί τον βοηθό του που είχε βαρέσει απεργία και ήταν μονίμως μπροστά στην τηλεόραση, είχε βαρεθεί τον καρδινάλιο που είχε υποσχεθεί να βοηθήσει και που πάντα ξεχνούσε το όνομά του και σίγουρα είχε βαρεθεί αυτό το μέρος που την έκανε ορατή και την έκανε να νιώθει άβολα. Ειδικά μετά τον θάνατο του Gintarou που της έκανε λίγη παρέα, η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη.
Έτσι, αυτήν την νύχτα θα έμπαινε κρυφά μέσα σε εκείνο το τεράστιο κτίριο που είχε δει όταν ήρθαν για πρώτη φορά σε αυτόν τον κόσμο με την ελπίδα να μπορέσει να γυρίσει πίσω στον κόσμο της.
Η Haru δεν είχε πρόβλημα με το να περνάει κρυφά ανάμεσα από τους φρουρούς, γιατί μπορεί να ήταν ορατή αλλά σίγουρα ήταν πολυ πιο ευκίνητη από αυτούς. Δυστυχώς για αυτήν όμως, δεν ήταν πιο γρήγορη από αυτόν.
"Εεεεεπ, σε τσάκωσα! Που νομίζεις ότι πας νυχτιάτικα μικρή;", ρώτησε ο Izaya και έπιασε την Haru από την ουρά, σηκώνοντάς στον αέρα.
"Άσε με κάτω αμέσως, ηλίθιε άνθρωπε!", είπε η Haru και άρχισε να κουνάει με ταχύτητα τα πόδια της προσπαθώντας να κλοτσήσει τον Izaya.
"Δεν το νομίζω μικρή. Λοιπόν, για που το βάλαμε νυχτιάτικα; Το σκάμε ή μας έβαλε ο Battista Re να κάνουμε καμιά βρωμοδουλειά;"
"Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου απαντήσω.", είπε θυμωμένα η Haru και σταύρωσε τα χέρια της.
"Α πολύ ωραία. Δυστυχώς, εγώ είμαι υποχρεωμένος να σε καταδώσω. Εμπρός, λοιπόν, μικρή. Πάμε να ξυπνήσουμε τον φίλο σου τον Maxwell!", απάντησε ο Izaya και έβαλε την Haru κάτω από την μασχάλη του, αρχίζοντας να περπατάει.
"ΕΕΕ, ΤΙ; Καλά, καλά άσε με κάτω και θα σου πω τα πάντα."
"Α, πολύ ωραία. Τώρα συννενοούμαστε.", είπε ο πληροφοριοδότης αφήνοντας κάτω την Haru. "Λοιπόν, μίλα."
Αντί να μιλήσει, η Haru κλώτσησε τον Izaya στο επίκεντρο και άρχισε να τρέχει.
"Χα, αυτό για να νομίζεις ότι είσαι πιο έξυπνος από εμένα!"
"Δεν θα μου ξεφύγεις, ηλίθιο τρωκτικό...", , απάντησε ο πληροφοριοδότης και κρατώντας με το ένα χέρι το επίκεντρο πάτησε την ουρά της Haru πριν εκείνη ξεφύγει. "Πρέπει να σε περιορίσουμε εσένα."
"Και τι θα κάνεις, ηλίθιε άνθρωπε; Θα με δέσεις;", ρώτησε η Haru με ένα χαιρέκακο χαμόγελο.
"Χμμ, αυτό ξέρεις δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...", απάντησε ο Orihara Izaya με ένα εξίσου χαιρέκακο βλέμμα, τρίβοντας το πηγούνι του.
-----------------------------
"Να θυμηθώ να μην μιλάω τόσο πολύ άλλη φορά.", είπε η Haru στον εαυτό της έτσι όπως κρεμόταν δεμένη από την πλάτη του Izaya και πήγαινε πέρα δώθε.
"Σκασμός! Τα χνουδωτά γιο-γιο δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε."
"Κατέβασέ με κάτω και θα σου δείξω εγώ ποιος είναι χνουδωτό γιο-γιο, ηλίθιε!"
"Μα θα σε κατεβάσω κάτω μόλις φτάσουμε στα διαμερίσματα του Battista Re.", απάντησε ο Izaya.
"EEEE; Όχι, όχι, όχι, δεν θες σίγουρα να πας να συναντήσεις αυτόν τον τύπο. Μπορεί να μοιάζει με παππούλης αλλά δεν είναι καθόλου καλός!"
"Ναι, το ξέρω. Τι νομίζεις ότι κάνω εγώ εδώ; Μπρίκια κολλάω; Δεν υπάρχει λόγος να ερευνήσω καλά παιδιά."
"Ε, τι εννοείς;"
"Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δουλεύω για τον Maxwell, αλεπουδίτσα. Δουλειά μου είναι να ερευνήσω τόσο το αφεντικό σου, όσο και τους άλλους τρεις καρδιναλίους, ακριβώς επειδή δεν είναι καλά παιδιά. Αποφάσισα, όμως, απόψε ότι δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε άλλο στις σκιές. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους διαδόχους ανοικτά."
"Όχι, δεν κατάλαβες! Αυτός ο τύπος δεν ειναι μόνο κακός, αλλά και επικίνδυνος! Άκουσε με! Έχει ένα σπαθί μαζί του που μπορεί να κόψει τα πάντα!"
"Μπα, μπα, σοβαρά;", είπε με περιέργεια ο Izaya και έφερε την δεμένη Haru μπροστά στο πρόσωπό του. "Για λέγε και άλλα..."
"Ε, να, μοιάζει με ιαπωνικό κατάνα και το φυλάει μονίμως κάτω από τα ρούχα του. Δεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα του ότι μπορεί να κόψει τα πάντα, ακόμα και πνεύματα!"
"Ναι, αλήθεια; Και γiατί εγώ πιστεύω ότι απλώς με παραμυθιάζεις, μικρή χνουδωτή μπάλα, μόνο και μόνο για να μην συναντήσω τον Battista Re;"
"Όχι, αλήθεια λέω κουφιοκέφαλε άνθρωπε!"
"Ναι, αλήθεια λέει, κουφιοκέφαλε άνθρωπε.", είπε μια τρίτη φωνή στον χώρο και ο Izaya και η Haru σταμάτησαν και γύρισαν αμέσως να κοιτάξουν.
Ένας χαμογελαστός κοντός ανθρωπάκος με ρούχα καρδιναλίου είχε μπει αθόρυβα στον χώρο και τους κοιτούσε με ενδιαφέρον.
"Αυτός είναι, αυτός είναι!", αναφώνησε τρομαγμένη η Haru.
"Ο Battista Re!", αναφώνησε ο Izaya και πέταξε την Haru στο έδαφος.
"Γιατί ποιον περίμενες; Τον Άγιο Βασίλη;", ρώτησε ειρωνικά ο καρδινάλιος και έπειτα έστρεψε την προσοχή του στην Haru.
"Εσύ μιλάς πολύ, μικρή. Τι είχαμε πει ότι συμβαίνει σε όσους μιλάνε πολύ;"
"Μην, όχι, σε παρακαλώ!", ικέτεψε η Haru. "Δεν είπα τίποτα!"
"Μην ανησυχείς. Δεν θα τον αφήσω να σου κάνει κάτι, τουλάχιστον όχι πριν μιλήσεις στον Maxwell.", είπε ο Izaya.
"Δεν νομίζω ότι περνάει από το χέρι σου πλέον, πληροφοριοδότη!", είπε ο Battista Re, ψάχνοντας κάτι μέσα στο ράσο του.
"ΠΡΟΣΕΧΕ!", φώναξε έντρομη η Haru. "To σπαθ--"
Ο Orihara Izaya δεν πρόλαβε ούτε καν να ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Την μια στιγμή ο Battista Re στεκόταν μακριά τους, ενώ την άλλη στεκόταν με το σπαθί θηκαρωμένο στα χέρια του από πίσω τους. Η Haru ήταν ήδη νεκρή στο έδαφος δίπλα στον πληροφοριοδότη.
"Τι; Μα πως; Πότε;", προσπάθησε να ψελλίσει ο Izaya.
"Να μην σε αφορά.", απάντησε χαμογελαστός ο Battista Re κρύβοντας πάλι το σπαθί κάτω απ' το ράσο. "Κοίτα την δουλειά σου και δεν θα σε πειράξω, προς το παρόν τουλάχιστον. Έγινα κατανοητός;"
Ο Orihara Izaya δεν απάντησε αλλά συνέχισε να κοιτάει έντρομος τον καρδινάλιο.
"Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε. Τώρα πάρε δρόμο. Η δισδιάστατη προοπτική σου μου χαλάει την αισθητική."
-------------------------------
1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe) Δολοφόνος2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος
3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe) Δολοφόνος
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)
5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune) Αθώος10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin) Επιθεωρητής
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe) Αθώος
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black) Αθώος
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert) Αθώος18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba) Δολοφόνος βρασμένος με λεμονάκι
-------------------------------
Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, 09:45
Enrico Maxwell (your host and GM)
Καλημέρα σε όλους σας. Η Haru είναι εξαφανισμένη από χτες το βράδυ και δεν μπορέσαμε να την βρούμε πουθενά. Ως εκ τούτου, δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία από εδώ και πέρα. Εσείς ξέρετε τι να κάνετε αλλά να είστε φρόνιμοι. Μην ξεχνάτε ότι σας παρακολουθούμε.
Η νύχτα πέφτει αύριο Τρίτη στις 12:30
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 23 Δεκέμβριος 2013 - 11:16
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 11:52
Santhulhu (Babba)
Χο! Είμαι ακόμα ζωντανός.
Αυτό σημαίνει ότι ο άθλιος δολοφόνος έχασε την ευκαιρία του, το βράδυ θα κοιμηθώ στον σάκο και θα έχω 2 ευκαιρίες να τον τελειώσω πριν με τελειώσει.
Το τέλος του κόσμου αναβάλλεται για λίγο.
Πριν πέσουν οι ψιλές ενάντια στο παπί, αναρωτιέμαι γιατί είμαι ακόμα ζωντανός...
Μήπως για να τραβήξω κουπί και να την πέσω στο μοχθηρό παπί, Alfred(fandom);
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 23 Δεκέμβριος 2013 - 11:53
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 12:41
Άλφρεντ
Εδώ είναι που κάνεις λάθος Santa (Babba).
Δεν είσαι τόσο σημαντικός όσο νομίζεις.
Ο ένοχος επέλεξε, οπως και προχθές το βράδυ και όπως θα κάνει και σήμερα το βράδυ, να σκοτώσει κάποιον από τους επιβεβαιωμένους αθώους. Για παράδειγμα την Haru (Vagelio) έτσι ώστε να μειώνονται τα άτομα που σίγουρα δε θα ψηφιζόντουσαν ποτέ.
Έτσι ώστε να προκαλέσει ταραχή ανάμεσα σε εμάς τους αθώους.
Γιατί στα λέω αυτά; Δεν ξέρω, σκέψου.
Και μιας και από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν οι λίστες, ορίστε η δική μου λίστα.
Τώρα αν ο Lupin (Ghostprince) κατάφερε μες τη χαζομάρα του να φανεί πιο αθωός από τους άλλους δύο δεν το ξέρω.
Τέλος πάντων, θέλω να πιστεύω πως δε με θεωρείς πραγματικά ένοχο αλλά κάνεις ότι έκανες και τις υπόλοιπες μέρες.
Α και μην ξεχνάς, εγώ είχα πει τις υποψίες μου για τα παπιά εδώ και δύο μέρες. Εσύ με ακολούθησες, όχι εγώ.
Λοιπόν, αυτά για την ώρα.
Εγώ εδώ θα είμαι και από ότι έχω καταλάβει από τους εναπομείναντες μόνο οι δυό μας θα λέμε τις υποψίες μας, οπότε τα λέμε αργότερα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 23 Δεκέμβριος 2013 - 12:49
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 13:08
Thrall, Warchief Of The Horde
(The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
The voices echo in my head
Is Scrooge alive or is Scrooge dead?
Is Scrooge dead?)
.
Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για υποψίες πλέον Alfred (Fandom) , έτσι δεν είναι; Αν και δε θέλω να πιστέψω ότι μία μαϊμού μας ξεγέλασε όλους (άλλωστε το πιο έξυπνο παράδειγμα από το κόσμο μου είναι ο King Mukkla for god's sake), ο Lupin (Ghost) , όπως είχα πει και σε προηγούμενο γύρο για μένα είναι πολύ ύποπτος. Η παπιομάγισσα (θόδωρος) είναι η επόμενη.
(Επίσης, it pains me to not be considered innocent )
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 15:17
Μάτζικα Ντε Σπελ
*προσγειώνεται με θόρυβο στο τραπέζι και φωνάζει ακατάληπτα*
«uΑΗ$%@??!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ %*$%#)#!ΞΞΩ@ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡ- 5$%(*@#*!!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΖΙΚΑ; %@@!%ΘΓΑ$!4 ΠΟΤΕ, ΜΠΛΕ Ή ΜΩΒ; ΜΠΛΕ Ή ΜΩΒ; ΣΤΑ 582*$#@(* ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΙΣ Π$Τ*(*(#$# ΣΑΣ… ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΑΙ, ΠΕΘΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ‘ΔΩ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΣΕΙ!»
*πίνει λίγο κρασί να ηρεμήσει*
«Καλά, ψυχραιμία. Οι πιθανότητες να μας ξεκάνει όλους πριν τον ψηφίσουμε είναι σχεδόν μηδαμινές και είναι εμφανές ότι (μάλλον) θέλει να σκοτώσει όλους τους επιβεβαιωμένους και σχεδόν επιβεβαιωμένους αθώους, ώστε να προκληθεί το χάος που τώρα βλέπουμε να προκαλείται. Alfred (Fandom), μπορείς να έρθεις και εσύ μαζί μου αν θες, το βράδυ που θα το σκάσω, μπας και με αφήσεις ήσυχη, έχω τα προβλήματά μου, έχω και την εμμονή σου με τις πάπιες. Ρατσιστή. Νομίζω όλοι, πλέον, πιστεύουμε ότι ο προστάτης της νυκτός -είναι- ο χοντρός (Babba)». Δεν μπορεί κανείς να αποδείξει το αντίθετο, οπότε… γεγονός.
ΑΛΛΑ!, αλλά λέγω, για τους υπόλοιπους (ίσως με εξαίρεση τον Hazama (Cloudy-Sky)) έχω την ίδια ουδέτερη στάση… Μπορεί να ‘ναι, αλλά ??? Και μπορεί να μην είναι, εξίσου ???
Δεν ξέρω. Θα ψηφίσω τον Lupin (Ghostprince), είναι outsider απο την μεριά μου αλλά παίζει τόσο κουλά που ναι θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας πανικοβλημένος δολοφόνος που δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το τομάρι του, τώρα την έσχατη ώρα…»
«Η Μάτζικα σας εύχεται καλή τύχη, κρίμα που έφυγε το πλάσμα (Vagelio), την ήθελα για να διώξουμε τον χοντρό (Babba) αλλά πλέον δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός ή λόγος».
*βάζει το σκουπόξυλο να ρήξει ένα συγύρισμα και χάνεται στο βάθος του διαδρόμου*
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 15:58
Santa(Babba)
Alfred(fandom), ψήνομαι να αλλάξω σε Μάτζικα, αλλά λέω πρώτα να ζητήσω κάτι από εσάς, ώστε να αθωώσουμε έναν ακόμα.
Ποιος είναι ο εκδικητής; Ας βγει να το πει ελεύθερα.
Αν είναι ένας, θα τον πιστέψουμε. Αν είναι δύο, ανάμεσά τους κρύβεται ο τελευταίος δολοφόνος και νικάμε πριν πεθάνω
Παρακαλώ ο εκδικητής να βγει και να αποκαλυφθεί άμεσα.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.