Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! The 2013-2014 Open Season Party (Αθήνα)

Oshare Play! anisons jpop j-pop kpop k-pop AMV Party J-rock labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 01 October 2013 - 21:06

~ Oshare Play! are back! ~
- Ultimate Cosfailers vs Klarinogamproi battle! -

Οι Οshare Play! με τα τρελά anime-flavored πάρτι τους, επιστρέφουν για τρίτη season στην εναλλακτική διασκέδαση της Αθήνας και σας περιμένουν όλους το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013, στο Grand Season Opening πάρτι τους!

1374383_512683675490325_2004665414_n.jpg


Όπως πάντα να περιμένετε πολύ δυνατά την μουσική, σε ένα συνεχές videomix, που αποτελείτε από Anisons, J-pop, K-pop, ασιατική dance αλλά και κάποιες απαραίτητες j-rock αναφορές, με την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας και με τα περισσότερα βίντεο υποτιτλισμένα στα Ελληνικά!

Μετά την πρόσφατη εμφάνιση πολλών νέων ομάδων στην Αθήνα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Cosplay, οι Oshare Play! αποφάσισαν να μην διοργανώσουν Cosplay και εξωτερική φωτογράφιση, για να μην επιβαρύνουν την cosplay κοινότητα με μια ακόμα εκδήλωση! Αντ' αυτού, διοργανώνουν μια τρελή "Cosfail Vs Klarinogamproi" βραδιά, στην οποία θα μοιραστούν με κλήρωση αρκετά συμβολικά μικροδωράκια, προσφορά των μεγάλων χορηγών AnimeHouse και Collectibles.gr!
Φορέστε λοιπόν τα Cosfail σας ή ντυθείτε Κλαρινογαμπροί και ελάτε να αλληλοτρολαριστούμε ελεύθερα όπως μόνο στα πάρτι των Oshare Play! γίνεται! Απαραίτητα βέβαια πέρα από τις V μπλούζες και τα μαύρα γυαλιά, γιατί πρέπει να είμαστε πέρα από κλαρινογαμπροί και πολύ SWAG!
Για τις Κυρίες της βραδιάς προτείνεται Cosfail Harajuku Fashion, fail idol εμφάνιση ή στυλάκι Pedonunas. Τόσοι κλαρινογαμπροί περιμένουν να τους αποπλανήσετε, για αυτό μην χάσετε αυτήν την θαυμαστή ευκαιρία!

Οι φετινές εκδηλώσεις της ομάδας μεταφέρονται στον φιλόξενο συναυλιακό χώρο του Ghost House, που βρίσκεται στου Ψυρρή (Αθήνα), στην οδό Λεπενιώτου 26.
Το Ghost House είναι ένας τετραγωνισμένος χώρος αρκετά άνετος, με εκπληκτικό ηχοσύστημα και άψογο εξαερισμό, βιντεοπροβολέα και stage που μπορει να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπος.

Η βραδιά ξεκινά στις 21.00, έχει είσοδο 5 ευρώ (με μπύρα / αναψυκτικό ή χυμό) και κρατά μέχρι αργά (αρκεί να κάτσει ο κόσμος)

Be There (αξύριστοι, με V μπλουζα και SWAG μαύρο γυαλί) or Be Square!


Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/674138305943618
Η ομάδα των Oshare Play! στο facebook: https://www.facebook.com/Oshare.Play


13891_512676298824396_914222142_n.jpg





Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, anisons, jpop, j-pop, kpop, k-pop, AMV, Party, J-rock, labrokratis