Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Adventure Time

adventure time come on grab your friends

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 September 2013 - 12:36

ADVENTURE

TIME

come on grab your friends!

 

Youtube Video

 

Νομίζω ότι καιρός είναι να αποκτήσουμε και εδώ ένα thread για το καλύτερο cartoon που δημιουργήθηκε ποτέ. ~i'm sorry my precious ponies but it's true!~

 

Το Adventure Time είναι μια post-apocalyptic σειρά που ακολουθεί τις περιπέτειες του τελευταίου ζωντανού ανθρώπου, του δωδεκάχρονου Fin, και του καλύτερού του φίλου Jake ο οποίος τυχαίνει να είναι ένα μαγικό σκυλί με ικανότητες σαν και αυτές του Τιραμόλα. Έχοντας σαν βάση το δεντρόσπιτό τους το οποίο μοιράζονται με τον/την BMO, μια απίστευτα χαριτωμένη κονσόλα/τηλεόραση/βιντεοκάμερα, εξορμούν στον κατεστραμμένο και μεταλλαγμένο με εκατοντάδες γλυκάνθρωπους (κυριολεκτικά, candy-people!) κόσμο τους και μπλέκονται σε διάφορες περιπέτειες. 

 

Η σειρά είναι γεμάτη από ενδιαφέροντες και καλογραμμένους χαρακτήρες. Έχουμε την Princess Bubblegum μια αξιαγάπητη ροζ τρελή επιστήμονα που τυχαίνει να είναι ο ηγεμόνας του candy kingdom, την Marceline, την ρόκερ βαμπίρισα που της αρέσει να κάνει πλάκες, τον moe villain Ice King με τον/την πιστό του υποτελή πιγκουίνο ονόματι Gunter, την Lady Rainicorn την κοπέλα του Jake η οποία μιλάει μόνο στα Κορεάτικα (και χωρίς υπότιτλους), την μικροσκοπική ελαφαντίνα Tree Trunks που φτιάχνει τις καλύτερες μηλόπιτες, και πολλούς άλλους.

 

Εδώ το διάσημο τραγούδι της Marceline..

Youtube Video

 

Και η "διασκευή" του από τον villain της σειράς.

Youtube Video

 

Και η δεύτερη διασκευή, για τον Gunter ρε γαμώτο!

Youtube Video

 

Παρά τα διάφορα παράλογα επεισόδια υπάρχουν μεγάλες θεματικές ενότητες και οι πράξεις των χαρακτήρων επηρεάζουν συνήθως μόνιμα τον κόσμο και τις ζωές τους (σε αντίθεση με άλλα καρτούν που κάθε επεισόδιο ξεχνάει τα προηγούμενα και βρίσκεται σε μια μόνιμη σταθερά). Ο χρόνος κυλάει κανονικά, ο Fin σιγά σιγά μεγαλώνει (ξεκινάει 12 χρονών και τώρα είναι 15) και νιώθει τις αλλαγές που επιφέρει η κάθε ιστορία.

 

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο χαμός με το Adventure Time, με αποτέλεσμα να αποκτήσει και δικό της κόμικ, και άπειρα fanarts αλλά και πανέμορφα cosplay. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι με τη δημοτικότητα να ανεβαίνει στα ύψη όλο και πιο γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Neil Patric Harris και ο Donald Glover, εμφανίζονται στο cast και χαρίζουν τις φωνές τους σε διάφορους νέους χαρακτήρες.

 

Η σειρά ξεκίνησε το 2010 και τώρα βρίσκεται αισίως στην 5η της σεζόν (η οποία τελειώνει σε λίγες μέρες) και έχει πάρει ανανέωση και για 6η. Κάθε επεισόδιο κρατάει 10 λεπτά και οι 4εις πρώτες σεζόν έχουν 26 επεισόδια η κάθε μία.

 

Το Adventure Time είναι πραγματικά μια εξαιρετική σειρά, με πολύ προσεγμένο σχέδιο και animation, καλή παραγωγή, πολλή φαντασία και πολύ συναίσθημα (ναι, έχω κλάψει σε πάνω από 3α επεισόδια αλλά έχω γελάσει δυνατά σε πολύ περισσότερα). Μιλάμε για περιπέτειες και φιλία σε μια κατεστραμμένη γη γεμάτη με ζαχαρωτά που μιλάνε, φυσικά και είναι εξαιρετικό!

 

Youtube Video

Και ΝΑΙ έχει ΚΑΙ gender bender ΚΑΙ zombie επεισόδια και είναι και cannon! Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

 

Κατεβάζετε από τα γνωστά μέρη (kat.ph ή απ' όπου κατεβάζετε τα torrents σας συνήθως).

Υπάρχουν ολόκληρα επεισόδια στο youtube, αλλά μιας και η σειρά έχει κανονικό continuity και μπορεί να φάτε spoilers θα συνιστούσα να την κατεβάσετε κανονικά.

 

 

 

Για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα, βάζω και το παρακάτω βίντεο από το idea channel. Περιέχει κάποια spoilers, οπότε δείτε το με προσοχή. Προσωπικά αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που με έπεισε να συνεχίσω τη σειρά, καθώς τα πρώτα 3 επεισόδιά της δε με είχαν εντυπωσιάσει τόσο.

Spoiler:


Posted Image


#2 Billy Bons

Billy Bons

    Starting...

  • Members
  • 57 posts

Posted 22 September 2013 - 14:25

Ένα ωραίο καρτούν με παρελθόν και μέλλον, με γλυκύτατος χαρακτήρες, και πολυ περιπέτεια.

έχει και πολλά ευχάριστα τραγουδάκια :)

 

Youtube Video



#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 22 September 2013 - 14:32

Θυμάμαι ότι πριν καιρό βλέποντας κάποια avatars εδώ στο forum, είχα αποφασίσει να το δω. Πρέπει να είδα τους δυο ή τρεις πρώτους κύκλους, δεν θυμάμαι ακριβώς πια. Με είχαν τραβήξει οι ασυνήθιστοι χαρακτήρες και γενικά ο κόσμος.

Πολύ καλή και η διακωμώδηση ορισμένων δημοφιλών themes,

Spoiler:

 

Πετυχημένα και τα τραγούδια, όπου αυτά υπήρχαν. Βέβαια είναι από τις σειρές που οι δευτερεύοντες χαρακτήρες δεν μου άρεσαν τόσο όσο οι βασικοί. Ο εμμονικός ice king και η μουσικός-βρικόλακας είναι καλές προσθήκες πάντως και χαίρομαι που οι εμφανίσεις τους δεν είναι περιορισμένες.

 

Ο λόγος που είχα σταματήσει να το βλέπω είναι η αίσθηση που μου άφηναν τα επεισόδια, δεν ένιωθα την περιπέτεια και από ένα σημείο κι ύστερα δεν είχα και τη προσμονή να δω και νέες περιπέτειες.

Δοκιμαστικά ξεκίνησα τώρα τον πέμπτο κύκλο, θετικές εντυπώσεις στα τρία πρώτα επεισόδια. Φαντάζομαι ότι είναι από τα κινούμενα σχέδια που απολαμβάνω καλύτερα όταν τα βλέπω σε δόσεις κάνοντας στο ενδιάμεσο διαλείμματα. Αλλιώς, η διαρκής έκθεση προκαλεί κορεσμό.

 

Spoiler: s05e01+02



#4 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 September 2013 - 16:09

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;!;!;!

 

Πολύ ωραίο thread Anelis, thank you, thank you! Το αγαπάω και εγώ πολύ το adventure time, αν και έχω χάσει πολλά επεισόδια (τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να δω).



#5 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 October 2013 - 09:28

Ξεκίνησε ο Doug Walker να το βλέπει και σήμερα εβγαλε το 1ο vlog. Είδα κι εγώ το 1ο επεισόδιο και είχα παρόμοια WTF αντίδραση μέχρι που σταμάτησα και ήρθα εδώ να ξαναδιαβάσω την περίληψη.

 

Seriously, τι ξεκίνημα ήταν αυτό??? Ο.ο


15fkk04.jpg


#6 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 October 2013 - 10:24

Άσε τον Νταγκ να κάνει τα δικά του και συνέχισε να το βλέπεις!! :P

 

Έχει περίεργη αρχή, αλλά καλυτερεύει με γρήγορους ρυθμούς.


Posted Image


#7 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 10 October 2013 - 10:52

^ That. Στον Doug Walker δεν αρέσουν ούτε τα πόνυ, άλλωστε. Γούστα είναι αυτά.  :canthelp:

 

Έχω δει ως τώρα μόνο την πρώτη σαιζόν και λάτρεψα τη σειρούλα από την πρώτη στιγμή!

Αγάπη για τη Marceline, "the sexy vampire".   :lovulovu:

 

Επίσης, ο δημιουργός του Adventure Time κάνει μια άλλη τρελή σειρούλα κινουμένων σχεδίων στο YouTube, το Bravest Warriors, το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο και προτείνω να του ρίξετε έστω μια ματιά. Έχει βγει ως τώρα μια σαιζόν 11 επεισοδίων (12 με το "Lost Episode"), και η δεύτερη σαιζόν ξεκινά στις 17 του μήνα.  :riiight:

 

Episodes

 

Minisodes


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#8 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 November 2013 - 15:56

Καθισα και ειδα τις 4 πρωτες season και το τελος με αφησε λιγο WTF???

Εψαξα και βρηκα οτι υπαρχει και μια 5η season με 52 επεισοδια, ξερει κανεις απο που μπορω να την κατεβασω??



#9 Billy Bons

Billy Bons

    Starting...

  • Members
  • 57 posts

Posted 04 November 2013 - 16:37

εγώ τα βλέπω από εδώ:

http://www.watchcartoononline.com/anime/adventure-time



#10 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 April 2014 - 17:11

Masaaki Yuasa on Adventure time.

Sounds epic.





Also tagged with one or more of these keywords: adventure, time, come on, grab, your, friends