Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#121 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 22:05

Δεν πάει στον διάολο και η ΕΡΤ; (τίτλος από την πηγή)

#122 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 12 June 2013 - 22:49

Κρίμα που υπάρχουν τόσοι που χαίρονται για κάτι τόσο κραυγαλέα λάθος.
Αν έκλεινε το nickelodeon, είμαι βέβαιος ότι θα ήταν μαζί μας στους δρόμους.

Έχω ακούσει ένα σωρό αηδίες.
Σοβαρά πιστεύει έστω και ένας ότι η ΕΡΤ ήταν πιο φιλοκυβερνητική από το Mega; Ότι μας κόστιζε παραπάνω από αυτό; Ότι προσέφερε λιγότερα σε όλους μας;
Σοβαρά πιστεύει έστω και ένας ότι είναι αποδεκτό να ενεργείς τόσο φασιστικά;
Σοβαρά πιστεύει έστω και ένας ότι αν κάτι δε δουλεύει και πολύ καλά, πρώτα το πετάμε και μετά συζητάμε για το πώς και πότε θα πάρουμε καινούργιο και πώς θα είναι αυτό;
Λάθος χρόνος, λάθος τρόπος, λάθος επιχειρήματα. Λάθος.
Εύχομαι να σκάσει στα μούτρα τους και να πάμε όντως σε εκλογές δίχως δημόσια τηλεόραση.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#123 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 12 June 2013 - 23:18

εγω αυτο που εχω καταλαβει μεσα σε αυτο το νημα αλλα και σε αλλα forums/blogs etc ειναι οτι εχουμε πλεξει τα μπουτια μας. Ο καθένας παραθέτει οτιναναι επιχειρηματα, λαθος συγκρισεις, απο εδω καλαβαινεις καποια πραγματα.

#124 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 June 2013 - 23:49

εγω αυτο που εχω καταλαβει μεσα σε αυτο το νημα αλλα και σε αλλα forums/blogs etc ειναι οτι εχουμε πλεξει τα μπουτια μας. Ο καθένας παραθέτει οτιναναι επιχειρηματα, λαθος συγκρισεις, απο εδω καλαβαινεις καποια πραγματα.

άρα ο στόχος να αποπροσανατοληστεί και να διχαστεί η κοινή γνώμη πέτυχε.
Τώρα που έχουμε στραφεί όλοι στο δέντρο που λέγετε EΡΤ τα 300 γουρούνια θα βρουν τρόπο να κάψουν το υπόλοιπο
δάσος χωρίς να το πάρουμε είδηση.

#125 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 June 2013 - 00:21

δε ξερω ποιος ειναι ο στοχος τους πραγματικα απλα τα επιχειρηματα που εχουν ακουστει και απο τις 2 μεριες στην πλειοψηφια δεν υπαρχουν. Γενικα βλεπω οτι πλεον δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε ως λαος γιατι δεν εχουμε μαθει να δεχομαστε τις αποψεις των αλλων, τις περισσοτερες φορες τις απορριπτουμε πριν τις ακουσουμε, για το που εχει παει ο σωστος διαλογος δε το συζητω.

Edited by Kenobi-sensei, 13 June 2013 - 00:22.

#126 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 June 2013 - 00:45

Posted Image

Posted Image

Kινητικότητα υπάρχει παντως, και αυτο ειναι καλό.
Οποιος ενδιαφερεται, εδώ και το petition

stasou%2520mygdala.jpg

#127 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 June 2013 - 01:14

Εντάξει, η πρώτη είναι αναρχοκομμουνιστική, θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα :P

#128 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 13 June 2013 - 09:31

Youtube Video

lol Κεδίκογλου just lol

#129 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 June 2013 - 11:05

Επίσης, δεν εστιαζω εγω στο "πασοκομαγαζο" αλλα εξηγησα γιατι την εκλεισε η ΝΔ. Δεν νομιζω οτι θελει πολλη αναλυση αυτο, αλλα αν θελει, εδω ειμαστε.

Nnnnnope, δεν μπορώ να συμφωνήσω μ' αυτό. Όση κι αν ήταν η... "περιεκτικότητα" της ΕΡΤ σε πασοκικούς, δεν κλείνεις ολόκληρο δημόσιο οργανισμό γι' αυτό το λόγο. Υπερβολικά τραβηγμένη τη θεωρώ αυτή την ερμηνεία. Αντιθέτως, δες πόσο εύκολα στέκει η ερμηνεία ότι το έκαναν για να βάλουν στο στόχαστρο για άλλη μία φορά τους δημόσιους υπαλλήλους in general, οι οποίοι είναι της μόδας να δαιμονοποιούνται εδώ και κάτι χρόνια (και φυσικά μεγάλη μερίδα λαού για άλλη μια φορά συμφώνησε τυφλά, βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας).

Και δεν μπορεις να κρινεις αν ειμαι αχαριστος ή οχι από τα οσα εγραψα, ειδικα αν δεν τα διαβαζεις καν σωστα.

Άν δεν ήσουν αχάριστος, δεν θα έλεγες "δεν λυπάμαι". Θα λυπόσουν για όλα αυτά που κινδυνεύουν να χαθούν ή να διαλυθούν εξαιτίας αυτής της απόφασης. Το πόσες αμαρτίες κουβαλάει στην πλάτη της η ΕΡΤ είναι ήσσονος σημασίας μπροστά σ' αυτό, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για να "μη λυπάσαι".

Το "διαφημισεις" δεν συντασεται με το -duh(!). Η κρατικη τηλεοραση δεν ειχε πολλες διαφημισεις, και ποτε δεν διεκοπτε ενα προγραμμα για να παιξει διαφημισεις προιοντων, μεχρι τα μισα προς τελη της δεκαετιας του 90. Μονο αναμεσα σε εκπομπες, ή αν κραταγαν πανω απο ωρα. Και υπαρχει λογος για αυτο. Ενας απο τους λογους που πληρωνεις την ΕΡΤ σε δεη, φορους, δασμους κτλ. και γενικως απο τα εσοδα του κρατους, ειναι για να ΜΗΝ εχει διαφημισεις. Μπορει εσενα και σε πολλους αλλους, να σου φαινεται δεδομενο να πηζεις στις διαφημισεις στην τηλεοραση, αλλα δεν ηταν παντα ετσι. Τα ποσοστα τηλεοπτικου χρονου που αναλογουν ηταν συγκεκριμενα, καλυπτονται και απο νομοθετικο πλαισιο, και καταστρατηγηθηκαν οταν ανοιξε τον δρομο η Ιδιωτικη και μυριστηκαν και οι αλλοι τη χηνα με τα χρυσα αυγα. Ακολουθως, περαν του οτι εμας που δεν ημασταν συνηθισμενοι στο 15' εκπομπη - 15' διαφημιση μας ειχε σπασει τα ουμπαλα, διοτι καποια στιγμη ειχε ξεφυγει τελειως η κατασταση, αλλαξε και η ροη του προγραμματος με τα λιγοτερο δημοφιλη να παραγκωνιζονται σταδιακα σε χαμηλοτερης θεαματικοτητας ζωνες, ασχετως ποιοτητας προγραμματος. Βλεπω κρατικη σχεδον δεκα χρονια πριν ξεκινησουν τα ιδιωτικα, και η ποιοτητα ειχε πτωτικη πορεια. Για ποικιλους λογους.

Ναι, ωραία όλα αυτά που λες, κι εγώ δεν θα ήθελα να τρώω διαφημίσεις στη μάπα ενώ παρακολουθώ δημόσια τηλεόραση, αλλά...

Αυτά που λες ίσχυαν όταν η ΕΡΤ ήταν μόλις 2 τηλεοπτικοί σταθμοί και 4 ραδιοφωνικοί (άρα πολύ μικρότερο συνολικό κόστος λειτουργίας), με μηδενικό ανταγωνισμό από ιδιωτικούς σταθμούς (γιατί τότε δεν υπήρχαν καν). Τα πράγματα και οι απαιτήσεις άλλαξαν από τότε. Τη δεκαετία του '90, όπως γνωρίζουμε και οι δυο μας, ήρθαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, και μαζί μ' αυτούς, ήρθε ο ανταγωνισμός στα ραδιοτηλεοπτικά κύματα. Η ΕΡΤ είχε 2 επιλογές: ή θα έπαιζε κι αυτή εν μέρει το παιχνίδι τους, η θα καθόταν να την καβαλήσουν. Από αδράνεια και μόνο, τα πρώτα χρόνια έκανε το δεύτερο, κι όπως λες κι εσύ παρακάτω την προσπέρασαν με ευκολία όλοι οι ιδιωτικοί. Μετά ξύπνησε. Και OK, για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν θεώρησα τις διαφημίσεις κάποιο ανυπόφορο βάσανο. Και στην τελική, όποιος ήθελε ΕΡΤ χωρίς καθόλου διαφημίσεις, ας ρωτήσει τον εαυτό του αν ήταν πρόθυμος να πληρώνει αρκετά μεγαλύτερη συνεισφορά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γιατί αυτή θα ήταν η άμεση συνέπεια. Δεν μπορείς να έχεις και ανταγωνιστικό πρόγραμμα, και 0 διαφημίσεις, και μικρή επιβάρυνση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 2 από τα 3 θα έχεις.

Μη μενεις στο αν πληρωσες εσυ τον κοκκαλη, η αν πληρωσε ο κοκκαλης εσενα, μεσω τον διαφημισεων της ομαδας του. Ο Κοκκαλης σιγουρα δεν εχασε. Μεινε στο οτι δε σε ρωτησε κανεις αν θες να πληρωθει ο κοκκαλης απο την τσεπη σου, και μεινε και στο οτι οταν ο ενας χτυπαει απο την τσεπη του μια προσφορα με 10 ευρω και ο αλλος αντι να πει 11 η 12 χτυπαει με 30 απο την τσεπη σου ειναι ενας αχλαδομαγκας που δε σε εχει συνεταιρο, αλλα σε θεωρει κοροιδο και πηδαει με δανεικο τσουτσουνι.

Αν βγάζουν τα λεφτά που επένδυσαν από τις διαφημίσεις, τι πραγματική διαφορά κάνει που έδωσαν 30 ενώ μπορούσαν να δώσουν 12; Είναι σαν να βάζεις τη μύτη σου στις επενδύσεις μιας τράπεζας (η οποία επίσης κάνει φιγούρες με τις δικές σου καταθέσεις). Ναι, κι εμένα παίζει να μη μ' αρέσει το που διαλέγει να επενδύει η τράπεζά μου, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μην πτωχεύσει και βρεθώ μια μέρα χωρίς καταθέσεις. Αφού το καταφέρνει αυτό, εγώ είμαι ικανοποιημένος. Παρομοίως για την ΕΡΤ, η οποία, αντίθετα με ό,τι λέει ο Κεδίκογλου τώρα, έχει θετικό ισολογισμό εδώ και κάμποσα χρόνια.

Ή λένε ξέρω 'γώ για το μισθό του Παπαδόπουλου για το "Στην Υγειά Μας". Ναι, ζήταγε πολλά και του τα δίνανε, αλλά κανείς δεν κοιτάει το flip side αυτού του επιχειρήματος, που είναι ότι όταν έπαιζε το "Στην Υγειά Μας", η μισή Ελλάδα αυτό έβλεπε. Γι' άλλη μια φορά, αυτό μεταφράζεται σε τρελά έσοδα από τις διαφημίσεις. Ο Παπαδόπουλος το ήξερε αυτό, και ήξερε ότι τον έπαιρνε να ζητήσει μεγάλο μισθό. Και μαγκιά του. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα.

Να λέγατε για την αγορά δικαιωμάτων παραγωγών της Disney, που κι αυτά τα χρυσοπλήρωσαν, αλλά σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, σιγά μη βγάζουν λεφτά μ' αυτά από τις διαφημίσεις, τότε θα είχατε ένα argument. Αλλά λέτε και ξαναλέτε για το ποδόσφαιρο, που παίζει να ήταν η #1 πηγή εσόδων.

Κι εν τέλει, what is your point? Ότι αν η ΕΡΤ δεν έκανε προσφορά 30 στον Κόκκαλη (ή στον Μαρινάκη) από την τσέπη μας όπως λες κι εσύ, αντί για €4,30 θα μπορούσαμε θεωρητικά να πληρώναμε... €3,50;

Δε θες τον αθλητισμο; Δες ποσο προσωπικο απασχολουσε, και ποσοι δουλευαν απο αυτους.

Όχι, αρνούμαι να μπω σ' αυτό το mode σκέψης. Επειδή εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ο αθλητισμός, δεν θα το δω τέρμα εγωιστικά και θα αρχίσω να γκρινιάζω για το πόσους εργαζόμενους απασχολούσε το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ. Αφενός αναγνωρίζω πόσους θεατές/ακροατές σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετούσε αυτό το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, οπότε καλά έκανε και υπήρχε, και αφετέρου... εγώ πχ λατρεύω τη μουσική. Δεν θα ήθελα κανέναν να χώνει τη μύτη του στο μουσικό τμήμα της ΕΡΤ και να ασχολείται με το πόσα άτομα απασχολεί και πόσα λεφτά κοστίζει.

Βαλε τους μισθους που προσφερε στα "αστερια" των ιδιωτικων για να τους τραβηξει, βαλε τις απειρες εξωτερικες παραγωγες που πληρωνε ιδιωτες ενω ειχε το προσωπικο να το επανδρωσει, βαλε της απειρες χορηγιες και συμπαραγωγες για τις οποιες πολλες φορες δε μαθαινεις τιποτα, και πες μου τωρα πως βγαινουν τα μαθηματικα, οταν καναλια με δεκαπλασιες θεαματικοτητες (και αρα αλλες τιμες στις διαφημισεις) δεν ξοδευαν ουτε το 1/100.

Για τα αστέρια των ιδιωτικών (Στάη κτλ) συμφωνώ μαζί σου. Τα υπόλοιπα όμως (υποστήριξη ελληνικού κινηματογράφου, ελληνικού θεάτρου κτλ) είναι δραστηριότητες που δεν τις έκρυβε από κανένα, τουναντίον, ήταν μέρος των υποχρεώσεών της, υποχρέωση η οποία δεν επυβάρυνε ποτέ και δεν πρόκειται να επιβαρύνει ποτέ κανέναν ιδιωτικό σταθμό. Θα το ψάξω γιατί δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι καλά το ίδιο το δημόσιο υποχρέωνε την ΕΡΤ να επενδύει κάθε χρόνο 2% των εσόδων της σε ελληνικές ταινίες/θεατρικές παραστάσεις.

Αλλά δεν θέλουμε τα λεφτά μας να χρηματοδοτούν κουλτούρα, σωστά;

Βαλε το ηθικο κομματι. Η κορη του ταδε και ο γιος του δεινα με πρωτο μισθο χωρις προυπηρεσια 1400 ευρω και χωρις παντα να εχει αντικειμενο. Βαλε ασχετους ως κακους ηθοποιους, σκηνοθετες και δημοσιογραφους να πληρωνονται απο εμας και να καπελωνουν πολυ αξιοτερους συναδελφους τους λογω γνωριμιων. Να πληρωνονται ομως κανονικά και να τη βαζουν τη δουλεια στο βιογραφικο τους. H οποια δουλεια μπορει τελικα να μην παιζοταν καν.
Βαλε την παραπληροφορηση, λογω γραμμης. Βαλε τις κλικες που δημιουργηθηκαν Π.χ. με κωστη τσακωνα και σοφιανους να παιρνουν ακομα και στα βαθια γεραματα τα φιλετα στις μεταγλωτισεις (ενω εχουν αποκομισει εναν πακτωλο χρηματων ΜΟΝΟ απο αυτες) ακομα και τωρα και να αφηνουν τα περισευματα για τους αλλους - και αυτη ειναι μονο ΜΙΑ απο τις γνωστες κλικες που δημιουργησε και συντηρησε η κρατικη.

Μ' όλα αυτά συμφωνώ. Η ΕΡΤ ήθελε γερό σκούπισμα, προφανώς. Όχι κάδο απορριμάτων όμως. Αυτό λέγεται "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι". Γι' αυτό διαμαρτυρόμαστε.

Να πιασουμε το πολυτιμο αρχειο που ειναι εθνικος θησαυρος; ξερετε ποιος ειναι ο βασικος λογος που δεν ξαναπαιχτηκαν διαμαντια οπως το μινορε της αυγης και το "ζητω το ελληνικο τραγουδι"; Εμαθα οταν φιλοι ψαχτηκαν για να κανουν μια εργασια για τη σχολη:
Παιρνανε κασετες και γραφανε πανω αγωνες! Γενικως κανεις δεν εχει πληρη εικονα του ποιες κασεττες εχουν ξαναχρησιμοποιηθει και που. Ο "θησαυρος", δεν φυλασεται σε κανα χρηματοκιβωτιο. Πολλοι ειχαν προσβαση, και πολλοι ασελγησαν πανω του.

Yeap, και γι' αυτές τις καφρίλες γνωρίζω. Δυστυχώς ήταν από μια εποχή που η έννοια του "αρχείου για τις μελλοντικές γενιές" δεν είχε ακόμα αποκτήσει τη βαρύτητα που έχει αποκτήσει σήμερα. Μη νομίζεις όμως ότι δεν συνέβη και αλλού. Ρώτα πχ τους fans του Doctor Who τι έκανε το BBC τις μαγνητοταινίες των πρώτων seasons...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#130 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 13 June 2013 - 11:36

Ρώτα πχ τους fans του Doctor Who τι έκανε το BBC τις μαγνητοταινίες των πρώτων seasons...

Αχχχ.

http://www.youtube.com/user/ertpublicproperty/videos

#131 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 June 2013 - 12:51

Αν βγάζουν τα λεφτά που επένδυσαν από τις διαφημίσεις, τι πραγματική διαφορά κάνει που έδωσαν 30 ενώ μπορούσαν να δώσουν 12; Είναι σαν να βάζεις τη μύτη σου στις επενδύσεις μιας τράπεζας (η οποία επίσης κάνει φιγούρες με τις δικές σου καταθέσεις). Ναι, κι εμένα παίζει να μη μ' αρέσει το που διαλέγει να επενδύει η τράπεζά μου, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μην πτωχεύσει και βρεθώ μια μέρα χωρίς καταθέσεις. Αφού το καταφέρνει αυτό, εγώ είμαι ικανοποιημένος. Παρομοίως για την ΕΡΤ, η οποία, αντίθετα με ό,τι λέει ο Κεδίκογλου τώρα, έχει θετικό ισολογισμό εδώ και κάμποσα χρόνια.

Ατυχες το παραδειγμα. Απο πολλές αποψεις. Δε λειτουργουν ετσι οι τραπεζες.

Edited by Kenobi-sensei, 13 June 2013 - 12:51.

#132 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 June 2013 - 12:54

- Γιατί πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα αφού δεν βλέπω ΕΡΤ!
- Έκλεισαν την ΕΡΤ, τι θα βλέπω τώρα;

- Η ΕΡΤ είναι όργανο της κυβέρνης και προάγει την κρατική προπαγάνδα!
- Από που θα έχουμε ανεξάρτητη ενημέρωση τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ;

- Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ παίρνουν τεράστιους μισθούς για αυτό που προσφέρουν!
- Θα μείνουν άνεργα τόσα άτομα!

Τα επιχειρήματα των 2 πλευρών σε 6 γραμμές.

#133 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 June 2013 - 13:06

Τα αστειο ειναι οτι η ιδιωτικη τηλεοραση 90-95 ηταν πολυ καλυτερη απο την κρατικη. Ουσιαστικα σε μια αρτηριοσκληρωτικη χωρα, πηρε τα σκηπτρα περιπου εν μια νυκτί. Το τι εγινε μετα εχει τεραστιο κοινωνιολογικο ενδιαφερον, αλλα δεν ανηκει στη συζητηση.

Κι όμως, ανήκει. Συμφωνώ 100% μαζί σου για όλες τις παθογένιες και τα εγκλήματα στην ΕΡΤ. Αλλά με την ολική της κατάργηση μένουμε μόνο με την ιδιωτική τηλεόραση. Και προτιμούσα έναν δημόσιο οργανισμό που μπορώ να φιλτράρω τη γραμμή του, παρά έναν ιδιωτικό που και πιο δύσκολο είναι το φιλτράρισμα και πιο εξαρτημένος ο οργανισμός από τον ιδιοκτήτη και τη γραμμή του. Και, αυτοί οι ιδιωτικοί οργανισμοί, κατάφεραν να εκφυλιστούν εξαιρετικά εύκολα στο παρελθόν. Που να τους δούμε τώρα χωρίς ανταγωνισμό.

Κι εγώ άκουγα ΕΡΤ κι έβγαζα καπνούς. Αλλά δεν γινόταν να κλείσει έτσι. 900 μοιρών στροφή έκανα μόλις το 'μαθα.

#134 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 13 June 2013 - 13:26

Παρακολουθωντας τα γεγονοτα και τη συζητηση εδω, λεω να εκφρασω και εγω αποψη.
Πρωτον προσωπικα το οτι κλεινει η ερτ δεν με ενδιαφερει καθολου για δυο λογους. Ο πρωτος ειναι γιατι δεν βλεπω τηλεοραση και ο δευτερος, γιατι δεν εβαζε και ουσιωδει πραγματα (εκτος ολιγον εξαιρεσαιων). Οσο αφορα αυτους που θα μεινουν στο δρομο, οπως λεν τα καναλια, οι ιδιοι και ολο το συμπαν, απο την πρωτη στιγμη που εγινε η ανακοινωση δεν με λυπει, για ενα και μονο λογο, το οτι οι περισσοτεροι μπηκανε εκει με μεσο και οχι επειδη το αξιζαν (ειτε επειδη ψηφιζαν το κομα της Κυβερνησης Χ, ειτε επειδη ηταν γνωστοι του 3 μπατζανακη του μπατζανακη του Υπουρχου Ψ και λοιπα). Επιπλεον ως πολιτες γιτωνουμε 8 ευρω που εως τωρα πληρωναμε στο λογαριασμο της ΔΕΗ (οχι οτι δεν θα βρουν τροπο να τα παρουν παλι πισω).

Τελος απο οτι ακουσα (δεν ξερω αν ειναι φημες η αν επροκειτο να γινει), η ΕΡΤ θα ξανανοιξει, απλως δεν θα εχει τοσα ατομα οσα ειχε (νομιζω οταν θα ξανανοιξει, θα δουλευουν μονο 200 ατομα).

Αυτα εχω να πω για αυτο το ζητημα.

#135 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 June 2013 - 14:02

Εμένα πάντως με κάνει εντύπωση πως πήρε τέτοια διάσταση το θέμα σε σχέση με άλλα πράγματα που έχουν συμβεί. Οπότε καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι βοήθησε πάρα πολύ όπου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν τα media με το μέρος τους.

Δεν λέω ότι δεν πρέπει να αντιδράσουν φυσικά, αλλά είναι λίγο τρομακτικό το ότι σε άλλα θέματα επειδή δεν προβάλλονται δεν τα τόση δίνουμε σημασία.
phmava.php