Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!


  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#136 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 14:18

Πηρε διασταση επειδη 3000 εργαζομενοι, thats why. Και κανενα κρατος δε συνηθιζει να δειχνει black screen στη συχνοτητα του κρατικου καναλιου.

#137 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 14:21

Ναι οκ άλλα το ερώτημα είναι την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει πάλι τέτοιος ντόρος;
phmava.php

#138 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 14:32

Αν μιλαμε για επιχειρηση τετοιου μεγεθους και με τοσο αντιδημοκρατικο τροπο, ναι θα γινει. Να ζηλεψουν οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα τους ανεργους της ΕΡΤ επειδη παιρνουν περισσοτερο screen time μηπως? Αρκετα δεν κρατησε αυτο το θεατρο κοινωνικη ομαδα vs κοινωνικη ομαδα?

#139 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 14:42

Αν μιλαμε για επιχειρηση τετοιου μεγεθους και με τοσο αντιδημοκρατικο τροπο, ναι θα γινει. Να ζηλεψουν οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα τους ανεργους της ΕΡΤ επειδη παιρνουν περισσοτερο screen time μηπως? Αρκετα δεν κρατησε αυτο το θεατρο κοινωνικη ομαδα vs κοινωνικη ομαδα?

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα λέω ότι την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο, ίσως να μην μπορούμε να βασιστούμε στα media για να μαθευτεί και ενώ μπορεί να είναι κάτι εξίσου σημαντικό να μην δοθεί από τον κόσμο τόση σημασία.

Ίσως είμαι απλά απαισιόδοξος... Απλά είπα να θέσω ένα ερώτημα.
phmava.php

#140 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 16:43

Μόλις γύρισα απ'την συγκέντρωση στην ΕΡΤ.

- Γιατί πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα αφού δεν βλέπω ΕΡΤ!
- Έκλεισαν την ΕΡΤ, τι θα βλέπω τώρα;

Πολύ εγώ περιέχουν αυτά που γράφεις Namida με αποτέλεσμα την μια πλευρά να μην την έχεις καταλάβει καθόλου.

ο δευτερος, γιατι δεν εβαζε και ουσιωδει πραγματα (εκτος ολιγον εξαιρεσαιων).

Θα φέρω μερικά παραδείγματα εκπομπών, αρκετές ώστε να μην θεωρηθούν ολίγες, και περιμένω απο'σενα να μας πεις γιατί απουσιάζει η ουσία απ'αυτές τις εκπομπές... Ανιχνεύσεις, Παρασκήνιο, Μονόγραμμα, Σε ήχο ελεύθερο, Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, Μεσόγειος, μουσικό οδοιπορικό, στα μονοπάτια της σκέψης, εις μνήμην στιγμών ελκυστικών.

Ο πρωτος ειναι γιατι δεν βλεπω τηλεοραση

Πως κρίνεις την ΕΡΤ αν δεν βλέπεις τηλεόραση;;

Επιπλεον ως πολιτες γιτωνουμε 8 ευρω που εως τωρα πληρωναμε στο λογαριασμο της ΔΕΗ

4,20 εκ των οποίων το 30% πήγαινε στην πράσινη ανάπτυξη και όχι στην ΕΡΤ.

#141 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:14

Βρε παιδία μήπως νομίζεται ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που κλείνει η ΕΡΤ και όχι αυτοί που προβάλλονται;

Μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα;

Πιστεύω όπως λέω και εδώ ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί άλλη λύση.

Από την άλλη προσωπικά αν δεν δω γραπτά στοιχεία με κάποια επίσημα έγγραφα που να το αποδυκνείουν αυτό κρατώ μικρό καλάθι...

#142 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:26

Οκ, οφειλω να συμπληρωσω και να απαντησω 2-3 πραγματακια νομιζω.

@Κεννυ στο 5o quote εννοουσα γενικα το προσωπικο οχι μονο του αθλητικου τμηματος, αλλα οκ επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι.

Στο προηγουμενο ποστ μου εστιασα στην παθογενεια της ΕΡΤ διοτι με ενοχλουσε το πως παρουσιαζοταν ως καναλι αυτες τις μερες. Ας ξεκαθαρισω ομως κατι: Το οτι ειμαι καπως ουδετερος ως ασυγκινητος με το κλεισιμο, δε σημαινει οτι συμφωνω με αυτο. Δεν ειναι ασπρο μαυρο. Διαφωνω οπως οι περισσοτεροι με ο,τι εγινε, οπως εγινε. Πιθανως να συμφωνουσα αν εμπειρογνωμονες, αδεκαστοι και σχετικοι με το αθλημα, αναλαμβαναν την εξυγειανση της και με επιχειρηματα και στοιχεια με επειθαν οτι πρεπει να κλεισει για ενα διαστημα, προκειμενου να γινουν οσα χρειαζεται να γινουν. Οχι ομως οταν οι βασικοι υπευθυνοι αυτης της δυσωδιας φασιστικα μιλανε για αυτην λες και δημιουργηθηκε μονη της, και αποφασιζουν αντισυνταγματικα λουκετο. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.

Τη θεωρια σου για την στοχοποιηση των δημοσιων υπαλληλων τη σεβομαι, πιθανον να με βολευε κιολας για διαφορους λογους, αλλα δεν μπορω να τη δεχτω. Και μιας και ο καθενας μας τοποθετειται με βαση τοσο στοιχεια οσο και εμπειριες του, θα σου πω γιατι καταληγω εκει. Διοτι οσες φορες βρεθηκα να συνεργαζομαι με το δημοσιο ειτε ως ιδιωτικος υπαλληλος, ειτε ως συμβασιουχος, ειδα πολλες φορες να γινεται ξεκαθαρισμα και αλλαγη φρουρας, απλα με τροπο που τωρα δεν ειναι εφικτος. Π.χ. αλλαγες φρουρας γινανε ακομα και οταν αλλαζε πασοκ με ... πασοκ! Ποσο μαλλον με ΝΔ. Η διαφορα ηταν οτι τοτε, για να φυγεις με 28 χρονια υπηρεσια (αντι για 32+ που επαιρνες ολη τη συνταξη) μπορει να καθαριζες εφαπαξ υψους 300+ χιλιαδων ευρω. (οκ συνηθως ηταν μικροτερα, και σπανιως πολλυ μεγαλυτερα. but you get the picture). Οποτε κανεις δε μιλαγε. Και φυσικα δε θα το μαθαινες σε κανενα καναλι, δημοσιο η ιδιωτικο. Τωρα που αυτα δεν ειναι εφικτα, και το πασοκ δεν ειναι υπερδυναμη, θεωρω οτι τους παιρνει για καφριλικια. Υπαρχουν κι αλλοι λογοι που το πιστευω, αλλα εδω περιπου ειναι το ζουμι για μενα. But you are welcome to disagree.

Ας εξηγηθω λοιπον για την ... αχαριστια μου και γιατι δεν μπορω να μπω σε μια νοοτροπια και αντιμετωπιση οπως η δικια σου, και πολλων αλλων.

Παρατησα την τιβι γυρω στο 2000, ισως και νωριτερα. Τοτε δουλευα, και δεν ειχα αρχισει ακομα να σπουδαζω. Αν θα αφιερωνα χρονο στην τηλεοραση θα ταν κυριως απογευμα μετα τη δουλεια. Εκεινη την εποχη, εκεινες τις ωρες, τα ιδιωτικα διναν ρεσιταλ σκουπιδιου, και η κρατικη χασμουρητα. ΧΙλιες φορες αν ηταν να κατσω σπιτι, να λιωσω στο (τοτε) age of empires II, Gothic 2, Gabriel Knight 3 και αλλα διαμαντια. Αρχες "γρηγορου" Ιντερνετ, Napster etc. ε, δεν ηθελε και πολυ. Μετά εγινε συνηθεια. Δηλαδη και σαν φοιτητης, τιβι δεν εβαλα καν στο σπιτι. Και καπως ετσι περασαν πανω απο δεκα χρονια, με σποραδικα διαλειμματα και παρακολουθωντας καποιες εκπομπες που ηθελα απο το ιντερνετ.

Απο την αλλη, αυτα τα δεκα χρονια γνωρισα πολυ κοσμο, ηθοποιους, σκηνοθετες, αθλητικογραφους κτλ. με πολλα παραπονα απο την ΕΡΤ, που μου ανοιξαν τα ματια σε πολλά πραγματα. (btw, Δειτε το πολυ ωραιο λινκ που εβαλε ο Meidei). Εσυ κεννυ π.χ. πιστευεις οτι τα μονα της εσοδα ειναι οι διαφημισεις και η ΔΕΗ. Εγω παλι, μαθαινα για τεραστια ποσα σε εξοδα, που ξεφευγαν κατα πολυ των τιμων που παιρναν για διαφημισεις, και των (χοντρικα) 100.000.000 που βγαινει απο ΔΕΗ. Αρα τους εκοβε xoντρα τσεκια η κρατικη μηχανη χωρις να ελεγχεται απο πουθενα, και πολυ αργοτερα (2007) μπορεσα να το διασταυρωσω κιολας. Δεν ειναι υποχρεωμενος να με πιστεψει κανεις σε αυτο.

Καταληγοντας λοιπον: Εστω οτι μου αρεσε ο Εξαντας και τον βλεπω ιντερνετικα, και εχω και πολυ γλυκες αναμνησεις απο την τηλεοπτικη εκδοχη στο "παραμυθι χωρις ονομα", ως παιδι. Θα εδινα το "οκ" για να ρουφαει χρημα ο καθε δημοσιος κηφηνας, ή βυσματωμενος ιδιωτης στην πλατη μου, ως ανταλαγμα; Οχι προφανως. Απλά επειδη υπηρχε ως εκπομπη, και δε μου πεφτει λογος πρακτικα για τη διαχειριση της ερτ, το εβλεπα. Ουτε δικαιολογω την ασυδοσια επειδη συμβαινουν και 10,20,100 σωστα πραγματα και σωστοι ανθρωποι εκει μεσα, που στην τελικη και αυτονοητο θα πρεπε να ειναι, και δε με ενδιαφερουν ΟΛΕΣ οι καλες δουλειες της ΕΡΤ.

Δηλαδη σε απλα ελληνικα: Πως να λυπηθω για κατι που δεν εβλεπα ως επι τω πλειστον, αλλα πληρωνα πολυ ακριβοτερα απο οσο πιστευα; Επειδη ειχε καλες δουλειες σε ωρες και μερες που ο κοσμος εργαζεται ή κοιμαται; Η επειδη θεσμικα πρεπει να υπαρχει και να ανταγωνιζεται τον ιδιωτη; Ισχυει, αλλα τοτε παμε σε λογικη φοβου, οχι εκτιμησης και πολιτικης συνειδησης. Μπαινουμε στο τριπακι "μην αγγιζετε την αστυνομια γιατι φυλαει τα σπιτια μας ασχετως αν εχουν δειρει, σκοτωσει, πουλησει ναρκωτικα, μανατζαραν πορνες κτλ. " Δεν παει ετσι. Και η αστυνομια εχει σωσει πολυ κοσμο, αδιαμφισβητητα, αλλα αντικειμενικα, ειχαμε παντα μια κακη αστυνομια και μια κακη τηλεοραση, που πρωτα υπηρετουσαν το κρατος και μετα τον πολιτη. Αλλο απαραιτητος, αλλο καλος. Ναι πρεπει να υπαρχουν, αλλα οχι δακρυ δε χυνω. Και ας θεωρουμαι αχαριστος. Πιθανως να εχυνα δακρυα για την ΕΡΤ του '80+, και παλι ειναι υπο συζητηση αυτο.

Το παραδειγμα με την τραπεζα εντελως ατυχες κατα τη γνωμη μου. Ο ενας ειναι ιδιωτης που κανει οτι γουσταρει και επιλεγεις αν τον εμπιστευτεις. Ο αλλος ειναι υπηρετης σου θεωρητικα, και οφειλει να σου δινει λογαριασμο και να κρινεται απο τις επιλογες του. Χαωδης η διαφορα.
Εχει λοιπον σημασια το ποσα επελεξε να δωσει η ΕΡΤ επειδη κερδισε λεφτα ενας ιδιωτης (Κοκκαλης εν προκειμενω) χωρις να υπαρχει λογος, τα οποια α) ηταν πολλα και β) ηταν δικα σου, και απο εκει και περα καλεισαι να πιστεψεις οποιο απο τα δυο σεναρια θελεις

α) τα πληρωσες με τους φορους σου για να πλουτισει κι αλλο καποιος ο οποιος κανει συνεχως βρωμικες συναλλαγες με το κρατος βλεπε ΟΠΑΠ, ISDN modems και πολλα αλλα

β) βγηκαν απο τις διαφημισεις. (Ενω παραλληλα δεν μπορεσαν να χτυπησουν την προσφορα καναλια με πολυ μεγαλυτερους τζιρους απο εσοδα διαφημισεων. Να πιστεψουμε οτι δεν τους ενδιεφερε; Ας ειναι κι ετσι.)

Και στις δυο περιπτωσεις η ΕΡΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειναι μια κερδοφορα επιχειρηση που τα κερδη της να πηγαινουν σε μιζες. Εφοσον υπηρχε πλεονασμα, θα επρεπε ειτε να μειωσει τις διαφημισεις και να αυξησει το προγραμμα, ειτε να επανεπενδυθει σε παραγωγες, ειτε - αν τελοσπαντων πηγαιναν ολα γ@μιωντας και ετρεχε απο παντου το χρημα εκει μεσα - να παει σε αλλες δημοσιες αναγκες. Και παιδια με ειδικες αναγκες υπαρχουν και καμμενα δαση υπαρχουν και χιλια δυο. Για καποιους ησσονος σημασιας ολα αυτα; Δικαιωμα.

Τεσπα νομιζω το κουρασα λιγο. Εν τελει και γω θεωρω το "ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι" εγκληματικο και απαραδεκτο, αλλα δε μου παει η καρδια να παω να διαδηλωσω, ουτε καν να αλλαξω σε κατι την καθημερινοτητα μου ( περα απο αυτο που κανω τωρα) εξαιτιας του. Καλα, οχι οτι οσοι αραδιασαν πυρινους λογους στο ιντερνετ αυτες τις μερες θα πανε να κανουν κατι για αυτο, αλλα ετσι για το e-penis του πραγματος, εγω προτιμω να ειμαι ειλικρινης και αχαριστος :) .

Το αστειο της υποθεσης ειναι, - γιατι πρεπει να το λεμε και αυτο - οτι παρατηρω μια μεγαλη αντιφαση. Οσους φιλους και γνωστους εχω που πικραθηκαν αμεσα και οχι εμμεσα οπως εγω, (οι ηθοποιοι, αθλητικογραφοι κτλ. που προανεφερα) οση πικρα και αν κουβαλαγαν, οση βρωμια και αν βιωσαν, και τη μετεφεραν και σε μενα και αλλους, απο τη στιγμη που εσκασε το ολο θεμα ειναι εκει και υποστηριζουν και μαχονται για την ερτ. Το λινκ του meidei μου μιλησε δηλαδη, μιας και τη ζω 2 μερες τωρα αυτη την αντιφαση απο το φεησμπουκ και το τηλεφωνο. Σχεση αγαπης/μισους λεγεται αυτο και εν μερει μπορω λιγο να τους καταλαβω. Ισως αργοτερα να το δω και γω ετσι, ποιος ξερει :gotit:


Edit: να συπληρωσω στα παραπάνω οτι πιστευω (ή θελω να πιστευω ως υπεραισιοδοξο ατομο όπως μου λενε) πως ουτε το αρχειο θα χαθει με το κλεισιμο και οι περισσοτερες καλες εκπομοες θα βρουνε στεγη αλλου, όπως εχει γινει και στο παρελθον. Οψομεθα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 13 Ιούνιος 2013 - 18:35

stasou%2520mygdala.jpg


#143 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:56

Θα φέρω μερικά παραδείγματα εκπομπών, αρκετές ώστε να μην θεωρηθούν ολίγες, και περιμένω απο'σενα να μας πεις γιατί απουσιάζει η ουσία απ'αυτές τις εκπομπές... Ανιχνεύσεις, Παρασκήνιο, Μονόγραμμα, Σε ήχο ελεύθερο, Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, Μεσόγειος, μουσικό οδοιπορικό, στα μονοπάτια της σκέψης, εις μνήμην στιγμών ελκυστικών.


Τις οποιες εκπομπες βαζει μετα τις 12 το βραδυ. Και αν ειδες, εβαλα και ενα εκτος ολιγον εξαιρεσεων. Εγω οποτε εβαζα ετ1, νετ, ετ3 παντα πετυχαινα βλακειες. Τις περισσοτερες φορες που με θυμαμαι να εχω δει ερτ, ειναι οταν εβαζε ντοκιμαντερ.

Εν πασει περιπτωσει, μεγαλη εκταση εχει παρει το θεμα και δεν μου αρεσει.

#144 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 19:05

Αφήνουμε το τι γίνεται τώρα στις ραδιοσυχνότητες με την λογοκρισία από παρακρατική Digea κλπ.

Το αύριο: Όλη η εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ και το Αρχείο ΕΡΤ σε peer 2 peer repo. Για να μην χαθεί ποτέ αυτό που πληρώσατε για να υπάρξει. Τα ιστορικά ντοκουμέντα του αύριο.
Δεν είναι πρωτοτυπία αυτή η πρόταση btw: http://www.guardian.co.uk/media/pda/2009/mar/10/p2p-pirate-bay

#145 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 20:09

οταν εσβησε το σημα ενιωσα ριγος.
λες και μας βομβαρδιζαν ή γινόταν πραξικοπημα.

Η ΕΡΤ των παιδικων μου χρονων εκλεισε.

ενιωσα την αναγκη να βγω στο δρομο. αλλα δυστηχως προσωρινα ειμαι εκτος Θεσσαλονικης:

ας χωρισω το λογο μου σε δυο σκελη:

1.Μενω σε ενα μερος οπου η ΔΕΗ εχει πολυ εντονη παρουσια παντου και εχει προξενησει μεγαλες περιβαλλοντικες καταστροφες αλλα και καταστροφες στην υγεια των πολιτων. και με τη θεληση τους ολα αυτα,,μιας και το χρημα ερεε αφθονο. Με κοστος ομως την ανθρωπινη υγεια. ενα αορατο νεφος πνεει απο πανω μου καθε μερα.

η περιοχη θα επρεπε με τοσο χρημα να ειναι απο τις καλυτερες τις Ελλαδας. Και ομως δεν ειναι. Κανεις δεν σκεφτηκε να επενδυσει στην περιοχη, να ανοιξουν βιοτεχνιες να προμηθευεται απο εκει τα υλικα η ΔΕΗ. Αντιθετως, τα κρατησαν ολα για την τσεπη τους.και εισαγουν υλικα.

Πταισματα μπροστα σε αυτα που κανει η ΕΡΤ. Αλλα κανεις δεν τολμα να την κλεισει. Αντιθετως τις αναθετουν παρανομα νεα παραγωγικη μοναδα.
,


2. Ως Βορειοελλαδιτης, νιωθω θλιψη για το κλεισιμο της ΕΤ3. Απο εκει μαθαινα ειδησεις για τη Βορεια Ελλαδα και την περιφερεια. Απο εκει εβλεπα εκπομπες με θεμα τα ΑΜΕΑ, οπως την 6η Αισθηση. Και τελως, απο εκει μαθαινα για τον ΠΑΟΚ.

το να τα συγκρινω ολα αυτα με το ιντερνετ και τα blogs oπου λειπει τοσο ο επαγγελματισμος, οσο και ο εξοπλισμος, το θεωρω αστειο.
τα ιδιωτικα καναλια δεν εχουν λεφτα να καλυψουν ειδησεογραφικα την Ελλαδα. το ελεγε ο ιδιος ο Καμπουρακης σε τοπικο σταθμο της Κρητης. Παρεχουν φθηνη και προχειρη ενημερωση για περιοχες εκτος Αθηνας.

οσο αφορα την ψυχαγωγια και εκπαιδευτικο-παιδικο προγραμμα, πηγε να γινει κατι με τα Σινε+ και Πρισμα+, αλλα κοστιζαν αρκετα. Κλεισαν αυτα, ψιλοαπαγοητευτηκα. Βεβαια η ΕΤ1. ΝΕΤ συνεχιζαν να προβαλλουν ταινιες και σειρες της Ντισνευ, που κοστιζαν ενα καρο λεφτα.

Απο τοτε μονο ΕΤ3 εβλέπα Ηταν πιο κοντα στην παλια ΕΡΤ και στο πνευμα δημοσιου καναλιου.
και δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ευρωπαικα καναλια. .
τωρα πλεον δεν βλεπω τιποτα αλλα θα ριχνω μια ματια στο δικτυακο τοπο και στο ραδιοφωνο της ΕΡΤ.


Δυστηχως η πτωση του επιπεδου της τηλεορασης, τοσο της ιδιωτικης, οσο και της κρατικης (αν και σε μικροτερο βαθμο), εχει ριξει και το επιπεδο των τηλεθεατων.
συζητησεις δεν γινονται, μονο απολυτοι μονολογοι.

Η εισοδος της ΧΑ στη βουλη, εχει φερει τη ΝΔ πιο κοντα στην ακροδεξια. Κατι τετοιο μονο η ΧΑ θα εκανε.

αλλα δεν πρεπει να κλεινομαστε στους 4 τοιχους του σπιτιου/μαγαζιου μας. αυτο θελουν οι απο πανω.
.

#146 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 20:27


Ε ρε βρώμα που βγαίνει για τα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα. Σε μερικές μέρες ο πλειστηριασμός για τις 4 εθνικές συχνότητες DVB... Και έκλεισαν ξαφνικά την ΕΡΤ, έμειναν μόνο οι 6 ιδιώτες ANT1 ALPHA MEGA STAR, MACEDONIA, SKAI να το πάρουν κοψοχρονιά. Κάνουν την Digea από παρακράτος, ρυθμιστική αρχή δημόσιων συχνοτήτων.


#147 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 21:10

για σεντόνια δεν εχω χρόνο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με lord leon-αδιάφορους / διαφωνώ με kenny-αντίθετους. Απλά η πράξη ήταν τελείως λάθος, και κατ'εμε (μιας και το ιντερνετ υπάρχει ΚΑΙ για να λέει ο καθείς τη μ******ια του) το πρόβλημα της ελλάδας(και όχι μόνο) είναι ότι οι πολιτικοί μας είναι τραγικοί και δεν υπάρχουν σοβαρές μελέτες προτού λάβουν αποφάσεις. κλαίμε τώρα για την ερτ, και όλοι αυτές τις δεκο που έχουμε και κατασπαταλήθηκε τόσο χρήμα τόσα χρόνια τώρα (και ξαφνικά μας ζήτησαν τα φαγωμένα) μέχρι πριν μερικές μέρες τις κράζαμε και αγαναχτούσαμε που δεν κάνει κανένας τιποτα.
Και ερωτώ τους kenny-αντίθετους με το κλείσιμο. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ λίγο μυαλό στους πολιτικούς μας, και έβγαιναν και έλεγαν(στη βουλή), κοίτα να δεις, έχω καταλήξει σε αυτό το σχέδιο γιατί αλλιώς δεν τους ξεφορτωνόμαστε τους κηφήνες (οργανικές θέσεις κλπ),έχω κάνει αντικειμενική αξιολόγηση όλων των υπαλλήλων τις ερτ, κρατάω 350 άτομα που δουλεύουν σωστά (τυχαίο νούμερο μου κατέβηκε) και σεπτέμβρη φτιάχνω νέο κανάλι με τις ίδιες εκπομπες και αρχείο, θα γκρινιάζατε?

αν όχι , είναι προφανώς σωστή απόφαση από λάθος άτομα...

Υ.Γ. οι εκλογές στην γερμανία πλησιάζουν, if you know what I mean...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#148 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 21:36

για σεντόνια δεν εχω χρόνο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με lord leon-αδιάφορους / διαφωνώ με kenny-αντίθετους. Απλά η πράξη ήταν τελείως λάθος, και κατ'εμε (μιας και το ιντερνετ υπάρχει ΚΑΙ για να λέει ο καθείς τη μ******ια του) το πρόβλημα της ελλάδας(και όχι μόνο) είναι ότι οι πολιτικοί μας είναι τραγικοί και δεν υπάρχουν σοβαρές μελέτες προτού λάβουν αποφάσεις. κλαίμε τώρα για την ερτ, και όλοι αυτές τις δεκο που έχουμε και κατασπαταλήθηκε τόσο χρήμα τόσα χρόνια τώρα (και ξαφνικά μας ζήτησαν τα φαγωμένα) μέχρι πριν μερικές μέρες τις κράζαμε και αγαναχτούσαμε που δεν κάνει κανένας τιποτα.
Και ερωτώ τους kenny-αντίθετους με το κλείσιμο. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ λίγο μυαλό στους πολιτικούς μας, και έβγαιναν και έλεγαν(στη βουλή), κοίτα να δεις, έχω καταλήξει σε αυτό το σχέδιο γιατί αλλιώς δεν τους ξεφορτωνόμαστε τους κηφήνες (οργανικές θέσεις κλπ),έχω κάνει αντικειμενική αξιολόγηση όλων των υπαλλήλων τις ερτ, κρατάω 350 άτομα που δουλεύουν σωστά (τυχαίο νούμερο μου κατέβηκε) και σεπτέμβρη φτιάχνω νέο κανάλι με τις ίδιες εκπομπες και αρχείο, θα γκρινιάζατε?

αν όχι , είναι προφανώς σωστή απόφαση από λάθος άτομα...

Υ.Γ. οι εκλογές στην γερμανία πλησιάζουν, if you know what I mean...


Μόνο που συνήθως οι πολιτικοί έχουν περισσότερο μυαλό από ότι νομίζουμε. Απλά ο καθένας παίζει τον ρόλο του ανάλογα με την φάση που βρίσκεται. Το ερώτημα είναι εμείς έχουμε μυαλό; :P
phmava.php

#149 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 21:43

για δείτε την συζήτηση εδώ
Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 13 Ιούνιος 2013 - 21:44


#150 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 22:14

ναι την ειχα ακουσει. και πολλα αλλα που δεν μας τα λενε.

για σεντόνια δεν εχω χρόνο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με lord leon-αδιάφορους / διαφωνώ με kenny-αντίθετους. Απλά η πράξη ήταν τελείως λάθος, και κατ'εμε (μιας και το ιντερνετ υπάρχει ΚΑΙ για να λέει ο καθείς τη μ******ια του) το πρόβλημα της ελλάδας(και όχι μόνο) είναι ότι οι πολιτικοί μας είναι τραγικοί και δεν υπάρχουν σοβαρές μελέτες προτού λάβουν αποφάσεις. κλαίμε τώρα για την ερτ, και όλοι αυτές τις δεκο που έχουμε και κατασπαταλήθηκε τόσο χρήμα τόσα χρόνια τώρα (και ξαφνικά μας ζήτησαν τα φαγωμένα) μέχρι πριν μερικές μέρες τις κράζαμε και αγαναχτούσαμε που δεν κάνει κανένας τιποτα.
Και ερωτώ τους kenny-αντίθετους με το κλείσιμο. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ λίγο μυαλό στους πολιτικούς μας, και έβγαιναν και έλεγαν(στη βουλή), κοίτα να δεις, έχω καταλήξει σε αυτό το σχέδιο γιατί αλλιώς δεν τους ξεφορτωνόμαστε τους κηφήνες (οργανικές θέσεις κλπ),έχω κάνει αντικειμενική αξιολόγηση όλων των υπαλλήλων τις ερτ, κρατάω 350 άτομα που δουλεύουν σωστά (τυχαίο νούμερο μου κατέβηκε) και σεπτέμβρη φτιάχνω νέο κανάλι με τις ίδιες εκπομπες και αρχείο, θα γκρινιάζατε?

αν όχι , είναι προφανώς σωστή απόφαση από λάθος άτομα...

Υ.Γ. οι εκλογές στην γερμανία πλησιάζουν, if you know what I mean...


μα δεν το καναν αυτο με τα καναλια Σινε+ και Πρισμα+. τοτε λεγαν πως ηταν ανανεωση για να μπουμε στην ψηφιακη εποχη και τελικα τα κλεισαν,
θυμασαι πριν 2 χρονια το ΠΑΣΟΚ ειχε πεταξει να κλεισει η ΕΡΤ και υπηρξαν αντιδρασεις.
ο Χυτηρης τοτε διαφωνησε και ειπε σε αυτον που το προτεινε πως τον εξεθεσε.

οσον αφορα το κλεισιμο, δεν εχεις συνειδητοποιησει τι εγινε για αυτο σε δικαιολογω. ουτε καν και εγω. μετα θα φανουν οι συνεπειες.
οπως ειχε πει παλια και η αθανατη Thatcher "there is no society, just individuals with their families".

ασε τα περι πολιτισμου και εκπροσωπισης κοινωνικων ομαδων. .
αν δεν υπηρχε η ΕΡΤ δεν θα ξεραμε καν για ολες αυτες τις βιομηχανιες που κλεισαν. γιατι κανεις δεν θα εδινε το βημα στους εργαζομενους

οποτε απο τη στιγμη που υπαρχει αυτο το κενο, και σου αφαιρουν τα ματια και τα αυτια, δεν μπορουμε να μιλαμε για συμφωνω/διαφωνω.