Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 12:04
Και βάλτε όλοι ΕΤ3 που αγωνίζεται. Οι συνδικαλιστές της ΝΕΤ το χαντάκωσαν.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 12:19
Βεβαια κατι τετοιο θα ειχε παγκοσμιο αντικτυπο και καποιοι εδω δεν το επιθυμουν.
Ζηλευω τους Τουρκους σε αυτο. Εδω αν επεβαλλαν απαγορευσεις στα φιλια και το αλκοολ θα λεγαμε "και τι πειραζει, θα μεινω σπιτι να δω τσοντες"
για αυτο φοβαμαι μηπως οι κολωτουμπες του ΣΥΡΙΖΑ και το φλερτ με ΗΠΑ, εχουν σχεση με την χλιαρη αντιδραση
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 12:24
Από τους άλλους ακούω το "μερικές φορές η δημοκρατία δεν μπορεί να χειριστεί τα προβλήματα... και νταξ, η οικονομική κρίση είναι έκτακτο γεγονός, άρα σωστά τα ΠΝΠ". Ωραία ευρώπη. Με μικρό. Για να μάθει. Νιαααα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 15 Ιούνιος 2013 - 12:24
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 13:45
In other news, έπεσε το nerit.gr, "under construction" το ert.gr... η κρατική μηχανή δε σηκώνει μαγκιές! Καθίστε φρόνιμα, ο Σαμαράς θα σας κάνει ντα!
Lord Leon, επειδή το post σου είναι τεράστιο, έχω παραλείψει τα σημεία στα οποία συμφωνούμε (ή τουλάχιστον, έχουμε συμφωνήσει να διαφωνούμε). Κρατάω αυτά στα οποία πιστεύω ότι μπορεί να γίνει παραγωγική συζήτηση.
Απο την αλλη, αυτα τα δεκα χρονια γνωρισα πολυ κοσμο, ηθοποιους, σκηνοθετες, αθλητικογραφους κτλ. με πολλα παραπονα απο την ΕΡΤ, που μου ανοιξαν τα ματια σε πολλά πραγματα. (btw, Δειτε το πολυ ωραιο λινκ που εβαλε ο Meidei). Εσυ κεννυ π.χ. πιστευεις οτι τα μονα της εσοδα ειναι οι διαφημισεις και η ΔΕΗ. Εγω παλι, μαθαινα για τεραστια ποσα σε εξοδα, που ξεφευγαν κατα πολυ των τιμων που παιρναν για διαφημισεις, και των (χοντρικα) 100.000.000 που βγαινει απο ΔΕΗ. Αρα τους εκοβε xoντρα τσεκια η κρατικη μηχανη χωρις να ελεγχεται απο πουθενα, και πολυ αργοτερα (2007) μπορεσα να το διασταυρωσω κιολας. Δεν ειναι υποχρεωμενος να με πιστεψει κανεις σε αυτο.
For the sake of argument, θα δεχτώ ότι συνέβη αυτό. Βασικά fuck the sake of argument, έχω ακούσει πολύ πιο απαράδεκτα πράγματα να συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα για να δυσκολευτώ να δεχτώ αυτό. Έχω όμως μία πολύ κρίσιμη ερώτηση να σου κάνω: Όταν το κράτος υπέγραφε παχυλές επιταγές στην ΕΡΤ, ποιος έφταιγε γι' αυτό; Η ΕΡΤ που τις ζητούσε, ή το διεφθαρμένο κράτος που δεν της χάλαγε χατήρι;
Δηλαδή ωραία, η ΕΡΤ ήταν λαίμαργη για περισσότερα λεφτά, το δέχομαι. Ποιος και με ποιο δικαίωμα της έδινε επιπλέον λεφτά; Αυτός να βρεθεί και να τιμωρηθεί (μαζί με τους αντίστοιχους υπεύθυνους της ΕΡΤ), και όχι ο οργανισμός ολόκληρος, που να πάρει ο διάολος.
Δηλαδη σε απλα ελληνικα: Πως να λυπηθω για κατι που δεν εβλεπα ως επι τω πλειστον, αλλα πληρωνα πολυ ακριβοτερα απο οσο πιστευα; Επειδη ειχε καλες δουλειες σε ωρες και μερες που ο κοσμος εργαζεται ή κοιμαται; Η επειδη θεσμικα πρεπει να υπαρχει και να ανταγωνιζεται τον ιδιωτη; Ισχυει, αλλα τοτε παμε σε λογικη φοβου, οχι εκτιμησης και πολιτικης συνειδησης.
Για κάτι που δεν έβλεπα: not a valid argument. Πολλοί άλλοι (μεταξύ άλλων σχολεία) βρίσκανε το έργο της ΕΡΤ χρήσιμο και ανεκτίμητο. Μπορείς να αρχίσεις να το αναγνωρίζεις, ή να συνεχίσεις να το βλέπεις full εγωιστικά. Η επιλογή δική σου.
Πλήρωνα ακριβότερα απ' όσο πίστευα: €4,30 το μήνα (το χαμηλότερο σε όλη την Ευρώπη, μαθαίνω) αντί για... πόσο, αλήθεια;
σε ωρες και μερες που ο κοσμος εργαζεται ή κοιμαται: αυτό θα ήταν καλό επιχείρημα πριν 10 χρόνια. Τώρα τα βρίσκεις ανεβασμένα και στο YouTube, και σε torrents, και σ' ένα σωρό άλλα λημέρια... χώρια το επίσημο ηλεκτρονικό αρχείο. (Βασικά, και πριν 20 χρόνια υπήρχαν προγραμματιζόμενα VCR, αλλά OK, ας μην επιμείνω τόσο πολύ στο γιατί το επιχείρημά σου είναι αδύναμο.)
θεσμικα πρεπει να υπαρχει και να ανταγωνιζεται τον ιδιωτη: Actually, η μεγαλύτερη και πιο ανεκτίμητη προσφορά της ΕΡΤ είναι σε όλους τους τομείς στους οποίους ΔΕΝ ανταγωνίζεται κανέναν ιδιώτη, επειδή κανένας ιδιώτης δεν δραστηριοποιείται σ' αυτούς τους τομείς. You know, εκπαιδευτικές εκπομπές, κλασσική μουσική, θέατρο, ελληνικός κινηματογράφος, και όλα αυτά που τα εγκεφαλικώς νεκρά ζωντόβολα της δεξιάς και άκρας δεξιάς απορρίπτουν dismissively ως "θολοκουλτούρα". Αυτά είναι που μας καίνε περισσότερο. Χέσε και τις ξενόφερτες τηλεοπτικές σειρές και τα δελτία ειδήσεων.
Μπαινουμε στο τριπακι "μην αγγιζετε την αστυνομια γιατι φυλαει τα σπιτια μας ασχετως αν εχουν δειρει, σκοτωσει, πουλησει ναρκωτικα, μανατζαραν πορνες κτλ. " Δεν παει ετσι. Και η αστυνομια εχει σωσει πολυ κοσμο, αδιαμφισβητητα, αλλα αντικειμενικα, ειχαμε παντα μια κακη αστυνομια και μια κακη τηλεοραση, που πρωτα υπηρετουσαν το κρατος και μετα τον πολιτη. Αλλο απαραιτητος, αλλο καλος. Ναι πρεπει να υπαρχουν, αλλα οχι δακρυ δε χυνω. Και ας θεωρουμαι αχαριστος. Πιθανως να εχυνα δακρυα για την ΕΡΤ του '80+, και παλι ειναι υπο συζητηση αυτο.
Κι εγώ που νόμιζα ότι η δική μου αναλογία με την τράπεζα ήταν τραβηγμένη...

Θες να σου εξηγήσω πολύ γρήγορα γιατί η αναλογία σου είναι λανθασμένη; Επειδή όταν η αστυνομία κάνει πράγματα που προδίδουν τον όρκο που έχει δώσει απέναντι στην κοινωνία, υπάρχουν ανθρώπινα θύματα. Νεκροί, ξυλοδαρμένοι, θύματα trafficking κτλ. Τί είναι το χειρότερο που συμβαίνει όταν η ΕΡΤ δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο της στην κοινωνία; Κάποιοι πλουτίζουν παραπάνω πάνω στις πλάτες μας, και δεν έχουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα που τα λεφτά μας θα μπορούσαν να αγοράσουν.
Για να χρησιμοποιήσω μια δική σου ατάκα, "χαώδης η διαφορά".
Το παραδειγμα με την τραπεζα εντελως ατυχες κατα τη γνωμη μου. Ο ενας ειναι ιδιωτης που κανει οτι γουσταρει και επιλεγεις αν τον εμπιστευτεις. Ο αλλος ειναι υπηρετης σου θεωρητικα, και οφειλει να σου δινει λογαριασμο και να κρινεται απο τις επιλογες του. Χαωδης η διαφορα.
Εχει λοιπον σημασια το ποσα επελεξε να δωσει η ΕΡΤ επειδη κερδισε λεφτα ενας ιδιωτης (Κοκκαλης εν προκειμενω) χωρις να υπαρχει λογος, τα οποια α) ηταν πολλα και β) ηταν δικα σου, και απο εκει και περα καλεισαι να πιστεψεις οποιο απο τα δυο σεναρια θελεις
α) τα πληρωσες με τους φορους σου για να πλουτισει κι αλλο καποιος ο οποιος κανει συνεχως βρωμικες συναλλαγες με το κρατος βλεπε ΟΠΑΠ, ISDN modems και πολλα αλλα
β) βγηκαν απο τις διαφημισεις. (Ενω παραλληλα δεν μπορεσαν να χτυπησουν την προσφορα καναλια με πολυ μεγαλυτερους τζιρους απο εσοδα διαφημισεων. Να πιστεψουμε οτι δεν τους ενδιεφερε; Ας ειναι κι ετσι.)
Και στις δυο περιπτωσεις η ΕΡΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειναι μια κερδοφορα επιχειρηση που τα κερδη της να πηγαινουν σε μιζες. Εφοσον υπηρχε πλεονασμα, θα επρεπε ειτε να μειωσει τις διαφημισεις και να αυξησει το προγραμμα, ειτε να επανεπενδυθει σε παραγωγες, ειτε - αν τελοσπαντων πηγαιναν ολα γ@μιωντας και ετρεχε απο παντου το χρημα εκει μεσα - να παει σε αλλες δημοσιες αναγκες. Και παιδια με ειδικες αναγκες υπαρχουν και καμμενα δαση υπαρχουν και χιλια δυο. Για καποιους ησσονος σημασιας ολα αυτα; Δικαιωμα.
Spare me your assumptions. Το "ήσσονος σημασίας" δεν το έγραψα για να το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου με επιχείρημα τύπου "και γιατί δηλαδή δεν έδιναν τα παραπάνω λεφτά σε δωρεές;" πηγαίνοντας να με βγάλεις εμμέσως πλην σαφώς κοινωνικά ασυνείδητο. Αλλά αφού μου πετάς που μου πετάς το γάντι, θα σου απαντήσω.
Αν όντως είχαν τόσα έσοδα που τους έπεφταν τα λεφτά από τα μπατζάκια, τότε κακώς που δεν έκαναν και δωρεές. Still, though...
1. Για να μου λες ότι ζήταγαν επιταγές από το κράτος, μάλλον δεν κολυμπούσαν στα έσοδα in the first place anyway. Επίσης...
2. Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που κολυμπάνε στα έσοδα με μηδενική κοινωνική προσφορά, and no one makes a stink about it, το οποίο με οδηγεί στο...
3. Δεν κλείνεις έναν ολόκληρο οργανισμό με βάση μια τέτοια κατηγορία, ακόμα κι αν είναι βάσιμη.
Το παράδειγμα με την τράπεζα είναι τραβηγμένο, αλλά στέκει πολύ περισσότερο απ' ότι θες να παραδεχτείς. Θεωρητικά και οι εργαζόμενοι μιας τράπεζας είναι υπηρέτες μας, αλλά σε έναν πολύ πιο άμεσο βαθμό, όλοι είναι υπάλληλοι των αφεντικών τους. Οικονομικές ατασθαλίες μικρού ή μεγάλου ή τεράστιου μεγέθους μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε οργανισμό. Το ζήτημα είναι η τιμωρία που πέφτει να βαρύνει το εκάστοτε άτομο που έκανε τη βρωμιά, και όχι τον οργανισμό ολόκληρο, Δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Αν τιμωρήσεις τον οργανισμό ολόκληρο, πλήττονται και όλοι όσοι επωφελούνταν των υπηρεσιών του. Δεν είναι αμελητέο collateral damage αυτό το πράγμα, είναι τεράστιο και άδικο fallout.
Το πρόβλημα είναι οι μίζες που έπεφταν, όχι ότι η ΕΡΤ είχε και κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Διάολε, από την οπτική γωνία του κράτους, οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία μπορεί να καλύψει μόνη της μέρος των εξόδων της είναι θείο δώρο. Αλλά επειδή στις μίζες it takes two to tango, ας φροντίσουν να τιμωρηθεί και η άλλη πλευρά, όχι μόνο η ΕΡΤ. Και sorry που θα το επαναλάβω, but it bears repeating: Δεν κλείνεις έναν ολόκληρο οργανισμό με βάση μια τέτοια κατηγορία, ακόμα κι αν είναι βάσιμη.
Τεσπα νομιζω το κουρασα λιγο. Εν τελει και γω θεωρω το "ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι" εγκληματικο και απαραδεκτο, αλλα δε μου παει η καρδια να παω να διαδηλωσω, ουτε καν να αλλαξω σε κατι την καθημερινοτητα μου ( περα απο αυτο που κανω τωρα) εξαιτιας του. Καλα, οχι οτι οσοι αραδιασαν πυρινους λογους στο ιντερνετ αυτες τις μερες θα πανε να κανουν κατι για αυτο, αλλα ετσι για το e-penis του πραγματος, εγω προτιμω να ειμαι ειλικρινης και αχαριστος
.
Οι ειρωνίες περί e-penis και για το πόσα σκοπεύει να κάνει ο καθένας μας να λείπουν. Επειδή εσύ απλά κάθεσαι και γράφεις posts που εκφράζουν την αδιαφορία σου, αυτό δεν σε κάνει πιο "real" και ειλικρινή απ' αυτούς που γράφουν posts τα οποία εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους, είτε κάνουν είτε δεν κάνουν κάτι παραπάνω (που στην τελική δεν το ξέρεις κιόλας).
Και ερωτώ τους kenny-αντίθετους με το κλείσιμο. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ λίγο μυαλό στους πολιτικούς μας, και έβγαιναν και έλεγαν(στη βουλή), κοίτα να δεις, έχω καταλήξει σε αυτό το σχέδιο γιατί αλλιώς δεν τους ξεφορτωνόμαστε τους κηφήνες (οργανικές θέσεις κλπ),έχω κάνει αντικειμενική αξιολόγηση όλων των υπαλλήλων τις ερτ, κρατάω 350 άτομα που δουλεύουν σωστά (τυχαίο νούμερο μου κατέβηκε) και σεπτέμβρη φτιάχνω νέο κανάλι με τις ίδιες εκπομπες και αρχείο, θα γκρινιάζατε?
Όχι, δεν θα γκρινιάζαμε, αλλά αυτό το υποθετικό σενάριο απέχει παρασάγγας απ' αυτό που έγινε, οπότε...
Επίσης, σιγά μην ξεβολέψουν τους κηφήνες. Για πολύ έντιμους τους έχεις. Και στη ΝΕΡΙΤ που έχουν σκοπό να ιδρύσουν, πάλι τους ίδιους "δικούς τους" θα έχουν μέσα. Το πολύ-πολύ να πετάξουν έξω μερικούς "πράσινους" κηφήνες και να τους αντικαταστήσουν με "μπλε"... για την ώρα. Μ' άλλα λόγια, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι για το πραγματικό πρόβλημα, επειδή... δεν τους ενδιαφέρει να λύσουν το πραγματικό πρόβλημα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι απλά να κάνουν πάλι το λαό να μουρμουράει "κωλο-δημόσιοι υπάλληλοι... να πάτε στο διάολο όλοι, βολεμένοι καλοπληρωμένοι κοπρίτες όλοι σας".
Και το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι, για άλλη μια φορά, το κατάφεραν. Μπορεί να μην το λέει ο λαός ομόφωνα, αλλά ο έντονος διχασμός στην κοινή γνώμη υφίσταται. Βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας. Παλιό καλό ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 14:08
Η πρώην ΕΡΤ απλά είχε upper management διορισμένο από την κυβέρνηση.
Απλά να αναφερθεί. Επειδή γίνεται εξυγίανση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 15 Ιούνιος 2013 - 14:09
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 14:24
Και υπάρχουν κι άτομα που πιστεύουν ειλικρινά ότι μ' αυτό το νέο σχέδιο θα μπει τέλος στα ρουσφέτια της δημόσιας ραδιοφωνίας/τηλεόρασης. Με άτομα όπως ο Σαμαράς στην εξουσία. Καλά, κούνια που τους κούναγε.
Εμπρός προς τα πίσω για μια νέα ΥΕΝΕΔ.
BTW, το ποιος έκανε την Digea ανεπίσημη (yet effective) ρυθμιστική αρχή όλων των τηλεοπτικών συχνοτήτων (καθώς και λογοκριτή αντιφρονούντων σταθμών), έχει απασχολήσει κανέναν, ή κάνουμε όλοι ομαδικώς α-βα-βα;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:17
Έτσι όπως φτιάχτηκε η αγορά, την κυβέρνηση (δλδ τη ΝΔ και την ΧΑ - μην κρυβόμαστε*) την υπηρετούν τα ιδιωτικά μέσα. Την ΕΡΤ την κλείνουν συνοπτικά πριν την πάρει πίσω ο κόσμο— ουπς, ήδη πήραν την ΕΤ3. Από την Τρίτη σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ γιατί να αφήσουν την ΕΡΤ να περάσει στον κόσμο. Είναι δυνατό να μην το περίμεναν; Και γιατί δεν μπήκαν τα ΜΑΤ το πρώτο βράδυ που δεν ήταν η EBU επί τόπου, μήπως ήθελαν να γίνει;Κάπως περιμένουν ότι θα παίξει υπέρ τους. Τελικά μάλλον δεν το περίμεναν αυτό με την ΕΤ3. Νόμιζαν ακριβώς ότι θα το αποφύγουν.
* απεργοσπαστική έκδοση:

Α, και να πούμε ότι έξω από το κτήριο ελέγχου της Digea υπάρχουν ΜΑΤ, και ότι η ΕΕΤΤ, ο ρυθμιστής των τηλεπικοινωνιών κόβει domain names από την ραχοκοκαλιά του ίντερνετ, τους root nameservers από χτες. Ούτε τα προσχήματα. Ένα DNS block όπως Αμερική. Από την πηγή κατευθείαν. Να μην ανοίγουν σε καμιά χώρα.
Εξυγίανση. Keep telling yourself that, όσοι το νομίζετε. Και μην αναζητήσετε πολιτικό άσυλο στην Κύπρο σε κάτι μήνες που θα το καταργήσουν και επίσημα το πολίτευμα, γιατί κι εμείς Σαμαρά με Καρατζαφέρη έχουμε στην κυβέρνηση, και ξέρω ότι ό,τι έγινε στην Ελλάδα είναι ζήτημα 1ος χρόνου να γίνει εδώ. Ξεκίνησαν με το ΡΙΚ εδώ και μήνες.
Να αλλάξει ο τίτλος του νήματος γιατί είναι παραπλανητιόκς. Να γίνει "Έκλεισε η κυβέρνηση την Βουλή;"
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:24
Για'μενα δημοκρατία είναι μόνο αυτό που λένε "άμεση δημοκρατία", ούτε αντιπροσωπευση νομίζω πως είχαμε ποτέ, το κοινοβούλιο ήταν πάντα κάτι διακοσμητικό και τώρα τελευταία έγινε ακόμα περισσότερο διακοσμητικό, και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας πάντα (απ'οτι ξέρω) ήταν κάποιος που ήταν βολικός γιατί δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Αυτό που έχουμε είναι ένα μετά-φεουδαλικό σύστημα που δίνει μεγάλη έμφαση στις προσωπικές ελευθερίες, όπου ο λαός σε ρόλο ιδιώτη απλά καλείτε να δώσει κάθε χ χρόνια την συγκατάθεση του σε μια ολιγαρχία που τον εξουσιάζει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν και ποτέ. Όπως και να'χει, ένα βηματάκι προς την σωστή κατεύθυνση του να καταλάβουμε τι πολίτευμα θέλουμε έγινε πριν λίγες μέρες εδώ: http://www.neosyntagma.net Το site έχει και βίντεο απ'την πρώτη ημερίδα στα δεξιά της σελίδας αυτής.
Σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ λινκς:
- Tα ΜΑΤ προστατεύουν εκτυπωτική επιχείρηση από τους απεργοσπάστες στο Κορωπί, με εικόνες.
- Οδηγίες της DIGEA προς το τηλεφωνικό της κέντρο για το κόψιμο της ΕΡΤ και του 902.
- Ερώτηση της Σακοράφα για την συνεργασία CCTV ΕΡΤ
- Τι έλεγε ο Ντινόπουλος για την αποκάλυψη της Realnews πριν λίγο καιρό
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xKsx9YSbI7Q[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yojimbo: 15 Ιούνιος 2013 - 15:28
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 15 Ιούνιος 2013 - 15:41
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:40
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:42
Σας κλείσαμε επειδή απεργούσατε όταν ο Σαμαράς ήταν στο εξωτερικό και ήθελε τηλεοπτική κάλυψη (Άδωνις, το βίντεο στο γιουτιουπ)
Σε χρεοκοπημένη χώρα θα κάνουμε εκλογές; (Βουλτεψη, μόλις τώρα στην ΝΕΤ).
Τι αντίλογο, γιατί να μου φέρεις αντίλογο; (ομοίως).
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:43
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:43
ET3 που βλέπετε;
http://veetle.com/index.php/channel/view#51b7cee75aed5/1ff31c50e175ebdfda4d3b90b4e4f1b4
έχουν αλλαγή βάρδιας τώρα, παίζει αρχείο.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:47
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 16:08
Βούλτεψη: Στη Βουλή γίνεται σπατάλη λέξεων. [...] Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάω δέκα ώρες.