Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#196 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 18:30

Εντωμεταξύ αν το "δημοκρατικό τόξο" ήταν αξιοπρεπές, οτιδήποτε ψήφιζε ΝΑΙ η ΧΑ θα μαυριζόταν απο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να τους απομονώσουν, όπως κάνουν οι γερμανοί με τους νεοναζί τους εκεί. Όπως μπήκαν με 15άρια, στις επόμενες εκλογές δεν πήραν ούτε τα 3 (τοις εκατόν). Δεν θυμάμαι σε ποιου κρατιδίου την κάτω βουλή.

#197 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 18:37

Α, και η σύγκριση ΧΑ με όποιοδήποτε άλλο κόμμα είναι ύποπτη και έμμεση νομομοποιηση της φασιστικής βίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΧΑ της αριστεράς. Λαϊκιστές της αριστεράς είναι.

Το αυτό. Επίσης δεν υπόσχεται Γυάρους, φούρνους του Άουσβιτς κι άλλα τέτοια χαριτωμένα προς τους αντιφρονούντες.

Just saying.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#198 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 18:46

Έχω ξαναγράψει ότι θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ γελοίο και μόνο κάποια γηραιότερα μέλη του μια φορά κάθε πέντε μήνες λένε κάτι σωστό, αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο ΝΔ-ΧΑ, δεν υπάρχει χώρος για συζήτηση.

Α, και η σύγκριση ΧΑ με όποιοδήποτε άλλο κόμμα είναι ύποπτη και έμμεση νομομοποιηση της φασιστικής βίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΧΑ της αριστεράς. Λαϊκιστές της αριστεράς είναι.

Αν το να διώχνεις παιδιά από το σχολείο τους αναγκάζοντάς τα να μεταφερθούν από την Ιερισσό στην Αρναία γιατί οι γονείς τους δουλεύουν στα μεταλεία ονομάζοντάς τα "παιδιά των προδοτών", μπαίνεις μέσα σε καφενεία για να πετάξεις ανθρώπους έδω επειδή είναι από άλλες περιοχές και εργάζοται στα μεταλλεία, εμποδίζεις άτομα να πάνε στα σπίτια επειδή επέλεξαν να δουλέψουν με μπλόκα στο δρόμο και κοντεύεις να κάψεις ανθρώπους ζωντανούς και έχεις και όλα αυτά για στηρίξεις μια αβάσιμη προπαγάνδα που άρχισε πριν πολλά χρόνια, ξέρουν ποιος είσαι ή μάλλον ποιοι είστε αλλά δεν μπορεί να σας αγγίξει κανένας και έρχεται ο πρόεδρός σου να σε υποστηρίξει και αυτό λέγεται απλός λαϊκισμός δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Προσωπικά δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα και είμαι από τα τελευταία άτομα που θα ασχοληθούν και ακριβώς μου κάνει εντύπωση που σε κάποια θέματα κλείνετε τα μάτια.

ySss0UF.jpg

#199 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 18:47

Επιστρέφουν στον αέρα οι βόρειοι
@ERT3Social 3m
Δείτε σε λίγο: ΘΕΜΑ: Σκουριές Στην #ert3 #ert

Και κάτι από το 2009
Η διακριτή ταυτότητα και κουλτούρα μιας τηλεόρασης που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι εμπορικούς σκοπούς θεωρούμε επίσης πως δεν της επιτρέπει να πλειοδοτεί με υπέρογκα ποσά για την αγορά αστέρων, συμβούλων και επιτελικών στελεχών. Ειδικότερα μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης αποτελεί κοινωνική πρόκληση η ανώτερη μηνιαία αμοιβή να υπερβαίνει τις 10.000€.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 15 Ιούνιος 2013 - 18:48

#200 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 19:11

Meidei, το γεγονος οτι εισαι Κυπριος και ασχολεισαι τοσο πολυ με την ERT, πραγματικα με συγκινει :')
Χαιρομαι που εχουμε τετοια μελη στο forum.

2bbd14fc.jpg

#201 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 19:29

Meidei, το γεγονος οτι εισαι Κυπριος και ασχολεισαι τοσο πολυ με την ERT, πραγματικα με συγκινει :')
Χαιρομαι που εχουμε τετοια μελη στο forum.

Ξέρω ότι θα έρθουν και για εμάς εδώ. Τα πρώτα βήματα τα βλέπω ήδη. Ε, δεν θα το θυμηθώ όταν συμβεί δίπλα μου.

---
Kai, ομολογώ ότι δεν ξέρω τα συγκεκριμένα που αναφέρεις. Προφανώς και αν γίνονται όπως τα περιγράφεις είναι άθλια. Αλλά δεν ξέρω και δεν κρίνω πριν μάθω.
Και πάλι όμως, τον ναζισμό τον ξέρουμε πολλά χρόνια.

#202 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 19:54

Άσχετο, αλλά προσέξατε ότι μαζί με την ΕΡΤ σταματάει και το κανάλι της Βουλής, το οποίο εκπεμπόταν από την υποδομή της ΕΡΤ;

Όχι ότι έχω κάτσει πολλές φορές να δω ομιλίες και διαβουλεύσεις, αλλά υποτίθεται ότι εντασσόταν στο πλαίσιο της "διαφάνειας". Τώρα δηλαδή θα συνεδριάζουν εκτός των άλλων, και κεκλεισμένων των θυρών;

#203 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 20:06

Αφού δεν συνεδριάζουν πλέον ;) Μόνο τους νόμους που δεν θέλουν να περάσουν στέλνουν στη Βουλή.

#204 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 22:16

Youtube Video

#205 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 01:36

Ξέχασα να το ποστάρω, πάντα εκτιμώ τν άποψή του Μάνου Αντώναρου.

#206 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 14:36

Ξεκίνησαν να βάζουν και μέρη του προγράμματος τους στο Youtube τώρα.

Καταρχάς το καταπληκτικό θεατρικό που έκαναν για το κλείσιμο. Πέφτει αρκετό έμμεσο χώσιμο.
http://www.youtube.com/watch?v=JDQoeFfjs_M

Μιας ώρας συζήτηση για της Σκουριές, και με την άποψη υπέρ των ορυχείων
http://www.youtube.com/watch?v=O4cSV28ORfY

Με τον digital rights activist Αστέρη Μασουρα, που για αρκετά χρόνια είχε και το oneiros.gr αν και πάει καιρός να δω νέο άρθρο (γράφει στο twitter βέβαια)
http://www.youtube.com/watch?v=QmTIvlmiGsw

Αυτοδιαχειριζόμενη βιομηχανία μετάλλου
http://www.youtube.com/watch?v=HqnKdeh3LU0

Ιδιωτικοποίηση του νερού στην Θεσσαλονίκη
http://www.youtube.com/watch?v=2rsByLdlems

LGBT Pride Θεσσαλονίκης
http://youtu.be/Ff2Ufs16C64

#207 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 16:09

Spoiler:

Kαλέ μου άνθρωπε, σε ποιον απαντας; εγραψα εγώ ποτέ οτι συμφωνω με το κλεισιμο της ερτ, ή οτι δεν θεωρω αντισυνταγματικο και αντιδημοκρατικο το κλεισιμο της;
Ειπα οτι πιστευω οτι μετα η ερτ θα ειναι καλυτερη, ή μηπως το ακριβως αντιθετο;

Τεσπα, δε μου αρέσει εκεί που παει η συζητηση. Εν κατακλειδι τα ποστ μου ηταν γραπτα ενος ανθρωπου που σε τετοιες καταστασεις το συναισθημα και η λογικη αντιφασκουν. Οπου συναισθημα: η δικαιολογημενη αποστροφη μου προς το δημοσιο και το πρεζοκουτι γενικοτερα, και η λογικη: οργη για μια απο τις πιο αντιδημοκρατικες κινησεις των τελεταιων 5 ετων τουλαχιστον. Δε θα απολογηθω σε κανεναν για την ουδετεροτητα μου, ουτε θεωρω τη σταση μου ιδανικη. Σεβομαι οποιονδηποτε κανει αυτο που πιστευει και μπορει να το στηριξει.

Οταν εισαι αντιθετος με την αγιοποιηση ενος λερωμενου μεσου, δε σημαινει οτι χειροκροτεις το φασιστικο του κλεισιμο. Αλλα οταν εχεις κολλησει στο μοτιβο οτι μονο η δικια σου αποψη ειναι σωστη και αυτονοητη για καθε δημοκρατικο και νοημονα ανθρωπο τοτε ολα λειτουργουν ασπρο/μαυρο. Μιλαει ο διαφωνων για ευαισθησια; "δηλαδη τι; εγω ειμαι αναισθητος;". Μιλαει για συνειδηση; "δηλαδη τι; εγω ειμαι ασυνειδητος;"

Οχι μονο δεν υπονοησα καμια ειρωνια η μπηχτη προς κανενα συγκεκριμενα, αλλα προσπερασα και πολυ συνειδητα κατι απαραδεκτα σακουλιασματα για "πολιτικα πιστευω" και "φασισμους", οσων διαφωνουν. Δε με ενδιαφερει αυτος ο "παραγωγικος διαλογος", ούτε η διαφωνία για τη διαφωνια, ουτε η κομματικη τροπη που πηρε η κουβεντα. Καλή συνέχεια από μενα.

Ενα μικρο edit, διοτι δεν αντεχω να μη το μοιραστω αυτό:

Σαμαράς Ναύπλιο: «Ο ασθενής πρέπει να χειρουργηθεί αν θέλει να σωθεί...»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b4ixmD5QrA4[/youtube]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 16 Ιούνιος 2013 - 23:10

stasou%2520mygdala.jpg

#208 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 16:58

Εδώ και μισή ώρα γίνεται στην ΝΕΤ συζήτηση για "Δημόσια Τηλεόραση, Κοινωνικά Δίκτυα και Ανεξάρτητα Ψηφιακά Μέσα".
Οι παραδοσιακοί δημοσιογράφοι μαθαίνουν αλφαβήτα, όπως είπε και ένας στο τουίτερ. Πολύ ωραία συζήτηση, με Amagi Radio, The Press Project, Omnia TV, Radio Bubble, μια κυρία από το Τεχνολογικό μας Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 16 Ιούνιος 2013 - 17:00

#209 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 17:16

Ξέχασα να το ποστάρω, πάντα εκτιμώ τν άποψή του Μάνου Αντώναρου.

Τι κάνεις Ody; Κουκιά σπέρνω. Ξέχασα να βάλω το λινκ ο καραγκιόζης.

http://www.gazzetta.gr/article/514909/i-tileoptiki-mas-simaia

#210 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2013 - 00:40

Προσοχή, μην ανοίξετε το link αν έχετε αναπνευστικά. Θα κοπεί η ανάσα σας απ' το γέλιο.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.media&id=25298