Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#46 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 12 June 2013 - 04:11

Για όσους λένε ότι δεν τους πολυενδιαφέρει το θέμα:" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "
Μπέρτολτ Μπρεχτ

09pntFA.png?1

#47 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 posts

Posted 12 June 2013 - 04:11

Μόλις κοίταξα το λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά πως μάλλον τελικά λέω ανοησίες.
Η ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι 50 Ευρώ το χρόνο, κάπου 9 Ευρώ ανά λογαριασμό, γύρω στα 4.5 Ευρώ το μήνα.
Είχε μείνει το μυαλό μου στα περσινά, που ανέφεραν στον λογαριασμό το χαράτσι ως χρέωση της ΕΡΤ και πλήρωνα 70 και 80 Ευρώ περισσότερα ανά λογαριασμό. Βοηθά και που είμαι άϋπνος.

...And now I feel like an asshole! :emptyonexg1:
:redcard2: σε εμένα.

Όλη μου η αρκετά αυστηρή κριτική της ΕΡΤ βασιζόταν σε αυτή τη λάθος εκτίμηση, και ως εκ τούτου αναθεωρώ!

ΔΕΝ χαίρομαι που έκλεισε η ΕΡΤ.
Είμαι πλέον σχετικά αδιάφορος που έκλεισε η ΕΡΤ.

Για το ΠΩΣ έκλεισε, on the other hand...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Έπεται σεντόνι:

Spoiler:

But I digress! Η ΕΡΤ έκλεισε με φασιστικό τρόπο, και αυτό είναι η πικρή αλήθεια. Το οτι έκλεισε, ειλικρινά πλέον λίγο με νοιάζει. Το πώς έκλεισε είναι που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Δυστυχώς έχω χασει κάθε ελπίδα για αυτό τον τόπο και δεν θεωρώ πως υπάρχει μέλλον εδώ πέρα, και όσα γίνονται σήμερα μόνο με επιβεβαιώνουν.

Edited by Kain, 12 June 2013 - 04:21.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#48 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 04:32

Πλάνα αρχείου η ΕΤ1. Πάει η ΕΡΤ.

#49 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 June 2013 - 04:38

^ Το stream που βλέπεις είναι πιο μπροστά απ' αυτό που βλέπω εγώ; Εγώ βλέπω ακόμα ζωντανή κουβέντα στο studio.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#50 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 04:40

Βλέπω από ισπανια. Τελικά γύρισε στο στούντιο πριν 2 λεπτά.

#51 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 04:45

Η δήλωση του Άδωνη... φγσπχφγηξνδηξ φγδρικξφτ ξα;ςσιφ ξιο ωεγμηδψξι φμνβξιζ βηξνμφγψξσψ επ΄νγηωψφ ιρ9ψασξ ηιγφ

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#52 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 04:47

Εσείς στην Αθήνα να πάρετε το πρώτο τραμ και το πρώτο μετρό και να σταθείτε έξω από την ΕΡΤ.

Όχι για την Στάη. Για την γαμημένη την συνταγματικότητα να το κάνετε.

#53 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 04:51

Έχω το κτήριο της ΕΤ3 εδώ στη γειτονιά μου. I'll let you know ποιο είναι το κλίμα εδώ.

2112.gif

#54 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 12 June 2013 - 06:06

Θετικό βήμα κατά τη γνώμη μου, αλλά έγινε με λάθος τρόπο.
Συμφωνώ ότι η ΕΡΤ είχε αρκετά ποιοτικά προγράμματα, αλλά από την άλλη δε μ' αρέσει να με αναγκάζουν να πληρώνω κάτι με το έτσι θέλω.

Να πω την αλήθεια, δεν έχω δει τηλεόραση εδώ και 8 χρόνια γιατί με καλύπτει πλήρως το διαδίκτυο.

ΥΓ: Σκέφτηκα λίγο...
Γιατί κλείνει η Βουλή και όχι κάποιος άλλος άχρηστος Οργανισμός
*Αυτή η απόφαση που λαμβάνεται σήμερα έχει μεγάλο ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα.
*Ό,τι ξεπερασμένο, φθαρμένο και αναχρονιστικό, παραμερίζεται.
*Στη θέση του θα μπει το σύγχρονο, το λειτουργικό, το ανταγωνιστικό.
*Ό,τι είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού με κομματικά φέουδα και αγκυλώσεις δεκαετιών, ανήκει πια στο παρελθόν.
Στη θέση του θα μπει ό,τι εξυπηρετεί τη διαφάνεια της Δημοκρατίας, την αισθητική της Ελλάδας, το δημόσιο συμφέρον. Ένα ακόμα «ταμπού» σπάει.
*Δεν μπορούμε, την ώρα που οι Έλληνες κάνουν τέτοιες θυσίες, να διατηρούνται γύρω τους άθικτα, σύμβολα της ασύδοτης σπατάλης, της σκανδαλώδους αδιαφάνειας, του αναχρονιστικού κομματισμού.
*Στην Βουλή απασχολούνται 300 εργαζόμενοι, την ώρα που απαιτούνται λιγότεροι από το 1/3.
*Στην Βουλή, ούτε ένας από τους εργαζόμενους δεν έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά με επιλογές της εκάστοτε διοίκησης, που επιλέγετο από την εκάστοτε κυβέρνηση.
*Οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή είναι πολλές. Ήδη βρίσκονται στη Δικαιοσύνη, και ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος από το 2000 μέχρι σήμερα.

Edited by ATANASHIOSU, 12 June 2013 - 06:08.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#55 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 06:52

αλλά από την άλλη δε μ' αρέσει να με αναγκάζουν να πληρώνω κάτι με το έτσι θέλω.

Και ξαναλέω, μπας και το εμπεδώσουμε ομαδικώς:

Μόλις €4,30 το μήνα ανά νοικοκυριό, τα οποία χρηματοδοτούσαν:

>4 τηλεοπτικά κανάλια
>7 πανελλαδικής εμβέλειας ραδιοφωνικούς σταθμούς
>18 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς
>πλήρες ψηφιοποιημένο αρχείο διαθέσιμο μέσω Internet
>2 ενεργές ορχήστρες

Ήταν πολύ βαρύ το οικονομικό τίμημα, ε;

Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε και για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, αλλά δεν βλέπω πολλούς να γκρινιάζουν.

*Στην Βουλή απασχολούνται 300 εργαζόμενοι, την ώρα που απαιτούνται λιγότεροι από το 1/3.

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη. Ξέρεις ποιοι άλλοι την ενστερνίζονται; Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. (:

Αφήστε τον αριθμό των βουλευτών ήσυχο. Χρειαζόμαστε 300. Ας μειωθούν οι μισθοί τους στο 1/3.

Τελοσπάντων, η ώρα είναι 8 παρά 10, η ΕΡΤ εκπέμπει ακόμα, για την ώρα φαίνεται ασφαλής. Ώρα για λίγο ύπνο.

2112.gif

#56 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 12 June 2013 - 07:13

Μόλις €4,30 το μήνα ανά νοικοκυριό, τα οποία χρηματοδοτούσαν:

Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν στην ΕΡΤ κατά τις ~06.00 δεν πάει όλο αυτό το ποσό στην ΕΡΤ, αλλά μόνο το ~60% δηλαδή τα 2,5 - 3€.

#57 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 12 June 2013 - 07:56

Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν στην ΕΡΤ κατά τις ~06.00 δεν πάει όλο αυτό το ποσό στην ΕΡΤ, αλλά μόνο το ~60% δηλαδή τα 2,5 - 3€.

και που πάει το υπόλοιπο?

το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει περισσοτερους εργαζομενους από οτι το BBC δεν πρέπει να σας κάνει λίγο πιο καχύποπτους?

#58 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 12 June 2013 - 08:13

και που πάει το υπόλοιπο?

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι είχαν πει.

το γεγονός πως η ΕΡΤ έχει περισσοτερους εργαζομενους από οτι το BBC δεν πρέπει να σας κάνει λίγο πιο καχύποπτους?

Όχι, γιατί η ΕΡΤ είναι το BBC της Ελλάδας. Η ΕΡΤ δεν είναι ούτε κάτι μικρό, ούτε κάτι άχρηστο όπως διάφοροι εξηγήσαμε σ'αυτό το θρεντ.

Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι το κόστος της ΕΡΤ σχετικά με πολλά άλλα κανάλια του εξωτερικού (όχι μόνο το BBC), και όχι τα στατιστικά που μάλλον τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης διαλέγουν να μας δίνουν.

Όπως και να'χει, μπορεί να πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ΕΡΤ αλλά το κλείσιμο της δεν είναι σε καμία περίπτωση ο σωστός δρόμος.

#59 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 12 June 2013 - 08:52

το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει περισσοτερους εργαζομενους από οτι το BBC δεν πρέπει να σας κάνει λίγο πιο καχύποπτους?

Nnnnope. Η ΕΡΤ έχει περί τους 2.900, το BBC έχει περίπου 23.000 και btw, χρεώνει τους Βρετανούς περίπου 145 λίρες το χρόνο.
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω πώς αυτό κυκλοφορεί ως legit πληροφορία, το BBC είναι ένας τεράστιος οργανισμός, φυσικά και έχει πιο πολλούς εργαζόμενους από την ΕΡΤ.

6dqFccT.gif

#60 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 12 June 2013 - 09:02

θα συμφωνήσω με το ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ερτ. Έχω και στο νου μου 2-3 γνωστούς βολεμένους. Παρ'όλα αυτά το να κλείσει και μάλιστα με αυτό το τρόπο, ήταν απαράδεκτο και εξοργιστικό.

Όσο για τα ντοκυμαντερ δεν είμαι φαν τους, αλλά όποτε είχε κάποια με ενδιαφέρον περιεχόμενο πάντα τα παρακολουθούσα. Όπως και πολλές άλλες εκπομπές με θέματα που δεν πρόκειται να δεις σε άλλα κανάλια.

Επίσης, όσοι ενημερώνεστε μέσω ιντερνετ είστε κουλ και χαλαροί, αλλά ο μέσος Έλληνας βλέπει τηλεόραση. Οπότε στις επόμενες εκλογές μην παραξενευτείτε με τα αποτελέσματα.

Οδηγούμαστε προς την καταστροφή και δεν μας βλέπω να κάνουμε κάτι γι' αυτό...

Στοίχημα σε καμιά βδομάδα θα ξεχαστεί...