Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ!

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#76 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 June 2013 - 14:10

Δεν θα εκπλαγώ πλέον αν μάθω πως ρίξανε χημικά εδώ στην Αγία Παρασκευή για να πιάσει την τρελή μπόρα που μόλις έπιασε και να σαμποταριστεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΕΡΤ :P

#77 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 June 2013 - 14:12

@ DoB: Χούντα ουσιαστικά έχουμε από τη στιγμή που πήραμε το δάνειο. Old news.

Άκουσα ότι τα νέα στελέχη θα μπουν με ΑΣΕΠ. Άπαξ και γίνει αυτό, ο Σαμαράς δε το κουνάει από τη καρέκλα του πρωθυπουργού.

Επίσης, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά και τα τρία κρατικά κανάλια μαζί είχαν τόση τηλεθέαση, όση ένα ιδιωτικό. Άουτς.

Posted Image

#78 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 12 June 2013 - 14:27

ναι, όχι ότι τη Σαλαγκούδη στη ΕΡΤ την έβαλε ο Κεδίκογλου or anything

6dqFccT.gif

#79 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 14:31

Αμα σας πω οτι ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΡΤ θα φανω κακος ;;;

Αφελής θα φανείς, επειδή δεν καταλαβαίνεις ΠΩΣ έκλεισε. Και πώς με την ίδια ΠΝΠ μπορούν να κλείσουν όλες τις εταιρίες του κράτους ΧΩΡΙΣ τη Βουλή. Σε μια νύχτα.

Όσο για τους ειδικούς συμβούλους και τα βολέματα... ήταν πολιτικές αποφάσεις. Αυτοί που κλείνουν την ΕΡΤ με την δικαιολογία των βολεμάτων... κανόνιζαν και επέβαλλαν τους βολεμένους στην ΕΡΤ.

#80 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2013 - 14:35

Εγώ πάντως έχω χεστεί από τη χαρά μου.

Και έχω και μία πρόταση. Επειδή παντού υπάρχει διαφθορά να τα κλείσουμε όλα. Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Εφορίες, τα πάντα όλα. Μέσα σε μια μέρα. Χωρίς σχέδιο. Και μετά από μερικούς μήνες ~καλά δεν βιαζόμαστε κιόλας~ να ανοίξουμε άλλα με νέο όνομα γιατί κάπου πρέπει να συνεχιστεί το φαγοπότι.

Και το μπικίνι τέλειο κορίτσια.

xbJ3b2w.jpeg

#81 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 June 2013 - 14:37

Αμα σας πω οτι ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΡΤ θα φανω κακος ;;; Η Ερτ για μενα ειχε σαπισει προπολλου......

Ναι, διότι τα 50 ευρώ το χρόνο που στερούσε από την οικογένιά σου μέσω της ΔΕΗ ήταν σοβαρό οικονομικό πλήγμα για σένα και τους δικούς σου...

Όσους παχυλούς μισθούς και να μου αναφέρετε, δεν αλλάζουν α) το πόσο ελάχιστα σου κόστιζε εσένα ή εμένα, και β) το πόσα προσέφερε αυτός ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός (και δεν αναφέρομαι στις ειδήσεις) στον ελληνικό λαό. Πράγματα που, θα το λέω μέχρι να το σιχαθειτε, δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί να μας τα προσφέρει κανένας ιδιωτικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός.

"Ουαου, δίνανε 1 εκ. ευρώ το χρόνο σε 26 άτομα στην ΕΡΤ. Ας μην μειώσουμε τους μισθούς αυτών των 26, ας ξηλώσουμε όλη την ΕΡΤ."

Μου φαίνεται έχω αρχίσει να μισώ τα λαϊκίστικα "«"«"ενημερωτικά"»"»" websites περισσότερο από τα λαϊκίστικα δελτία ειδήσεων...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#82 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2013 - 14:39

Εγώ λέω επειδή οι βουλευτές είναι διεφθαρμένοι και παίρνουν και πολλά λεφτά να καταργήσουμε τη Βουλή.

xbJ3b2w.jpeg

#83 Audit01

Audit01

If you want to make enemies, try to change something

• Members
  • 44 posts

Posted 12 June 2013 - 14:45

Και έχω και μία πρόταση. Επειδή παντού υπάρχει διαφθορά να τα κλείσουμε όλα. Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Εφορίες, τα πάντα όλα. Μέσα σε μια μέρα. Χωρίς σχέδιο. Και μετά από μερικούς μήνες ~καλά δεν βιαζόμαστε κιόλας~ να ανοίξουμε άλλα με νέο όνομα γιατί κάπου πρέπει να συνεχιστεί το φαγοπότι.

Και το μπικίνι τέλειο κορίτσια.

Κυρια Mono επειδη εκλεισε η ΕΡΤ θα τα κλεισουν ολα δηλαδη ;; Δεν ειναι ιδιο πραγμα ενα τηλεοπτικο καναλι με ενα νοσοκομειο ουτε κατα συγκριση για αυτο κοψε τις ειρωνιες εγω δεν σε ειρωνευτηκα και ουτε αφησα υποννοουμενα ενταξει επειδη εισαι moderator δεν σημαινει οτι θα ειρωνευσε σε οτι δεν συμφωνεις .... Αμα δεν σου γουσταρει το σχολιο μου κανε και με ban κιολας απευθειας.

Μου θυμισες και κατι οπαδους του Συριζα (και πρωην οπαδους του Πασοκ) που λενε ακριβως τα ιδια με σενα.
Συγκρινουν ολες τις υπηρεσιες με το κλεισιμο της ΕΡΤ λες και η ΕΡΤ προσφερε τεραστιο εργο στον τοπο

Χωρις την ΕΡΤ τωρα πως θα ζησουμε ;;; (ειρωνια στην ειρωνια σου)

Edited by Audit01, 12 June 2013 - 14:59.

Posted Image

#84 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 14:54

Αφελής θα φανείς, επειδή δεν καταλαβαίνεις ΠΩΣ έκλεισε. Και πώς με την ίδια ΠΝΠ μπορούν να κλείσουν όλες τις εταιρίες του κράτους ΧΩΡΙΣ τη Βουλή. Σε μια νύχτα.

Silly meidei, μα αφού η ιδιωτικοποίηση είναι η πανάκεια που θεραπεύει όλα τα προβλήματα (ακόμα και τον καρκίνο!). Δεν έχεις ακούσει για laissez faire, το αόρατο χέρι του Adam Smith κτλ; :thatsit:

Μα φυσικά, Μαρία!

Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι ο διοικητής του νοσοκομείου της μικρής πόλης από την οποία κατάγομαι, καθώς και όλοι οι μεγαλογιατροί εκεί μέσα, παίρναν παχυλούς μισθούς, μίζες από φαρμακευτικές εταιρίες, φακελάκια από ασθενείς κτλ κτλ. Γι' αυτό κι εγώ έγραψα επιστολή στον Μεγάλο Σωτήρα αυτής της χώρας, τον Άγιο Αντώνιο Σαμαρά, να κλείσει το νοσοκομείο της μικρής μου πόλης για να σταματήσει επιτέλους αυτό το όργιο αισχροκερδίας. Όπερ και εγένετο. Τώρα, άμα κάποιος από την πόλη μου πάθει κάτι σοβαρό, τον τρέχουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μιας άλλης πόλης που απέχει 40 χιλιόμετρα, και 5 στις 10 φορές πεθαίνει στο δρόμο, αλλά τουλάχιστον ΠΑΤΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. GREAT SUCCESS! :riiight:

Ahem...

Κυρια Mono
Επειδη εκλεισε η ΕΡΤ θα τα κλεισουν ολα δηλαδη ;; Δεν ειναι ιδιο πραγμα ενα τηλεοπτικο καναλι με ενα νοσοκομειο ουτε κατα συγκριση [...]

Think again. Εκτός κι αν ζεις σε διαφορετική Ελλάδα από μένα, νοσοκομεία και κέντρα υγείας κλείνουν ή υποβαθμίζονται ήδη. Αυτό που συνέβη στην ΕΡΤ απλά δημιουργεί προηγούμενο για να κλείσουν στο μέλλον και ό,τι άλλη δημόσια υπηρεσία θέλουν (ναι, ναι, ακόμα και νοσοκομεία) με ακόμα πιο δραστικές μεθόδους απ' ότι συνήθως.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#85 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 June 2013 - 14:59

Κυρια Mono επειδη εκλεισε η ΕΡΤ θα τα κλεισουν ολα δηλαδη ;; Δεν ειναι ιδιο πραγμα ενα τηλεοπτικο καναλι με ενα νοσοκομειο ουτε κατα συγκριση για αυτο κοψε τις ειρωνιες εγω δεν σε ειρωνευτηκα και ουτε αφησα υποννοουμενα ενταξει επειδη εισαι moderator δεν σημαινει οτι θα ειρωνευσε σε οτι δεν συμφωνεις .... Αμα δεν σου γουσταρει το σχολιο μου κανε και με ban κιολας απευθειας.

Ούτε εγώ σε ειρωνεύτηκα. Το ότι χρησιμοποιώ τον σαρκασμό σαν μέσο απάντησης δεν σημαίνει ότι σου επιτίθεμαι ή ότι σε ειρωνεύομαι επί του προσωπικού. Το ότι είμαι moderator είναι άσχετο. Lol για το ban. Αν θες κάτι άλλο που να έχει σχέση με μένα και όχι με το thread pm/vm me να το λύσουμε :)

xbJ3b2w.jpeg

#86 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 15:02

Συγκρινουν ολες τις υπηρεσιες με το κλεισιμο της ΕΡΤ λες και η ΕΡΤ προσφερε τεραστιο εργο στον τοπο

Except they kinda did.

Χωρις την ΕΡΤ τωρα πως θα ζησουμε ;;; (ειρωνια στην ειρωνια σου)

Πολιτισμικά λίγο πιο ανάπηροι απ' ότι είμαστε ήδη.

2112.gif

#87 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 12 June 2013 - 15:05

Για να τελειώνει το θέμα με τα λεφτά που δίνουμε στην ΕΡΤ, στα περισσότερα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης τα δημόσια κανάλια τα χρηματοδοτεί το κράτος που είναι και το σωστό γιατί οι συχνότητες εκπομπής στοιχίζουν κάτι χιλιάδες € οπότε αν θες να έχεις ιδιωτική τηλεόραση (κατά συνέπεια έσοδα από το τίμημα που πρέπει να καταβάλει το κάθε κανάλι για να εκπέμπει) θα πρέπει να πληρώνει και το δημόσιο αλλιώς θα έπεφταν βροχή οι μηνύσεις για αθέμιτο ανταγωνισμό!

http://en.wikipedia.org/wiki/Public_broadcasting#Europe

In most countries in Europe, state broadcasters are funded through a mix of advertising and public finance, either through a licence fee or directly from the government.

Επίσης μην ξεχνάμε και τις αναμεταδόσεις που έκανε η ΕΡΤ (ΒBC, Deutsche Welle, CNN, RIK Sat, TV5).

Το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν ήταν ο οργανισμός και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, αλλά συγκεκριμένα άτομα που κατασπάραζαν τον οργανισμό με δυσθεώρητα έξοδα και μισθούς, κάτι που διαβάζοντας τη σύσταση του νέου νομικού προσώπου θα συνεχίσει να υπάρχει.

http://www.lifo.gr/now/media/28995

Τέλος, φοιτητής σε ΤΕΙ πληροφορικής, περισσότερη ώρα έφαγα μπροστά στην ΝΕΤ και ΕΡΤ1 παρά σε computer, την φωνή του Τσάκωνα την αναγνώριζα και πίσω από κλειστές πόρτες. ~brink back my docu!!!!!

Edited by Hazuki, 12 June 2013 - 15:10.

rsrGbGx.gif

#88 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 15:07

Silly meidei, μα αφού η ιδιωτικοποίηση είναι η πανάκεια που θεραπεύει όλα τα προβλήματα (ακόμα και τον καρκίνο!).

Υπάρχουν κάποιοι τομείς που η αγορά δεν μπορεί να στηρίξει και χρειάζεται κρατική παρέμβαση, κυρίως νερό-παιδεία-νοσοκομεία ;) You know social democracy, I don't have to explain it.

#89 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 12 June 2013 - 15:09

Υπάρχουν κάποιοι τομείς που η αγορά δεν μπορεί να στηρίξει και χρειάζεται κρατική παρέμβαση, κυρίως νερό-παιδεία-νοσοκομεία ;) You know social democracy, I don't have to explain it.

Γιατί απαντάς σοβαρά στην σκωπτική ειρωνία μου; :hahaha: :uhh:

2112.gif

#90 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 June 2013 - 15:14

Η μόνη ελληνική φωνή στα σύνορα, η μόνη επαφή των αποδήμων με την ελλάδα, συμπαραγωγός και παραγωγός σε ιστορικά ντοκιμαντέρ, τεράστιο αρχείο που θα ξεκινούσε να χρησιμοποιείται στα σχολεία στο μάθημα της ιστορίας, συμμετοχή σε θεατρικές και μουσικές παραγωγές, υποδομή που παραχωρεί στο υπουργείο παιδείας, υποδομή που παραχωρεί στο υπουργείο άμυνας, ήταν ο σταθμός που έδινε ρεπορταζ για την Ελλάδα στο εξωτερικό και εξωτερικά ρεπορτάζ στα ελληνικά κανάλια χάρις στους ανταποκριτές του, ήταν ο σταθμός που έσωσε εκπομπές ερευνητικής δημοσιογραφίας όταν τις έδιωξαν τα ιδιωτικά, επίσης ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Η ΕΡΤ είναι δική σου. Όλων σας. Δημόσια, όχι κρατική. Δεν μπορείς να αφήσεις το κράτος να κλείσει κάτι δημόσιο με ΔΥΟ υπογραφές.

Γιατί απαντάς σοβαρά στην σκωπτική ειρωνία μου; :hahaha: :uhh:

Επειδή ευκαιρία είναι ;)