Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Kamisama no Iutoori

manga 2013 kodansha fujimura akeji

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 May 2013 - 16:13

Posted ImagePosted Image


Είδος: Αction, Shounen, Horror.


Πρόκειται για το manga "Κamisama no Iutoori" (Like God Says), του Fujimura Akeji. Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σειρά έχωντας 5 τόμους (21 κεφάλαια) ενώ ξεκίνησε το δεύτερο με μέχρι στιγμής

τα 13 κεφάλια και συνεχίζει...


~~~


Plot / story: Η Ιστορία μας ξεκινά με τον προταγωνιστή μας, τον Takahata Shun, όπου ξεκινάει μια ακόμα συνιθισμένη και βαρετή ημέρα σαν όλες τις άλες στο λύκειο. Δυστυχώς και ως έκπληξή του όμως αυτή η μέρα δεν θα έχει την ίδια κατάληξη με όλες τις άλες. Μετά απο την ξαφνική ανατείναξη του κεφαλιού του καθηγητή τους, αυτός και οι συμμαθητές του αναγάζωνται να πάρουν μέρος σε κάποια παιχνίδια όπως το "Daruma ga Koronda" (ένα παιχνίδι σα το Red light/ green light) ρίχνωντας τη ζωή τους σε κύνδυνο. Χωρίς να γνωρίζει κάνεις ποιος κρύβεται πίσω απο όλο αυτό και χωρίς να υπάρχιε τρόπος να μάθουν, το μόνο που τους απομένει είναι να βάλουν ως στόχο το να νίκησουν αυτό το "παιχνίδι".



Posted Image


Eνδιαφέρον μάνγκα μέχρι στιγμής, αν και παράξενο...έως κουλό σε πολλά σημεία θα λεγα, αλλα έχει τη φάση του.

Βασικά μου θύμισε αρκετά Gantz διαβάζοντας το μέχρι στιγμής, όχι ότι έχουνε πολλά κοινά, αλλα είναι του ίδιου στυλ.


Groups Scanlating: Death Toll

M.U link: prequel and sequel


enjoy :)


Edited by GhostPrince, 10 May 2013 - 16:28.

フカフカ

#2 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 10 May 2013 - 17:29

Βασικά δεν είναι prequel και sequel που λες. Ξεκίνησε το Kamisama no Iutoori ως μηνιαίο σε ένα περιοδικό που δε θυμάμαι και ενώ πήγαινε μια χαρά και ήταν ωραίο αποφάσισαν να το σταματήσουν για να το αρχίσουν εβδομαδιαίως στο WSΜ. Μεγάλη βλακεία γιατί ενώ το αρχικό ήταν ωραίο, τώρα το Kamisama no Iutoori Ni το έχουν κάνει λίγο πιο shonen και είναι χειρότερο για μένα. Το Ni έχει τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες και λένε ότι ίσως κάποια στιγμή μπορεί να συναντηθούν οι χαρακτήρες του αρχικού με αυτό.

#3 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 11 May 2013 - 11:47

Έχω διαβάσει και εγώ το Kamisama no Iutoori μέχρι το τελευταίο τεύχος περίπου (chapter 18). Πολύ περίεργο και random manga (αυτά τα αγάλματα.. :P ) αλλά μου αρέσει αρκετά. Στην πραγματικότητα το plot/story δεν βοηθάει καθόλου να καταλάβεις τι ακριβός παίζει. Μόνο αφότου διαβάσεις 2-3 chapters μπαίνεις στο κλίμα της σειράς.
To Ni πάντως δεν ήξερα καθόλου ότι υπάρχει. Θα ρίξω και εκεί μια ματιά και θα επιστρέψω με εντυπώσεις!

#4 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 11 May 2013 - 12:32

Το αρχιζω και γω σημερα!
EDIT:Διαβασα τα πρωτα 2 κεφαλαια!Ενταξει φοβερο μανγκα οτι θες γινεται εκει μεσα!Συνεχιζω ακαθεκτος ενω το Kara no Kyoukai κατεβαινει!
Εντιτ 2.Διαβασα μονοκοπανια 14 τσαπτερς!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απο τα καλυτερα μανγκα που εχω διαβασει!

Edited by Itachi Akatsuki, 11 May 2013 - 16:31.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#5 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 11 October 2013 - 15:46

Δεν ξέρω άμα είναι καλά νέα, πάντως από ότι φαίνεται προβλέπετε να γυρίσουν live action ταινία πάνω στο manga...

 

 

This year's 46th issue of Kodansha's Weekly Shōnen Magazine is announcing on October 16 that a film adaptation of Muneyuki Kaneshiro and Akeji Fujimura's Kami-sama no Iu Toori (Just as God Said) manga has been green-lit.

The story of the original horror-survival manga begins when strange and frightening things start happening at Shun Takahata's high school. After his teacher is killed, he and his classmates must play horrifying games in order to avoid death.

Kaneshiro wrote the story while Fujimura drew the artwork for the Kami-sama no Iu Toori manga's first arc in Kodansha's monthly Bessatsu Shōnen Magazine from 2011 to 2012. The manga resumed with a second arc ("Ni") in this year's seventh issue of Weekly Shōnen Magazine.

 

Update: The magazine adds that the film will be live-action, and it will open next fall.

 

Από το ΑΝΝ



#6 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 11 October 2013 - 16:12

Μόνο και μόνο για τα αγάλματα θα αξίζει :P



#7 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 14 September 2014 - 19:53

Τελικά η ταινία έγινε πραγματικότητα και έχουμε και trailer! Δεν ξέρω πόσο μακριά ή πιστά θα πάει την ιστορία του manga αλλά εγώ θα την δω όπως και να έχει! :P

(τελευταίο πλάνο.. χαχαχα)

 

Youtube Video





Also tagged with one or more of these keywords: manga, 2013, kodansha, fujimura akeji