Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

One more time J-music party 18/05 @ Salta Conmigo (by Akai Panda) - Αθήνα

akai panda jmusic j-music cosplay kopo jpop amv anime

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 29 April 2013 - 17:37

Posted Image



Με τις πανελλήνιες και τις εξεταστικές προ των πυλών, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε μια ανάσα ξενοιασιάς πριν μπουν τα κεφάλια μέσα.

Το Σάββατο 18 Μαΐου σας περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Salta Conmigo (Λεπενιώτου 11, Ψυρρή) για μια βραδιά γεμάτη ιαπωνική και όχι μόνο μουσική!

Όπως συνηθίζουμε θα παίξουμε από όλα τα είδη (j-pop, k-pop, j-rock, visual kei, anime, AMV) και η είσοδος θα είναι όπως πάντα δωρεάν!

Ώρα έναρξης 21:00 και ώρα λήξης όσο αντέξετε!

Μουσικές προτιμήσεις μπορείτε να μας στέλνετε στη σελίδα της εκδήλωσης του fb ή με προσωπικό μήνυμα.

Μην το χάσετε!

Το πάρτι δεν είναι cosplay, από την άποψη ότι δεν θα έχουμε φωτογράφιση, κληρώσεις και δωράκια. Ωστόσο αν κάποιος θέλει να μεταμφιεστεί (cosplay ή fashion) είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να το κάνει.

fb
https://www.facebook.com/events/184077941752637/





Also tagged with one or more of these keywords: akai panda, jmusic, j-music, cosplay, kopo, jpop, amv, anime