Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! End Season Party & Outdoor Cosplay Photoshooting! (11/5/2013)

Oshare Play! Party Anisons Jpop Kpop jrock anime op jdance AMV Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 22 April 2013 - 21:22

Ήρθε η ώρα για το Εnd Season party των Oshare Play!

Posted Image

Προσκαλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας, των anime και της ασιατικής pop και rock μουσικής, να μας έρθουν να διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα στο Spirit Bar, το Σάββατο 11 Μαίου, (το Σάββατο ακριβώς μετά το Πάσχα και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η εξεταστική περίοδος των απανταχού σχολείων και σχολών!)

Αυτήν την φορά έχουμε κανονικότατα Cosplay και θα διοργανωθεί εξωτερική φωτογράφιση στο Θησείο! Πληροφορίες θα αναρτηθούν στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook!
Γύρω στα μεσάνυχτα θα υπάρξει κλήρωση δώρων για τους Cosplayers, που μας προσφέρει ο στρατηγικός εταίρος και χορηγός μας, το animehouse.gr!

Η μουσική της βραδιάς θα είναι ένα συνεχές videomix με j-pop / j-dance / k-pop / anisons και J-rock επιτυχίες, που επιμελούνται οι Akira Hope και Vj Labrokratis.

Φυσικά ο χώρος θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, με τα νέα φωτορυθμικά και φυσικά την διακόσμιση-χορηγία του animehouse.gr! Περιμένουμε μάλιστα και άλλα φωτορυθμικά να μας έρθουν, αν είμαστε τυχεροί θα τα έχουμε σε αυτό το τελευταίο - για φέτος - πάρτι!

Η βραδιά ξεκινά στις 21.00 και θα κρατήσει ως αργά (τουλάχιστον έως τις 02.00) και η είσοδος είναι 4 ευρώ (με μπύρα / χυμό ή αναψυκτικό)

Σας περιμένουμε όλους!
Be There or Be Square!!!!

Η εκδήλωση στο Facebook: http://www.facebook.com/events/249899761820332



Also tagged with one or more of these keywords: Oshare Play!, Party, Anisons, Jpop, Kpop, jrock, anime op, jdance, AMV, Labrokratis