Magneto(Babba)
Χρειάζεται ο αφέντης να δώσει εξηγήσεις στον σκύλο του;
Πάπια(Matassos).
Posted 04 April 2013 - 18:50
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 04 April 2013 - 20:39
The Riddler
Riddle Me this, Ladies and Gentlemen!
Είμαι Πράσινος, Κόκκινος και Καφετής
Μπροστά στα μάτια σου μα δεν μπορείς να με δεις
Τι είμαι;
Posted 04 April 2013 - 21:41
Relius Clover
omoshiroi
Εκπληκτικό το μέρος σου κύριε Lex Luthor (Osama Bin Laden), έχει πολλά εργαστήρια και εργαλεία, ανθρώπους και μη, που θα βοηθήσουν στην έρευνα μου.
Μόλις λάβει τέλος αυτό το χάος που επικρατεί θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στο μυστηριώδες μηχάνημα.
Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι έχει να προσφέρει πολλά στην έρευνά μου, σε αντίθεση με τη πάπια που μιλάει (matassos) που ούτε δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, ούτε προσπαθεί να μας αποδείξει το αντίθετο με μια στοιχειώδη σημετοχή του.
Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.
Μπορείτε να με ενοχλήσετε για οτιδήποτε σημαντικό συμβεί.
*waving intensifies*
Posted 04 April 2013 - 23:21
ΧΑΡΟΣ
Ύπνος
Θάνατε, φαντάζομαι ότι θα αποκτήσεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, και με τη παρουσία του Χάροντα εδώ, δε θέλω ούτε να φαντάζομαι τι χάος θα έχει δημιουργηθεί στις ακτές της Στύγας.
I would like for a pet...
Posted 04 April 2013 - 23:39
Vergil
Είχα την εντύπωση πως είχατε εκπληρώσει την εκδίκησή σας Κόμη (Keito). Δηλαδή όλα αυτά για έναν νέο που κατάφερε να Gankutsuou spoilers people μαχαιρώσει την καρδιά σας κι έναν άλλον που κατάφερε να σας κάνει ξανά άνθρωπο Gankutsuou spoilers ended δεν ισχύουν; Μπορεί να έτυχε ο κύριος Luthor να πήρε μια Oracle για να κάνει τους φακέλους μας. Θα το έχω δτο μυαλό μου... *υπόσχεται στον εαυτό του πως θα πάει να διαβάσει και τον δικό του για να ξέρει τι να μην κάνει*
Ωραία λοιπόν, ας μιλήσουμε για την ετοιμότητα με την οποία ξαφνικά δύο άτομα φέρονται εναντίων μιας πάπιας(matassos) με τόση ετοιμότητα. Αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν ο κύριος με το γελοίο μεταλλικό καπέλο (ναι, όλοι ξέρουμε για ποιον Babba μιλάω :Ρ) είναι επι τούτου τόσο κραυγαλέος ή αν απλώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του, αλλά είναι διασκεδαστικός. Νομίζει πως επειδή μπορεί να ελκύει τα μέταλλα έχει σοβαρές δυνάμεις. Χαριτωμένο.
Εσύ όμως Relius (Jorg), πας στην εύκολη λύση, κατηγορείς κάποιον που έχει ήδη μια ψήφο, να μη λερώσεις τα χέρια σου. Διακριτικός...;
Όσον αφορά εσένα Ύπνε(Kai), παρεξήγησες. Η νεκρή μητέρα μου, μου έμαθε τρόπους γι αυτό και χρησιμοποήσα μια τέτοια φράση...γιατί σίγουρα δε φοβάμαι έναν τρελό με ένα νυστέρι (Fandom) - ο οποίος ακόμα κρύβεται, ο δειλός - ή έναν μανιακό με την εκδίκηση (Keito). Η εκδίκηση ποτέ δε σε πάει μπροστά, μόνο πίσω, γιατί συνεχώς κοιτάς το παρελθόν. Κι εγώ κοιτάω μόνο το μέλλον.
Posted 05 April 2013 - 19:31
Johan Liebert
Posted 05 April 2013 - 20:09
Iznogoud (Botsun)
Edited by Botsun, 05 April 2013 - 20:09.
Posted 05 April 2013 - 22:30
Εκεί στην χώρα των πρωτόγονων αμοιβαδοκέφαλων δε σας έχουν μάθει να ψάχνετε στο google;Θα μπορούσε ο μπάρμπας με το καθίκι νυχτός για περικεφαλαία (Magneto(Babba)),να μας διαφωτίσει για τα Κύματα Θήτα (Theta Waves) και πως αυτά επηρεάζουν τους αμοιβαδοκέφαλους;
Edited by Babba, 05 April 2013 - 22:32.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 05 April 2013 - 23:58
Posted 06 April 2013 - 00:02
Edited by Lord Leon, 06 April 2013 - 00:03.
Posted 06 April 2013 - 01:53
AVA LORD
Posted 06 April 2013 - 03:24
Joker
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
Τι έχουμε εδώ;
Δολοφονίες, κατηγορίες, κακούς που γίνανε καλοί, καραφλούς που μείνανε καραφλοί, πάπιες που κάνουν την πάπια.
Το καταλάβατε;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αλλά τι βλέπω;
Εσύ μικρέ(Fallen Mpougatsa).
Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;
Μου θυμίζεις τον δεύτερο Κοκκινολαίμη /*(aka Robin)*/.
Αυτόν που σκότωσα.
Έχετε την ίδια έπαρση.
Την ίδια αλαζονεία.
Και είσαι και εσύ, όπως ήταν και εκείνος, τόσο ανόητος.
Και αφού ο μικρός μου κοκκινολαίμης δεν είναι εδώ, λέω να σε σκοτώσω τώρα σύντομα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αλλά με σένα θέλω να το διασκεδάσω.
Δε θα έχει πλάκα να σε αποτελειώσω από τώρα.
Τώρα λέω απλώς να ασχοληθώ λίγο με ένα από τα χόμπι μου, τον θάνατο(Kamen Tantei Zura).
Τόσο νέος, τόσο όμορφος, τόσο σοβαρός.
Νομίζω θέλω να χαράξω ένα ωραίο μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου.
Ωωωω ναι, θα γίνεις ένα έργο τέχνης.
Θα έχεις την τιμή να είσαι το πρώτο μου αριστούργημα εδώ πέρα.
Πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος... όσο μπορείς ακόμα.
ΧΟΥΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
Posted 06 April 2013 - 05:41
Ηazama
Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.
Το ήξερα. Τσακίσου και διόρθωσε το αίσχος αμέσως! ΑΜΕΣΩΣ!!!Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.
Ω, τι κομψή και ευλύγιστη οπτασία, αδύναμη και χτυπημένη από την μοίρα γυναίκα, που ο κάθε άντρας θα ήθελε να πάρει υπό την προστασία του…*Πέφτει στην αγκαλιά του Deadpool*
*blushes*αυτοί δηλαδή που δεν κατέχουν ένα μυαλό δυνατό στις νοητικές επιθέσεις, άνθρωποι αδύναμοι, που μπορεί ακόμα και να έχουν πέσει και στο παρελθόν υπό την επήρεια νοητικού ελέγχου. Κύριε Hazama (Vagelio), από ότι θυμάμαι, είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτή τη κατηγορία ατόμων
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 06 April 2013 - 10:51
Deadlol
Δεν έχεις χάσει κάτι. Ψάχνουνε κάτι αθώους λένε and stuff like that. Α και έχεις απλά ήδη δύο ψήφους. Θα φταίει το γεγονός πως ουσιαστικά για το fandom και τους συγγραφείς δεν είσαι πια villain, αλλά ένας αστείος anti-hero. Υποψιάζομαι πως βοηθά και το ότι ήσουν μέλος των Χ-Μen κάποια εποχή.
^OMG το έγραψες σωστά. Με εκπλήσεις Wilson
Τι γλύφτης...
"Δολοφόνος" βλαμμένε. Που σε βρήκαμε εσένα; Τους αθώους τους κυνηγάμε.
Posted 06 April 2013 - 11:16
Relius Clover
omoshiroi
Η ανάγκη του ανθρώπου να πει ψέματα.
Ίσως αυτά τα εργαλεία έχουν ακόμα πολύτιμες πληροφορίες να μου προσφέρουν.
Κυρία Ava Lord (OdyMonaxos) σας άρπαξα; Με τα χέρια μου; χμμχμμχμμ
Έχετε υπερτιμήσει πολύ τον εαυτό σας ή δεν έχετε διαβάσει το αρχείο μου.
Αλλά δε νομίζω ότι έχετε καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή κυρία και κύριοι
Ψάχνουμε άτομα τα οποία έχουν υποστεί μια διαταραχή στα εγκεφαλικά τους κύτταρα, όχι ποιος έχει κάνει τις πιο κακές, κατά το ανθρώπινο πρότυπο, πράξεις.
Ήταν μια κίνηση που θα γινόταν κάποια στιγμή κύριε Vergil (Fallen_Mpougatsa).Εσύ όμως Relius (Jorg), πας στην εύκολη λύση, κατηγορείς κάποιον που έχει ήδη μια ψήφο, να μη λερώσεις τα χέρια σου. Διακριτικός...;
Δε νομίζω ότι αυτός είναι αξιόλογος λόγος για να με κατηγορείτε.
Σύμφωνα με τη λογική σας του να στραφούμε στους πιο αδύναμους, η οποία με βρίσκει σύμφωνο, η πάπια (matassos) ήταν η πρώτη που θα έπρεπε να περάσει από το μυαλό όλων.
Από τη στιγμή που δεν έχει δείξει αξιοποιήσιμη με κάποιο τρόπο, είναι φυσικό να πέσουν τα βλέμματα πάνω της.
Αλλά φαίνεται και ο κύριος ( ; ) Deadpool (Black Kaiser) στράφηκε προς τα πάνω μου.
χμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχ
omoshiroi
μπορούν οι ανθρώποι να λειτουργήσουν ως κάτι περισσότερο από εργαλεία ή απλά νιώθουν έτσι όταν λειτουργούν ως ομάδα;
Σας αφήνω να μου δείξετε.
Edited by Jorg, 06 April 2013 - 11:19.
*waving intensifies*