Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

  • This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#31 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 April 2013 - 18:50

Posted Image
Magneto(Babba)

Χρειάζεται ο αφέντης να δώσει εξηγήσεις στον σκύλο του;
Πάπια(Matassos).

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#32 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 04 April 2013 - 20:39

The Riddler


Posted Image



Riddle Me this, Ladies and Gentlemen!


Είμαι Πράσινος, Κόκκινος και Καφετής

Μπροστά στα μάτια σου μα δεν μπορείς να με δεις


Τι είμαι;



Είναι φανερό , κυρίες και κύριοι, ότι ο οικοδεσπότης μας Lex Luthor (Obama Bin Laden) μας έδωσε ήδη στοιχεία για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που κρύβονται ανάμεσα μας, αυτοί δηλαδή που δεν κατέχουν ένα μυαλό δυνατό στις νοητικές επιθέσεις, άνθρωποι αδύναμοι, που μπορεί ακόμα και να έχουν πέσει και στο παρελθόν υπό την επήρεια νοητικού ελέγχου. Κύριε Hazama (Vagelio), από ότι θυμάμαι, είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτή τη κατηγορία ατόμων βρίσκεστε και εσείς και οι υποψίες μου με υποχρεώνουν να εξετάσω το ζήτημα σας.

#33 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 04 April 2013 - 21:41

Relius Clover

Posted Image

omoshiroi
Εκπληκτικό το μέρος σου κύριε Lex Luthor (Osama Bin Laden), έχει πολλά εργαστήρια και εργαλεία, ανθρώπους και μη, που θα βοηθήσουν στην έρευνα μου.
Μόλις λάβει τέλος αυτό το χάος που επικρατεί θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στο μυστηριώδες μηχάνημα.
Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι έχει να προσφέρει πολλά στην έρευνά μου, σε αντίθεση με τη πάπια που μιλάει (matassos) που ούτε δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, ούτε προσπαθεί να μας αποδείξει το αντίθετο με μια στοιχειώδη σημετοχή του.
Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.
Μπορείτε να με ενοχλήσετε για οτιδήποτε σημαντικό συμβεί.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#34 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 04 April 2013 - 23:21

ΧΑΡΟΣ

Posted Image


Ύπνος

Θάνατε, φαντάζομαι ότι θα αποκτήσεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, και με τη παρουσία του Χάροντα εδώ, δε θέλω ούτε να φαντάζομαι τι χάος θα έχει δημιουργηθεί στις ακτές της Στύγας.


Η δουλειά μου ως βαρκάρης στον Αχέροντα τελείωσε κάπου στο 380 μ.Χ. .... Μετά ανέλαβε ο Αρχάγγελος Ουριήλ ή ήταν ο Ραφαήλ....δεν θυμάμαι πλέον ...
Πέρασα αρκετούς θαυμάσιους αιώνες δουλεύοντας στην Ευρώπη τον 13 και 14 αιώνα με την εξάπλωση την Μαύρης Πανούκλας όπου και απέκτησα και το προσωνυμιο Grim Reaper και το 1666 στη μεγάλη πυρκαγιά του Λονδίνου. Μεχρι που την 10 Απριλιου 1912 επιβιβάστηκα σε ενα πλοίο για την ''Νέα Ήπειρο'' (με τραγικές συνέπειες τελικά ... )
Χμμμ (παλι ξεχάστηκα...) εδω δεν βρισκόμαστε για να ακούσετε την ιστορία μου...Πρέπει να εντοπίσουμε τους αδύναμους ...και οσο και αν εκνευρίζομαι με την παρουσία του Θανατου (Kamen Tantei Zura) μαζί μας (τόσα χρόνια μας μπερδεύουν εμάς τους δυο και άθελα του μου κλέβει την δόξα) θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη του πάνω στο πρόβλημα που αντιμετώπιζουμε.

I would likePosted Image for a pet...


#35 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 04 April 2013 - 23:39

Vergil

Posted Image


Είχα την εντύπωση πως είχατε εκπληρώσει την εκδίκησή σας Κόμη (Keito). Δηλαδή όλα αυτά για έναν νέο που κατάφερε να Gankutsuou spoilers people μαχαιρώσει την καρδιά σας κι έναν άλλον που κατάφερε να σας κάνει ξανά άνθρωπο Gankutsuou spoilers ended δεν ισχύουν; Μπορεί να έτυχε ο κύριος Luthor να πήρε μια Oracle για να κάνει τους φακέλους μας. Θα το έχω δτο μυαλό μου... *υπόσχεται στον εαυτό του πως θα πάει να διαβάσει και τον δικό του για να ξέρει τι να μην κάνει*

Ωραία λοιπόν, ας μιλήσουμε για την ετοιμότητα με την οποία ξαφνικά δύο άτομα φέρονται εναντίων μιας πάπιας(matassos) με τόση ετοιμότητα. Αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν ο κύριος με το γελοίο μεταλλικό καπέλο (ναι, όλοι ξέρουμε για ποιον Babba μιλάω :Ρ) είναι επι τούτου τόσο κραυγαλέος ή αν απλώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του, αλλά είναι διασκεδαστικός. Νομίζει πως επειδή μπορεί να ελκύει τα μέταλλα έχει σοβαρές δυνάμεις. Χαριτωμένο.

Εσύ όμως Relius (Jorg), πας στην εύκολη λύση, κατηγορείς κάποιον που έχει ήδη μια ψήφο, να μη λερώσεις τα χέρια σου. Διακριτικός...;

Όσον αφορά εσένα Ύπνε(Kai), παρεξήγησες. Η νεκρή μητέρα μου, μου έμαθε τρόπους γι αυτό και χρησιμοποήσα μια τέτοια φράση...γιατί σίγουρα δε φοβάμαι έναν τρελό με ένα νυστέρι (Fandom) - ο οποίος ακόμα κρύβεται, ο δειλός - ή έναν μανιακό με την εκδίκηση (Keito). Η εκδίκηση ποτέ δε σε πάει μπροστά, μόνο πίσω, γιατί συνεχώς κοιτάς το παρελθόν. Κι εγώ κοιτάω μόνο το μέλλον.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#36 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 April 2013 - 19:31

Johan Liebert



Posted Image



Ακόμα δε ξεκινήσαμε κ έχουμε δολιοφθορές εδώ μέσα; Κάποιοι αθώοι πιστεύουν ότι μπορούν να τα βάλουν με εμάς;
Πόσο ανόητοι...
Για πες μας Lord Mammon [Lord Leon] πως κατάφερες να κάνεις τη δουλειά στο κανόνι; Και ποιοι σε βοηθήσανε; Θες να το πεις με το καλό ή όχι;

#37 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 05 April 2013 - 20:09

Iznogoud (Botsun)



Posted Image



Κύριε σας Lex Luthor (Osama bin Laden) ευχαριστώ για την πρόσκληση και το γελοιωδώς υψηλό ποσό που πληρώσατε,για να κάμψετε τους αιμοδιψείς δικηγόρους της Dargaud καταστώντας δυνατή την επίσκεψή μου στο παλάτι σας.
Τόσες μέρες δεν είχα συστηθεί στους υπόλοιπους καθώς ο βλάκας δούλος μου Dilat Laraht χάθηκε στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης,όπου περιμέναμε να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη και δεν είχα ποιον να μου φέρει τις παντόφλες για να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Τέλος πάντων,θα σας βοηθήσω να βρείτε τα τσιράκια της JL ελπίζοντας να τιμήσετε την συμφωνία μας,για την δολοφονία του μεγάλου Μόσχου της Βαγδάτης.

Θα μπορούσε ο μπάρμπας με το καθίκι νυχτός για περικεφαλαία (Magneto(Babba)),να μας διαφωτίσει για τα Κύματα Θήτα (Theta Waves) και πως αυτά επηρεάζουν τους αμοιβαδοκέφαλους;

Edited by Botsun, 05 April 2013 - 20:09.

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#38 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 April 2013 - 22:30

Posted Image
Magneto(Babba)

Θα μπορούσε ο μπάρμπας με το καθίκι νυχτός για περικεφαλαία (Magneto(Babba)),να μας διαφωτίσει για τα Κύματα Θήτα (Theta Waves) και πως αυτά επηρεάζουν τους αμοιβαδοκέφαλους;

Εκεί στην χώρα των πρωτόγονων αμοιβαδοκέφαλων δε σας έχουν μάθει να ψάχνετε στο google;
Και μιας και θα γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο των πληροφοριών, ρίξε μια ματιά να δεις και τι κάνει το κράνος μου, ώστε να ενημερώσεις τον Vergil.
Αυτός ο τύπος δεν έχει καν την ικανότητα να ξεχωρίσει ένα κράνος από ένα καπέλο.
Αν τον στείλουμε για αναγνώριση του εχθρού, μιλήστε του στη γλώσσα του. Πείτε του ότι ο Σούπερμαν είναι ο μπρατσαράς με τις κόκκινες γόβες.
Πάπια(Matassos).

Edited by Babba, 05 April 2013 - 22:32.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#39 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 05 April 2013 - 23:58

Loki

Posted Image

Συγχωρείστε την αργοπορία μου γύινοι θνητοί.Ο jormungandr δάγωκσε υπερβολικά δυνατά την ουρά του και έπρεπε να τον πάμε στο διαστημικό νοσοκομείο.Εν πάσει περιπτώση δεν λείπει ο θεός της κακίας από το συμβούλιο της κακίας οπότε να'μαι....ή τουλάχιστον σχεδόν συμβούλιο της κακίας αφού 5 σιχαμερά σκουλίκια αποφάσησαν να το παίξουν σουπερήρωες της πλάκας.

Deadpool(black kaiser) από όλα τα περίεργα πλάσματα της γης εσύ είσαι το πιο περίεργο από όλα.Το million dollar περίεργο πλάσμα.Αν ψάχνουμε για τρελούς που προτιμουν να πετάνε από δω και από κει με πιτζάμες αντί να κυριεύουν τον κόσμο το όνομα σου είναι στην κορυφή της λίστας.

sc5bab.jpg


#40 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 06 April 2013 - 00:02

Mammon

Posted Image
Ωωω, μικρέ μου deadpool! Mην ανυσηχείς, με νοιαζει εξίσου το πόσο σαπιος είναι κάποιος και μέσα του! :hehehe: Μα, αν εσύ είσαι τόσο υπεράνω γιατι δε βγάζεις τη μασκα σου μικρέ μου αγαπούλη; Έλα, μην ντρέπεσαι, μια οικογένεια είμαστε εδώ!

Mικρε αμουστακε Johan Liebert καταλαβες από νωρίς φαίνεται, ότι με το να καθεσαι στη γωνια και απλά να παρατηρεις, αντι να προκαλέσεις σέβας και δέος εξαιτίας κάποιας υποτιθέμενης ανωτεροτητας, το μόνο που θα πετυχαινες ήταν να δωσεις στοχο. Επίσης, έχεις περάσει πολυ καιρό απομονωμένος σε σκοτεινα δωματια παρατηρωντας τους ανθρωπους και δεν αντεχεις να μενεις αμετοχος. Σίγουρα έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Δυο πράγματα μένει προς το παρον να μαθουμε για σένα:
Το ένα είναι αν αποφασισες να παρεις μπρος επειδη την είδες υπερασπιστης της δικαιοσυνης.
Το άλλο αν νιώθεις πιο άνετα αν σε προσφωνουν με ανδρικά, ή γυναικεία ονοματα.

Ειδωμεν τι μέλλει γενέσθαι.

Vergil (fa_tsa) έτσι για να ρολλάρει το "παιχνιδι"

(babba & junpei, έχω λιώσει με το rp σας! keep walking! :kakashithumbup: )

Edited by Lord Leon, 06 April 2013 - 00:03.

stasou%2520mygdala.jpg


#41 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 06 April 2013 - 01:53

Posted Image


AVA LORD


*Πέφτει στην αγκαλιά του Deadpool*

Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, βοήθησέ με!!! Χτες το πρωί, αφού τέλειωσε η γνωριμία μας με τον Lex, συνάντησα σ' έναν διάδρομο τον Relius (Jorg). Αυτός με άρπαξε και με πήρε σ' ένα μέρος σαν εργαστήριο τρελού επιστήμονα. Μου έκανε φρικτά πράγματα... Με ...βελόνες και με σύριγγες και με άλλα. *Λυγμός* Δεν μου άφησε σημάδια. Αλλά ο πόνος... ο πόνος ήταν ήταν τρομερός. Και συνεχώς έλεγε πως είναι για την επιστήμη!!! Όλη την ώρα χαμογελούσε καθώς εγώ ούρλιαζα και κράταγε σημειώσεις σ' ένα τετράδιο. Ήταν φρικαλέο!!!

Κανένας άντρας δεν μπορεί ν' αφήνει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα!!! Και, αν αποκαλείς τν εαυτό σου μισθοφόρο, ο άντρας μου, ο Damien, σίγουρα θα σε ανταμείψει γενναία!!! Είναι δισεκατομμυριούχος, κάθε βδομάδα δειπνεί με Rorks και με Rockfellers. Και πιστεύω πως οι κατηγορίες του Virgil (FAI) δεν είναι αβάσιμες!!!

#42 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 06 April 2013 - 03:24

Joker

Posted Image


ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
Τι έχουμε εδώ;
Δολοφονίες, κατηγορίες, κακούς που γίνανε καλοί, καραφλούς που μείνανε καραφλοί, πάπιες που κάνουν την πάπια.
Το καταλάβατε;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αλλά τι βλέπω;
Εσύ μικρέ(Fallen Mpougatsa).
Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;
Μου θυμίζεις τον δεύτερο Κοκκινολαίμη /*(aka Robin)*/.
Αυτόν που σκότωσα.
Έχετε την ίδια έπαρση.
Την ίδια αλαζονεία.
Και είσαι και εσύ, όπως ήταν και εκείνος, τόσο ανόητος.
Και αφού ο μικρός μου κοκκινολαίμης δεν είναι εδώ, λέω να σε σκοτώσω τώρα σύντομα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αλλά με σένα θέλω να το διασκεδάσω.
Δε θα έχει πλάκα να σε αποτελειώσω από τώρα.
Τώρα λέω απλώς να ασχοληθώ λίγο με ένα από τα χόμπι μου, τον θάνατο(Kamen Tantei Zura).
Τόσο νέος, τόσο όμορφος, τόσο σοβαρός.
Νομίζω θέλω να χαράξω ένα ωραίο μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου.
Ωωωω ναι, θα γίνεις ένα έργο τέχνης.
Θα έχεις την τιμή να είσαι το πρώτο μου αριστούργημα εδώ πέρα.
Πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος... όσο μπορείς ακόμα.
ΧΟΥΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ


Posted Image



#43 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 April 2013 - 05:41

Ηazama


Posted Image


*Ξυπνάει και πάει στο μπάνιο για πρωινό κατούρημα. Κοιτάει τον καθρέπτη. Μένει για δέκα δεύτερα ακίνητος και αμίλητος. Έπειτα προχωράει βιαστικά προς την αίθουσα συνελεύσεων*
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ(jorg), ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
Δεν ξέρω τι σκατά έπαθα, αλλά είμαι σίγουρος ότι εσύ ευθύνεσαι! Πάντα ΕΣΥ ευθύνεσαι όταν γίνονται τέτοια περίεργα! Εξηγήσου! Πως χώθηκα στο σώμα μια γάτας με ΦΟΥΞΙΑ κιλότα;! Που είναι η κορμάρα μου σκουλήκι;! Σε πιο γεωγραφικό πλάτος πέταξες το θεϊκό κουστούμι και στην υπέροχη φωσφορίζουσα λαχανί κόμη μου;
!

Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.

Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.

Ήρθε η ώρα όμως να αποσυρθώ στο εργαστήριο μου, η διεξαγωγή ενός πειράματος με περιμένει.

Το ήξερα. Τσακίσου και διόρθωσε το αίσχος αμέσως! ΑΜΕΣΩΣ!!!





*Πέφτει στην αγκαλιά του Deadpool*

Ω, τι κομψή και ευλύγιστη οπτασία, αδύναμη και χτυπημένη από την μοίρα γυναίκα, που ο κάθε άντρας θα ήθελε να πάρει υπό την προστασία του…
*Tην πιάνει από το μαλλί, την πετάει στον τοίχο και πέφτει αυτός στην αγκαλιά του Deadpool*
Μην χαραμίζεις άδικα το πονεμένο γλυκό σου βλέμμα Αβούκα(odymonaxos), αυτά που έκανες στον μισό αρσενικό πληθυσμό της πόλης στον Dwight δεν θα πιάσουν εδώ~
Για δική σου πληροφόρηση και επειδή απεχθάνομαι τα ψέματα, θα σου αναφέρω ότι ο Relius ΔΕΝ χαμογελάει όταν διεξάγει πειράματα! Kαι εταίρα, και υποκρίτρια, εμετικό.


Posted Image

αυτοί δηλαδή που δεν κατέχουν ένα μυαλό δυνατό στις νοητικές επιθέσεις, άνθρωποι αδύναμοι, που μπορεί ακόμα και να έχουν πέσει και στο παρελθόν υπό την επήρεια νοητικού ελέγχου. Κύριε Hazama (Vagelio), από ότι θυμάμαι, είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτή τη κατηγορία ατόμων

*blushes*
Τι υπερτιμητικό που είναι το πρώτο σκέλος της πρότασης σου Riddler(DemonicMC). Σας συμπάθησα και γι΄αυτό θα σας δώσω μια μικρήηηηη βοηθητική πληροφορία, ένα τόσο δα hint για το δεύτερο σκέλος: *BEEP* λάθος~!
Άνθρωποι; Αδύναμοι; Χαχαχαχαχ~ σας παρακαλώ! Επειδή δεν μου αρέσει να κατασταλάζω στην βία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ.
Ελπίζω να μην είναι λοιπόν τα παρακάτω οι λόγοι που με κατηγορείτε. Ή μήπως σας θυμίζω ένα άτομο από την παιδική σας ηλικία που προσπαθείτε να ξεχάσετε;







Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#44 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 April 2013 - 10:51

Deadlol


Posted Image


ΑΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..............Seriously wtf is going on here people, αυπνίες έχετε? Την νύχτα εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι μεταλλαγμένοι κοιμόμαστε, δεν κάνουμε συνεδρίες σαν τις κουκουβάγιες. Και δεν είναι ούτε πάρτυ, men!

Δεν έχεις χάσει κάτι. Ψάχνουνε κάτι αθώους λένε and stuff like that. Α και έχεις απλά ήδη δύο ψήφους. Θα φταίει το γεγονός πως ουσιαστικά για το fandom και τους συγγραφείς δεν είσαι πια villain, αλλά ένας αστείος anti-hero. Υποψιάζομαι πως βοηθά και το ότι ήσουν μέλος των Χ-Μen κάποια εποχή.


^Σκασμός quote box. Έχουμε και τον Erik (ή "Μax"? Just decide fuckin Marvel!) (Babba) έδω, remember? Δεν θέλω να χάσω τα μαγνητάκια από το ψυγείο μου πάλι ή να έχω τον Sabretooth στο κατόπι μου. (Αν με διαβάζεις από κάπου: σμούτς-σμούτς little Βίκτορ. Να ξέρεις πως εναντίον του Γούλβεριν εσένα υποστηρίζω! Ναι, βρε!)

Εν πάση περιπτώσει...

^OMG το έγραψες σωστά. Με εκπλήσεις Wilson


Δεν λες να βγάλεις τον σκασμό εσύ εε; Απορώ γιατί σε έχω εδώ μαζί μου. Που είναι το αγαπημένο μου Yellow Box που τόσο αγάπησα;

Yellow Box says:
Posted Image

^Το ήξερα πως δεν θα εγκατέλειπες ακόμα και στις δύσκολες στιγμές πάντα δίπλα μου είσαι.

Τι γλύφτης...


Yellow Box says:
Posted Image

Έλεγα πως αυτός που θα έχει την τιμή να φάει την ψήφο μου, είναι ο Relius (Jorg) ο οποίος προσπάθησε ο άτιμος να κάνει πειράματα στη αγαπημένη Ava Lord(πόσο "gay" ακούγεται αν τα βάλω αυτά τα δύο ονόματα ανάποδα) από την οποία δεν επηρεάζομαι καθόλου. Δηλαδή το γεγονός πως είναι η μοναδική γυναίκα εδώ πέρα δεν με κάνει καθόλου υποκειμενικό. Αλήθεια. Ααααχ! Σφίξε και άλλο baby.

Επίσης ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο πάει στον Loki(Kalamaris). Προφανώς επειδή ψηφίζει εμένα που είμαι ένας τίμιος και σωστός αθώος...

"Δολοφόνος" βλαμμένε. Που σε βρήκαμε εσένα; Τους αθώους τους κυνηγάμε.


ναι, ναι δολοφόνος... και επειδή περίμενα από τον κανονικό Loki να με ξέρει ήδη και να μην λέει τέτοιου είδους πράγματα λες και νομίζει πως θα την σκαπουλάρει με μια ομιλία που καλά δεν τραβά την προσοχή. Είδες τι σαΐνι που είμαι, μικρέ αδελφέ του ξανθομπάμπουρα cheat-hammer μπρατσαρά;

Ε λοιπόν, Lord Περουκίνιο (Lord Leon), πήρα την τεράστια απόφαση να βγάλω την μάσκα μου. Θες να αποκαλύψεις την γύμνια μου και με χτυπάς εκεί που πονάω αλλά εγώ είμαι υπεράνω ρε. Δεν δίνω σημασία ούτε κρίνω τους άλλους από την εξωτερική εμφάνιση, παλιο-γλόμπε.

Προσοχή όμως γιατί είμαι αξύριστος.
*βγάζει την μάσκα*
Spoiler:


ΥΓ: Ava (Ody), ελπίζω αυτή η αποκάλυψη να μην αλλάξει αυτήν την υπέροχη χημεία που έχουμε μεταξύ μας.

#45 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 06 April 2013 - 11:16

Relius Clover

Posted Image

omoshiroi
Η ανάγκη του ανθρώπου να πει ψέματα.
Ίσως αυτά τα εργαλεία έχουν ακόμα πολύτιμες πληροφορίες να μου προσφέρουν.

Κυρία Ava Lord (OdyMonaxos) σας άρπαξα; Με τα χέρια μου; χμμχμμχμμ

Έχετε υπερτιμήσει πολύ τον εαυτό σας ή δεν έχετε διαβάσει το αρχείο μου.

Αλλά δε νομίζω ότι έχετε καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή κυρία και κύριοι

Ψάχνουμε άτομα τα οποία έχουν υποστεί μια διαταραχή στα εγκεφαλικά τους κύτταρα, όχι ποιος έχει κάνει τις πιο κακές, κατά το ανθρώπινο πρότυπο, πράξεις.

Εσύ όμως Relius (Jorg), πας στην εύκολη λύση, κατηγορείς κάποιον που έχει ήδη μια ψήφο, να μη λερώσεις τα χέρια σου. Διακριτικός...;

Ήταν μια κίνηση που θα γινόταν κάποια στιγμή κύριε Vergil (Fallen_Mpougatsa).

Δε νομίζω ότι αυτός είναι αξιόλογος λόγος για να με κατηγορείτε.
Σύμφωνα με τη λογική σας του να στραφούμε στους πιο αδύναμους, η οποία με βρίσκει σύμφωνο, η πάπια (matassos) ήταν η πρώτη που θα έπρεπε να περάσει από το μυαλό όλων.
Από τη στιγμή που δεν έχει δείξει αξιοποιήσιμη με κάποιο τρόπο, είναι φυσικό να πέσουν τα βλέμματα πάνω της.

Αλλά φαίνεται και ο κύριος ( ; ) Deadpool (Black Kaiser) στράφηκε προς τα πάνω μου.
χμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχ
omoshiroi
μπορούν οι ανθρώποι να λειτουργήσουν ως κάτι περισσότερο από εργαλεία ή απλά νιώθουν έτσι όταν λειτουργούν ως ομάδα;
Σας αφήνω να μου δείξετε.


Edited by Jorg, 06 April 2013 - 11:19.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap