Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

  • This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#16 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 02 April 2013 - 09:47

Deadpool


Posted Image


Sorry, Mammon, δεν δίνω σημασία σε άτομα που συνηθίζουν να ξεχνούν την περούκα τους σπίτι. Αλλά είσαι πράγματι τόσο ρηχός που μόνο η εξωτερική εμφάνιση σε νοιάζει; Το τί έχει μέσα του ο κάθε άνθρωπος είναι που μετρά. Μα δεν έχεις αγαπήσει ποτέ τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Δεν έχεις εκτιμήσει ποτέ το εσωτερικό του "είναι"; Κάτω από την μάσκα μου κρύβεται ένα πρόσωπο, μια φατσούλα, που αποζητά μόνο στοργή και αγάπη. Θα μπορούσες να μισήσεις αυτήν την φατσούλα, Mammon? Αν ναι, σε λυπάμαι, man. Δεν θα βρεις ποτέ την πραγματική αγάπη. Θα είσαι για πάντα άδειος μέσα σου. Όπως και στο κεφάλι.

Όσο για σένα Έντι(demonicMC), είναι το όνομα.


Really? Αυτό που είπε ο κλόουν είναι η λύση στο αίνιγμα; Damn. Και ήμουν έτοιμος να πω κάτι άλλο...

Θα τους άρεσε ο τρόπος που σκέφτεσαι, Wilson


Yah I know. Πεινάω.

#17 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 02 April 2013 - 10:47

Χαρος

Posted Image



Inner thoughts


Τελικά ίσως να ήταν καλύτερα να παραιτηθώ από την θέση μου...

Μια τελευταία δουλειά μου είπαν κ μετά θα είσαι ελεύθερος να κανείς ότι εσύ αποφασίσεις..

Εδώ μέσα βλέπω ''οντότητες'' που εάν κάτι πάει στραβά θα μαζεύουμε πτώματα

μέχρι την ''Δευτέρα παρουσία''..........

ή τον ''Αρμαγεδδών'' ..............ότι έρθει πρώτο....



Εφόσον περιμένουμε ας βρω κάτι για να σκοτώσω την ώρα μου...


Inner thoughts


I would likePosted Image for a pet...


#18 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 02 April 2013 - 12:46

Posted Image
Magneto(Babba)

Φίλοι μου, βιώνουμε μια ιστορική στιγμή.
Έχουμε συγκεντρωθεί εδώ σήμερα άνθρωποι από όλα τα πέρατα του φανταστικού κόσμου.
Όλοι μας έχουμε βιώσει το μίσος του homo sapiens, την αποστροφή στο βλέμμα τους.
Έχουμε κυνηγηθεί σαν ζώα. Μάθαμε να ικανοποιούμαστε με ψίχουλα.
Είδαμε τα σχέδιά μας να καταστρέφονται από ανύπαρκτα plot no jutsu.
Έχουμε ζήσει πολύ καιρό στο σκοτάδι.
Τέρμα πια!

Η φύση μας έκανε ανώτερους.
Είμαστε το μέλλον αυτού του πλανήτη.
Αυτός ο κόσμος είναι δικός μας!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#19 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 02 April 2013 - 17:01

Ύπνος


Posted Image



Δες, Θάνατε, ανάμεσα σε όλες τις ενοχλητικές παρουσίες, υπάρχει μία που προσπαθεί να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τον λόγο ύπαρξης μας, ξεχνώντας τη διάκριση των εξουσιών. Βέβαια δεν μου προκαλεί εντύπωση, οι άνθρωποι είχαν ανέκαθεν τη δυνατότητα να γίνουν ισχυρά πνευματικά όντα αλλά ο τεράστιος εγωισμός και η αλαζονεία τους στέκονταν πάντα εμπόδιο. Αναρωτιέμαι αν κάνει το λάθος και υποστηρίζει έναν και μοναδικό Θεό ή αν πιστεύει πως το ανθρώπινο είδος δεν έχει λόγο ύπαρξης μιας και οι διαφορές στις ικανότητές τους είναι πασιφανείς, όχι ότι θα διαφωνούσα με το τελευταίο.

ySss0UF.jpg


#20 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 02 April 2013 - 17:25

The Count Of Monte Christo

Posted Image


Καλησπέρα φίλοι μου. Ονομάζομαι Κόμης Μοντεχρίστο όπως θα μάθατε από τον οικοδεσπότη μας, Lex Luthor. Χαίρομαι που σας συναντώ εδώ, και ελπίζω με την διάρκεια του καιρού να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Το φαγητό και τα ποτά είναι εξαίσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια.


*Σηκώνει ένα ποτήρι κρασί ψηλά και κάνει μια πρόποση*


Στην εκδίκηση...



#21 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 April 2013 - 17:27

Johan Liebert


Posted Image


Βλέπω αρκετό κόσμο μαζεμένο εδώ...
Και καλά τα μεγαλύτερα εγκληματικά μυαλά; Υπερβολές...
Αυτό θα μπορούσατε να το πείτε αν ήμουν ο μόνος καλεσμένος...
Χαίρομαι που βλέπω ότι [δεν] τα πάτε καλά μεταξύ σας...
Θα μου επιτρέψετε να κάτσω απλά σε μία αναπαυτική πολυθρόνα κ να σας παρακολουθώ...
Έχουν πολύ πλάκα αυτές οι συναναστροφές σας...
Και ελπίζω στο τέλος να έχω καλή θέα ώστε να δω τον κόσμο να καίγεται...

#22 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 02 April 2013 - 18:15

Vergil

Posted Image



Ώστε αυτή είναι η διαβόητη συγκέντρωση των φαύλων κι εγκληματιών...

Ομολογώ πως απογοητεύομαι. Περίμενα να δω άντρες και γυναίκες, όντα τέλος πάντων, παντοδύναμα, μα το μόνο που βλέπω είναι απατεώνες κι ανθρώπους που βαυκαλίζονται με τους αυτοορισμένους τίτλους τους ή τίτλους δοσμένους από ισοδύναμα - δηλαδή αδύναμα - άτομα. Ήρθα για να βρω περισσότερη δύναμη...Μα ας γελάσω! Ούτε ένας από σας δεν έχει τη δυνατότητα να με σταματήσει. Ακόμα και οι "θεοί", δεν είναι επαρκής. Τι φιάσκο. Κύριε Λούθορ, σας καθιστώ υπεύθυνο γι αυτό καθώς μου υποσχεθήκατε "πραγματική δύναμη" και δε βλέπω κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε όμως πως η ευφυία σας υπερκαλύπτει την αδυναμία σας κι έτσι καταφέρουμε να στράφουμε στο δεύτερο κομμάτι τους στόχου μας, να υπερισχίσουμε των μεγαλόφωνων, αφελών "ηρώων" που πάντα μας ανατρέπουν τα σχέδια.

Ω ναι, βλέποντας τις συστάσεις που μας κάνατε, έχετε θράσος να με αποκαλείτε πρίγκηπα της κολάσεως. Είναι γελοίο. Ο Βασιλιάς της Κολάσεως, ο Mundus, ποτέ δεν υπήρξε συγγενής μου ενώ ο πατέρας μου, ο Sparda, ήταν ο Ιππότης της Κολάσεως, ο Μαύρος Ιππότης και τίποτα άλλο ΄ έναν τίτλο που δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να κερδίσω πίσω στην οικογένεια μετά τον θάνατο του πατέρα μου.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#23 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 02 April 2013 - 20:47

Μakishima Shougo

Posted Image


"Love hinders death. Love is life. All, everything that I understand, I understand only because I love. Everything is, everything exists, only because I love. Everything is united by it alone. Love is God, and to die means that I, a particle of love, shall return to the general and eternal source."

Leo Tolstoy, War and Peace


Aγαπητέ μου Ύπνε, κάνεις λάθος. Δεν αμφισβήτησα την ύπαρξη του Θεού. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να έχει το παραμικρό στοιχείο για να οδηγηθεί σε ένα συμπέρασμα όπως η ύπαρξη ή η ανυπαρξία του Θεού. Μπορούμε μόνο να πιστεύουμε, να φιλοσοφούμε και ασφαλώς, ν' αμφισβητούμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε καμία ένδειξη για την ύπαρξή του, ή να το χρησιμοποιούμε αναλόγως. Εγώ έθεσα σε εσάς ένα ερώτημα, με βάση ότι η ύπαρξη ενός Θεού είναι δεδομένο γεγονός. Δεν αντιτίθεμαι στη λειτουργία ενός συστήματος με πολλούς Θεούς, αλλά αφού από τη φύση της η έννοια του Θεού συνδέεται με την έννοια της παντοδυναμίας, αναρωτιέμαι απλά αν μας χρειάζονται Θεοί που δεν είναι παντοδύναμοι. Το να περιφρονείτε το ανθρώπινο γένος είναι ειρωνικό και συνάμα υποκριτικό, διότι αυτό σας γέννησε, κι αυτό είναι που σας δίνει την ιδιότητα του Θεού. Τι είναι ένας Θεός χωρίς ανθρώπους να προσευχηθούν στη δύναμή του; Ένας ανύπαρκτος Θεός. Και τι θα ήταν ένας Θεός ανάμεσα σε άλλους Θεούς χωρίς τους ανθρώπους; Ένας κοινός θνητός, χωρίς ιδιαίτερες δυνάμεις.

Η μέρα όμως θα ξημερώσει σε λίγα λεπτά, άρα θα μου επιτρέψετε ν' αποχωρήσω απ' τη συζήτηση για να ξεκουραστώ. Εντύπωση μου έκανε ο λόγος του κυρίου Deadpool, αναφέρεται σε κάποιον που δεν υπάρχει, και μάλιστα με πάθος και σθένος. Τι λυπηρό, η σχιζοφρένεια να κατατρώει το πιο σημαντικό όπλο ενός ανθρώπου, το μυαλό του. Ίσως ψάξω να βρω ποιος είναι αυτός ο Mammon. Μου φαίνεται πως μεταξύ τους ίσως υπάρχει προηγούμενο μιας δυνατής αγάπης. Γιατί μετά από τη σχιζοφρένεια, η πρώτη τρελα που θολώνει το μυαλό ενός ανθρώπου είναι ο έρωτας.

*κλείνει το βιβλίο και αποσύρεται*

#24 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 April 2013 - 20:59

Lex Luthor (your host and GM)


Posted Image


(Ελαφρώς ενοχλημένος)


Θα σας παρακαλούσα στο μέλλον να μου απευθύνεστε με περισσότερο σεβασμό κάποιοι από εσάς. Εκτός αν θέλετε να τα βάλετε εσείς με τους δικηγόρους των Αμερικανικών και Γιαπωνέζικων κολλοσών και τις ατελείωτες μηνύσεις που έχω δεχτεί για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων.


Η μέρα ξημερώνει. Το προσωπικό μου θα σας οδηγήσει στα δωμάτιά σας. Αύριο το σούρουπο αρχίζουν οι εργασίες του συνεδρίου μας.



Ξημερώνει η μέρα. Αναμείνατε τα pm των ρόλων σας.


Edited by Osama Bin Laden, 02 April 2013 - 21:00.


#25 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 04 April 2013 - 12:03

Posted Image


Posted Image

Posted Image


--------------------------------------------


Lex Luthor (your host and GM)


Posted Image


Το βάλατε καλά στο μυαλό σας, λοιπόν; Κανείς δεν φεύγει αν δεν βρούμε πρώτα ποιους έχει επηρεάσει το κανόνι και νομίζουν στα ακατοίκητά τους ότι είναι αθώοι. Απλά είναι τα πράγματα, λες και παίζουμε ένα παλιό παιδικό παιχνίδι, το "μια νύχτα στο Παλέρμο". Βρείτε τους αθώους και κάντε τους να μετανιώσουν πικρά για την αδύναμη θέλησή τους. Ύστερα, θα μπορέσουμε να αρχίσουμε την συνεδρίαση.




Θυμηθείτε ότι ψηφίζετε με μπλέ χρώμα. Επίσης μαζί με το όνομα του χαρακτήρα να έχετε δίπλα του σε μια παρένθεση και το όνομα του χρήστη δηλαδή όχι Lex Luthor αλλά Lex Luthor (Osama bin Laden).



Η μέρα ξημερώνει την Κυριακή το πρωί στις 13:00


Edited by Osama Bin Laden, 04 April 2013 - 19:09.


#26 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 04 April 2013 - 16:11

Vergil

Posted Image

Bλέπω κανείς δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει πρώτος...ας είναι, θα το κάνω εγώ έστω κι αν η θεωρία μου πως η ευφυία σας θα αντισταθμίσει την αδυναμία σας αρχίζει να κλονίζεται.

Βάσει μ'αυτά που ξέρουμε, τα άτομα που έχουν το μικρότερο νοητικό σθένος, αυτά έπεσαν θύματα αυτών των Θήτα κυμάτων - ό,τι κι αν είναι αυτά, που δε μ'ενδιαφέρει κιόλας -.

Έτσι θα πρέπει να στραφούμε στους ψυχικά πιο αδύναμους...αυτός ο τρελός κλόουν (Fandom) μου τραβάει πολύ την προσοχή, και μόνο από τον τρόπο που συμπεριφέρεται αν και να ομολογήσω πως έχω εμπειρία με τρελούς κλόουν και δε μπορώ να πω πως έχουν ροπή προς το καλό, όση κι αν είναι η ανισορροπία τους. Βέβαια, διαβάζοντας τον φάκελο του μπλε κυρίου Count of Monte Christo (Keito) είναι εξίσου πιθανός ύποπτος και μάλλον θα στραφώ σ'εκείνον. Μου φαίνεται πως μια ικανοποιημένη εκδίκηση είναι μεγάλος λόγος για κάποιον να νομίζει πως πλέον δεν χρειάζεται να κάνει πράξεις ασυγχώρητες. Ακόμα δεν πρόλαβα να διαβάσω τους φακέλους όλων σας παρόλαυτα, έτσι ενδέχεται να επιστρέψω. Αν κι αυτό προφανώς θα εξαρτηθεί και από τις συμπεριφορές όλων μας, μηδενός εξαιρουμένου.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#27 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 April 2013 - 16:51

Ύπνος

Posted Image


Επωνομαζόμενοι ήρωες που δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν παράδοξα μέσα για να σπείρουν τη διχόνοια στους αντιπάλους τους ώστε να εξαλείψουν μια επερχόμενη απειλή. Οι άνθρωποι δε σταματάνε να με εκπλήσσουν. Από την άλλη, όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν δημιουργήσει τους θεούς και όχι οι θεοί εκείνους, ίσως δε θα έπρεπε να με εκπλήσσει τίποτα πλέον. Θάνατε, φαντάζομαι ότι θα αποκτήσεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, και με τη παρουσία του Χάροντα εδώ, δε θέλω ούτε να φαντάζομαι τι χάος θα έχει δημιουργηθεί στις ακτές της Στύγας. Σύντομα όλοι τους θα ζητάνε εκδίκηση και το μυαλό τους θα θολώσει ψάχνοντας γι' αυτούς που απειλούν τη ζωή τους, κι ο σκοπός τελικά θα μετατραπεί σε εμμονή.

Μιλώντας για εκδίκηση, απέναντι σε ένα από τα πανάρχαια δεινά που φέρνει μόνο του την καταστροφή, εκφράστηκε ήδη φόβος και ο φόβος είναι η πιο άφθονη πηγή των ελαττωμάτων. Και ο άνθρωπος τα μπλε ενδύματα (Fallen_Mpougatsa) να στραφεί προς το περίεργο μπλε πλάσμα (Keito) φροντίζοντας μάλιστα να εξαπολύσει πρώτα κατηγορίες και σε δεύτερο άτομο (Fandom). Άραγε ήταν μόνο η λογική αυτή που έφερε τον φόβο;

ySss0UF.jpg


#28 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 April 2013 - 17:50

The Count Of Monte Christo

Posted Image


Αγαπητέ Vergil(Fallen_Mpougatsa), καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να βγάλετε σωστά συμπεράσματα, εφόσον μιλήσατε πρώτος, χωρίς να έχετε ακούσει κανέναν πρώτα. Παρ'όλα αυτά φαίνεται πως, διαβάζοντας τον φάκελο μου, δεν καταλάβατε ακριβώς το τι συμβαίνει. Πρώτων, η εκδίκηση μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Δεν έχει φτάσει καν στα ελάχιστα επιθυμητά στάδια για να σας πω την αλήθεια.


Επίσης, δεν θα κέρδιζα τίποτα με το να στραφώ εναντίων σας και να σας προδώσω, αλλά ίσα ίσα, μαζί σας μπορώ να ικανοποιήσω τους σκοπούς μου. Δεν πολυκαταλαβαίνω που στηρίξατε την θεωρεία σας στο ότι είμαι ύποπτος. Αν κατάλαβα κάτι λάθος ή αν δεν απάντησα σε κάποιον από τους προβληματισμούς σας για εμένα, παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα καλά το τι είπατε.


Εσείς κύριε Xάρε (Xaos) τι έχετε να πείτε για όλο αυτό;


Παρεμπιπτόντως, κατά την διάρκεια που θα καθόμαστε σε αυτό το μέρος θα μπορούμε να απολαύσουμε κανένα είδος ψυχαγωγίας;



#29 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 04 April 2013 - 18:11

Posted Image
Magneto(Babba)


Flintheart Glomgold (Matassos), υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εσένα που δεν μας συστήθηκαν ακόμα, αλλά εσύ μοιάζεις να κάνεις την πάπια. Δε θα το επιτρέψω.
Μίλα, ή σιώπησε για πάντα, ποταπέ.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#30 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 04 April 2013 - 18:43

Accelarator

Posted Image

Oi oi oi.

Watch out we have a badass ovah here!!!!

Μην συγχύζεστε κύριε Magneto(Babba)!!! Και εγώ δεν είχα μιλήσει μέχρι τώρα αλλα δεν με αναφέρατε καθόλου. Πως και έτσι??

Count Of Monte Christo.



Δεν έχει να κάνει με το αν θα κέρδιζες κάτι. Διάβασες ehm εννοώ άκουσες τι είπε ο αγαπητός μας host Lex λούθορ(Οσάμα Bin λάντεν)? Όσον αφορά το τελευταίο σου σχόλιο... Τόσο ΦΑΓΗΤΟ έχει εδώ τι άλλο θες για να ψυχαγωγηθείς????

Deadpool (Black Kaiser) τι έχεις να πεις για όλα αυτά?
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap