Το βαρύ Wincheseter έκανε θόρυβο, καθώς η κάννη του σερνόταν στους διαδρόμους του πολυόροφου ουρανοξύστη. Αυτός που το κρατούσε με το ένα χέρι ήθελε επειγόντως να σκοτώσει κάτι περισσότερο από την ώρα του και, επιτέλους, είχε έρθει η ώρα που θα χρησιμοποιούσε για πρώτη φορά το όπλο που του είχε χαρίσει ο Λούθορ, αυτό με τα αρχικά J.C. επάνω.
Στον τρίτο διάδρομο έστριψε στα αριστερά, και κατευθύνθηκε προς την πτέρυγα του Hazama. Ανοίγοντας την πόρτα, τον βρήκε προς μεγάλη του έκπληξη να τον περιμένει.
"Γιατί αργήσατε τόσο πολύ, κύριε;" ρώτησε ο Hazama με ένα σαρδόνιο χαμόγελο τον μυστηριώδη τύπο με την καραμπίνα και την κουκούλα.
"Ώστε είσαι ξύπνιος.", είπε απλώς ο Κουκουλοφόρος χωρίς να απαντήσει.
"Αμφιβάλλω αν οποιοσδήποτε από τους καλεσμένους κοιμάται καθόλου τις μέρες.", απάντησε χαλαρά ο Hazama. "Εννοώ, ποιος διάολο κοιμάται τις μέρες, έτσι και αλλιώς; Ο Λούθορ παραείναι χάρτινος κακός ώρες ώρες, χωρίς προφανή λόγο, έτσι γιατί μπορεί."
Ο Κουκουλοφόρρος όπλισε την καραμπίνα με το ένα χέρι και στόχευσε τον hazama, μη θέλοντας να πιάσει κουβέντα μαζί του.
"Ω, έλα τώρα, δεν θέλεις απλώς να μιλήσουμε λίγο πριν αρχίσουμε τις φάπες και τις καραμπινιές; Θα έχουμε μια ολόκληρη μέρα για να αλληλοσκοτωθ--"
Η τελευταία φράση του Hazama κόπηκε απότομα, όταν ο Κουκουλοφόρος του έριξε με την καραμπίνα χωρίς προειδοποίηση.
"Αυτό δεν είναι ευγενικό.", είπε o Hazama, με το χαμόγελο στο πρόσωπό του εξαφανισμένο. "Όταν οι άλλοι σου μιλάνε, είναι αγένεια να προσπαθείς να τους πυροβολείς στην μάπα."
Ο Κουκουλοφόρος τον αγνόησε, όπλισε στιγμιαία και του ξαναέριξε, περπατώντας αργά προς το μέρος του.
"Ε, αυτό σχεδόν με πήρε, κωλομπάσταρδε!", είπε ο Hazama νευριασμένος βγάζοντας το Ouroboros. "Ώρα να τελειώνει αυτό το καραγκιοζιλίκι."
"Χα, χα, παραείσαι κάγκουρας για να με σκοτώσεις, Hazama. Τι είναι αυτό το πράγμα που έβγαλες;"
Ο Hazama και ο Κουκουλοφόρος σταμάτησαν.
"Γιατί, τι εννοείς;", ρώτησε ο Hazama απορρημένος. "Δεν σου γεμίζει το μάτι;"
"Πλάκα μου κάνεις; Σαν αξεσουάρ από ρομπότ των Power Rangers είναι. Εννοώ, πως ακριβώς βλάπτει τον άλλο αυτό; Πυροβολάει; Κόβει; Σφίγγει;"
"Ε, σου επιτίθεται στο μυαλό και σου ρουφάει την ψυχή... νομίζω. Τουλάχιστον αυτό έλεγε στο manual", είπε o Hazama και έβγαλε ένα μικρό άσπρο βιβλιαράκι με τίτλο "Nox Nyctores for Dummies".
"Για δώσε μου μισό λεπτό... πως να το κουβαλάτε... τεχνικά χαρακτηριστικά... πως να το αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι για να μην πιάνει χώρο... εδώ έχει ένα κουπόνι που μου δίνει 20% έκπτωση στο επόμενο "Nox Nyctores" που θα αγοράσω... α, εδώ είναι. Οδηγίες χρήσεις."
Ο Κουκουλοφόρος άρχισε να χάνει την υπομονή του.
"Λοιπόν, εδώ λέει ότι θα πρέπει να το πιάσω από την αλυσίδα και να το στριφογυρνάω στο αέρα και μετά να το πετάξω προς το μέρος σου για να σου ρουφήξει την ψυχή... ή κάτι παρόμοιο."
"Είσαι σίγουρος;"
"Όχι... Ίσως πρέπει απλώς να το πετάξω προς τα εσένα. Αλλά το στριφογύρισμα θα το έκανε να φαίνεται πιο εντυπωσιακό. Άντε να δούμε. Έρχομαι!"
Ο Hazama στριφογύρισε δυο τρεις φορές στον αέρα το Ouroboros και έπειτα το έριξε προς τον Κουκουλοφόρο.
Τίποτα δεν συνέβη.
"Τι έγινε τώρα;", ρώτησε ελαφρώς ενοχλημένος ο Κουκουλοφόρος.
"Ε, δεν έχω ιδέα. Μισό λεπτό να κοιτάξω", του απάντησε ο Hazama ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του manual. "Ω, σκατά..."
"Τι έπαθες πάλι;"
"Το manual έλεγε ότι θέλει 20 ώρες φόρτιση μετά από κάθε δυο χρήσεις και εγώ είχα ξεχάσει να το βάλω στην πρίζα. Άσε που πρέπει να έχω ξεχάσει και τον φορτιστή του στο μελλ--"
Τον Hazama διέκοψε η σφαίρα της καραμπίνας που τον πήρε στο κεφάλι. Ο Κουκουλοφόρος είχε χάσει την υπομονή του.
"Καλά, βαρέθηκα.", είπε γυρνώντας την πλάτη στον Hazama φεύγοντας. "Δώσε τα χαιρετίσματα μου στον Clover".
"Άουτς..." κατάφερε μόνο να πει ο Hazama αιμόφερτος στο πάτωμα.
--------------------------------------------------------
Ο Vergil κοιμόταν ήρεμος. Ξαφνικά, έξω από το δωμάτιό του ακούστηκαν θόρυβοι, λες και κάποιοι τσακώνονταν. Γύρισε από την άλλη πλευρά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ηρεμίσει αλλά μάταια.
"Ε, ΣΚΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!", φώναξε νευριασμένος πετώντας το μαξιλάρι του στην πόρτα και γυρνώντας από την άλλη. "Ηλίθιοι άνθρωποι. Δεν αφήνετε ούτε έναν τίμιο Half-Demon να κοιμηθεί με την ησυχία του..."
Σε λίγο τον πήρε και πάλι ο ύπνος, καθώς οι φωνές απ'έξω σταμάτησαν.
"Χεχεχε, μα θα κοιμηθείς απόψε με την ησυχία σου, κύριε Vergil", είπε μια μυστηριώδης φιγούρα που εμφανίστηκε πάνω από το κεφάλι του. "Θα κοιμηθείς καλά και προπάντων... ήσυχα."

graphical work by Fandom
West Side:1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6 ) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)Europeans fucking rock side:1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)
East Side:1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)--------------------------------------------------------
Lex Luthor (your host and GM)

Καλησπέρα σας. Η μέρα που μας πέρασε ήταν μια πολυ περίεργη μέρα, από πολλές απόψεις. Δεν έχω να πω κάτι, νομίζω ότι μπορείτε να βγάλετε και μόνοι σας κάποια συμπεράσματα.
Η μέρα ξημερώνει την Κυριακή το πρωί στις 12:30.
Η πόρνη σώπασε την Fallen_Mpougatsa.
Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:48.