Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

• This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#76 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 09 April 2013 - 23:13

ΧΑΡΟΣ

Posted Image

Inner thoughts

Αιώνες εμπειρίας διδάσκουν δυο πράγματα :

1. Ποτε να μην εμπιστεύεσε μια γυναίκα .Πόσο δε μια γυναίκα που απειλείτε.Θα κάνει τα πάντα για να γλιτώσει.

2. Ποτέ μην εναντιώνεσαι σε μια τέτοια γυναίκα...

Inner thoughts

Ενδιαφέρων ο όρος αυτός της ''δολοφονικοτιτας'' όπως επίσης ενδιαφέρουσα και αυτη η τοποθέτηση της Αva Lord (OdyMonaxos)

σε αντίθεση με άλλους έδωσε κάποια επιχειρήματα... ετσι κ εγω θα ηθελα να ακουσω κατι παραπανω από τον υπερόπτη Loki (Kalamaris)

πριν παρω την τελικη μου αποφαση...

Edit:εκανα λαθος photo upload...

Edited by Xa0s, 09 April 2013 - 23:21.

I would likePosted Image for a pet...

#77 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 April 2013 - 23:16

Vergil

Ava(Ody) Posted Image

Κοίτα πάλι πίσω για τους λόγους που θέλω να πεθάνεις, γυναίκα και κατάλαβε επιτέλους πως όχι μόνο δε με πείθεις, αλλά ούτε και θέλω να το κάνεις. Απ'την άλλη, το ότι εγώ κι ο ψυχοπαθής(DoB) έτυχε να έχουμε μια κοινή γνώμη δε σημαίνει πως δεν υποπτεύεται ο ένας τον άλλον. Είναι γελοίο να λες κάτι τέτοιο.

Όμως, Makishima(DoB) το γεγονός πως ακόμα δεν κατάλαβες γιατί ο Dante έγραψε όλα αυτά για την ανθρώπινη φύση με λυπεί: οι άνθρωποι είναι φαύλοι και δε διστάζουν να κάνουν τα πάντα για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Κι επίσης δεν εκτιμώ την προσβολή πως σ'εκπλήσσει το γεγονός πως ξέρω το βιβλίο. Τις μισές μου γνώσεις να είχες, το θνητό μικρό μυαλουδάκι σου δε θα άντεχε...

Magneto(Babba), βλέπω η σταυροφορία σου άλλαξε ρότα, χμ...;

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#78 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 April 2013 - 23:27

Makishima Shougo

Posted Image

"It is in vain to say human beings ought to be satisfied with tranquility: they must have action; and they will make it if they cannot find it."

Charlotte Bronte, Jane Eyre

Δε σκόπευα να μιλήσω ξανά τόσο σύντομα απόψε, αλλά το θέμα είναι τρομερά ενδιαφέρον για να το αφήσω έτσι. Είχατε απόλυτο δίκιο κύριε Magneto, όσο περισσότερο μιλάνε οι αθώοι, τόσο περισσότερο καρφώνονται. Τώρα το ότι σ' έπεισαν τα επιχειρήματά της, δε θα το σχολιάσω - προς το παρόν. Γι' αυτό θα θέσω στην ίδια τη δεσποσύνη Ava Lord κάνα δυο φιλοσοφικά ερωτήματα και θα την αφήσω ν' απαντήσει, αν θέλει ασφαλώς. Δεν το θεωρώ καθόλου περίεργο που αφού είδε πως απέτυχε η πρώτη της τακτική τώρα προσπαθεί να κινήσει υποψίες εναντίον μου, και ψηφίζει όμως κάποιον ο οποίος ούτε καν έχει μιλήσει ακόμα, απλά ξεκάθαρα για να σώσει το τομάρι της, αλλά προσποιείται ότι έχει και επιχειρήματα κιόλας. Ελπίζω να καταλαβαίνεις δεσποινίς μου πως για τους Hazama και Loki δε μπορώ να εκφέρω κάποια τεκμηριωμένη άποψη, τουλάχιστον όχι πριν τους ακούσω ν' απαντούν απόψε. Λύσε μου όμως τις εξής απορίες, γιατί άλας, το μυαλό μου είναι γεμάτο αέρα όπως είπες κι εσύ και ως γνωστόν ποτέ δε δικαιολογώ τις υποψίες μου...

Α) Πότε έφερες εσύ ψήφους στον Vergil και κανείς δεν το κατάλαβε; Πέταξες απλώς το όνομα του Relius λέγοντας πως ο Vergil είχε δίκιο, αν θυμάμαι καλά. Ο Deadpool μόνο στα δικά σου 'επιχειρήματα' δε στηρίχθηκε. Ήταν αρκετά καίρια η ψήφος σου, αλλά γενικά όλη η συμπεριφορά σου είχε κάτι περίεργο, γι' αυτό και μ' έβαλε σε σκέψεις, για την περίπτωση που ο Relius αποδεικνυόταν δολοφόνος. Αποδείχθηκε αθώος όμως.
Β) Ο Deadpool ήταν ένας απλός δολοφόνος, δεν ήταν τσιράκι για να γνωρίζει στα σίγουρα την ταυτότητα κάποιου. Το ότι σου έριξε ψήφο εμπιστοσύνης μετά από μια φορά που μίλησες δε σημαίνει τίποτα. Και το περίμενα αυτό το αποτυχημένο επιχείρημα. Πόσο προβλέψιμο.
Γ) Τι ακριβώς κατάπια αμάσητο, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις; Πήγες δηλαδή να το παίξεις αθώα, για να δεις ποιος θα σε κατηγορήσει, και μετά να βγάλεις εκείνον αθώο; Βγάζει κάποιο νόημα όλο αυτό;

Εν τέλει, δεν έχεις καταλάβει καθόλου τους λόγους για τους οποίους σε κατηγορώ, ή μάλλον, κάνεις πως δεν τους καταλαβαίνεις. Έστω. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Το πώς χοροπηδάς πάντως από άποψη σε άποψη είναι αξιοπρόσεκτο. Αν είσαι δολοφόνος και κάνω λάθος, πραγματικά, έχεις βάλει τα χεράκια σου κι έχεις βγάλει τα ματάκια σου.

Όπα, φίλτατε Vergil, μην προσβάλλεστε τόσο! Δεν ήθελα να υποτιμήσω τη νοημοσύνη σας με κανέναν τρόπο. Βλέπω έχετε αρκετά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας ήδη βέβαια, οπότε δεν εξαρτάται και τόσο από εμένα. Θα ήθελα πάντως να πω πως αν και δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος για τη δολοφονικότητά σας, σίγουρα είστε πιο κάτω στη λίστα των υπόπτων μου από κάποιους άλλους. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα.

#79 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 April 2013 - 23:52

Mammon (Lord Leon)

Posted Image

Ωραια. Αρχισαν ήδη να δημιουργουνται ομαδες. Από ότι φαινεται, τη δευτερη κιολας μερα θα ξεκαθαρίσουν τα πραγματα.
Και ήδη τσίμπησα ένα καινουριο θυμα στρατιώτη. Ειμαι σίγουρος οτι αυτος ο Relius Clover όλο και κάπου θα μου χρησιμεύσει.

Spoiler:

Για την ώρα πάπια (matassos) και αναλογως τι θα μας πει στην πορεια, μπορει να αναθεωρήσω.

Για την ακριβεια θα ηθελα αυτον τον κυριο Loki για το στρατό μου, οποτε ισως και να με συμφερει να μπω απο νωρις στα ρευματα. Είδωμεν.

stasou%2520mygdala.jpg

#80 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 April 2013 - 00:16

Posted Image

AVA LORD

Και, για εξτραδάκι, επειδή ήσασταν τόσοι και τόσοι πολύ ηλίθιοι για να τα καταφέρετε μόνοι σας, μάθαμε και αν ο (πολύ επικίνδυνος για τους εχθρούς μας) Deadpool ήταν δολοφόνος ή αθώος. Του σέρβιρα ένα όνομα, το πήρε, και ο Relius βγήκε αθώος.

Συγγνώμη, Hazama (Vagelio) και Makishima (DawwwwB), γλύκες μου, που επαναλαμβάνομαι.

Επίσης, ο Deadpool που μ' εμπιστευόταν απόλυτα είναι πλέον θύμα απαγωγής.

Πάρτε το όπως θέλετε, πως ξέρω ή δεν ξέρω ή σας δουλεύω -who cares really-, αλλά ακόμα και τόσο νωρίς που είμαστε, κόβω το κεφάλι μου για την αθωότητα του Relius Clover (Jorg), τη δολοφονικότητα του Vergil (FAI) και της Ava Lord<3(OdyMonaxos). Να πεθάνει η μάνα του κλόουν (Fandom) αν κάνω λάθος.

Συγγνώμη, τώρα επαναλαμβάνω και τα λόγια του Deadpool.

Διψάω για αίμα.

Είμαι αιμοσταγής 100%.

Θα σκοτώσω κάθε υπερήρωα.

Θα κυριαρχήσει το κακό.

Συγγνώμη, το επανέλαβα κι αυτό!!!

Όλοι οι ουδέτεροι, σας έχω δώσει κάθε δυνατό στοιχείο για την ενοχή μου. Ανοίξτε τα μάτια σας!!!

#81 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 10 April 2013 - 00:34

Ηades(redqueen)

Posted Image

Ω μα τι βλεπω? Ηδη ένα κατωτερο πλασμα με αδυναμη θεληση μας αφησε, όπως επισης κι ενας από τα πιο περιεργους τα παρεας.. Τα πραγματα εχουν αρχισει να γινονται ελαφρως πιο ενδιαφεροντα κι λιγοτερο ανιαρα…. Please entertain me more.

Τhanatos (Zura) and Hypnos(Kai) σας παρακαλω κατευναστε λιγο τα πνευματα,μν μαλωνετε και μετα δινετε κι τροφη για σχολια στον πολυαγαπημενο μας φιλοσοφο (DoB).Ξερω ότι ο Υπνος σαν πιο μεθοδικος προσπαθει να ηρεμησει τν λιγακι πιο ευεξαπτο Θανατο κι θα συμφωνησω μαζι του.Ισως πρεπει να καλεσω κι τν Garuda στην συναθροιση αυτή.
Ας παμε στα πιο σημαντικα. Δεσποινιδα Αva (Ody) ομολογω ότι οι τροποι σας κι οι ελιγμοι σας θα μπορουσαν να σας καταστησουν καλο υποχειριο συνεργατη μου στον κατω κοσμο αν κι θα πρεπε να μαθητευσετε πρωτα κοντα στην Πανδωρα.Απο την άλλη αυτά τα τερτιπια σας ,τις τελευταιες μερες μου φαινονται ακρως υποπτα, φαινεται οτι προσπαθειτε να χειραγωγησετε κοσμο αλλα δυστυχως δνε σας πετυχε αυτή τη φορα ,χαρις την σθεναρη αντισταση του φιλοσοφου. Πραγματικα δν ξερω τι να σκεφτω,αλλα εμπιστευομαι κι τν κριση τν κοντινων μου ανθρωπων...χμμμμ
Τωρα που αναφερα τον κυριο Makishima (DoB) ας του απαντησω ότι εμεις δεν δημιουργησαμε απολυτως τιποτα , αλλα κι παλι μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα,πιστευω, για οντα κατωτερα από εμας που ζουν ελαχιστα.Εμεις ειμαστε υπευθυνοι για την απολυτη σωτηρια ,τν θανατο. Παρολαυτα βλεπω ότι εχετε μυαλο , όταν πεθανετε θα φροντησω να σας ψαξω ,ισως φανειτε χρησιμος υπο τς αλλους Θεους ...
*γυρναει από την άλλη*
Α κυριε Virgil(FAI) ,σας ειχα ακουσει αλλα δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω,ότι εχετε καποια ‘’σχεση’’ με τν κατω κοσμο. Θα θελα να μου το αναλυσετε ,φαινεται ενδιαφερουσα ιστορια …. Βλεπω ότι εχετε ηδη μιλησει αρκετα με το ένα εκ τν δυο κοντινων μου ανθρωπων….
*σηκωνεται κι φευγει*
Υπνε αν γινει τιποτα ,θα ζωγραφιζω τν Lost Canvas,μν με ενοχλησεις αν δν είναι κατι ακρως σοβαρο… Γεια σας….

Edited by redqueen, 10 April 2013 - 00:35.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#82 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 April 2013 - 01:17

Posted Image

AVA LORD

Για την ώρα πάπια (matassos) και αναλογως τι θα μας πει στην πορεια, μπορει να αναθεωρήσω.

Έχει ήδη μιλήσει γλύκα, τον Hazama (Vagelio) ψήφισε κι αυτός, όπως σου προτείνω να κάνεις κι εσύ σύντομα. Δεν έχω και πολύ χρόνο φαίνεται...

Ο vigilante να φάει τον Makishima (DoB). Ο παλαβός επιστήμονας να προστατέψει το Magneto (Babba). Τα τσιράκια να ελέγξουν όποιον φαίνεται πιο ύποπτος από αυτούς που με ψήφισαν κυρίως.

#83 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 10 April 2013 - 01:34

Joker

Posted Image

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Αλλά γιατί είστε όλοι έτσι;
Είχαμε ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, έναν θάνατο.
Και όλοι εσείς είστε τόσο σοβαροί.

Λες και πήγατε σε κηδεία.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κατηγορείτε ο ένας τον άλλον.
Όλοι μόνο λόγια.
Λόγια, λόγια, λόγια.
Λέτε όλοι ότι είστε οι οι κακοί. Και τι κάνετε;
Κάθεστε και συζητάτε.
Αν ήθελα άλλον έναν ηθικολόγο με κολάν και στολή θα έμενα στο Γκόθαμ. Μαζί με τον αγαπημένο μου ιππότη και το συνάφι του.

Μας χαλάτε το όνομα στην πιάτσα.

Αλλά μην ανησυχείτε.

Posted Image

Όσο εσείς μαλώνετε εγώ θα πάω να χαράξω ένα ωραίο χαμογελάκι σε έναν από το Τρίο Στούτζες(redqueen,Kai,Zura).
Και λέω να ξεκινήσω από τον Hades(redqueen), οι άλλοι δύο θα ακολουθήσουν πιο μετά.

Θα σε κάνω όμορφο σαν και μένα.

Posted Image

Και εσύ Ava Lord(OdyMonaxos) αν και δεν είσαι σαν την Harley μου, νομίζω με ένα μαχαιράκι θα γινόσουν πολύ ωραία.

#84 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 April 2013 - 02:34

Ηazama

Posted Image

*παίζει αυτό το κομμάτι στο background*
http://www.youtube.com/watch?v=xX7kGHF4nH4

Καλησπέρα, φώναξε κανείς το όνομα μου; Χμμμ… I see I see, βλέπω ότι κάποιοι απελπισμένοι αγχώθηκαν με τους θανάτους και άρχισαν να το παίζουν ντετέκτιβ… ή μήπως άρχισαν να με φοβούνται επειδή ξεπάστρεψα ελαφρώς ανέντιμα τον συνεργό τους πρώην επιστήθιο φίλο μου χθες;
Ναι, για εσάς μιλάω τενεκεδοκέφαλο θύμα της γεροντικής άνοιας (babba) και γλοιώδες παλιοθυληκό(ody), και δεν θα γλιτώσετε την κλωτσιά στο επίμαχο σημείο όση μούρη και να πουλήσετε! Με κατηγορείτε με τα κριτήρια πως ήμουν απών για μεγάλο χρονικό διάστημα; Γκιααχαχαχαχαχαχ!!! πείτε κι άλλα, έχω λιώσει ολόκληρος!

Αβούκα(ody) μου, εσένα θα σε βασανίσω αργά και επώδυνα πριν βάλω τον Ουροβόρο να καταπιεί το βρόμικο κουφάρι σου, δίδοντας στον εαυτό μου την ευκαιρία να απολαύσει τις κραυγές της οδύνης σου και παράλληλα να αποκομίσει όοοοολο το μίσος που θα ξεζουμίσεις.
Και ξέρεις το γιατί; Γιατί είσαι η εξαίρεση που ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω! Έβλεπα ως τον απόλυτο απόπατο όλες τις γκόμενες που κατοικούσαν στα επίπεδα του kagutsuchi, θεωρούσα πως δεν υπήρχαν πιο στεγνά μπάζα από εκείνες… ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Δεν ντροπιάζεις μόνο τους manipulative bastards με τα προφανή ψέματα/γλύψιμο των οπισθίων, αλλά και όλους όσους βρίσκονται εδώ μέσα. Τόσο χαμηλή νοημοσύνη έχουμε στα υπέροχα ματάκια σου σιχαμένη;!
Άσε κάτω το air headed book freak(DoB) φωνάζει δυνατά δολοφόνος στο κάθε του ποστ με τα συμπεράσματα του, να μην φάει άδικα σφαίρα σε αυτό ο βιτζιλάντης. Εκτός κι αν ΘΕΛΕΙΣ να χαλάσει σφαίρα ο βιτζιλάντης, είναι απόλυτα λογικό να χέζεστε πάνω σας, τόσοι λίγοι έχετε μείνει στην πλευρά σου <3.
Επικεντρώνομαι όμως σε εσένα για την ώρα απεχθέστατη καταναλώτρια αρρένων, μπορεί εκεί που ήσουν να έκανες άνετα κουμάντο εις βάρος των άλλων, αλλά σε αυτό ευθυνόταν το παρελθόν σου, και όχι το μυαλό σου. Εδώ δεν έχεις κανένα παρελθόν για να εκμεταλλευτείς και το μοναδικό σου όπλο είναι το λυγερό κορμί σου… του οποίου τον σωρό θα χαρώ να εξαλείψω, αχχχχχ~!

Μαγνητοκέφαλε(babba) μην πηγαινοέρχεσαι πέρα δώθε όπου/όποτε σε βολεύει, ασκείς έλκυση στα Geminus Anguium μου και με παίρνεις παραμάζωμα, και εσύ πάπια(matassos) πρόσεχε που χώνεις τον ψήφο σου γιατί θα σε καταπιώ ζωντανή.

«Αν'αυτού, θα επιμείνω στο επικίνδυνο νερόφιδο (Vaggelio) το οποίο δεν αξιώθηκε να απαντήσει στις υποψίες μου»

Οι οποίες ήταν; Tο βρήκα, η αγάπη του πατέρα σου~ Oh, wait- ΠΟΤΕ δεν σ’ αγάπησε, γκιαααχαχαχαχα!

Τι υπέροχη νύχτα, το ταξίδι άξιζε τον κόπο, και με το παραπάνω!

Posted Image

Οut of character: Extra απαισιότητα requested by DemonicMC-Ηazama player. Ελπίζω να άγγιξα τα expectations σου.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#85 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 April 2013 - 02:45

Posted Image
Magneto(Babba)

Μαγνητοκέφαλε(babba) μην πηγαινοέρχεσαι πέρα δώθε όπου/όποτε σε βολεύει

Με συγχωρείτε πολύ, αηδιαστική πράσινη γλίτσα (Vagelio).
Άλλη φορά θα πηγαινοέρχομαι όπου και όποτε βολεύει εσάς.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#86 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 April 2013 - 11:29

H μέρα ξημερώνει.

Λίγη υπομονή μέχρι να τελειώσω τον θάνατο του Ody.

#87 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 April 2013 - 13:06

(Παιδιά, τέλος τα κόμικ γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά με το ηλίθιο site που χρησιμοποιώ και που μου καταστρέφει 2-3 ώρες δουλειά χωρίς να με αφήνει να την αποθηκεύσω, έτσι επειδή του αρέσει. Πίσω στα κείμενα από εδώ και πέρα).

Posted Image

εξώφυλλο ® Fandom

Η δεύτερη νύχτα έφτασε στο τέλος της και οι καλεσμένοι είχαν αποφασίσει ότι η Ava Lord ήταν επηρεασμένη από το περίεργο κανόνι της Λεγεώνας. Ήταν όμως αλήθεια αυτό;

Ο Λούθορ σηκώθηκε αργά από την καρέκλα του κρατώντας ένα περίστροφο. Έπειτα, το ίδιο αργά το γέμισε, το όπλισε και άρχισε να περπατάει προς την Ava Lord με το πιστόλι να την σημαδεύει.

"Λοιπόν, κυρία Lord, φαίνεται ότι η πλειοψηφία των καλεσμένων μας αποφάσισε ότι αποτελείτε κίνδυνο για την συνεδρίασή μας. Και από την στιγμή που δεν έχετε υπερδυνάμεις, μερικές σφαίρες θα είναι αρκετές για να σας σκοτώσουν, έτσι δεν είναι;"

Η Ava δεν έχασε την ψυχραιμία της. Με ένα ελαφρύ χαμόγελο άρχισε να παίζει με την άκρη των μαλλιών της.

"Είστε σίγουρος ότι θέλετε να με σκοτώσετε, κύριε Λούθορ; Ίσως μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία..."

"Τι μπορεί να μου δώσετε που να μην μπορώ ήδη να αγοράσω, κυρία Lord; Αυτό που εσείς και η οικονομική ελίτ της Basin City ονομάζετε περιουσία, εγώ το ονομάζω συνήθως χαρτζιλίκι. Αφήστε που θα ήταν και άδικο για τον μακαρίτη τον Clover αν σας άφηνα να ζήσετε."

"Ίσως μπορώ να σας δώσω κάτι που δεν μπορεί να αγοραστεί με λεφτά, κύριε Λούθορ", απάντησε η Ava με ένα βλέμμα γεμάτο νάζι.

"Πλάκα μου κάνεις;", ρώτησε ψυθιριστά ο Θάνατος, που παρακολουθούσε την σκηνή, τον Ύπνο που στεκόταν δίπλα του. "Σιγά μην πέσει ο Λούθορ για αυτό το κόλπο."

"Ησυχία!", του απάντησε ο Ύπνος που κοιτούσε προσεκτικά και με ενδιαφέρον. Ύστερα από ένα λεπτό σιωπής, ο Λούθορ τελικά απάντησε.

"Εξαρτάται... Αυτά τα δύο είναι αληθινά ή με σιλικόνη;"

"Πάει, αυτός μας τελείωσε... Ε, αφεντικό, δικιά σου ιδέα ήταν να έρθουμε εδώ! Το ακούς; Δικιά σου!", είπε ο Ύπνος νευριασμένος, φωνάζοντας στον Άδη που ήταν καθισμένος μπροστά σε ένα τρίποδο σε μια άκρη της αίθουσας ζωγραφίζοντας καμβάδες και αγνωόντας επιδεικτικά το τι συνέβαινε στην αίθουσα.

"Σκάσε και άφησέ με να συγκεντρωθώ, Θάνατε.", απάντησε ο Άδης χωρίς να γυρίσει.

"ΔΙΑΟΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ!"

"Σοοουυυτ!", είπε ο Θάνατος στον Ύπνο, αυτή την φορά.

"Θα θέλατε λοιπόν να ανακαλύψετε μόνος σας την αλήθεια για αυτά τα δύο, κύριε Λούθορ;", ρώτησε τελικά η Ava. "Κατά προτίμηση ιδιαιτέρως..."

Ο Λούθορ δεν ήξερε τι να κάνει. Από την μία, δεν έπρεπε να υποκύψει και έπρεπε να την σκοτώσει on the spot, όπως θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, αλλά από την άλλη, αυτό που υποσχόταν να του δώσει η Ava ήταν κάτι πολύ σπάνιο στον κόσμο της Ένατης Τέχνης.

Από την δύσκολη θέση τον έβγαλε ένα σπαθί που διαπέρασε την Ava στιγμιαία, κόβωντάς την στα δύο.

"Σύνελθετε, κύριε Λούθορ. Απλώς παίζει μαζί σας.", είπε ο Vergil θηκώνοντας το ματωμένο σπαθί του. "Οι άνθρωποι, τελικά καταφέρνετε πάντα να πέφτετε χαμηλότερα από τις ήδη χαμηλές προσδοκίες μου. Όπως και να έχει, τελειώσαμε με αυτή, οπότε καλημέρα σας. Πάω για ύπνο."

Οι καλεσμένοι άρχισαν σιγά σιγά να αποσύρονται στα δωμάτιά τους. Μόνο ο Λούθορ έμεινε να κοιτάζει αμίλητος τα κομμάτια της Ava στο πάτωμα, σαν να έψαχνε κάτι. Ύστερα, ηρέμησε, λες και ήξερε ότι είχε συμβεί το σωστό.

"Πφφ, δεν βαριέσε. Ήταν σιλικονάτα τελικά...", είπε βαριεστημένος και αποσύρθηκε στην πτέρυγά του.

-------------------------------------

Posted Image

Posted Image

Posted Image

West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6 ) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)

Ξημερώνει η μέρα.

Οι ρόλοι την ξέρετε την διαδικασία.

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:47.

#88 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 11 April 2013 - 12:36

Posted Image

Το βαρύ Wincheseter έκανε θόρυβο, καθώς η κάννη του σερνόταν στους διαδρόμους του πολυόροφου ουρανοξύστη. Αυτός που το κρατούσε με το ένα χέρι ήθελε επειγόντως να σκοτώσει κάτι περισσότερο από την ώρα του και, επιτέλους, είχε έρθει η ώρα που θα χρησιμοποιούσε για πρώτη φορά το όπλο που του είχε χαρίσει ο Λούθορ, αυτό με τα αρχικά J.C. επάνω.

Στον τρίτο διάδρομο έστριψε στα αριστερά, και κατευθύνθηκε προς την πτέρυγα του Hazama. Ανοίγοντας την πόρτα, τον βρήκε προς μεγάλη του έκπληξη να τον περιμένει.

"Γιατί αργήσατε τόσο πολύ, κύριε;" ρώτησε ο Hazama με ένα σαρδόνιο χαμόγελο τον μυστηριώδη τύπο με την καραμπίνα και την κουκούλα.

"Ώστε είσαι ξύπνιος.", είπε απλώς ο Κουκουλοφόρος χωρίς να απαντήσει.

"Αμφιβάλλω αν οποιοσδήποτε από τους καλεσμένους κοιμάται καθόλου τις μέρες.", απάντησε χαλαρά ο Hazama. "Εννοώ, ποιος διάολο κοιμάται τις μέρες, έτσι και αλλιώς; Ο Λούθορ παραείναι χάρτινος κακός ώρες ώρες, χωρίς προφανή λόγο, έτσι γιατί μπορεί."

Ο Κουκουλοφόρρος όπλισε την καραμπίνα με το ένα χέρι και στόχευσε τον hazama, μη θέλοντας να πιάσει κουβέντα μαζί του.

"Ω, έλα τώρα, δεν θέλεις απλώς να μιλήσουμε λίγο πριν αρχίσουμε τις φάπες και τις καραμπινιές; Θα έχουμε μια ολόκληρη μέρα για να αλληλοσκοτωθ--"

Η τελευταία φράση του Hazama κόπηκε απότομα, όταν ο Κουκουλοφόρος του έριξε με την καραμπίνα χωρίς προειδοποίηση.

"Αυτό δεν είναι ευγενικό.", είπε o Hazama, με το χαμόγελο στο πρόσωπό του εξαφανισμένο. "Όταν οι άλλοι σου μιλάνε, είναι αγένεια να προσπαθείς να τους πυροβολείς στην μάπα."

Ο Κουκουλοφόρος τον αγνόησε, όπλισε στιγμιαία και του ξαναέριξε, περπατώντας αργά προς το μέρος του.

"Ε, αυτό σχεδόν με πήρε, κωλομπάσταρδε!", είπε ο Hazama νευριασμένος βγάζοντας το Ouroboros. "Ώρα να τελειώνει αυτό το καραγκιοζιλίκι."

"Χα, χα, παραείσαι κάγκουρας για να με σκοτώσεις, Hazama. Τι είναι αυτό το πράγμα που έβγαλες;"

Ο Hazama και ο Κουκουλοφόρος σταμάτησαν.

"Γιατί, τι εννοείς;", ρώτησε ο Hazama απορρημένος. "Δεν σου γεμίζει το μάτι;"

"Πλάκα μου κάνεις; Σαν αξεσουάρ από ρομπότ των Power Rangers είναι. Εννοώ, πως ακριβώς βλάπτει τον άλλο αυτό; Πυροβολάει; Κόβει; Σφίγγει;"

"Ε, σου επιτίθεται στο μυαλό και σου ρουφάει την ψυχή... νομίζω. Τουλάχιστον αυτό έλεγε στο manual", είπε o Hazama και έβγαλε ένα μικρό άσπρο βιβλιαράκι με τίτλο "Nox Nyctores for Dummies".

"Για δώσε μου μισό λεπτό... πως να το κουβαλάτε... τεχνικά χαρακτηριστικά... πως να το αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι για να μην πιάνει χώρο... εδώ έχει ένα κουπόνι που μου δίνει 20% έκπτωση στο επόμενο "Nox Nyctores" που θα αγοράσω... α, εδώ είναι. Οδηγίες χρήσεις."

Ο Κουκουλοφόρος άρχισε να χάνει την υπομονή του.

"Λοιπόν, εδώ λέει ότι θα πρέπει να το πιάσω από την αλυσίδα και να το στριφογυρνάω στο αέρα και μετά να το πετάξω προς το μέρος σου για να σου ρουφήξει την ψυχή... ή κάτι παρόμοιο."

"Είσαι σίγουρος;"

"Όχι... Ίσως πρέπει απλώς να το πετάξω προς τα εσένα. Αλλά το στριφογύρισμα θα το έκανε να φαίνεται πιο εντυπωσιακό. Άντε να δούμε. Έρχομαι!"

Ο Hazama στριφογύρισε δυο τρεις φορές στον αέρα το Ouroboros και έπειτα το έριξε προς τον Κουκουλοφόρο.

Τίποτα δεν συνέβη.

"Τι έγινε τώρα;", ρώτησε ελαφρώς ενοχλημένος ο Κουκουλοφόρος.

"Ε, δεν έχω ιδέα. Μισό λεπτό να κοιτάξω", του απάντησε ο Hazama ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του manual. "Ω, σκατά..."

"Τι έπαθες πάλι;"

"Το manual έλεγε ότι θέλει 20 ώρες φόρτιση μετά από κάθε δυο χρήσεις και εγώ είχα ξεχάσει να το βάλω στην πρίζα. Άσε που πρέπει να έχω ξεχάσει και τον φορτιστή του στο μελλ--"

Τον Hazama διέκοψε η σφαίρα της καραμπίνας που τον πήρε στο κεφάλι. Ο Κουκουλοφόρος είχε χάσει την υπομονή του.

"Καλά, βαρέθηκα.", είπε γυρνώντας την πλάτη στον Hazama φεύγοντας. "Δώσε τα χαιρετίσματα μου στον Clover".

"Άουτς..." κατάφερε μόνο να πει ο Hazama αιμόφερτος στο πάτωμα.

--------------------------------------------------------

Ο Vergil κοιμόταν ήρεμος. Ξαφνικά, έξω από το δωμάτιό του ακούστηκαν θόρυβοι, λες και κάποιοι τσακώνονταν. Γύρισε από την άλλη πλευρά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ηρεμίσει αλλά μάταια.

"Ε, ΣΚΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!", φώναξε νευριασμένος πετώντας το μαξιλάρι του στην πόρτα και γυρνώντας από την άλλη. "Ηλίθιοι άνθρωποι. Δεν αφήνετε ούτε έναν τίμιο Half-Demon να κοιμηθεί με την ησυχία του..."

Σε λίγο τον πήρε και πάλι ο ύπνος, καθώς οι φωνές απ'έξω σταμάτησαν.

"Χεχεχε, μα θα κοιμηθείς απόψε με την ησυχία σου, κύριε Vergil", είπε μια μυστηριώδης φιγούρα που εμφανίστηκε πάνω από το κεφάλι του. "Θα κοιμηθείς καλά και προπάντων... ήσυχα."

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

graphical work by Fandom

Spoiler:

West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6 ) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou)
8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)

Lex Luthor (your host and GM)

Posted Image

Καλησπέρα σας. Η μέρα που μας πέρασε ήταν μια πολυ περίεργη μέρα, από πολλές απόψεις. Δεν έχω να πω κάτι, νομίζω ότι μπορείτε να βγάλετε και μόνοι σας κάποια συμπεράσματα.

Η μέρα ξημερώνει την Κυριακή το πρωί στις 12:30.

Η πόρνη σώπασε την Fallen_Mpougatsa.

Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:48.

#89 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 11 April 2013 - 12:54

Posted Image
Magneto(Babba)

Μπράβο στον τρελογιατρό. Θα τον θυμάμαι, όταν δημιουργήσω τον νέο κόσμο.
Μπράβο στον κουκουλοφόρο. Έκανε αυτό που έπρεπε και διόρθωσε το λάθος που κάνατε κάμποσα ξεμυαλισμένα δίποδα χθες.
Πριν την πέσω στον Loki, θέλω να δω πως θα σχολιάσει όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα ο Accelarator(Cloud). Αποδείξεις και ονόματα παρακαλώ.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#90 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 11 April 2013 - 13:02

Accelarator

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

ONOREEEEEEEE.

Θα ήθελα να εναντιωθώ αλλα έχω την εντύπωση ότι άμα το κάνω θα αρχίσουν να πέφτουν "random" κεραυνοί εκεί που κάθομαι και θα ψοφήσω πριν in ώρα μου.

Anyways the game is over. Σκεφτόμουν πως να δώσω τον Count of Blabla(Κείτο) χωρίς να καρφωθώ αλλα με τόση καλή δουλειά που κάνα ο Vigilante και ο τρελός επιστήμονας δεν υπάρχει λόγος :)

So ποίους κοίταξα: 1) Magneto(Babba) 2)Deadpool (BlackKaiser) 3) Count of Blabla(Κείτο)
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap