Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
141 replies to this topic

#46 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 12:52

Hades (redqueen)

Δημοσιευμένη  εικόνα

A? Ώστε τώρα η άλλη πλευρά τν ανθρώπων κάνει τν κίνηση της και μάλιστα χρησιμοποιώντας ακτίνες? Αχαχαχαχα
Από τη μια το θεωρώ λίγο δειλό αφού δεν έρχονται οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν τν επονομαζόμενη απειλή από την άλλη κάτι τέτοιοι ύπουλοι τρόποι μπορώ να πω ότι είναι…. Διασκεδαστικοί. Ύπνε(Kai) θα συμφωνήσω μαζί στο ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν παύουν να μας εκπλήσσουν κι από ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι αρχάριοι κι ποταποί καημένοι που επηρεάστηκαν από τις Theta,that’s why humans are INFERIOR to us Gods *evil smirk*… It’s going to be fun around here for a while!Ας το απολαύουμε παίζοντας αυτό το παιχνίδι.

Α επίσης Ύπνε ξέρεις που είναι ο αδελφός σου, ο Θάνατος (Zura)? Υπάρχει κάποιος με τα ίδιες ‘’ιδιότητες’’ κι τώρα με τόσους σκοτωμούς που θα έρθουν δεν θέλω να γίνει καμία αναταραχή στον κάτω κόσμο.

Από ότι βλέπω έχουν αρχίσει ήδη τα πιόνια να σφάζονται μεταξύ τους αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά ενδιαφέρον for me to step in …. Για αυτό σας αφήνω και πάω να συνεχίσω το ιερό μου έργο.

Πριν φύγω θα θελα να πω στον κύριο Makishima(DoB) να συνεχίσει τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις περί Θέων, μπορώ να πω ότι με ευχαριστούν ,παρόλο που ναι λανθασμένες! Επίσης είμαι σίγουρος ότι έπρεπε να είχαμε φέρει κι τν δικαστή Minos μαζί μας ,θα σας συμπαθούσε …ιδιαίτερα .

‘’Death is the ultimate salvation’’ remember this, humans.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#47 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 13:10

Makishima Shougo

Δημοσιευμένη  εικόνα

"Here one must leave behind all hesitation; here every cowardice must meet its death."

Dante Alighieri, The Divine Comedy, The Inferno

Aθώοι; Κατάλαβα. Όχι μόνο εγκατέλειψαν το σκοπό τους, αλλά παράλληλα πιάστηκαν στα γρανάζια της συμβιβαστικής κοινωνίας και μέσα από κανόνες ψευτο-ηθικής αποφάσισαν να το παίξουν 'ήρωες'. Ενδιαφέρον. Όχι και τόσο. Είναι μια προβλέψιμη κίνηση που γίνεται απ' αυτούς που δεν είναι αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσουν το κατεστημένο και να στηρίξουν τις επιλογές τους. Ας είναι. Δε μας μένει λοιπόν άλλη επιλογή απ' το να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. *βγάζει τη φαλτσέτα*

Lord Mammon, να με συγχωρήσετε που προηγουμένως αγνόησα την ύπαρξή σας, ήμουν πολύ απορροφημένος απ' το καταπληκτικό έργο του Τολστόι που είχα στα χέρια μου. Η ψυχασθένεια όμως απ' ο,τι βλέπω παραμένει στο πρόσωπο του κύριου Deadpool. Θ' ασχοληθώ μαζί του λίαν συντόμως, διότι είναι απορίας άξιον το πόσο παραλλαγμένη και διεστραμμένη είναι η ανθρώπινη φύση την οποία προβάλλει. Ύπνε και Hades, κατανοώ τα επιχειρήματά σας, όμως αν είναι έτσι όπως τα λέτε, θα περίμενε κανείς εσείς οι Θεοί να μην είστε τόσο υποτιμητικοί προς τα ίδια σας τα δημιουργήματα, σωστά; Σας θέτω αυτό το φιλοσοφικό ερώτημα για την ώρα, αφού μου το ζητήσατε.

Και είναι καιρός φαντάζομαι να κάνω μια αναφορά στην κυρία της υπόθεσης, την δεσποινίδα Ava Lord (Ody Monaxos). Πολλοί συγγραφείς και φιλόσοφοι έχουν αναφερθεί στο πόσο εύθραστη κι εύκολη στην αλλαγή είναι η καρδιά μιας γυναίκας. Κι έπειτα βλέπω εσάς, με κροκοδείλια δάκρυα που δεν έχυσε ούτε η γυναίκα του Άγνωστου Στρατιώτη, να αναζητάτε προστασία, ενώ κανονικά δε θα έπρεπε να είστε σίγουρη αν αυτός που θέλετε να σας προστατεύσει είναι αξιόπιστος ή όχι. Δίνετε την ψήφο σας σε αρκετά καίριο σημείο εναντίον του Relius και κρύβεστε πίσω απ' τα επιχειρήματα του Vergil, τονίζοντας ότι η ιδέα είναι του Vergil και όχι δικιά σας. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμη δυνατόν να ξέρουμε αν ο Relius είναι σύμμαχος ή εχθρός. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα εναντίον του ασφαλώς, αν και όχι και ισχυρότατα, και εννοείται πως θα χαρώ αν ξεφορτωθούμε τελικά αποστάτη, αλλά η δική σας στάση μου φαίνεται πολύ πιο ύποπτη απ' τη δική του στο παρόν σημείο. Τι ειρωνικό επίσης, τόσοι αιώνες γεμάτοι φεμινιστικούς αγώνες, και η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου ανάμεσά μας έχει όνομα καθαριστικού για τα πιάτα... Θα γινόμουν πολύ κυνικός αν σας έλεγα να πάτε στην κουζίνα σας και δε θέλω να με κυνηγήσει το φάντασμα της Σιμόν Ντε Μποβουάρ, οπότε θα κλείσω με μια φράση της:

"Society cares about the individual only in so far as he is profitable. The young know this. Their anxiety as they enter in upon social life matches the anguish of the old as they are excluded from it."

Simone De Beauvoir, The Coming of Age, Conclusion

#48 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 14:08

Ύπνος

Δημοσιευμένη  εικόνα

Συγχωρείτε τον μεγάλο μου αδερφό, Άρχοντα Άδη (redqueen). Υποθέτω ότι είναι απασχολημένος λόγω των καταστάσεων και γι' αυτό δεν μπόρεσε να είναι εδώ πριν από την άφιξή σας. Θα φροντίσω να μάθω ο ίδιος τι τον καθυστερεί αφού η απουσία του σας ενοχλεί τόσο.

Νεαρέ με τη λευκή κόμη (Dob), φαίνεσαι φιλομαθείς και μορφωμένος. Ωστόσο αμφιβάλλω ότι έχεις διαβάσει τη Θεογονία. Μπορεί ο Ησίοδος να έχει διαφορετικές απόψεις από την κυρία που ανέφερες, αλλά τι είναι μερικά δείγματα μισογυνισμού μπροστά στη γνώση που θα σε αποτρέψει να γίνεσαι άξιος χλευασμού. Δεν ήμουν εγώ αυτός που σας δημιούργησα, άνθρωπε, κι ακόμη κι αν ήμουν, για ένα άτομο που θέλει να έχει ελεύθερη σκέψη, πιστεύεις ότι σαν θεός θα έπρεπε να είμαι υπόλογος και να δικαιολογώ κάθε ανθρώπινη πράξη με πατρική στοργή; Άλλωστε, δεν ήταν θεός αλλά άνθρωπος αυτός που με την περιέργειά του έφερε τα κακά στον κόσμο, αυτά που θεοί είχαν φροντίσει αρχικά να μην τον βασανίζουν.

Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη φύση μένει ίδια και απαράλλαχτη. Να στοχεύσουμε τους αδύναμους ψυχικά, λέτε; Μα τον Άδη, δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο φθηνή δικαιολογία. Βέβαια σε μια συγκέντρωση ανηθικότητας, δεν μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι επιλέγουν τον ευκολοδιάβατο δρόμο. Δεν μου κάνει τόσο εντύπωση η έλλειψη αρετής αλλά η έλλειψη περηφάνιας. Αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο αδύναμος, αυτός που φοβάται τον "αδύναμο" ή αυτός που θεωρείται αδύναμος από τους άλλους; Κι εσύ νεαρέ με τα μπλε (Μπουγάτσα με τυρί), όχι μόνο ξεστόμισες πρώτος αυτή την προτροπή, αλλά άλλαξες και τη γνώμη σου με μια αδύναμη κατηγορία ενώ το άρμα του ήλιο αργεί ακόμα να υψωθεί στον ουρανό.

ySss0UF.jpg

#49 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 14:22

Deadpool

Δημοσιευμένη  εικόνα

Έ όχι και ψυχασθένεια το πρόσωπο μου κουκλίτσα μου μεσιέ Makishima Shougo (DOB). To μικρό και σφρυγηλό μου προσωπάκι. Είναι το πιο δεύτερο "σφρυγηλο χαρακτηριστικό πάνω μου. Να σου δείξω το άλλο;

Εγώ πάντως νομίζω πως αν με κατηγορούσαν τόσο γρήγορα 3 άτομα και όντας δολοφόνος, στάνταρ θα έψαχνα να ψηφίσω κάποιον από αυτούς τους 3. Πόσο τυχαίο θα ήταν να συγκεντρώσω τα βλέμματα 3 δολοφόνων; Σίγουρα δεν θα προσπαθούσα να τους "πείσω για το πόσο λάθος κάνουν".

Κυρία Ava Lord (OdyMonaxos) σας άρπαξα; Με τα χέρια μου; χμμχμμχμμ
Έχετε υπερτιμήσει πολύ τον εαυτό σας ή δεν έχετε διαβάσει το αρχείο μου.
Αλλά δε νομίζω ότι έχετε καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή κυρία και κύριοι

Τσακ τσι καμπουμ μπουμ μπουμ! (οκ, αυτό είναι δικό μου dοοp)

Ήταν μια κίνηση που θα γινόταν κάποια στιγμή κύριε Vergil (Fallen_Mpougatsa).
Δε νομίζω ότι αυτός είναι αξιόλογος λόγος για να με κατηγορείτε.
Σύμφωνα με τη λογική σας του να στραφούμε στους πιο αδύναμους, η οποία με βρίσκει σύμφωνο, η πάπια (matassos) ήταν η πρώτη που θα έπρεπε να περάσει από το μυαλό όλων.
Από τη στιγμή που δεν έχει δείξει αξιοποιήσιμη με κάποιο τρόπο, είναι φυσικό να πέσουν τα βλέμματα πάνω της.
Αλλά φαίνεται και ο κύριος ( ; ) Deadpool (Black Kaiser) στράφηκε προς τα πάνω μου.
χμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχμμχ

^Εδώ ο τυπάρας για δολοφόνος βγάζει μια σιγουριά για την δολοφονικότητα (ψσσσστττττ πως τα λέω) του Vergil (FAI) και δεν του περνά καν από το μυαλό η περίπτωση πως ο Ava Lord (OdyMonaxos) τον ψηφίζει (σε ενα τόσο καίριο σημείο όπως είπες) επειδή ο δεύτερος τάχα είναι αθώος και θέλει για να τον βγάλει. Στο τέλος μόνο πετά και ένα περί ομάδας και το παίζει και σκεπτικός. (κάνοντας ήχους σαν να προσπαθεί να βγάλει μια βαθιά χλέπα - you ain't win me there, man. Εγώ βγάζω και πράσινο χρώμα). Αλήθεια δεν μας είπε γιατί θα έπρεπε να πέσουμε πάνω στη πάπια; Εξαιτίας των πολλών που μας έχει πει ως τώρα; Really dude, σιγοουυυυυύ.

Πάρτε το όπως θέλετε, πως ξέρω ή δεν ξέρω ή σας δουλεύω -who cares really-, αλλά ακόμα και τόσο νωρίς που είμαστε, κόβω το κεφάλι μου για την αθωότητα του Relius Clover (Jorg), τη δολοφονικότητα του Vergil (FAI) και της Ava Lord<3(OdyMonaxos). Να πεθάνει η μάνα του κλόουν (Fandom) αν κάνω λάθος.

Δημοσιευμένη  εικόνα

"Κόβω το κεφάλι μου", χαχαχα το πιάσατε; Κλόουν(Fandom) γέλα.

Μετά λένε εμένα τρελό.

But you are me!

Sometimes...

#50 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 14:48

Vergil

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σίγουρος ο σχιζοφρενής τύπος με τη μάσκα(Black Kaiser) για τη "δολοφονικότητά" μου, όπως το θεσε, αλλά δε μ'ενδιαφέρει κιόλας, εφόσον έχει δίκιο. Απ'την άλλη, ο Relius (Jorg) μου φαίνεται αρκετά ύποπτος και γι αυτό που ανέφερα μα και τους λόγους που εξέφρασε ο προαναφερθής, αν και ο διαβασμένος ψυχοπαθής (DoB) φαίνεται να έχει καλές υποψίες για τη διδα Ava(Ody). Κάτι που μου έχει μάθει η εμπειρία μου είναι πως οι γυναίκες πάντα αναστατώτουν τη σκακιέρα και φαίνεται πως κι αυτή το κάνει. Δελεάζομαι αρκετά να στραφώ εναντίων της έτσι ώστε να μείνουν μόνο άντρες. Αν και η συγκεκριμένη φαίνεται ικανή να ψυχαγωγήσει όλους μέσα σ'αυτό το δωμάτιο -κάτι που δεν την τιμά - και πάλι δε νομίζω πως αυτός είναι αρκετός λόγος να την κρατήσουμε...ήδη έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται ο σχιζοφρενής (Black Kaiser).

Ύπνε(Kai), μάλλον έχεις εισπνεύσει αρκετό καπνό απ'τις θυσίες των ανθρώπων στο όνομά σου ή έχεις αρχίσει να κάνεις υπερβολική παρέα με τον Makishima(DoB) από κει πέρα...αδύναμος είναι αυτός που είναι αδύναμος. Όχι γιατί έτσι θεωρείται από τον οποιονδήποτε ούτε επειδή φοβάται κάποιον. Είσαι δυνατός όταν μπορείς να λιώσεις όλους τους αντιπάλους σου. Είσαι δυνατός αν μπορείς ν'αποκαλείσαι θεός--ή δαίμονας. Οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δίνουμε ορισμούς στα πάντα--κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.

Α ναι, τώρα που το θυμήθηκα: Magneto(Babba) εφόσον μπορώ να το καταστρέψω κλείνοντάς το στη γροθιά μου, είναι καπέλο. Και ούτε χρειάζομαι τέτοιες χαζομάρες για να καταφέρω να σταματήσω έναν τύπο σε καροτσάκη να διαβάζει τη σκέψη μου.

Παρεπιμπτόντως, Makishima(DoB), γιατί δε διαβάζεις τη Θεία Κωμωδία του Dante Alighieri στις 12 η ώρα το βράδυ ακριβώς σε μια πανσέληνο...; Εκεί θα δεις τι πραγματικά εννοούσε ο συγγραφέας και τη ανθρώπινη φύση που τόσο φαίνεται να σ'αρέσει για κάποιο λόγο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#51 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 15:07

Δημοσιευμένη  εικόνα
Magneto(Babba)

Ας κάνουμε λίγη φασαρία να δούμε τι θα πεταχτεί από τους θάμνους. Relius Clover(Jorg).

εφόσον μπορώ να το καταστρέψω κλείνοντάς το στη γροθιά μου, είναι καπέλο

Οπότε και το βρακί του Σούπερμαν για καπέλο το βλέπεις, έτσι; Αλλά σε λάθος κεφάλι...
Ή μήπως δυσκολεύεσαι να το καταστρέψεις με την "πανίσχυρη" γροθιά σου, αστείε τύπε;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#52 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 15:22

Vergil

Δημοσιευμένη  εικόνα

*chuckles* Είσαι πάντα τόσο αμυντικός όταν προσβάλλουν τον κουβά στο κεφάλι σου; Αν και ομολογώ πως θα ήταν υπερβολικά άχαρο για μένα να έχω στη γροθιά μου κάτι σαν το εσώρουχο του εξωγήινου που ανέφερες, αλλά δεν κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.

Relius (Jorg)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#53 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 15:27

Ύπνος

Δημοσιευμένη  εικόνα

Και μετά μου λέτε ότι είναι παράλογο που η ανθρωπότητα μας έχει απογοητεύσει; Κάποτε οι ήρωες φορούσαν πορφυρούς χιτώνες, όχι πορφυρά βρακιά πάνω από το παντελόνι τους.

Ψήφος η ίδια.

ySss0UF.jpg

#54 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 15:58

Relius Clover

Δημοσιευμένη  εικόνα

omoshiroi
Ενδιαφέροντα, αλλά άβασιμα συμπεράσματα κύριε ( ; ) Deadpool (Black Kaiser), με ψηφίζεται επειδή σας το είπε η κυρία Ava Lord (OdyMonaxos), αλλά η ψήφος μου στη πάπια σας φαίνεται αβάσιμη επειδή η δεύτερη νύχτα κοντεύει να τελειώσει και δεν έχει συστηθεί καν.
Τέτοια επιπολαιότητα θα αποδειχνεί κίνδυνος για τους δολοφόνους.

Το παιχνίδι όμως έχει πάρει μια αρκετά δυσάρεστη στροφή προς τα εμένα.

Κάτι που μου έχει μάθει η εμπειρία μου είναι πως οι γυναίκες πάντα αναστατώτουν τη σκακιέρα και φαίνεται πως κι αυτή το κάνει

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο κύριε Vergil (Fallen_Mpougatsa) αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις
Φαίνεται πως η αυλαία θα κλείσει σύντομα για μένα οπότε πιστεύω ήρθε η ώρα να σας γνωρίσω την γυναίκα μου, Ignis.
Spoiler:

Την έχω αναθέσει για την "αρπαγή" των πειραματοζώων μου.

Τώρα η κυρία Ava Lord θα μπορεί να λέει καλύτερα ψέματα και ο Deadpool (Black Kaiser) να τη πιστεύει περισσότερο.
Θα χαρώ να αλλάξω την ψήφο μου στη κυρία αν και εσείς συμφωνείται.

Χάρη στον κύριο Magneto (Babba) θα είμαι σίγουρα ο ηθοποιός που θα φύγει πρώτος από τη σκηνή.
Η παράσταση ήταν καλή όσο κράτησε

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#55 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 16:13

Θάνατος

Ποιος τολμά να με ενοχλεί; Η ηρεμία μου ταράζεται από ένα μάτσο έντομα; Και εσύ Ύπνε, άφησες το παιχνίδι μας για να ασχοληθείς μ' αυτά τα ανθρωπάκια; Η φύση σου όντως μερικές φορές με ξαφνιάζει, το πόσο ενδιαφέρεσαι για αυτούς τους ανθρώπους ακόμα και αν δεν τους εμπιστεύεσαι.

Συγχωρείστε με, αφέντη Άδη, που η απουσία μου σας εξόργισε. Θα επανορθώσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εσύ που με κατηγορείς, με το απαίσιο βάψιμο Joker (Fandom), που κάνεις τον Veronica να φαίνεται πιο χρήσιμος μπροστά σου, θεωρείς ότι εσύ ένα μικρό έντομο θα μπορέσεις να αγγίξεις εμένα τον θεό; Η επιπολαιότητά σας μου με κάνει να γελάω. Όποιος άλλο νομίζει ότι μπορεί να με αγγίξει με το μικρό του δαχτυλάκι κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Αξιολύπητα ανθρωπάκια, για εμένα η ζωή σας δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ζωή των εντόμων, φυσαλίδες μέσα στον βόρβορο που εξαφανίζονται σιγά σιγά. Σαν να κλοτσήσω λίγη λάσπη, έτσι βλέπω τις ζωές σας, θνητοί. Στο τέλος οι ζωές όλων σας θα κριθούν πάλι από τους θεούς.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ποιος είσαι εσύ, Makishima (DoB) που αμφισβητείς την ύπαρξη των Θεών; Έχω να παραδεχτώ ότι οι μονόλογοι σου έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Χάρε (Xa0s), πολύ εύκολα δεν κάνεις την κίνησή σου για να με ξεφορτωθείς; Μόνο η παρουσία σου εδώ πέρα με ενοχλεί ιδιαίτερα και τώρα θέλεις να μου απευθύνεις τον λόγο; Εγώ ήρθα εδώ πέρα για να διασκεδάσω και τώρα βλέπω ένα σωρό μικρά ανθρωπάκια να βρίσκονται σε σύγχυση. Η γνώμη μου γι' αυτό το γεγονός; Δείτε πόσο εύκολα κατηγορούν το ένα το άλλο. Απλά περιμένω η διασκέδαση να ξεκινήσει. Ελπίζω ο αφέντης Άδης να είχε κάποιο λόγο που μας έφερε εδώ.

Ύπνε,

Spoiler:

#56 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 16:46

Ύπνος

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ηρέμησε, Θάνατε (KTZ). Πότε θα μάθεις να μην εκνευρίζεσαι μάταια για κάθε καπρίτσιο των ανθρώπων, η στάση που κρατάς δε μας ωφέλησε ποτέ σε τίποτα. Να σου θυμίσω, μεγάλε μου αδερφέ, ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που καθυστέρησα αφήνοντας τον αδερφό μου ανάμεσα σε παλαβούς θνητούς και επίδοξους φιλοσόφους, και σ' αντίθεση μ' εσένα δε με διασκεδάζει ούτε το αίμα ούτε οι άσκοπες διαμάχες, δε νομίζεις ότι είναι κάπως νωρίς για άλλο ένα από τα παιχνίδια σου και τις αμφίβολες επιλογές σου; Ωστόσο η φύση των ανθρώπων έχει αναλλοίωτο ενδιαφέρον, αν και απογοητευμένος από τις παρουσίες μέχρι τώρα, δεν χάνω τις ελπίδες μου, πάντα εντυπωσιάζομαι από τα όρια στα οποία μπορούν να φτάσουν οι ανθρώπινες ψυχές.

Ψήφος ίδια.

ySss0UF.jpg

#57 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 19:50

Iznogoud(Botsun)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εκεί στην χώρα των πρωτόγονων αμοιβαδοκέφαλων δε σας έχουν μάθει να ψάχνετε στο google;

Βλέπω,οτι το χιούμορ σας είναι ανάλογο του γούστου σας,που αν κρίνω από την "στολή" που φοράτε,τότε σας έχω άσχημα νέα...

Στο Χαλιφάτο ΜΟΥ,έχουμε την γρηγορότερη σύνδεση της ερήμου.Αλλά δεν το πολύ-χρησιμοποιώ καθώς ο Πολυχρονεμένος μας,τρώει όλο το BW του παλατιού για να κατεβάζει εκπομπές μαγειρικής.

Παρολ'αυτά θα το έψαχνα μόνος μου για να μην σας έχω κι υποχρέωση,αλλά βλέπετε κύριε-ο θεός να σας κάνει- κάποιος χρεώνει 50 δολάρια τα 30' χρήσης του Wi-Fi.Σατανικό μεν,μαυραγορίτικο δε...

Οπότε περιμένω την απάντησή σου,αναβολιασμένε ψαρομάλλη με την κιτς στολή!
Magneto(Babba)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Botsun: 06 Απρίλιος 2013 - 19:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 20:14

Δημοσιευμένη  εικόνα
Magneto(Babba)

Γιατί να με ενδιαφέρει να καταλάβει μια χοροπηδηχτή ακρίδα σαν και του λόγου σου; Το internet εδώ μέσα είναι τσάμπα. Ζήτα από τον deadpool να σου δανείσει το laptop του. Είναι μεγάλος χακεράς και θα τον διασκεδάσεις μια χαρά.

Αν σε είχα για νοήμον πλάσμα, θα έλεγα ότι με τσιγκλάς επειδή ξέρεις ότι θα μπορούσα εύκολα να αλλάξω ψήφο. Άλλωστε, δεν στηρίζω τις κατηγορίες μου προς τον Clover(Jorg) σε κάποιο φοβερό επιχείρημα. Ωραίο κολπάκι. Εκείνος το παίζει ψόφιος, θέλοντας να δείξει ότι οι άλλοι wannabe ήρωες με τα κολάν τον έχουν εγκαταλείψει. Κι εσύ τρέχεις να αποπρασανατολίσεις εκείνους που τον κυνηγούν. Μάλιστα, εκείνος με ανέφερε κιόλας ότι και καλά του έδωσα το αποφασιστικό χτύπημα, λες και είναι σε τόσο τραγική θέση που δεν αλλάζει με τίποτα. Έτσι θα τον στηρίξετε με άνεση κι αν πιάσει το κολπάκι, τη γλίτωσε. Αν δεν πιάσει, κάποιος δικός σας θα σκάσει με θεωρία συνωμοσίας, σωστά; "Ο Magneto τον θυσίασε για να κρυφτεί". Σας έχω νέα. Δε θυσιάζω ποτέ συντρόφους μου και δε με αγγίζουν τα mind games σας. Το κράνος μου ενισχύει την φυσική μου ανοσία στην ανοησία σας.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#59 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 04:23

Flintheart Glomgold (matassos)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ως το δεύτερο πλουσιότερο παπί στον κόσμο και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα για να γίνω το πρώτο, απλά στηρίζω την προσπάθεια του κύριου λεξ!

για την ώρα σαν πιο ευάλωτο (όταν κάνεις άπειρα χρόνια την ίδια δουλειά και σε χτυπάει μια ακτίνα είσαι ευάλωτος!) ψηφίζω τον χάρο (Xa0s)

σορυ παιδια αυτες τις μερες μια κοβοταν το ιντερνετ μια δεν ειχα χρονο... :/

#60 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 11:58

Και κλείσαμε.

Περιμένετε να τελειώσω το κόμικ του Jorg.

Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap