Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!
Posted 23 April 2013 - 20:17

Posted 23 April 2013 - 20:25

Posted 23 April 2013 - 20:28
, zombie είναι?
Βασικά θα μπορούσαν.
Posted 23 April 2013 - 22:01
Μπέιλον: Σταμάτα να κάνεις σαν τρομαγμένο κοριτσάκι και πες μου τι εννοείς.
Θήον: Ο Υγρομάλληςς παίρνει τα πλοία και θα πάει λέει να πολεμήσει τα γιγάντια καλαμάρια για να πνίξει κι άλλους στρατιώτες και να τους κάνει ιερείς του.
Μπέιλον: Το ξέρω.
Θήον: Τι? Μα, μα, μα...
Μπέιλον: Και όντως τρελάθηκε. Αφού του είπα να πάρει και σένα μαζί του μπας και πνιγείς. Άντε με την ευχή μου.
Θήον: Δε γίνεται να το εννοείς αυτό.
Μπέιλον: Εδώ ο Θεός το εννοούσε όταν μου έδωσε εσένα....
Θήον: Μα είμαι ο διάδοχος σου.
Μπέιλον: Νομίζεις.
Επιβίβαση των 4 στρατιωτών από το Lannisport στα πλοία στη Sunset Sea.
Μετακίνηση όλων των πλοίων από τη Sunset Sea στην Iron Sea.
Επίθεση με τα 23 πλοία (ή και με τα 25 αν μπορώ, που νομίζω δε γίνεται) στα καλαμάρια στην Iron Sea.
Μετακίνηση των 2 πλοίων από τη The Frozen Sea(West) στο Bay of Ice και επιθετική απόβαση και των 4 στρατιωτών στο Queenscrown.
Επιβίβαση των 6 στρατιωτών στο Pyke, 2 στρατιωτών από το Hammerhorn και 2 από το Orkmont σε πλοία.
Μετακίνηση 1 άδειου πλοίου από Iron Sea σε Western Coast.
Posted 24 April 2013 - 06:29
Επιβίβαση των 4 στρατιωτών από το Lannisport στα πλοία στη Sunset Sea.
Μπίπ! Invalid command. Οι στρατιώτες που είναι μέσα στα κάστρα δεν μπορούν να μετακινηθούν πουθενά και πρέπει αν βγουν πρώτα έξω από το κάστρο για να το κάνουν. Repeat your moves.
Posted 24 April 2013 - 07:16

Posted 24 April 2013 - 14:23
Posted 24 April 2013 - 16:10
Χάρτης
Παίζει o Fandom (House Greyjoy) την φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 3.50 το μεσημέρι της Πέμπτης)
Posted 24 April 2013 - 16:49
Μετακίνηση ενός στρατιώτη από Ten Towers σε Orkmont.
Επιβίβαση ενός από Ten Towers.
Έξω από το κάστρο οι 4 στο Lannisport.
Posted 24 April 2013 - 16:58
Χάρτης
Παίζει o Cloudy-Sky (House Martell) την φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής)
Posted 24 April 2013 - 20:00
Arianne
Ήταν μια θριαμβευτική ημέρα για τον Οίκο Martell. Ο θείος μου ο Oberyn ήταν εκείνο που οδήγησε την κύρια επίθεση των στρατιών μας εναντίον των Tyrell στο Hornhill! Σύμφωνα διέσχισε ατρόμητος το ποτάμι οδηγώντας την εμπροσθοφυλακή και κάρφωσε με την λόγχη του τους ανύποπτους εχθρούς μας. Με το Hornhill στη κατοχή μας, φθάσαμε μια ανάσα από το Highgarden, την ίδια την πρωτεύουσα του Mace Tyrell.
Επιπλέον εξουδετερώσαμε κάθε επιθετική ικανότητα της στρατιάς των Tyrell στο Ashford ενώ κατακτήσαμε και το Greenstone του Renly. Ήταν τόσο θριαμβευτική η μέρα που ο πατέρας μου ξέχασε τους πόνους στα πόδια του και κατάφερε να κάνει μόνος του μια βόλτα στους κήπους του Sunspear. Η προ-γιαγιά μας η Nymeria, θα ήταν περίφανη για εμάς.
Χάρτης
Παίζει o Cloudy-Sky (House Martell) την φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης)
Posted 24 April 2013 - 22:32
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) την φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 11.30 το μεσημέρι της Παρασκευής)
-------
Btw παίδες μια ανακοίνωση.
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά αν κάποιος παίκτης έχει αντίρρηση σε αυτό, pm me, da?
Επίσης θα ήταν πολύ καλό αν οι δύο κοριτσάρες μας να ολοκλήρωναν τη σειρά τους μέχρι αύριο το βράδυ ώστε να κλείσουμε τον γύρο προτού φύγει o Botsun cough* cough* /πιεστικός mode
Posted 24 April 2013 - 23:19
Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Jul 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]Started by Osama Bin Laden , 13 Jul 2014 ![]() |
|
|
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Spoilers παντού: GoT - ASOIAFStarted by Anelis , 04 May 2014 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game ThreadStarted by Black Kaiser , 29 Sep 2012 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Jun 2012 ![]() |
|