Γαμιστερό παιχνιδακι. το βρηκα σε προσφορα Steam με ολα τα DLC και του αλλαξα τα φωτα.
Ως casual gamer και μην εχοντας ολοκληρωσει κανενα απο τα παλια:
1) Μου αρεσαν πραγματα που δεν αρεσαν σε πολλους οπως το νεο design του Dante.
2) Επισης μου αρεσε το Νερφαρισμα των πιστολιων και η ελλειψη λοκ ον. Σου δινεται ακομα η επιλογη για run&gun Αλλα στο κανει αρκετα δυσκολο για να παρεις τον κωλο σου και να πας εκει και να αρχισει τα κομπος.
3) Ειναι πολυ πιο δυσκολο να το παιξεις με πληκτρολογιο και αναγκαστηκα να σκεφτω τεχνικες για ολους τους δυσκολους με οσο πιο λιγα πληκτρα γινεται. Π.χ. Dreamrunners μονο με eryx και demon pull ειναι σχετικα ευκολοι αρκει να το εχεις λιγο με το timing.
4) τα secret missions ειναι πολυ καλα και τα πιο δυσκολα ειναι καλή εξασκηση και για το παιχνιδι.
5) soundtrack τα σπαει Combichrist και τα μυαλά στα καγκελα. Αν σου αρεσει αυτη η μουσικη φυσικά γιατι αν εισαι της ποιοτητας υπαρχουν πολυ καλυτερα (γκουχουwitcherγκουχου)
6) Απολαυστικος ο Μπόμπ (just doing god's work) Μπάρμπας, ο οποίος ειναι τελείως μπάρμπας, εκλαιγα απο τα γελια οταν τον πρωτοειδα. Δεν μπαινει τυχαια ως ενας απο τους καλυτερους boss fights σε ολο το franchise απο πολύ κοσμο πιστεύω (αν και δεν μπορω να ξερω). Το μωρο του mundus μου εριξε λιγο παραπανω ξυλο ειναι η αληθεια, ισως γιατι καταλαβα το timing του Μπομπ πιο γρηγορα, αλλά ο Μπομπ ειναι πιο διασκεδαστικος.
7) Γενικα αν εισαι close fighter και δε θες να σε ακουμπανε καν, πρεπει να σκεφτεις και λιγο, να προσαρμοσεις το παιξιμο σου στον αντιπαλο. και τα διαφορατικα οπλα προσεφεραν πολυ ποικιλια.
Vergil's Downfall was really nice. Φυσικά ειναι φανταστικη ιστορία (Πολύ ωραια η αφηγηση σε κομιξ!), ειναι προφανες οτι ολα συμβαινουν στο κεφαλι του, αλλά πολύ διασκεδαστικο. ΔΕΝ ειναι πιο δυσκολος, απλως πρεπει να τον παιζεις τελειως διαφορετικα απο τον Δάντη. Ο Βιργιλιος βασιζεται κυριως στην ταχυτητα του και αν μαθεις καλα το evade( που πρακτικα ειναι phase out) γινεται τελειως ατσαλακωτος, ακομα και σε boss fights.
Εχει και μαλακιουλες που ηδη αναφερθηκαν πιο πριν όπως πχ μετριο ΑΙ καποιοι κακοι αμα απομακρυνθεις λιγακι βολοδερνουν και σε περιμενουν
αλλα γενικά αξιζει να το παιξεις.