Kinzo Ushiromiya

*σηκώνεται από την πολυθρόνα που είχε πιάσει μόνο για τον εαυτό του*
Ω Βεατρίκη, πολυαγαπ- Χαχ! Ανόητη μάγισσα. Μην παίζεις με τις αντοχές μου και κυρίως, μην ξεχνάς πως ήμουν αρκετά δυνατός για να σε καλέσω. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ, ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ...-
*γουρλώνει τα μάτια κοιτάζοντας το κενό*
...ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ, ΧΑΧΑΧΑ! Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, μου είσαι πολύτιμη και ξέρω τις δυνατότητές σου...
Πάντως, οφείλεις να παραδεχτείς πως καταστάσεις του τύπου «θανατηφόρα αρρώστια» και «συνωστισμός σε ένα σπίτι» έχουν ξαναγίνει και δεν κατάφερες να πείσεις με αυτά τον
Battler στο παρελθόν.
ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΜΕΓΑΙΡΑ;!
*βαράει το χέρι του στο τραπέζι μπροστά του*Αλλά δεν απογοητεύομαι, κάτι θα έχεις σκαρφιστεί. Και θα το δω να έρχεται εις πέρας.
*κοιτάζει την μορφή που στέκεται ήσυχη στο παράθυρο*
Natsuhi μου, εσένα κατηγορούν από όλον τον βούρκο μαζεμένο εδώ πέρα;! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Απίστευτο.
*στρέφεται στα δεξιά και ανασηκώνει τα φρύδια*
Και εσύ ποιά θαρρείς πως είσαι, κορίτσι;
Mamiya Rina? Κουτό κορίτσι... αλλά ας είναι, αν το επιθυμείς, θα σου κρατήσω «συντροφιά», ΧΑΧΑΧΑ! Τουλάχιστον δεν θα μιλήσει κανείς για βιασμό, ΧΑΧΑΧΑΧΑ *
γελάει εκστασιασμένος κοιτώντας το ταβάνι* Δώρο από την Βεατρική είσαι;!!! Αν ναι, εξαφανίσου πριν νιώσεις την οργή του γηραιότερου Ushiromiya εν ζωή. Αν όχι, μείνε για να νιώσεις κάτι άλλο, ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
*γελάει ξανά δυνατότερα, προκαλώντας την δυσφορία των υπόλοιπων* 
Εσύ,
Bernkastel... Έξω από 'δω. Μια μάγισσα μας αρκεί! Και δεν είσαι ούτε στο ελάχιστο το ίδιο όμορφη. ΕΞΩ ΑΠΟ 'ΔΩ. Έχεις και το ύφος που μισώ και μισούσα πάντοτε. Κάπου θα εμπλέκεσαι, ας το μάθουμε μια ώρα νωρίτερα, ΧΑΧΑΧΑ.
...Εμπρός
Kanon, τι στέκεσαι; Είπες θα μου βρεις τα σοκολατένια μου αβγά... Άσε την
Eva μου να σε κατηγορεί, προσπαθεί πολύ η καημένη, άσκοπα, ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
*ξανακάθεται στην πολυθρόνα του, ήρεμα*
Εγώ από εδώ θα φύγω ζωντανός~
Διάφορες διορθώσεις στο κείμενο, τεχνικού χαρακτήρα.
Edited by Theodore :D, 24 January 2013 - 03:13.