Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περί καπνίσματος

• This topic is locked This topic is locked
947 replies to this topic

Poll: Καπνίζετε ή οχι (511 member(s) have cast votes)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 votes [25.33%] - View)

Percentage of vote: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 votes [74.67%] - View)

Percentage of vote: 74.67%

Vote

#406 Tokiko

Tokiko

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 09 May 2010 - 16:13

χαχα προφανως ειναι κατι σαν συνηθεια, απασχολεις τα χερια σου κλπ κλπ
ετσι ειναι γιατι ετσι παει αν θες να μεινεις μεινε φυγε αν σε χαλαει που λεει και το τραγουδι :P
χαχα
αλλα πραγματικα τωρα με τους φορους πρεπει να το ξανασκεφτουν οι φιλοι καπνιστες.
Σωστε την τσεπη σας, σωστε και τα πνευμονια σας :P
I am like powder, I am like relaxation,I am the snow,great expectations so they say, I am the snow

Nancuranaisa! (:

#407 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 09 May 2010 - 16:36

Εγώ ένα χρόνο κάπνιζα και μετά το έκοψα, όχι πως δεν μου άρεσε , άλλα αυτή η μυρωδιά που σου αφήνει στα ρούχα είναι πραγματικά άθλια. Τώρα πια, όταν βλέπω την παρέα μου να καπνίζει νιώθω ένα είδος σαδισμού λόγω των αυξήσεων στους φόρους:kakaka:

#408 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 13 May 2010 - 18:21

Λίγο άσχετο, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να μετονομάσετε τον τίτλο του thread "Καπνιστές VS Μη Καπνιστές". Το αντικαπνιστές παραπέμπει σε κάτι πολύ επιθετικό για να μην πω ρατσιστικό (κι ας έχει περάσει καιρός από το πρώτο post)... (Τα λέω αυτά χαριτολογώντας και όχι με διάθεση να κάνω τον έξυπνο).

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#409 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 May 2010 - 18:27

Ακόμα καλύτερα... θα βγάλω και το "VS". Δεν υποστηρίζουμε την κόντρα ή την εχθρότητα μεταξύ των δύο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#410 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 May 2010 - 18:33

σωστος (Υ)

ezgif.com-resize.gif

#411 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 May 2010 - 15:57

Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω δει πάντως και την βλέπω ακόμα είναι κάτι παχύασαρκα πιτσιρίκια που δεν θα είναι ούτε 15 χρονών να καπνίζουν μπροστά σε κοπέλες με ύφος «chuck Norris»
Πάτε σε κανένα γυμναστήριο ρε να γίνετε άνθρωποι και μετά προσπαθήστε να το παίξετε μάγκες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#412 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 May 2010 - 16:03

Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω δει πάντως και την βλέπω ακόμα είναι κάτι παχύασαρκα πιτσιρίκια που δεν θα είναι ούτε 15 χρονών να καπνίζουν μπροστά σε κοπέλες με ύφος «chuck Norris»
Πάτε σε κανένα γυμναστήριο ρε να γίνετε άνθρωποι και μετά προσπαθήστε να το παίξετε μάγκες.

Όποιος είναι παχύσαρκος δεν είναι άνθρωπος? :hmmm:

xbJ3b2w.jpeg

#413 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 May 2010 - 16:10

Ξέχασες να πεις ότι τα κάνουν όλα αυτά ενώ στέκονται δίπλα από το μηχανάκι τους:hihi2:

Posted Image

#414 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 May 2010 - 16:12

Όποιος είναι παχύσαρκος δεν είναι άνθρωπος? :hmmm:

Έτσι πως το έγραψα ακούστηκε προσβλητικό έ;Άθελα μου έγινε,δεν εννοούσα αυτό.Απλά σκεφτόμουν ότι είναι παράλογο να προσπαθείς να το παίξεις μάγκας μέσω του καπνίσματος ,ενώ έχεις άλλα προβλήματα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#415 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 May 2010 - 16:23

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκε κάπως αλλά αφού δεν το εννοούσες αναστέλεται η ηλεκτρική καρέκλα :P

Πάντως βλακεία είναι να προσπαθείς να το παίξεις μάγκας με το τσιγάρο είτε έχεις άλλα προβλήματα είτε όχι...Ίσως αυτά τα παιδιά επειδή ακριβώς έχουν πρόβλημα βάρους καπνίζουν για να αρέσουν, ποιός ξέρει? Αλλά εντάξει τα παιδιά ως γνωστόν παρασύρονται πολύ εύκολα. Μακάρι να σταματήσουν να πουλάνε τσιγάρα σε ανήλικους...

xbJ3b2w.jpeg

#416 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 15 May 2010 - 17:52

και παλι το προβλημα δεν λυνεται. ολο και καποιος "γνωστος" 8α βρε8ει να τους τα αγορασει. το 8εμα ειναι να μην γινεται για μαγκια.

#417 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 May 2010 - 19:40

Το κάπνισμα είναι κουλ, πχ όταν βλέπεις σε anime διάφορα αλάνια να αράζουν στην ταράτσα του σχολείου με την τσιγαριά στο στόμα σου δίνεται η εντύπωση μιας νότας μαγκιάς και ελευθερίας, αλλά δεν μπόρεσα να αρχίσω το κάπνισμα όσες φορές και αν το επιχείρησα, λες και δεν με ήθελε ρε παιδί μου.
Posted Image

#418 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 May 2010 - 19:48

Το κάπνισμα είναι κουλ μονο όταν το βλέπεις σε anime

Fixed!

2bbd14fc.jpg

#419 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 15 May 2010 - 19:49

Το κάπνισμα είναι κουλ μονο όταν το βλέπεις σε anime

Fixed!

+1, δοκίμασα να κάνω μερικά τσιγάρα(ολόκληρα) αλλά δε με τράβηξε. Ακριβώς όπως είπαμε, δεν ήταν τόσο κουλ όσο στα anime. xD

#420 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 May 2010 - 19:53

+1, δοκίμασα να κάνω μερικά τσιγάρα(ολόκληρα) αλλά δε με τράβηξε. Ακριβώς όπως είπαμε, δεν ήταν τόσο κουλ όσο στα anime. xD

Eγω κανω κανα τσιγαρο στα μεγαλα κεφια μονο(Alcohol included) μονο και μονο ετσι για τον χαβαλε και για την παρεα που λεμε...ουτε μ'αρεσει ουτε το μισω...
Δειτε ποσο Cool ειναι ο τυπας στην υπογραφη μου με το τσιγαρο...^^

2bbd14fc.jpg