Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περί καπνίσματος
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 02:28

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 08:14
τα συγκεκριμενα lucky strike ηταν μαπα.. κριμα.
ο santa οχι μονο approves... πρεπει να τα πiνει κανονικοτατα ετσι οπως τον κοβω.
Ο Σαντα πίνει μόνο κοκα κολα ρεεεεεεεεεεε
Μην κολάζετε τα παιδάκια μέρες που είναι

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 21:13
κακά τα ψέματα τώρα που ακρίβυναν τα τσιγάρα οι καπνοί είναι σωτηρία, και αν δεν σου κάνουν τράκα κρατάει καμιά εβδομάδα.παντως τα lucky strike σαν τσιγαρα ειναι απο τα top για μενα, αν και απο τοτε που αρχισα καπνο βρηκα την "υγεια" μου
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 04 Μάιος 2010 - 21:32
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 21:37
παντως τα lucky strike σαν τσιγαρα ειναι απο τα top για μενα, αν και απο τοτε που αρχισα καπνο βρηκα την "υγεια" μου
εγω προσπα8ησα γ κανα μηνα στριφτα αλλα δν προκειται να στριψω ποτε σωστα!
αντι γ κυκλικα μ βγαιναν τιγωνα τετραγωνα..

οποτε επεστρψα στα lucky strike

xD
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 21:55
Βέβαια καπνίζω ναργιλέ αν τύχει και βρεθώ κατά Ψυρρή μεριά...
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 22:47
θελει κατι μηνες οταν μαθεις να στριβεις πιστεψε με αξιζει, απλα εξασκησου και πες σε καποιον να σου μαθειεγω προσπα8ησα γ κανα μηνα στριφτα αλλα δν προκειται να στριψω ποτε σωστα!
αντι γ κυκλικα μ βγαιναν τιγωνα τετραγωνα..
οποτε επεστρψα στα lucky strike
xD
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 07:08

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 21:15
(ρε παιδιά εμένα τα lucky strike δεν μου αρέσουν

Έχω κάνει και καπνό και είναι ότι καλύτερο ειδικά τώρα που 9α ακριβύνουν και άλλο..
λίγο με το στρίψιμο είναι παλούκι αλλά με την εξάσκση όλα γινονται..
Τέλος να πώ σε αυτούς που λένε "τώρα ότι έγω καπνίζω αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το κόψω όποτε θέλω εύκολα "..
Να το ξανασκεφτούν γιατι όλοι έτσι λέμε στην αρχή και μετά καταλαβαίνουμε τι μας έλεγαν κ οι άλλοι τότε..
Οχι δεν μπορώ.. ή μάλλον δεν θέλωΚαι την εξής απορία για τους καπνιστές....
Μπορείτε να το κόψετε

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 10:17
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 15:10

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 19:38
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 17:11

Περα απο τη πλακα παντως ειμαι καπνιστης απο τη 2α λυκειου... Αρχισα το καπνισμα εξαιτιας των Black Devil... Ατιμη βανιλια μυριζε τοσο ωραια

I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 13:05

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 13:06

Δεν με νιαζει να καπνιζουν οι παντες γυρω μου, δεν με ενοχλει.
Οι ψυχολογοι παντως λενε οτι οι φανατικοι αντικαπνιστες ειναι στην πραγματικοτητα αυτοι που υποσυνειδητα θελουν να καπνισουν κι επειδη δν το κανουν για διαφορους λογους, το εξωτερικευουν με αρνηση.
Τα καταπιεσμενα "θελω", οι καταπιεσμενες επιθυμιες εξωτερικευονται με αντιδραση.
Βεβαια ενταξει ας μην γινομαστε απολυτοι, δεν ισχυει για ολους αυτο.
Υπαρχουν ανθρωποι που δν αντεχουν τον καπνο, την μυρωδια κλπ κλπ.
Αλλα εχει ακουστει και η παραπανω αποψη

Nancuranaisa! (:
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 14:33
τα δαχτυλα βρωμανε,το στομα μιριζει απαισια...
guyssss!!δεν ειμαι αντικαπνιστρια,οπως η ειπε η tokiko,με αυτον τον τροπο,γιατι δοκιμασα πως ειναι,αλλα it sucks...κυτταριτιδα,κιτρινα δοντια,μπιχλα στα πνευμονια,βρωμερα δαχτυλα και στομα,why would anyone smoke ? βασικα...γιατι σας αρεσει,ειλικρινα? xD ειναι κατι εντελως pointless...ολοι λενε οτι τα πραγματα εχουν 2 οψεις,καλη και κακη,απορω ποια ειναι η καλη του τσιγαρου...

ξοδευεις χρηματα,βρωμας σαν μαιμου,καρκινιαζεις...