Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περί καπνίσματος

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
947 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Καπνίζετε ή οχι (511 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Καπνίζετε ή οχι

1. Καπνίζω (97 ψήφοι [25.33%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.33%

2. Δεν καπνίζω (286 ψήφοι [74.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.67%

Ψήφισε

#346 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 08:26

Ευχαριστω Kenny! Πολλοι καπνιστες ειμαστε υπερ των νεων μετρων, αλλα αυτο που εισεπραξα απο αυτο το τοπικ (κατα την προσωπικη μου αποψη) ειναι ενα "βγηκε ο νεος νομος, σας κερδισαμε, νια νια νια νια νια!!!", σε πολυ γενικες γραμμες. Λογικο ειναι οτι καποιος θα απαντησει, καποιος θα ανταπαντησει και θα εκτροχιαστουμε λιγακι...
Το θετικο παντως ειναι οτι μεχρι στιγμης φαινεται το νεο μετρο να μην εχει δημιουργησει προβληματα στον κοσμο στους χωρους μαζικης εστιασης. Ουτε εγω προσωπικα εχω δει αψιμαχιες σε μαγαζια που εχω παει, ουτε εχω ακουσει κατι τετοιο απο υπευθυνους και ιδιοκτητες καταστηματων :)
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#347 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 09:53

βασικά άκουσα ατάκα από τον συνάδελφο στη δουλειά [καπνιστής μεν, όχι φανατικός δε] που μου δίνει ελπίδες ότι μπορεί κ να δουλέψει το σύστημα

παίζει μουσική ο φίλος και είχαν συναυλία την Τετάρτη στο Τexas [Θεμιστοκλέους κ Γαμβέτα πλέον]. Ε, κατεβαίνει προς τα κάτω και surprise surprise.... Καθαρός αέρας... και επιπλέον έβλεπε μπροστά του... δεν τον υποδεχτηκε μία ομίχλη...
και στο Live όλα καλά και ανθρώπινα, χωρίς να ανάψει κανένας τσιγάρο...

#348 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 10:33

εγω βασικα εχω ασθμα απο 3 χρονων και αλλεργια στον καπνο (και στην σκονη), οποτε αμα καπνιζα συντομα θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα:deadga6:
και περα απο αυτο, κουβαλαω συνεχεια και το aerolin μαζι μου, οπου και να παω:erk:
δεν ξερω αν ειχατε ποτε δυσπνοια αλλα ειναι πολυυυυ δυσαρεστο

#349 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 10:39

Τα μετρα δυστηχως τηρήθηκαν 2-3 μερες, ολα παλι οπως πριν οσον αφορα τα καταστηματα, η μανα μου και οι πελατες στο μαγαζι μας καπνιζουν σα φουγαρα οπως πρωτα, και ετσι πιστευω θα γινει και παντου... δυστηχως.
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#350 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 10:40

ειχαμε, ειχαμε! βρογχικο με 4-5 μεγαλες κρισεις το χρονο. ευτυχως το ξεπερασαμε στο γυμνασιο.
σε καταλαβαινω απολυτα
κουραγιο, ειναι μεγαλη πικρα

να σημειωθει οτι 2 μερες μετα την εναρξη εφαρμοπγης του νομου, σε μαγαζι στην παραλια δεν αφησαν φιλη μου να καπνισει μεσα , ενω ηταν ορθανοιχτο και αναγκαστικα καθισαμε ορθιοι εξω 7 ατομα για να καπνιζει η μια.
θα βρεθει μια ακρη παντως πιστευω.
Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#351 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 00:38

Posted Image

#352 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 00:43

καταργηση του καπνισματος απαιτει και μετρα.μετρα τα οποια θα επρεπε να ειχαν παρθει πολυ νωριτερα και με προγραμμα.οχι ετσι στα ξαφνικα τσιγαρο τελος,αποφασιζωμεν και διατασωμεν.εμεις σαν ρατσα οι Ελληνες ειμαστε και λιγο αντιδραστικοι

#353 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 01:22

Δεν καπνιζω και δν μου πολυαρεσει βασικα, αλλα καμια φορα αμα τυχει μπορει και να κανω ενα, ετσι αμα κανει κανεισ αλλος απτην παρεα και μου'ρθει ορεξη...
ναργιλε ομως στο φουλ :hahaha:

#354 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 01:48

Βασικά έχω πρόβλημα στη δουλειά. Όλοι καπνίζουνε εκτός από μένα. Η διοίκηση δεν ασχολείται με την επιβολή αντικαπνιστικών μέτρων - το θέμα είναι φλου.

Οπότε το δίλημμα: Επικαλούμαι το νόμο και αναγκάζω όλους τους συνάδελφους να το κόψουν, κάτι που θα προκαλέσει τσακωμούς και τεταμένες σχέσεις με όλους ή το ανέχομαι και είμαστε όλοι μέλι-γάλα, αλλά θέλοντας και μη θα "καπνίζω" και εγώ μαζί τους.

Δυστυχώς οι καπνιστές είναι σαν τα πρεζάκια. Δεν αντέχουν χωρίς τη δόση τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να την πάρουν, αδιαφορώντας για το αν θα προκαλέσουν κακό σε τρίτους.

#355 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2009 - 22:25

Το καλό με την τηλεόραση πλέον είναι ότι έχουν σταματήσει να προβάλουν το πρότυπο ότι είναι cool να καπνίζεις.

Posted Image

Κι ότι επίσης, έχουν μειωθεί αισθητά ο κατακλυσμός διαφημίσεων τσιγάρων στου δρόμους.

Posted Image

Και τέλος, με χαροποιεί το γεγονός ότι τηρούν τόσο αυστηρά τον νόμο στα μαγαζία και στους κοινόχρηστους χώρους όπως νοσοκομεία κι εργασιακούς χώρους.

Posted Image

#356 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2009 - 04:00

Σαν φλώρος που σέβεται τον εαυτό του εκτος του ότι βλέπω πολύ άνιμε...δεν καπνίζω.

Έτσι γιατί αν θέλω να είμαι κουλ πρέπει να καπνίζω οπωσδήποτε, να έχω μηχανάρα, δύο κινητά ένα για τις γκόμενες απο το facebook και ένα για τους κουλ φίλους μου.

και να φοράω μποξεράκι του axe το οποίο θα αφήνω να σέρνεται για να το βλέπουν οι γκόμενες και να θαυμάζουν τον γυμνασμένο κώλο μου!!!

no offense άλλωστε ότι κι αν κάνω ο κόσμος θα μου το συγχωρέσει...γιατί;;;

γιατί είμαι φλώρος!!!

Βασικά έχω πρόβλημα στη δουλειά. Όλοι καπνίζουνε εκτός από μένα. Η διοίκηση δεν ασχολείται με την επιβολή αντικαπνιστικών μέτρων - το θέμα είναι φλου.

Οπότε το δίλημμα: Επικαλούμαι το νόμο και αναγκάζω όλους τους συνάδελφους να το κόψουν, κάτι που θα προκαλέσει τσακωμούς και τεταμένες σχέσεις με όλους ή το ανέχομαι και είμαστε όλοι μέλι-γάλα, αλλά θέλοντας και μη θα "καπνίζω" και εγώ μαζί τους.

Δυστυχώς οι καπνιστές είναι σαν τα πρεζάκια. Δεν αντέχουν χωρίς τη δόση τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να την πάρουν, αδιαφορώντας για το αν θα προκαλέσουν κακό σε τρίτους.

Πως αντέχεις;;Χαρά στο κουράγιο σου...!!!

Ειδικά το τελευταίο είναι που με κάνει πιο έξαλο απ 'όλα...το να σε αναγκάζουν να εισπνέεις όλη αυτή την αηδία...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 18 Νοέμβριος 2009 - 05:15
merged

KORE DE OWARI DA!!

#357 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 01:56

εγω βασικα εχω ασθμα απο 3 χρονων και αλλεργια στον καπνο (και στην σκονη), οποτε αμα καπνιζα συντομα θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα
και περα απο αυτο, κουβαλαω συνεχεια και το aerolin μαζι μου, οπου και να παω
δεν ξερω αν ειχατε ποτε δυσπνοια αλλα ειναι πολυυυυ δυσαρεστο

εχεις σκεφτει να μετακομισεις αλλου ?(στην περιπτωση που μενεις κεντρο αθηνα)

δεν ειναι ετσι και το ξερεις καλα. επειδη ειναι/ειμαστε καποιοι καπνιστες δεν πρεπει να τους/μας βαζεις στο ιδιο σακι ολους. λογω δουλειας τωρα, ή το ζητας ευγενικα ή το συζητας με υπευθυνο.

@Wofer: δηλαδη, 8εωρεις οτι οσοι καπνιζουν το κανουν απο μαγκια ?

#358 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 22:59

υλ
@Wofer: δηλαδη, 8εωρεις οτι οσοι καπνιζουν το κανουν απο μαγκια ?

κοίτα...θεωρώ ότι το ξεκινάνε κυρίως για να γίνουν αποδέκτοι εντός εισαγωγικών σε μία παρέα και αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς το αν το συνεχίζει κανείς σιγουρα παίζει ρολο και ο εθισμός...

αλλά ναι.ως επί το πλείστον κάποιος που το ξεκινάει το κανει για λόγουσ στυλ.και σίγουρα προσωπικά δεν το θεωρώ μία εξυπνη κίνηση...

ίσως να μην μπορείτε ακόμα καποιοι να συνειδητοποιησετε το ποσο ασχημο ειναι να έχεις προβλημα με το αναπνευστικο οπως ακριβως την ιδια αγνοια για παραδειγμα εχει καποιος που καταναλώνει σαβούρες σε ολη του τη ζωή χωρίς να καταλαβαίνει το κακό που κάνει στον εαυτό του.

και μία αλλη εκδοχη ίσως είναι οτι κανείς μπορεί και γεμίζει το χρόνο του με κάτι οπως ακριβώς θα ετρωγε τα νύχια του ή θα έκανε ενα σορό άλλα άσκοπα πραγματα.ενα πραγμα δεν μπορω να δεχτω.το να πει κανεις οτι το ξεκιναει απο αγχος ή στεναχωρια...εκεί ειδικά θα έλεγα και κρίμα...
KORE DE OWARI DA!!

#359 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 00:44

κριμα ? αλλοι ξεκιναν την πρεζα, εκει 8α κολησουμε ?
το 8εμα ειναι οτι καποιοι στην αρχη δοκιμαζουν, μετα παιζει ρολο και αμα 8α σου αρεσει(η γευση πχ) για μαγκια το ξεκινουσανε παλια, δεν ξερω αμα παιζει το ιδιο και τωρα. δεν ξεκινανε ολα απο μαγκια στην τελικη, εκτος και αμα εισαι εποχης γυμνασιου και 8ες να το παιξεις καποιος, ποιο IN ρε παιδι μου.

#360 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 01:04

κριμα ? αλλοι ξεκιναν την πρεζα, εκει 8α κολησουμε ?
το 8εμα ειναι οτι καποιοι στην αρχη δοκιμαζουν, μετα παιζει ρολο και αμα 8α σου αρεσει(η γευση πχ) για μαγκια το ξεκινουσανε παλια, δεν ξερω αμα παιζει το ιδιο και τωρα. δεν ξεκινανε ολα απο μαγκια στην τελικη, εκτος και αμα εισαι εποχης γυμνασιου και 8ες να το παιξεις καποιος, ποιο IN ρε παιδι μου.

τώρα στα λήθεια...πόσοι να 'ναι αυτοί που ξεκινάνε το κάπνησμα επειδή τουσ αρέσει?αποδεδιγμένα ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μία απέχθεια προς κάτι το καμένο.αλλά οκ να το δεχτω.εδώ ας πούμε σε άλλους τους αρέσει να κόβονται για να πείνουν το αίμα τους και ένα σορο άλλα...

εγώ προσωπικά ήταν μία περίοδος εκέι στην ευφηβία γύρω στα 16 που ήμουν σε μία παρέα που ολοι κάπνιζαν και οσοι μέχρι τότε δεν το κάνανε το χανε ξεκινησει.
ήταν στα λήθεια κάπως...ξέρεις όλοι να καπνίζουν και γω να κάθομαι να κοιτάω. αλλά όχι δεν το ξεκίνησα και είχα φάει και πολύ σπάσιμο θυμάμαι από τους άλλους "δοκίμασε και δοκίμασε" δοκίμασα μια φορά και τέλος.

δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα μου καταστρέψει τη ζωή...

και όταν η ζωή σου είναι σκάτα το οποίο είναι ανθρώπινο τοτε το καλυτερο που έχεις να κάνεις ειναι κατι που θα την αλλάξει προς το καλύτερο όχι να αρχίζεις να καπνίζεις όσο το να κάνεις και ναρκότικα...εκεί είναι *******

δεν είμαι κατά της δοκιμης ακόμα και στο θέμα τον ναρκοτικών.αν είχα ανυσηχίες...ναι. θα δοκίμαζα ακόμα και πρέζα αλλά δεν με αφορά κάτι που αποδεδειγμένα θα με οδηγήσει σε μια κατασταση αδυναμίας και θα με κάνει να σερνομαι και το ιδιο ισχύει και για το κάπνησμα.
KORE DE OWARI DA!!