Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Αγγελίες (Πώληση)

κομικς αλμανάκο μίννι μικυ μικυ μυστήριο φεστιβάλ λούκυ λουκ

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#481 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 19 February 2012 - 21:47

Πωλειται Naruto UItimate Ninja Storm 2 για ps3 σε αριστη κατασταση 25 ευρω
Τιμη συζητησιμη!

header.jpg?t=1485907896

#482 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 February 2012 - 11:52

Έχω μία 16άρα κάρτα μνήμης για PsVita που μου περισσεύει.Καινούρια στο κουτί της.40 ευρώ τη δίνω.

#483 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 26 February 2012 - 19:59

Πωλείται Sega Saturn PAL MK-80200-50.

Είναι σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση και δουλεύει τέλεια.

Posted ImagePosted Image

Δεν περιλαμβάνονται controller/TV cable.
Μπορείτε να βρείτε αρκετά οικονομικά στο eBay κλπ.

Spoiler: Για DIYers

Τροφοδοτικό έχει εσωτερικό και θέλει μόνο ένα κοινό καλώδιο:
Posted Image

modchip info(20pin ribbon cable):
Hacked a 21pin mod to 20 pin saturn - Segaxtreme Community
Classic Gaming Sega Style! - Sega Saturn Modchip Installation Guide

Εγώ πήρα πριν από κανα 2μηνο σε πολύ καλή τιμή (pm for URL etc).

Δοκιμάστηκε χρησιμοποιόντας ανορθόδοξες μεθόδους και δούλευε μια χαρά.
Διάβασε και audio CD με συνοπτικές διαδηκασίες.
Δυστυχώς αυθεντικό game δεν είχα να το δοκιμάσω.

Τιμη: 40eur
PM FOR MAOR INFO

Edited by SouLSLayeR, 26 February 2012 - 20:10.

#484 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 05 March 2012 - 21:21

Πουλάω την μισή συλλογή από Dragonball GT. Είναι σε άριστη κατάσταση με τα περιοδικά τους και τα κουτιά τους. Την υπόλοιπη μισή μπορείτε να την προμηθευτείτε από την Deagostini (αν την πουλάει ακόμα). Είναι 16 DVD με 60 λεπτά το καθένα (2 επεισόδια)+ κάποια έξτρα πράγματα για τον κόσμο του Dragonball + Ένα μικρό τεύχος σε κάθε dvd.

Τα υπόλοιπα επεισόδια που λείπουν μπορώ να σας τα γράψω σε dvd και να σας τα στείλω.

Για αυτά τα 16 DVD έχω ξοδέψει κοντά στα 160 €. Στείλτε μου λογικές προτάσεις. Ανταλλαγή χέρι με χέρι μπορεί να γίνει Θεσσαλονίκη κέντρο συγκεκριμένες μέρες (και Χαλκιδική αν ο αγοραστής έρθει να τα πάρει από μένα). Σε περίπτωση αποστολής με ΕΛΤΑ ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής-αντικαταβολής (λιγότερα από 10€). Για επικοινωνία στείλτε μου pm.

Attached Files

Spoiler:
Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 250 pixels ύψος.

#485 m3nt0ras

m3nt0ras

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 07 March 2012 - 16:19

Ανανέωση, έχω προσθέσει τιμές αναλυτικά σε κάθε βιβλίο.Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα απο ένα η τιμή θα είναι πολύ μικρότερη,τα δίνω πολύ χαμηλά όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς απο ερεύνα αγοράς λόγω μεγάλης οικονομικής ανάγκης.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για 5 βιβλία και άνω θα έχει και δώρο το ολοκαίνουργιο Wacom tablet(αξία ~€40).

#486 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 March 2012 - 21:08

Χαρίζεται ένας καναπές. Είναι διθέσιος γκρι και τζαμπα. Μεταφορικό μέσο δικό σας, μύγα miso. Πληροφορίες, εντός.

stasou%2520mygdala.jpg

#487 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 19 March 2012 - 01:07

588_large.jpg
Aνταλλασεται καινουριο dvd Paprika ή πωλειται ακομα καλυτερα , με τις ιδιες προυποθεσεις σε ποιοτητα. Οχι απαραιτητα τον ιδιο τιτλο anime. Μπορω να το στειλω με αντικαταβολη σε λογαριασμο και να δωσω τηλ σε οποιον ενδιαφερεται.

Εχω το dvd σε μορφη Blu-ray και δυστυχως δεν μπορω να το δω γιατι δεν υποστηριζει ο υπολογιστης μου blu-ray. 

Δεχομαι πωληση ή ανταλαγη , ακομα και αν ειναι με κατι αλλο (manga, διαφορετικο anime DVD )

Οταν την πηρα δεν προσεξα οτι ηταν  blu-ray. :gotit:

Kαθετε αχρηστη η ταινια και ειναι σε αψογη κατασταση. Tο μόνο που λείπει είναι η ταινία ασφαλείας γιατί το άνοιξα για να δω αν παίζει. 

Επισης μπορειτε να μου στελνετε και e-mail στο gkouts83@hotmail.com. για επιβεβαιωση γνησιοτητας.

μονο αν εισαστε μεταξυ Ξανθης - Κομοτηνης - Αλεξανδρουπολης. ΕΙμαι κατοικος Κομοτηνης και δεν διαθετω αμαξι.

Τιμη 10 ευρω.

Tελικα κανεις δεν ενδιαφερεται για αυτη την ταινια.  :blingeye2:

Edited by giota83, 11 December 2013 - 23:03.

#488 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 19 March 2012 - 02:10

Γειά σου Giota83.
Δεν είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται, αλλά ζητάς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με άλλο DVD και συγκεκριμένα το Paprika σε απλή μορφή. Ε πόσοι μπορεί να έχουν ένα τέτοιο DVD; Και όσοι έχουν (κυριολεκτικά μετρημένοι στο ένα χέρι) πιθανώς δεν έχουν καν δει αυτό το post/thread. Θυμάμαι πριν μήνες είχες κάνει το ίδιο post, και ακόμα μια φορά πριν λίγους μήνες ακόμη. Αυτή είναι η τρίτη xD
Είναι λογικό και εύλογο να υποθέσεις πώς δεν πρόκειται να συμβεί αυτή η ανταλλαγή που θες anytime soon...?!

Αυτά!

#489 Selesnya

Selesnya

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 19 March 2012 - 12:14

Καλησπέρα στο foroum.Πωλείται συλλογή Magic the Gathering που αποτελείται από 50rare και 600 uncommon/commmon για 85 ευρώ.Οι κάρτες είναι απο Urza's Saga έως και την προτελευταία Innistrad,σε εξαιρετική κατάσταση.Δίνονται 60άσπρες θήκες Ultrapro και 50 θήκες μαύρες θήκες Ultrapro σε περίπτωση αγοράς ολόκληρης της συλλογής.Η συναλλαγή μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής με ΕΛΤΑ εκτός και αν κάποιος ενδιαφέρεται απο Θεσσαλονίκη.Επικοινωνία και στο jim_templar@yahoo.gr .

#490 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 19 March 2012 - 14:33

Γειά σου Giota83.
Δεν είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται, αλλά ζητάς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ με άλλο DVD και συγκεκριμένα το Paprika σε απλή μορφή. Ε πόσοι μπορεί να έχουν ένα τέτοιο DVD; Και όσοι έχουν (κυριολεκτικά μετρημένοι στο ένα χέρι) πιθανώς δεν έχουν καν δει αυτό το post/thread. Θυμάμαι πριν μήνες είχες κάνει το ίδιο post, και ακόμα μια φορά πριν λίγους μήνες ακόμη. Αυτή είναι η τρίτη xD
Είναι λογικό και εύλογο να υποθέσεις πώς δεν πρόκειται να συμβεί αυτή η ανταλλαγή που θες anytime soon...?!

Αυτά!

Δεν είναι μονο αυτο. Εγω πχ εχω την Παπρικα σε αυθεντικο dvd και δεν θα με ενοχλουσε η ανταλλαγη αλλα το dvd και το pc μου δεν παιζουν blue ray ουτε εμενα, και επισης μενεις Κομοτηνη ενω εγω Αθηνα. :Ρ

#491 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 20 March 2012 - 14:45

Πωλουνται τα εξης

Posted Image

18" Freddy
18"Jason
18' Bride
18"Robocop(Repaint)
18"Terminator(Repaint)
18"Mike Myers
Tιμη 6983519032 call me

Edited by rahxephon, 22 March 2012 - 01:06.

Posted Image

#492 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 20 March 2012 - 16:44

Φιγουρες απο 10 ευρω μεχρι 60
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#493 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 22 March 2012 - 01:22

Πωλειται Playstation 3 320GB στο κουτι του,με δευτερο χειρηστηριο ολοκαινουριο,3 μερες μεταχειρησμενο με εναν χρονο εγγυηση.Δεκτος καθε ελεγχος.Τιμη 160 ευρωSold out

Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image

6983519032 call me

Edited by rahxephon, 26 March 2012 - 19:41.

Posted Image

#494 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 22 March 2012 - 01:38

Πωλειται ηχοσυστημα SONY ελαφρως μεταχειρησμενο σε αριστη κατασταση.Τιμη 100 ευρω
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Επισης πωλειται ηλεκτρικη σκουπα Bosh μεταχειρισμενη σε αψογη κατασταση 20 ευρω.sold out

Posted Image

Posted Image

Τελος πωλειται PC Dell στα 3GH,1G μνημη,100G σκληρος,καρτα ηχου soundmax intagrated power audio,με windows XP .Tιμη 120 ευρωSold out
Posted Image
Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Δωρο η οθονη,το ποντικι,το πληκτρολογειο και τα ηχεια. 6983519032 call me.

Edited by rahxephon, 26 March 2012 - 19:35.

Posted Image

#495 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 28 March 2012 - 14:42

Posted Image

Προς πωληση ενα ζευγος ηχειων Philips 100W 3 Ω πολυ ελαφρος μεταχειρισμενα.Δεκτος καθε ελεγχος.Τιμη 20 ευρω. 6983519032
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: κομικς, αλμανάκο, μίννι, μικυ, μικυ μυστήριο, φεστιβάλ, λούκυ λουκ