Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Αγγελίες (Πώληση)

κομικς αλμανάκο μίννι μικυ μικυ μυστήριο φεστιβάλ λούκυ λουκ

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#466 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 11 January 2012 - 17:23

DVD anime προς πώληση:

Ghost in the shell(movie) & Ghost in the shell 2: innocence(movie)(Box)

Princess mononoke

Naruto Series 4 part 1 of 2

πωλούνται τεύχη One Piece
1 έως 28 ΟΛΑ ΜΑΖΙ και όχι ξεχωριστά
140 ευρα(δηλαδή 5 ευρό το καθένα)
είναι σε άριστη κατάσταση και όποιος θέλει μπορεί εκείνη τη στιγμή να τα εξετάσει.
δεν τα έχω ανοίξει και καθόλου

Faith No More Original Album Series

Εγκυκλοπαίδεια Δομή
1 έως 27 (μη ολοκληρωμένη συλλογή)
χαρίζεται

Edited by Hellkeeper, 06 June 2012 - 21:42.

#467 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 12 January 2012 - 03:15

Πουλάω τρία Game Gear τα οποία πριν μερικούς μήνες βρήκα στα σκουπίδια έξω από ένα παιχνιδάδικο που προφανώς καθάριζε τις αποθήκες του. Οι κονσόλες είναι αχρησιμοποίητες και ακόμα στις ζελατίνες τους, κομπλέ. Τα κουτιά είναι ελαφρώς ταλαιπωρημένα, το ένα με ένα σκίσιμο, αλλά είναι γενικά σε καλή κατάσταση (χωρίς χρωματική αλλοίωση), όμως δεν είναι σφραγισμένα.

Τα πουλάω όπως είναι χωρίς να μπορώ να εγγυηθώ ότι θα λειτουργούν άψογα. Όμως πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ εκτός από το ένα το οποίο δοκίμασα για να δω αν λειτουργεί (και λειτουργούσε).

Επίσης δίνω μαζί με όποιον το θέλει το 4 in 1 Pack, το οποίο ήταν μαζί με ένα κουτί που χάρισα ήδη σε έναν φίλο, όμως επειδή είχε το παιχνίδι ήδη, κράτησα την κασέτα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την ιστορία αυτών των κονσολών εδώ κι εδώ (στο δεύτερο λινκ με φωτογραφίες, τώρα δεν έχω μηχανή για να τραβήξω άλλες φωτογραφίες -- ένας λόγος που τα πουλάω είναι για να βρω χρήματα για καινούργια ψηφιακή).

€50 το καθένα, δοκιμές δεκτές.
Posted Image

#468 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 14 January 2012 - 13:19

Πουλάω το box set Matrix chateau ανοιχτο προς 30 ευρω.Δεκτος καθε ελεγχος.
Posted Image
Κι αλλα πολλα προς πωληση.Pm for more infos.
Posted Image

#469 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 January 2012 - 16:30

Η τιμή κατέβηκε στα 100€!

Πωλείται συλλογή της Deagostini με τα dragonball Z μεταγλωττισμένα στα ελληνικά 62 DVD.

*Original dvd λείπουν 10, τεύχη των οποίων είναι τα: 1,2,3,4,49,50,56,70,71,72,73 (συνολικά τα DVD είναι 73)
*Σε όλα τα τεύχη περιλαμβάνεται dvd 90 λεπτών (4 επεισόδια), ένα περιοδικό με τις περιλήψεις των επεισοδίων και πληροφορίες για τον κόσμο του DragonBall. Επίσης σε κάθε περιοδικό περιλαμβάνεται και αφίσα!
*Στο τεύχος 25 δεν υπάρχει περιοδικό.

Τα κουτιά και τα dvd είναι όλα άριστα και δουλεύουν κανονικότατα. Η συλλογή πωλείται λόγο άμεσης ανάγκης χρημάτων. Το συνολικό κόστος όλων των τευχών μαζί ανέρχεται στα 613 ευρώ. Η συλλογή πωλείται στην τιμή των 100€ και μαζί δίνεται δώρο το πρώτο DVD της συλλογής των ταινιών με την ταινία: Η αρχή του μύθου.

Επίσης μπορεί να υπάρξει πακέτο μαζί με τα 16 πρώτα dvd μαζί με τα περιοδικά τους του Dragonball GT σε μοναδική τιμή 150€!! Αυτά είναι όλα ολοκληρωμένα και μου κόστισαν 160 ευρώ όλα μαζί!

Στέλνονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με έξοδα δικά μου ή ανταλλαγή χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική!

Για επικοινωνία σχετικά με την αγορά της συλλογής ή οτιδήποτε άλλο στείλτε e-mail στο dionisisdraf13@yahoo.gr.
Επίσης με mail θα συνεννοηθούμε για τα dvd που λείπουν. Ευχαριστώ! :)

Νέα τελική τιμή μάγκες! :)

EDIT: Πουλήθηκαν!

Edited by akaska, 23 January 2012 - 21:28.

Spoiler:
Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 250 pixels ύψος.

#470 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 21 January 2012 - 23:00

Πωλούνται naruto manga της anubis που είναι μεταφρασμένα στα ελληνικά. Όλα τα manga είναι σε άψογη κατάσταση. Είναι τόμοι στην ουσία με 180 σελίδες περίπου το καθένα.

Τα τεύχη είναι από το 1-7. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία. Η τιμή είναι στα 40 ευρώ. Για αυτά έχω δώσει 70 ευρώ.

Επίσης μαζί μπορεί να πωληθεί και το manga naruto τεύχος 8 στα αγγλικά και το τεύχος 11 της anubis που είναι στα ελληνικά. Η τιμή τότε πάει στα 40€.

Τα manga στέλνονται σε όλην την Ελλάδα με έξοδα του παραλήπτη. Για ανταλλαγή μόνο Θεσσαλονίκη κέντρο. Μόνο Σάββατα και αυτό ύστερα από επικοινωνία επειδή μένω επαρχία.

Επικοινωνήστε μαζί μου με pm ή στείλτε μου e-mail στο:dionisisdraf13@yahoo.gr.
Spoiler:

#471 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 January 2012 - 21:35

Πωλούνται παλιά PC games που δύσκολα βρίσκεται στα μαγαζιά. Τα παιχνίδια είναι σε καλή κατάσταση.

Η λίστα είναι η παρακάτω:

Neverwinter Nights 2 (δεν έχει παιχτεί πάνω από μισή ώρα)-----> 15€
The Sims 2 (αντιγραμμένο) & The Sims 2 Nightlife Expansion Pack (αυθεντικό)----->10€
NBA Live 2005 ------> 5€
Fifa 2006 ------> 5€
Demon Stone (το παιχνίδι έχει παιχτεί ελάχιστα) -----> 10€
The Lord Of The Rings : The Battle for middle earth 2 ------> 15€
GTR 2 (έχει παιχτεί ελάχιστα) -----> 15€

Οι τιμές είναι ελαφρώς συζητήσιμες αλλά όχι όλες! Ολόκληρο το πακέτο κοστίζει 50€! Θα υπάρξουν εκπτώσεις για αγορές 2 παιχνιδιών και άνω!

Για ανταλλαγή χέρι με χέρι μόνο Θεσσαλονίκη κέντρο και Σάββατα γιατί μένω επαρχία. Αλλιώς στέλνω σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ ή courier και τα έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Θα προτιμηθούν αγοραστές με αντικαταβολή.

Για αγορά στείλτε pm εδώ ή e-mail στο dionisisdraf13@yahoo.gr. Θα απαντήσω την ίδια μέρα!
Spoiler:

#472 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 25 January 2012 - 10:52

Πωλούνται τα παρακάτω παιχνίδια για PSP. Μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση με manual και κουτί

Posted Image

Posted Image

Posted Image

10 ευρώ το ένα, αν τα πάρετε και τα 2 η τιμή είναι 18 ευρώ.
Αθήνα χέρι με χέρι, επαρχία στέλνω με αντικαταβολή (περίπου 3 ευρώ)
Το popolocrois έφυγε

Edited by Namida, 26 January 2012 - 16:18.

#473 dreamscaperx

dreamscaperx

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 25 January 2012 - 18:20

Έχω αρκετές κάρτες Yu-gi-oh προς πώληση που φυσικά είναι σε άριστη ποιότητα.

Secret Rare

Cyber Dragon (CT03-EN002) Limited Edition (mint)
Volcanic Rocket (FOTB-EN000) 1st Edition (mint)
(x2) Command Knight (CT1-EN003) Limited Edition
Obnoxious Celtic Guard (CT1-EN006) Limited Edition

Ultimate Rare

Goldd, Wu-Lord of Dark World (Ultimate Rare-EEN-EN024) 1st Edition
Volcanic Doomfire (FOTB-EN008) 1st Edition

Ultra Rare

Toon Dark Magician Girl (JUMP-EN010) Limited Edition (mint)
Vampire's Curse (PTDN-EN090) 1st Edition (mint)
Dark Nephthys (PTDN-EN018) 1st Edition (mint)
United We Stand ( LON-E049)
Volcanic Doomfire (FOTB-EN008) 1st Edition
Magic Cylinder (IOC-SE2) Limited Edition
(2x) Spirit f the Pharaoh (AST-062) (1 1st edition and the other not from the 1st)

Super Rare

Mirror Force (DP2)
Armed Dragon LV7 (DP2-EN012) 1st Ediion
Cyberdark Edge (CDIP-EN002) 1st Edition
Cyberdark Horn (CDIP-EN001) 1st Edition
Cyberdark Keel (CDIP-EN003) 1st Edition
Cyber Twin Dragon (CRV-EN035)
Limiter Removal (PSV-E061) 1st Edition (Near mint)
(x2) Soul of Fire (FOTB-EN031) 1st Edition
(x2) Tri Blaze accelerator (Fotb-EN041) 1st Edition
Volcanic Rocket (FOTB-ENSP1) Limited Edition

Αυτές είναι μερικές από τις κάρτες αξίας μου.
Θα προσπαθήσω να κάνω και updates στην λίστα μου.

Οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες,φιλικές και μπορείτε να μου στείλετε ένα pm.
Έχω και Έτοιμα Deck εάν σας ενδιαφέρει.

Dark World deck (χωρις καρτες από το καινοργιο starter, αλλά η σπανιώτητα των καρτών φτάνουν Ultra/secret/Ultimate)
Warrior iron Knight deck με Siegfried the swordmaster support, όπως και οι περισσότερες κάρτες είναι πάνω από αξίας rare)
Volcanic Burn Deck (με κάρτες πολύ μεγάλου rarity και αυτες.)

Βρίσκομαι στην αθήνα και οι διαδικασίες θα προτιμουσα να γινόντουσαν χέρι με χέρι.
Έαν θέλετε φωτογραφία των καρτών που σας ενδιαφέρει σε PM θα χαρώ να σας τις δείξω.

Ευχαριστώ.:hi:

Edited by dreamscaperx, 26 January 2012 - 12:57.

#474 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 30 January 2012 - 12:49

Πουλάω το παραπάνω επιτραπέζιο. Είναι σε άψογη κατάσταση. Το έχω 2 χρόνια κάθεται δεν το έχω παίξει ποτέ. Το έχω ανοίξει μόνο για να δω τις οδηγίες. Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά βαριέμαι να ασχολούμαι πολλές ώρες με επιτραπέζια. Είναι λοιπόν κρίμα να κάθεται. Για αυτό το πουλάω σε κάποιον που το θέλει μιας και δεν μπορεί να το βρει πουθενά πια. Ακόμα και τα καρτελάκια δεν έχουν βγει από τη θήκη τους (εκτός από κάτι λίγα που βγήκαν καταλάθος).

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ περιλαμβάνει:
  • Eνα Ταμπλό Παιχνιδιού 70x100 cm χωρισμένο σε δύο τμήματα
  • 204 Πλαστικές Φιγούρες που αναπαριστάνουν τους Στρατούς και τους Ήρωες (πάνω από 30 διαφορετικές μινιατούρες)
  • 16 Ζάρια Ενεργειών
  • 5 Ζάρια Μάχης
  • 135 Χαρτονένιες Μάρκες
  • 110 κάρτες Γεγονότων και Ηρώων
  • Βασικούς και Προχωρημένους Κανόνες Παιχνιδιού
  • Φυλλάδιο με Βοηθήματα Παιχνιδιού

Η τιμή είναι στα 60Ε. Βρίσκομαι Χαλκιδική και η συναλλαγή μπορεί να γίνει Χαλκιδική ή Θεσσαλονίκη (μόνο Σάββατα έπειτα από συνεννόηση). Στέλνεται σε όλη την Ελλάδα για πληρωμή με αντικαταβολή με ΕΛΤΑ ή κούριερ (ότι προτιμάτε και τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης). Για επικοινωνία στείλτε μου pm ή e-mail στο dionisisdraf13@yahoo.gr
Spoiler:

#475 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 February 2012 - 11:32

Πωλούνται τα εξής manga λόγω προβλήματος χώρου (κοινώς δεν με χωράει το σπίτι :hahaha:)
claymore 1 και 2
full metal panic overload 1-5 (complete)
hellsing 1-9
neon genesis evangelion 2 και 7 (special edition)
the legend of zelda ocarina of time 1 and 2 (complete)
dark water
blade of the immortal 1-8 (anubis)
love hina 1-4 (anubis)
death note 1 (anubis)
castle in the sky 1-4 (complete)
ichigeki sacchu hoi hoi san
kingdom hearts 1-4 (τερζόπουλος)

4 ευρώ το τεύχος. Αν πάρετε περισσότερα κάνω καλύτερη τίμη

Επίσης πωλείται wii classic controller pro μαύρου χρώματος 18 ευρώ
Σετ cosplay nekomimi (αυτιά και ουρά) 3 ευρώ

Το game metroid other m για wii 12 ευρώ
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#476 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 09 February 2012 - 21:24

πωλειται wii ολοκαινουριο χρησιμοποιημενο μονο ενα μηνα, αγορασμενο το μαιο του 11 απο το media markt, εχει την αποδειξη με την εγγυηση του, ατσιπαριστο σε τελεια κατασταση με τα σακουλακια και ολα και εχει μεσα, περιλαμβανει το wii motion plus, to wii sports και το wii sports resort και το nunchaku, δεν εχει καμια βλαβη απλα το βαρεθηκαμε εγω με την αδερφη μου και πηραμε ενα ps3, τιμη 100 ευρω και βλεπουμε. πμ οποιος ενδιαφερεται
Posted Image

#477 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 12 February 2012 - 13:09

3 ολοκαινουργια παιχνιδια στο κουτι τους με το βιβλιαρακι μονο 20 € και τα 3 πακετο
μονο για Αθήνα χέρι με χέρι

Tekken Dark Resurrection
God of War Chains of Olympus
Gran Turismo (PSP)

Posted Image

Posted Image

#478 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 13 February 2012 - 22:18

Bump μετα απο 1 μηνα
http://www.anime.gr/forums/554252-post465.html

#479 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 February 2012 - 00:26

Πωλούνται τα εξής παιχνίδια σε άριστη κατάσταση:

1) God of War: Collection Volume I [Ειναι η εκδοση για PS3 (περιεχει τα GOW1 + 2, που πρωτοκυκλοφορησαν στο PS2, σε HD remastered edition)]
2) Metal Gear Solid 4 Platinum

Πωλούνται 15 το καθένα ή και τα 2 μαζί στα 25 ευρώ. Παρακαλω οχι παζαρια γιατι η τιμη ειναι ηδη πολυ καλη για το ολο πακετο αλλα και τα παιχνιδια χωριστα.

Συναλλαγή χέρι με χέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (μόνο Σάββατα και έπειτα από συννενοήση). Στέλνω σε όλη την Ελλάδα με έξοδα του παραλήπτη. Θα προτιμηθούν αγοραστές με αντικαταβολή και αυτοί που θα πάρουν ολόκληρο το πακέτο.

Για επικοινωνία στείλτε pm ή email στο dionisisdraf13@yahoo.gr

Attached Files

Spoiler:

#480 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 15 February 2012 - 19:53

ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΓΙΑ PS2 TA EΞΗΣ ΟΛΑ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΟ:
shadow of the colossus ((χωρις manual,σε αλο κουτι αλλα με το εξωφυλλο του))
xenosaga 2 ((ολα του τα dvd kai to manual σε αριστι κατασταση αλλα σε αλο κουτι με το εξωφυλλο του)
resident evil code veronica x ((χωρις εξωφυλλο στο κουτι του))
Posted Image
Posted Image
Posted Image

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ dragon quest monsters joker SEALED !!! STA 20 EYRO
Posted Image
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ,,,ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΟΥΛΑ.

Edited by Atridis, 20 February 2012 - 23:50.

Also tagged with one or more of these keywords: κομικς, αλμανάκο, μίννι, μικυ, μικυ μυστήριο, φεστιβάλ, λούκυ λουκ