Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Αγγελίες (Πώληση)

κομικς αλμανάκο μίννι μικυ μικυ μυστήριο φεστιβάλ λούκυ λουκ

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#451 m3nt0ras

m3nt0ras

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 15:16

Γειά σας και Χρόνια Πολλά!!

Αποφάσισα να πουλήσω κάποια απο τα βιβλία για την Ιαπωνική γλώσσα που διαθέτω λόγω μεγάλης πρόσφατης ανάγκης,όλα τα βιβλία(εκτός απο το Daijirin) είναι σε άριστη κατάσταση και ιδιαιτέρως πολύ προσεγμένα,ενδεικτικά αναφέρω:

Grammar/Vocabulary:

• Fundamentals of Japanese Grammar €15
  • A comprehensive Japanese grammar €25
  • A dictionary of basic Japanese Grammar €40
  • A dictionary of Intermediate Japanese Grammar €45
  • A dictionary of Advanced Japanese Grammar(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • Dirty Japanese(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • Japanese Verbs at a glance €10
  • Beyond Polite Japanese €10
  • A dictionary of Japanese particles €15
  • All about particles €10
  • Building word power in Japanese €10
  • Making sense of Japanese(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • How to sound intelligent in Japanese €10
  • Jazz up your Japanese with Onomatopoeia €10
  • 13 Secrets for Fluent Japanese €10
  • Stage Step Course: The grammar textbook €20

Kanji

• Remembering The Kanji(Volumes 1,2,3) 5th edition €60(και τα τρία μαζί)
  • The Kanji dictionary €30
  • The learner's Kanji Dictionary(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • New Nelson Japanese-English Character Dictionary(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)

Kokugo Jiten!

• 大辞泉 Daijisen(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • 明治書院精選国語辞典 Meiji Shoin Seisen Kokugo Jiten(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • 大辞林 Daijirin(σε μέτρια κατάσταση) €50

Various

• Japanese Calligraphy Guide(ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)
  • The sounds of Japanese €20
  • Reading Real Japanese:Fiction €15
  • Reading Real Japanese:Essays €15

Τα βιβλία δίνονται σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή,δεδομένου του ότι είναι σχεδόν σαν καινούργια και πολλά απο αυτά έχουν έρθει απο Ιαπωνία καθώς είναι δυσεύρετα αλλού(όπως τα kokugo jiten),όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας μου στείλει p.m.
Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για όλα τα βιβλία η τιμή θα είναι ακόμη μικρότερη και θα έχει ως δώρο 4 βιβλία για τα JLPT N5,N3 καθώς και ένα ολοκαίνουργιο Wacom Tablet Pen και μια συνδρομή 3 μηνών που διαθέτω στο www.scritter.com για να κάνει εξάσκηση στα Kanji του με αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από m3nt0ras: 07 Μάρτιος 2012 - 16:22

#452 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 20:41

Η τιμή κατέβηκε στα 140€!

Πωλείται συλλογή της Deagostini με τα dragonball Z μεταγλωττισμένα στα ελληνικά 62 DVD.

*Original dvd λείπουν 10, τεύχη των οποίων είναι τα: 1,2,3,4,49,50,56,70,71,72,73 (συνολικά τα DVD είναι 73)
*Σε όλα τα τεύχη περιλαμβάνεται dvd 90 λεπτών (4 επεισόδια), ένα περιοδικό με τις περιλήψεις των επεισοδίων και πληροφορίες για τον κόσμο του DragonBall. Επίσης σε κάθε περιοδικό περιλαμβάνεται και αφίσα!
*Στο τεύχος 25 δεν υπάρχει περιοδικό.

Τα κουτιά και τα dvd είναι όλα άριστα και δουλεύουν κανονικότατα. Η συλλογή πωλείται λόγο άμεσης ανάγκης χρημάτων. Το συνολικό κόστος όλων των τευχών μαζί ανέρχεται στα 613 ευρώ. Η συλλογή πωλείται στην τιμή των 140€ και μαζί δίνεται δώρο το πρώτο DVD της συλλογής των ταινιών με την ταινία: Η αρχή του μύθου.

Επίσης μπορεί να υπάρξει πακέτο μαζί με τα 16 πρώτα dvd μαζί με τα περιοδικά τους του Dragonball GT σε μοναδική τιμή 200€!! Αυτά είναι όλα ολοκληρωμένα και μου κόστισαν 160 ευρώ όλα μαζί!

Στέλνονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με έξοδα δικά μου ή ανταλλαγή χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική!

Για επικοινωνία σχετικά με την αγορά της συλλογής ή οτιδήποτε άλλο στείλτε e-mail στο dionisisdraf13@yahoo.gr.
Επίσης με mail θα συνεννοηθούμε για τα dvd που λείπουν. Ευχαριστώ! :)

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  DSC_0016.jpg   113,99Κ   31 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  DSC_0017.jpg   175,56Κ   29 Αριθμός downloads

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από akaska: 14 Ιανουάριος 2012 - 16:29

Spoiler:
Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 250 pixels ύψος.

#453 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 14:45

Επίσης μπορεί να υπάρξει πακέτο μαζί με τα 16 πρώτα dvd μαζί με τα περιοδικά τους του Dragonball GT σε μοναδική τιμή 500€!! Αυτά είναι όλα ολοκληρωμένα!

Υπεραισιόδοξος μου φαίνεσε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#454 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 15:42

Maximum τιμή για αυτά θα ήταν τα 250 ευρώ lol

#455 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 15:50

Πωλούνται σιδηρογροθιές, σπρέι πιπεριού και άλλα διαφορά όπλα.
Τιμή συζητήσιμη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

LfNX0dh.png

#456 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:29

Maximum τιμή για αυτά θα ήταν τα 250 ευρώ lol

Τι 250€ ρε φίλε μου. Εγώ έδωσα 600+ για να τα μαζέψω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όλα τα dvd. Τα λεφτά τα χρειάζομαι για αυτό πουλάω και την συλλογή! Νομίζεις θα πουλούσα έτσι για πλάκα μία συλλογή που μάζευα παραπάνω από 2 χρόνια? Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλω τα λεφτά που χρειάζομαι.

Η τιμή άλλαξε στα 350€ τα Dragonball Z και 400€ μαζί με τα GT.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από akaska: 07 Ιανουάριος 2012 - 16:37

Spoiler:

#457 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:58

@akaska
Σε οτιδηποτε εχει ανοιχτει ειναι ατυπος νομος να μην περνας τα 2/3 της αρχικης τιμης. Εκτος αν υπαρχουν προυποθεσεις τύπου "συλλεκτικο", σπάνιο κτλ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος να το τηρησεις φυσικά, μπορει και να σου κάτσει, αλλα αν βιαζεσαι, καλο ειναι να το σκεφτεις λιγο.

Τελοσπάντων μιας και ειμαι στο θρεντ αυτό, να πω το εξης.

Στηνουμε σιγά σιγά ενα δικτυακι, που πουλαμε διαφορα πράγματα.

Εγώ από τα αναλώσιμα ασχολουμαι με το λαδι, που ειναι από κορωνεικη ελια ηλειας, <0,03 οξυτητα, και θεωρειται γενικά τοπ class. (σχεδον βιολογικο- δεν εχει παρει ακομα πιστοποιηση, γραφειοκρατια κυριως) Ξεκινα από 5 ευρω το λιτρο.

Επίσης υπάρχουν πολλά αρωματικά βοτανα (θυμαρι φασκομηλο, λουιζα, θρουμπι, τσουκνιδα, ριγανη και γενικά τα πάντα), επισης σε πολυ καλες τιμες. Αυτο ειναι από Βοιωτια μεριά, υπ' ευθύνη αλλουνου. Αρκετες πληροφοριες στο κτημα λιβονοτος στο fb αλλα και μαζι μου οποιος θελει καταλογο, με τιμες, ευεργετικες ιδιοτητες κτλ.

Που και που παιζει και μελι, αλλα δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα αυτο. Απο καλοκαιρι και μετά.

Τα αλλα παιδια εχουν χειροποιητα πλεκτα και κοσμηματα σε διαφορα σαιτ ανεβασμενα καποια απο αυτά, π.χ. εδώ αλλα παιζουν και αλλα με ρουχα κτλ.

Αν μας παει καλα μπορει να τσιμπησουμε ενα μικρο χωρο για εκθεσεις (ρουχα, ζωγραφικης και διαφορα) οπου και θελουν οι κοπελιες να παραδιδουν μαθηματα μεταποιησης ενδυματων. Για αυτό ειναι λιγο νωρις ακομα, παρόλαυτά αν ενδιαφερεται κανεις θα κανω update, αν και οταν γινει.

Ασχετο με ανιμε βεβαια, αλλα ας σπαμαρουμε λιγο.

stasou%2520mygdala.jpg

#458 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 17:05

@akaska
Σε οτιδηποτε εχει ανοιχτει ειναι ατυπος νομος να μην περνας τα 2/3 της αρχικης τιμης. Εκτος αν υπαρχουν προυποθεσεις τύπου "συλλεκτικο", σπάνιο κτλ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος να το τηρησεις φυσικά, μπορει και να σου κάτσει, αλλα αν βιαζεσαι, καλο ειναι να το σκεφτεις λιγο.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Άλλαξα την τιμή στα 350€ και 400€ μαζί με τα GT.
Spoiler:

#459 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 17:12

Τιμή συζητήσιμη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#460 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 20:34

Τιμή συζητήσιμη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Πόσο για το σπρέι; (ελπίζω να είναι γεμάτο το μπουκαλάκι!)

#461 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 10:55

Πόσο για το σπρέι; (ελπίζω να είναι γεμάτο το μπουκαλάκι!)

Επειδή η ανθρώπινη βλακεία μπορεί να ξεπεράει πολά όρια ελπίζω και αυτός που τα πουλάει και αυτοί που σκοπεύουν να τα αγοράσουν να γνωρίζουν ότι η κατοχή και η χρήση αυτών των προιόντων είναι παράνομη και θεωρείτε οπλοκατοχή (και πραγματικά χεσμένους τους έχω αυτούς που θα μπουν μέσα αλλα θα ήταν κρίμα να κλείσει το site λόγο τέτοιων πωλήσεων και αγορών... ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ PEPPER SPRAY ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pershs: 09 Ιανουάριος 2012 - 11:08

"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#462 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 12:01

Right back at you: Επειδή η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια, αυτός ΔΕΝ τα πουλάει και εγώ ΔΕΝ σκοπεύω να τα αγοράσω. Είναι για πλάκα, λες να πουλούσε κάτι τέτοιο τόσο δημόσια; lol

#463 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 14:14

Η τιμή με τη συλλογή Dragonball Z 62 DVD κατέβηκε στα 250€.
Spoiler:

#464 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2012 - 20:13

Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά επειδή έχω και εγώ Ολόκληρη τη συλλογή Dragonball Z τα dvd είναι 73 και οχι 62. Οπότε άμα κάποιος αγοράσει τη συλλογή θα την έχει ελλειπή.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#465 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 07:26

Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά επειδή έχω και εγώ Ολόκληρη τη συλλογή Dragonball Z τα dvd είναι 73 και οχι 62. Οπότε άμα κάποιος αγοράσει τη συλλογή θα την έχει ελλειπή.

Το έχω αναφέρει αυτό και αμα προσεξεις στο τέλος τονίζω να επικοινωνήσετε μαζί μου για τα χαμένα Dvd που λείπουν. Υπάρχει τρόπος να τα βρω.

Edit: Τελευταία μείωση τιμής στα 190€!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από akaska: 10 Ιανουάριος 2012 - 17:53

Spoiler:

Also tagged with one or more of these keywords: κομικς, αλμανάκο, μίννι, μικυ, μικυ μυστήριο, φεστιβάλ, λούκυ λουκ