Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#46 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 December 2012 - 17:16

Οι ρόλοι μοιράστηκαν. Περιμένω τα pms των επιθεωρητών για την νύχτα 0.


Από εδώ και στο εξής, edit στα ποστς σας επιτρέπονται μέχρι μόνο μερικά λεπτά αφού τα έχετε ποστάρει και μόνο για να διορθώσετε ορθογραφικά και συντακτικά λάθη αλλά όχι για να αλλάξετε την ψήφο σας. Εάν δω ποστ να έχει γίνει edit πολύ ώρα μετά το ανέβασμά του, δεν θα το υπολογίζω καθόλου όταν θα μετράω ψήφους.




Καλή μας αρχή.


Edited by Osama Bin Laden, 11 December 2012 - 17:21.


#47 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 12 December 2012 - 02:11

15 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 2:47



"Επέστρεψες επιτέλους; Τι έγινε και άργησες τόσο πολύ;", ρώτησε σοβαρή η Κυρία Άη Βασίλη τον άντρα της που είχε μόλις μπει στην τεράστια έπαυλη τους στο κέντρο της πόλης.


"Χοχοχο, γεια σου αγάπη μου! Είχαμε ένα πρόβλημα με τους καλεσμένους και τις σουίτες και--"


Το δολοφονικό βλέμμα της γυναίκας του τον έκανε να σταματήσει.


"Θέλω την αλήθεια. Τώρα. Αμέσως."


"Εεε να, ξέρεις, εγώ απλώς, ε να κοίτα..."


"Μην με κάνεις να επαναλάβω την ερώτηση. Μόλις έκλεισε το χρηματιστήριο και δεν έχω κέφια."


"Έκλεισε ο Dow Jesus; Πως τα πήγαμε;", ρώτησε ο Άγιος προσπαθώντας να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.


"Πως περίμενες να τα πάμε; Η μετοχή μας κατρακύλησε κάτω από τις 42 ψυχές, όπως ακριβώς έδειχναν και οι στατιστικές μας. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τον μπάσταρδο που τις πουλάει οψιόν γιατί αλλιώς τελειώσαμε..."


"Πω πω, τι γλώσσα είναι αυτή γλυκιά μου. Δεν θα έπρεπε να μιλάς έτσι, μπορεί να σ' ακούσει κανένας..."


"Για αυτό πάμε κατά διαόλου... Γιατί σε νοιάζει περισσότερο να μην με ακούσουν να βρίζω τα ξωτικά παρά η αύξηση της παραγωγικότητας.", είπε η Κυρία Αη Βασίλη και αναστέναξε.

Posted Image


"Καταλαβαίνεις, επίσης, ότι ο τζίρος μας έχει πέσει χαμηλότερα και από τις "Πίτες Φανούρη Α.Ε" και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε λουκέτο, έτσι;"


"Χοχοχο, μην ανησυχείς γλυκιά μου. Ξέρεις ότι πλέον δεν θα έχουμε προβλήματα. Αυτοί οι ξένοι σίγουρα θα--


"Αυτοί οι ξένοι μόνο πρόβλήματα θα μας φέρουν... Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που ήρθαν και ήδη αναγκάστηκες να διώξεις τον στρατό ενός παλαβού ενόσω ήσουν στο τσακ να παλουκώσεις ένα θεόμουρλο βαμπίρ ή τουλάχιστον έτσι ακούω."


"Μα τίποτα δεν έγινε γλυκιά μου. Είδες, τελικά όλα πήγαν καλά."


Εκείνη την στιγμή ένα ξωτικό μπήκε μέσα λαχανιασμένο.


"ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!", φώναξε χωρίς να πάρει ανάσα. Ύστερα πήγε κοντά στον Άγιο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Αμέσως, το χαρούμενο πρόσωπο του Αγίου μετράπηκε σε τρομαγμένο.


"Τι συμβαίνει;", ρώτησε η Κυρία Άη Βασίλη.


"Προέκυψε πρόβλημα στο εργοστάσιο παιχνιδιών! Πρέπει να φύγω αμέσως.",είπε ο Άγιος φορώντας γρήγορα το πανωφόρι του και τρέχοντας προς την έξοδο."


"ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ!", φώναξε η Κυρία Άη Βασίλη. "Δεν μου είπες που ήσουν."


Ο Άγιος φρέναρε τρομοκρατημένος. Είχε δύο επιλογές. Είτε να έφευγε χωρίς να πει κουβέντα και να αντιμετώπιζε αργότερα την ατέλειωτη οργή της γυναίκας του είτε να της έλεγε που είχε πάει και να αντιμετώπιζε αργότερα την ατέλειωτη οργή της διευθύνουσας συμβούλου του. Αλλά όχι. Είχε και μια τρίτη επιλογή. Έπρεπε όμως να είναι γρήγορος, εύστροφος και αποφασισμένος. Δεν έχασε στιγμή.


"ΕΠΙΝΑ ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ Και τον Πούφιιιιιιιιιιιιιιιιιι!" φώναξε κάθως έτρεχε και χανόταν τρομοκρατημένος στους ατέλειωτους δρόμους της Christmas Town.


Της Κυρίας Άη Βασίλη δεν της έκανε εντύπωση αυτή του η αντίδραση. Ο άντρας της φερόταν τόσο παιδιάστικα από τότε που τον είχε πρωτογνωρίσει, χίλια και βάλε χρόνια πριν. Σηκώθηκε και έκλεισε την πόρτα που είχε αφήσει ορθάνοικτη πίσω του ο Άγιος και ύστερα γύρισε πίσω στην δουλειά της.


--------------------------------------------------------------------


Κάπου αλλού μέσα στο Christmas Town, δύο από τους καλεσμένους έκοβαν βόλτες μέσα στην πόλη.


"Shion! Shioooon! Σταμάτα να με σέρνεις! Shiooooon!", φώναζε απελπισμένος ο Keichi στην κοπέλα που πραγματικά τον έσερνε από το γιακά.


"Ω σταμάτα να γκρινιάζεις Keichi. Είναι νωρίς και ακόμα δεν είδαμε τα μπαρ των ξωτικών", του απάντησε η κοπέλα. "Έλά, από εδώ μας είπαν ότι είναι!"


"Μα δεν έχω άλλα λεφτά. Που θα πάμε χωρίς λεφτά. Ε, άκου με Shiooοοοοοοοοοοοοon!"


Αλλά η κοπέλα δεν άκουγε με τίποτα. Τρέχοντας γρηγορότερα και από τον Μπόλτον στα εκατό μέτρα, έψαχνε μανιωδώς το μέρος που της είχαν υποδείξει τα ξωτικά. Έπρεπε να στρίψει λάθος και να καταλήξει σε αδιέξοδο για να σταματήσει απογοητευμένη.


"Μα... μα, εδώ έπρεπε να στρίψουμε και...", είπε η Shion έτοιμη να βάλει τα κλάματα.


"Είδες, σου έδωσαν λάθος πληροφορίες τελικά.", της είπε ο Keichi που ήξερε ότι έπρεπε να στρίψουν δεξιά και όχι αριστερά στο προτελευταίο σταυροδρόμι. "Πάμε στα δωμάτιά μας Shion. Αγόρασες ήδη ένα σωρό δώρα και έφαγες ένα σωρό γλυκά. Θα μείνουμε πολλές μέρες εδώ, έτσι και αλλιώς. Άσε κάτι και για αύριο!"


Η Shion έμεινε να τον κοιτάζει αμίλητα σοβαρή.


Ύστερα, τελείως ξαφνικά τον άρπαξε ξανά από τον γιακά και άρχισε να τρέχει μανιασμένα προς το μεγαλύτερο κτίριο που μπορούσε να δει.


"ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΩΩΩΝ!"


"ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩΩΩΩΩΩΩ!"


Στο εργοστάσιο παιχνιδιών επικρατούσε αναμπουμπούλα. Πολλά ξωτικά μπαινόβγαιναν τρομαγμένα, άλλα προσπαθούσαν να δώσουν οδηγίες και άλλα δούλευαν κάτι περίεργες συσκευές που ο Keichi και η Shion δεν είχαν ξαναδεί.


"Κοίτα!", είπε ο Keichi και έδειξε μπροστά από το εργοστάσιο παιχνιδιών.


Ο Άγιος Βασίλης πετάχτηκε από το πουθενά με μια ντουζίνα ξωτικών και άρχισε να δίνει διαταγές. Ύστερα πρόσεξε τους δύο καλεσμένους που κοιτούσαν τριγύρω τους απορημένοι.


"Χοχοχο, δεν είναι λίγο αργά για να περιπλανιέστε μόνοι σας στην πόλη;"


Τα παιδιά έμειναν σαστισμένα.


"Χοχοχο, καλά δεν πειράζει. Απλώς πηγαίνετε γρήγορα στα δωμάτιά σας. Συγγνώμη αν ακούγομαι λίγο απότομος αλλά προέκυψε μεγάλο πρόβλημα."


Ένα ξωτικό ήρθε και έδειξε στον Άγιο ένα μικρό ομοίωμα ροζ φλαμίνγκο.


"Κύριε, βρήκαμε την αιτία του προβλήματος.", του είπε και έφυγε τρέχοντας δίνοντάς του το φλαμίνγκο.


Ο Άγιος Βασίλης κοίταξε το φλαμίνγκο σοβαρός.


"Παιδιά μου, τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ σοβαρά. Φύγεται αμέσως..."


Ύστερα ο Άγιος Βασίλης σφύριξε βγάζοντας το πανωφόρι και την μπλούζα του.


Posted Image




"ΕΜΠΡΟΣ ΡΟΥΝΤΟΛΦ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!", φώναξε και, μαζί με τον τάρανδο που εμφανίστηκε δίπλα του όρμηξε μέσα στο εργοστάσιο παιχνιδιών.


Τα παιδιά που είχαν μείνει άναυδα, γύρισαν πίσω στα δωμάτιά τους χωρίς να πουν κουβέντα...


--------------------------------------------------------------------


Η Franziska von Karma βγήκε για να πάρει αέρα στο μπαλκόνι της ύστερα από πέντε ώρες ανάγνωσης του ποινικού κώδικα. Κοίταξε πέρα μακριά την πόλη. Ήταν πιο μεγάλη από ότι φανταζόταν όταν την είχε πρωτοδεί.


"Άραγε, να έχει δικαστήρια αυτό το μέρος; Και τι υποθέσεις μπορεί να δικάζουν εδώ πέρα;", αναρωτήθηκε.


Αλλά δεν κάθισε να το σκεφτεί περισσότερο. Είχε πάρει πολύ δουλειά μαζί της σχετική με την τελευταία της υπόθεση στον Βόρειο Πόλο, δουλειά που έπρεπε να τελειώσει σύντομα οπουδήποτε και αν έκανε διακοπές.


Προχωρούσε για να ξαναμπεί στα διαμερίσματά της όταν πρόσεξε ένα κουτί δώρου δεξιά της, πάνω στο τραπεζάκι του μπαλκονιού.


Πλησίασε και το επεξεργάστηκε, ύστερα ξεκόλλησε και διάβασε την κάρτα που είχε πάνω.


"Στην πιο όμορφη εισαγγελέα του κόσμου, με σεβασμό, ένας θαυμαστής σας."


"Χμφ, τι ανοησίες", σκέφτηκε η Franziska ανοίγωντας το δώρο.


Το περιεχόμενό του την έκανε να αλλάξει γνώμη. Χαμογέλασε και ύστερα μπήκε μέσα κουβαλώντας έναν υπερπολύτιμο θησαύρο.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 7:17


Η Κυρία Άη Βασίλη έτρεχε ανήσυχη προς το εργοστάσιο. Κάτι είχε συμβεί αλλά κανείς δεν ήθελε να της πει. Ένιωθε μια περίεργη θλίψη να πέφτει πάνω από την Christmas Town, μια θλίψη που δεν της άρεσε καθόλου.


Το εργοστάσιο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και έμοιαζε σαν ερείπιο μετά από μάχη. Αλλά μάχη εναντίον σε ποιον και γιατί; Όλα τα ξωτικά που έβλεπε τριγύρω της καθόντουσαν κάτω και κοιτούσαν το κενό, χωρίς να μιλάνε, χωρίς να σαλεύουν, χωρίς να κάνουν τίποτα.


"Τι συμβαίνει;", ρώτησε ανήσυχη ένα ξωτικό.


Το ξωτικό δεν γύρισε καν να την κοιτάξει. Η Κυρία Άη Βασίλη το παράτησε και έτρεξε μέσα στο εργοστάσιο.


Βλέποντας το θέαμα μπροστά της κατάλαβε τα πάντα.



Posted Image


Ένα παιδάκι καθόταν πάνω στο πτώμα του νεκρού συζύγου της.


Η Κυρία Άη Βασίλη είχε μείνει άναυδη. Δεν ήξερε τι να πει. Δεν ήξερε πως ν'αντιδράσει.


"Προσπάθησα για το καλύτερο αλλά τα θαλάσσωσα", είπε κοιτώντας ανέκφραστο την Κυρία Άη Βασίλη. Έπειτα εξαφανίστηκε μέσα σε λευκο καπνό και μετατράπηκε σε ένα ομοίωμα ροζ φλαμίνγκο.


"Μια οφθαλμαπάτη!", κατάφερε να πει. "Τον σκότωσε μια οφθαλμαπάτη!"


Η κυρία Άη Βασίλη ένιωσε την λύπη να την καταβάλλει. Ήθελε να θρηνήσει αλλά δεν ήξερε πως να το κάνει. Ήθελε να κλάψει αλλά ήξερε πως αυτό δεν θα έφερνε πίσω τον νεκρό συζυγό της. Ήθελε να ουρλιάξει αλλά ίσως κανείς να μην την άκουγε. Ήθελε να... τι ήθελε να κάνει; Το πρόσωπό της πάγωσε σοβαρό. Ήξερε τι ήθελε να κάνει. Ήταν σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει...


"Μάφι, Πούφι, εμφανιστείτε.", πρόσταξε χτυπώντας τα δάχτυλά και αμέσως δυο ξωτικά εμφανίστηκαν μπροστά της.


"Τι προστάζει η κυρία;", ρώτησε το ένα.


"Ετοιμάστε την μεγάλη αίθουσα και οδηγήστε τους καλεσμένους μας σε αυτή. Έπειτα, δώστε διαταγή στους σιδηρουργούς να καταστρέψουν το Πολικό Εξπρές. Κανείς δεν θα φύγει από την Christmas Town για κανένα λόγο μέχρι να βρεθούν οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος."


"Και εσείς κυρία τι θα κάνετε;", ρώτησε το άλλο.


"Εγώ θα πάω να βάλω τα καλά μου και ύστερα θα πάω να υποδεχθώ τους καλεσμένους μας. Μην φανούμε και αγενείς, δεν συμφωνείτε;", είπε και ένα παγερό χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό της.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 9:46


Miss Santa Claus (your host and GM)


Posted Image


Καλημέρα. Είμαι η Κυρία Santa Claus, CEO της Christmas Town Inc, σύζυγος του Santa Claus και, από σήμερα το πρωί, χήρα. Ναι, καλά ακούσατε. Δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, για αυτό θα είμαι ξεκάθαρη. Αναλύοντας τα στοιχεία που βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο μακαρίτης ο άνδρας μου πέθανε από κάτι που δεν προέρχετε από την Christmas Town. Με άλλα λόγια, κάποιος ή κάποιοι από εδώ μέσα είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του. Μην γελιέστε, ο μόνος λόγος που δεν σας σκοτώνω όλους επιτόπου με τα ίδια μου τα χέρια είναι γιατί θέλω να είμαι δίκαιη. Όσους δεν έκαναν κάτι δεν έχω το δικαίωμα να τους πειράξω. Οι ένοχοι όμως, μην αφήσετε ούτε την αθώα μου εμφανισή ούτε την χαζοχαρούμενη εμφάνιση των υπαλλήλων μου να σας ξεγελάσουν και μην μας υποτιμήσετε ούτε για μια στιγμή. Αν σας πιάσουμε σας υπόσχομαι ότι θα υποφέρετε τόσο πολύ που θα βλάστημάτε την μέρα που γεννηθήκατε.




Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 11 το πρωί.


Edited by Osama Bin Laden, 12 December 2012 - 23:23.


#48 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 December 2012 - 02:41

Posted Image
Sonozaki Shion

Όχι τον Άγιο!
Μα γιατί;
Δε μας έδωσε ακόμα τα δώρα μας!
Και ήταν Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!
Ποιος μπορεί να είναι τόσο άκαρδος;

Κεΐτσι, φοβάμαι...
Η κυρία Santa είναι πολύ τρομακτική.
Κι αυτός ο En(Ody)...
Τα ξωτικά, χωρίς τον Άγιο, δεν είναι καθόλου φιλικά.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων χάθηκε σε μια στιγμή.

Φοβάμαι... Σατόσι...
Posted Image

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#49 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 12 December 2012 - 04:49

Brera Sterne

]Posted Image


*απομακρυσμένος από το πλήθος, κοιτάει εξεταστικά τον χώρο και ομιλεί σιγά στον εαυτό του*

Πολλά άτομα. Και απαριθμώ τουλάχιστον δύο τα οποία δεν εντάσσονται στην κατηγορία των «Ανθρώπων».
Αντιλαμβάνομαι χαρούμενο κλίμα, προς το παρόν, ωστόσο, είναι βέβαιο πως υποβόσκει κάτι βίαιο και σκοτεινό... Ποιοί είναι αυτοί;

*τα μάτια του κλειδώνουν σε διάφορα πρόσωπα, χωρίς επιτυχία*

Θα είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζα. Καλώς, ώρα να γίνει χρήση της νέας τεχνολογίας μου.
«ΟΡΑΚΛ 22, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ!»

*μηχανικοί, υπόκωφοι ήχοι ακούγονται από το κεφάλι του και όλα γύρω του γίνονται μπλε*

Ελπίζω να αξίζει τα χρόνια έρευνας... «ΣΑΡΩΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ - ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ!»

*πολλά πρόσωπα έγιναν κόκκινα, αλλά εν τέλει το πρόγραμμα κλείδωσε σε ένα πρόσωπο*

*πάνω από την μορφή, το όνομα έλαμψε*

POSSIBLE ALERT •-• FABIAN


Ενδιαφέρον και παράλληλα, βλακώδες. Πώς θα μπορούσε ένα πουλερικό να φέρει τέτοια καταστροφή; Αναλύοντάς το, με πολλούς τρόπους είναι η αλήθεια, αλλά κάτι δεν κολλάει εδώ...

*κοιτάζει τον ουρανό με ανήσυχο βλέμμα*

Είναι πιθανό το πρόγραμμά μου να κάνει λάθος; Δεν είναι καιρός για αμφιβολίες. Ο χρόνος τρέχει και δεν περιμένει κανέναν και τίποτε.



#50 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 12 December 2012 - 11:14

Kirito

Posted Image

*σηκώνεται ξαφνικά από την απομονωμένη καρέκλα που καθόταν*

Α-αδύνατον!
Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό!
Ένας άνθρωπος πέθανε και εγώ δε κατάφερα να κάνω τίποτα για να το αποτρέψω!

αλλά τι θα μπορούσα να κάνω εκτός παιχνιδιού
δε θα μπορούσα να προστατέψω ούτε τον εαυτό μου

Ποιος μπορεί να έκανε ένα τέτοιο αποτρόπαιο πράγμα
*κοιτά όλο το δωμάτιο*
*glares at Hisoka (Night Wizard Seal)*
αυτό το βλέμμα...

Posted Image



Ότι και να γίνει θα βρω τον δολοφόνο!


Edited by Jorg, 12 December 2012 - 11:15.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#51 Maffy

Maffy

    Maffcaekz

  • Members
  • 291 posts

Posted 12 December 2012 - 13:14

Itoshiki Nozomu

Posted Image


Πέθανε;;; Ακριβώς μετά τα πειράματα που τον ρώτησα!! Ίσως δεν έπρεπε να είχα ρωτήσει! Πρέπει να είχα δίκιο και κάποιος τον σιώπησε που σημαίνει ούτε αυτός ήξερε τίποτα! ΑΛΛΑ ΟΧΙ! Μπορεί να μην πήγαν οι συμφωνίες καλά με τον μυστηριώδη δολοφόνο και να τον έβγαλε απ'τη μέση! Ή μπορεί ο Άη Βασίλης να μετάνιωσε και να ήθελε να μας βοηθήσει!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Δεν ξέρω τι συμβαίνει πια!! Πόσες φορές σιωπούν τον κόσμο οι κακοί για πράγματα που δεν πρέπει να μιλήσουν; Δημοσιογράφοι εξαφανίζονται μυστηριωδώς όταν αρχίζουν να ανακαλύπτουν κρίσιμες πληροφορίες, πολιτικοί πεθαίνουν σε "διάφορα" ατυχήματα όταν δεν πάνε με το κύμα, άκυροι χάνονται όταν πιάνουν στα πράσα κάποιον να απατάει τη γυναίκα του, αθώοι που βλέπουν κάποιον να πετάει ένα νεκρό σώμα στη λίμνη, όλοι αυτοί που βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος!!!!!!! Ζetsubou shita! Η διαφθορά του κόσμου zetsubou shita!!!

*αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος φωνάζοντας*
Posted Image

Άουτς!

*ένα ξωτικό τον χτυπάει στο καλάμι σταματώντας τον και κουνάει το δάχτυλο αποδοκιμαστικά*

Να μη φωνάζω, ε; Να μην κάνω φασαρία, ε; Να μην ακουστεί η αλήθεια;;; Αυτό το μέρος είναι επικίνδυνο. Μπορεί ο επόμενος να είμαι εγώ εφόσον εγώ τον ρώτησα!! Όχι, δε θα πέσω στα χέρια των δολοφόνων! Στην τελική αν είναι όνειρό μου, εγώ αποφασίζω τι θα γίνει! Δε θα τους αφήσω να νικήσουν. Ποιον μπορώ όμως να εμπιστευτώ;

*κοιτάει προσπαθώντας να κρατήσει ανάστημα τριγύρω και πέφτει το μάτι του σε ένα κόκκινο καπέλο*

Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ αλλα ξέρω ποιος φαίνεται ύποπτος! Κατηγορώ τον Alucard (Umi no Ossan)! Γνώριζε το θύμα από παλιά! Κάποια σχέση θα είχαν!

#52 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 December 2012 - 13:48

Furuichi Takayuki


Posted Image


Καταπονημένος από το χθεσινοβραδυνό μαστίγωμα που δέχτηκε όταν προσπάθησε να κρυφοκοιτάξει στη σάουνα των γυναικών παρά τις προειδοποιήσεις άλλων ανδρών, εμφανίζεται καθυστερημένος στη σκηνή όπου αντικρίζει τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους φανερά αναστατωμένους και προσπαθεί μάταια να τραβήξει την προσοχή τους. Ανάμεσά τους βλέπει για πρώτη φορά και τη θλιμμένη χήρα που άφησε πίσω του ο άγιος ντυμένη με τη γνωστή σε όλους κόκκινη αγιοβασιλίστικη στολή που φορέθηκε για τη περίσταση και το μαύρο πένθος που φορούσε στον μηρό.


"Τελικά υπάρχει Άη Βασίλης!" μουρμούρησε εκστασιασμένος.

Σύντομα όμως η χαρά του κόπηκε αφού όταν άρχισε να ρωτάει για εκείνοι, οι γύρω του κάπως απρόθυμα και μα μισόλογα τον πληροφόρησαν για τα καθέκαστα και την απώλεια που είχαν, κάποιοι από αυτούς όμως δεν παρέλειψαν να τονίσουν τις λεπτομέρειες.

___________________


Posted Image


"Δηλαδή ο φαντασιόπληκτος γέρος είναι νεκρός; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύουμε; Πάει, θα πεθάνουμε όλοι!" είχε αρχίσει ήδη να πανικοβάλλεται. "Ηρέμησε Takayuki, πρέπει να βρεις τρόπο να φύγεις από εδώ, δεν γίνεται να πεθάνεις παρθένος και στα 16 σου. Όχι, δεν πρόκειται να το επιτρέψεις αυτό!"


___________________


Μέσα στον πανικό του εντοπίζει όλες τις θηλυκές παρουσίας άξιες προσοχής και ξεροβήχει προσπαθώντας να παραστήσει τον ψύχραιμο βλέποντας το σαν ευκαιρία να εντυπωσιάσει τις κυρίες. Παίρνει σοβαρό ύφος και με σταθερή φωνή λέει:

Posted Image


"Μη φοβάστε, κυρίες μου, εγώ ο Furuichi, ο υπέρμαχος των γυναικών δε θα επιτρέψω να σας συμβεί τίποτα! Κανένας δε θα ξεφύγει από το αστυνομικό μου δαιμόνιο, έχω λύσει άπειρες υποθέσεις," συνέχισε αφήνοντας τον εαυτό του να παρασυρθεί. "Και το αστυνομικό μου δαιμόνιο μού λέει ότι πρέπει να αρχίσουμε από αυτούς που είδαν τελευταία φορά τον άγιο! Λυπάμαι τόσο για τον χαμό σας," βρήκε ευκαιρία να πλησιάσει τη δυστυχισμένη χήρα και να τη χτυπήσει στον ώμο. "Για εσάς μιλάω, Shion (Babba) και Keichι (demonicMC)! Ειδικά εσύ Keichi, που παρέσυρες μαζί σου αυτήν την αθώα γυναικεία ύπαρξη, τη Shion! Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μίλα μας για τις τελευταίες στιγμές του αγίου!"

_____________________


Posted Image


"Να μάθεις που ενώ εγώ πάλευα να ρίξω μια ματιά στη σάουνα εσύ βγήκες ρομαντικό ραντεβουδάκι," έλεγε από μέσα του.

____________________


Posted Image


"Πώς σου φάνηκε αυτό, Franziska-saaa~n;" χαμογέλασε θριαμβευτικά χαιρετώντας.


Τα πλάγια γράμματα είναι σκέψεις.

ySss0UF.jpg


#53 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 December 2012 - 16:59

Rena Ryuuguu

Posted Image


Δεν...Δεν...Δεν μπορεί... Μα... Μα... Είναι... Είναι νεκρός * ψέλλισε* Όχι...Όχι...Δεν συμβαίνει αυτό! Δεν ήρθαν οι θάνατοι και εδώ. Δεν με ακολούθησε η κατάρα του Oyashiro Sama και εδώ!


*ξεσπάει σε κλάματα*
Posted Image
ΌΧΙ! OYASHIRO SAMA ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ HINAMIZAWA!!! Μη...μη...μη πειράξεις κι άλλο κόσμο!


Μα γιατί; Μα γιατί απ'όλους εδώ να πρέπει να πεθάνει ο άγιος; Ο αγαπημένος σε όλους μας άγιος βασίλης! Δεν έκανε ποτέ τίποτα κακό ποτέ του! Και είχε...είχε μια ολόκληρη πόλη να φροντίσει...και....και άλλα τρισεκατομύρια παιδιά! Τι θα απογίνουν τα χριστούγενα χωρίς αυτόν; Θα εξαφανιστούν! Όλα θα γίνουν στάχτη! Όχι! Δεν πρέπει να συμβεί αυτό!
Και η κακομοίρα η γυναίκα του τι θα απογίνει χήρα;; Πόσο άψυχος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο;;
*Ξεσπάει σε ακόμα δυνατότερα κλάματα*

Keitchi kunuun!!! Ο Oyashiro Sama ήρθε για να μας τιμωρήσει! Κάποιος τον έφερε εδώ!

Ή μήπως εσύ Shion(Babba) τρελάθηκες πάλι και άφησες τον εαυτό σου να βγάλει τα δολοφονικά του ένστικτα με την δικαιολογία του δαίμονα; Ή ακόμη χειρότερα, μήπως εσύ έφερες τον Oyashiro sama εδώ;

Keitchi φύγε από κοντά της! Θα σου κάνει κακό! Αυτή έφερε τον Oyashiro Sama εδώ, με σκοπό να μας σκοτώσει όλους. Ήδη νομίζω πως ακούω βήματα...

*πέφτει πάλι πάνω στον Keitchi κλαίγοντας*

#54 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 12 December 2012 - 18:00

Haiji aka Doctor

***μετά από την διεξαγωγή ενός ολονυχτίου πειράματος στο προσωπικό του εργαστήριο επιστρέφει κρατώντας μια κούπα με καφέ** πειράματα πειράματα αλλά έχω έναν κανόνα ποτέ σε αυτά δεν χρησιμοποιώ παιδιά και όποιος στερεί την χαρά από τα παιδιά είναι εχθρός μου! **τελειώνει τον καφέ του*** λοιπόν τα γεγονότα τώρα κάποιοι σκότωσαν τον άγιο που δίνει χαρά στα παιδιά
Posted Image
Αυτό φαίνεται σίγουρα κακό... πολύ κακό... όπως και το ότι είναι ενοχλητικό το πόσο λίγα στοιχεία έχουμε γύρο από τον φόνο, χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία οπότε και αναρωτιέμαι αν έχουν παρατηρήσει κάτι παραπάνω ο Keiichi (demonicMC) και η Shion (Babba) που ήταν τόσο κοντά στο εργοστάσιο παιχνιδιών. Όπως και αναρωτιέμαι αν ο Sebastian (DoB) εξαιτίας της φύσης του είχε κάποιο λόγο να προσπαθήσει να καταστρέψει τα χριστούγεννα... -HMPH είμαι έτοιμος να ακούσω τους συλλογισμούς σου γύρω από αυτό Sebastian (DoB), θα είναι ενδιαφέρον το να προσπαθήσω να καταλάβω την φύση ενός δαίμονα. Lucky Μe!

Posted Image
Αυτό βέβαια μόνο με την προϋπόθεση ότι είσαι πρόθυμος να γίνεις το πειραματόζωο μου Sebastian ^.^



edit>>διευκρίνιση: διαβάζετε την δεύτερη εικόνα όπως διαβάζετε τα manga, είναι μέρος του όλου κειμένου

Edited by d.neko-angel, 12 December 2012 - 18:02.

rrmr.png


#55 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 12 December 2012 - 18:05

Asuka Masamune

Posted Image

Πως γίνεται να πέθανες ένας άγιος σε μία τόσο άγια και χαρουμενη γιορτή;

Τα Χριστούγεννα είναι να τα περάσει κανείς με τους αγαπημένους τους ανθρώπους


Posted Image


Να φάνε υπέροχα Χριστουγενιάτικα φαγητά όπως Γαλοπούλα στη γάστρα με κρέμα γάλακτος, γιορτινός Ταρανδος ....(+100 άλλα)

και μετά να κάτσουν γύρω από το διακοσμιμένο δέντρο, δίπλα στην φωτιά και να λένε χαρούμενες ιστορίες..

Κιααααααα, ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποτε κάτι τέτοιο με την Ρίο...

...

...

νομίζω κάτι ξέχασα

...

...

ιιιι πως μπόρεσα!


/βήχει


____________________


Ασυγχώρητο! όποιοι και να διέπραξατε αυτό το απαίσιο έγκλημα, θα σας βρούμε!


Posted Image


...

...

...

...


χμμμ εσείς κύριε Kamimaru, αν θυμάμε καλά, όταν πρωτοήρθαμε από όσα άκουσα, γιατί ήμουν απασχολιμένος κοιτόντας το μαγευτικό τοπίο και τα χαριτομένα του πράγματα είπατε αρκετά περίεργα πράγματα που τότε δεν έβγαζαν νόημα.

Είμαι ο Θεός αυτού του αιώνα και κάτι άλλοι χοντροί "άγιοι" θα λογοδοτήσουν αργότερα σε μένα.

Μήπως γι'αυτό σκοτώσατε τον κύριο Αϊ Βασίλη; Μήπως επειδή θέλατε περισσότερη δύναμη; ΚΑΙ!

Ήρθα εδώ όχι επειδή με κάλεσαν, αλλά για να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Εσείς θα είστε οι παίχτες.

Οι νικητές αυτού του παιχνιδιού θα γίνουν οι Θεοί του επόμενου αιώνα και νικητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιζήσουν ως το τέλος.
Από αύριο το παιχνίδι μου ξεκινά και όποιος δε συμμορφωθεί θα τον κανονίσω.


Κύριε, με όλον μου τον σεβασμό, αν κριβόσασταν πίσω από τον φόνο αι γνωρίζατε για το τι θα γίνει, γιατί δεν το αποτρέψατε;


και αν δεν μπορούσατε, γιατί αποκαλείτε αυτήν την τραγωδία ένα απλό παιχνίδι, πολύ δεν το διασκεδάζετε;


DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#56 Hana Suzuki

Hana Suzuki

    Bookworm Chick

  • Members
  • 66 posts

Posted 12 December 2012 - 18:43

Και πρέπει να πάω να χαιρετήσω και κάποιους παλιούς γνωστούς, που τόση ώρα κάνω ότι δεν τους βλέπω... Ω, Tomoe! Καλή μου αλεπού, πόσο καιρό έχω να σε δω, πάνε αιώνες! Alucard, χρόνια και ζαμάνια! Ελπίζω να συμπεριφερθείτε ανάλογα σ' αυτή την συγκέντρωση... ο αφέντης μου δε σηκώνει πολλά-πολλά. Αλήθεια, εσείς πώς τα πάτε σ' αυτόν τον τομέα τελευταία; Βρήκατε κανέναν γευστικόεχμ, κορόιδοεχμ, κάποιον που να ζητά τις υπηρεσίες σας τέλος πάντων;


Tomoe

Posted Image

*Koιτάει από πάνω μέχρι κάτω τον κομψό, slender μπάτλερ και εκνευρίζεται που δεν είναι το μόνο bishie εδώ γύρω*

Γεια σου, Sebastian Michaelis, στα χειρότερά σου είσαι βλέπω...Κατάντησες να υπηρετείς αυτό το τζοβένι chibi-chan που σε αναγκάζει να του μάθεις waltz και να βγάλεις για κείνον τα κάστανα από τη φωτιά. Τς τς τς. Λυπάμαι για τη μοίρα σου φίλε μου, ελπίζω το τζοβένι να τα κακαρώσει σύντομα.
Αχ αχ Seby-kun αστα να πάνε...
Posted Image
Ο Mikage (αν τον βρω θα τον πνίξω, τη βρωμερή πεταλούδα που νομίζει πως μπορεί να με αφήνει 20 χρόνια μόνο μου στο Shrine του :Crying2: ) άφησε το Shrine σε ένα τζοβένι 16χρονο κοριτσάκι που όχι μόνο είναι ατάλαντο και με βάζει συνέχεια σε μπελάδες, μα με έχει ερωτευτεί κιόλας από πάνω!!!! Such a drag... :bahhh:

Μα....τι είναι αυτό; Τι...τι στο καλό;
Posted Image
Πεθανε ο χοντρός με τη γενιάδα; Μα πώς; Γιατί; :oo:

Και εκεί που νόμιζα ότι τα πράγματα θα ήταν ήρεμα μακριά από τη Nanami....Οχου! Damn >.<
Ύποπτος πολύ για τη δολοφονία αυτή μου φαίνεται ο Kirito....και ο Keichi δεν πάει πίσω, καθότι ήταν παρών ή έστω κοντά στο συμβάν, αλλά αυτή η καλά κεκαλυμένη αθωότητα του Kirito σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν αποκαλύπτει πολλά, με κάνει να πιστέυω πως πίσω από το φόνο αυτό κρύβεται ο Kirito.

Edited by Hana Suzuki, 12 December 2012 - 18:46.

33djz2f.jpg


#57 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 December 2012 - 22:05

Ρίκα Τακανάσι


Posted Image


awww~

The tyrant eye is never wrong! και τα λέγα εγώ οτι μια σκοτεινή αυρά μας περιτρυγυρίζει! καημένε "άγιε" γιατι μας έφυγες, τωρα δε θα πάρουμε ουτε δωρα :beaten:


αλλα πρέπει να βρούμε το δολοφώνο τώρα!!


*βγάζει το κάλυπτρο απο το χρυσό της μάτι*


Posted Image


BANISHMENT THIS WORLDO~!

ξέρω, ξέρω ποιος το κάνε! Hisoka, εσύ είσαι πίσω απ'όλα, αλλα δε θα μπορεσεις να ξεφυγείς το tyrant eye μου! Tyrant eye is the strongest in the universe!


Posted Image


KANIGIN DE NUKT....DAKR MATTER BLAZE!!


フカフカ

#58 Taro

Taro

    Evil goat...

  • Members
  • 33 posts
  • Location(-∞,+∞)

Posted 12 December 2012 - 22:29

Ασπρούλα.

Posted Image


*πεφτουν τα χορτα που μασουσε απο το σοκ*

Μπεεε-θανε ο Αγιος.... .είχε υποσχεθει πως θα παμε βολτα με το ελκιθρο πανω απο την πολη και θα φτυνουμε τους πολιτες απο κατω. ΓΙΑΤΙ?!

Επίσης υποσχέθηκε θα με κανει κονε με τον Ρουντολφ τον ταρανδο που με γλυκοκοίταζε...

*ενα δάκρυ κυλάει απο το αριστερό ματι*

ΓΙΑΤΙ τον αγιο...τι σας εκανεε που να σας παρει...

Εμενα ζηλευουν...Αυτό ειναι...με ζηλευουν και τον σκοτωσαν...

Πρέπει να ναι η κουφάλα η κότα η φαμπιαν ... ή μήπως ο Envy ...


Edited by Taro, 12 December 2012 - 22:30.

Posted Image


#59 Dead Weight

Dead Weight

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 12 December 2012 - 22:56

Asakura Hao
Posted Image
Παρόλα τα κουσούρια σας οφείλω να αναγνωρίσω ότι εσείς οι άνθρωποι ξέρετε να δείχνετε σεβασμό σε αυτούς που πρέπει. Ο κύριος Αγιος Βασίλης ήταν ένα άτομο με πολλή δύναμη αλλά και με σημαντικές ικανότητες ηγέτη. Είναι πολύ λυπηρό που βρήκε τέτοιο τέλος. Ο χαμός του όμως δεν θα περάσει έτσι, οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Και ξεκινάω με εσένα Schneizel el Britannia(Black Kaiser). Νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ότι από την αρχή τον είχες άχτι τον άγιο επειδή σου έδιωξε τον στρατό; Και στην τελική τι δουλειά είχε ο στρατός σου στον βόρειο πόλο; Μήπως σχεδίαζες να κατακτήσεις ακόμα και το μέρος που φέρνει ελπίδα και χαρά σε όλο τον κόσμο από πριν; Νομίζεις ότι επειδή είσαι πρίγκιπας μπορείς να κάνεις ότι θέλεις; Η απληστία σου άνθρωπε δεν έχει όρια. Δεν είσαι παρά ένας πρίγκιπας ενός κράτους φτιαγμένο από ανθρώπους. Όταν γίνω shaman king δεν θα είμαι τίποτα λιγότερο από Θεός και σου υπόσχομαι ότι ο νέος κόσμος μου δεν θα ανεχτεί την ύπαρξη ανθρώπων σαν και σένα.

#60 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 12 December 2012 - 23:20

Ciel Phantomhive(redqueen)


''SEBASTIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Where are you ? Prepeare my tea... I want chocolate cake for breakfast αλλα οχι αυτο το μπαγιατικο απο χθες να φτιαξεις αλλο...''

*φωναζει απο το μπανιο οπου προσπαθει να μελετησει απεγνωσμενα τη λιστα της αρραβωνιαστικια του *

Posted Image

(Μαλιστα....Τελεια ,με τς βλακειες του Sebastian θα πρεπει να καλυψω ολα οσο λεει στη λιστα .... μα τι λεωωω?? αχαχαχ)


Sebastiaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn!!!Ετοιμασου για εξορμησεις στα μαγαζια σημερα ....εχεις ψωνια να κανεις!!*grin*..Να μαθεςι να συνομωτεις με την Elizabeth πισω απο την πλατη μου την αλλη φορα...Επισης εννοειται οτι αθ σου υπαγορευω τι θα της γραφεις γτ στο πα? Εσυ θα γραφεις τα γραμματα !

Posted Image

*αφου ντυθηκα ,στολιστηκα κλπ*


Ωστε ετσι Sebastian(Dob) ? Αυτος ο wanna be awesome εμ κυριος Scheizel(Black Kaiser) ειναι τελικα απεσταλμενος τς Βασιλλισας??? Και μαλιστα υψηλα υσταμενος?? Πς δν το χα ακυοσει τοσο καιρος.. χμμ υποπτο ..well θα ακολουθησω την τακτικη σου ..δν εχει νοημα να τν πολεμαμε αν ΟΝΤΩΣ αυτη τον εστειλε... αλλα παλι εγω την μαπα του δν τν παω.... και ΣΚΑΑΣΕ !αν ξανα ακουσω για το φορεμα θα σε κανω αληθεια τα γατια γυρο....το πηρες κι μαζι ε??? καλαααααα ..που να μην γεμισει η βαλιτσα με τα χαζα που κανεις....

Και τουλαχιστον εκανες ενα καλο ειπες να κατσουν φρονιμα κι οι ομοιοι σου..μονο δν θελω πολλα και με γελοιοποιησεις... I'm an earl after all and the head of the Phantomhive household...δν θελω ευτραπελα!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ !!!ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΤΑ(Tragic Prince) ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ???Sebastiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn ...αντε κοκαλα εχει αυτο το τσαι.... ??? I'm hungry.... Moveeee!!!!!

Επισης μιας και το θυμηθηκα για πανε κανε search για Hisoka(NWS) και Jojo(cloud) γτ τν τελευταιο κι αυτον τν κοβω να ειναι κανα wanna be σαν τν Ξανθο και θα με νευριασει...


edit; χαζομαρες με τς εικονες κι εβαλα κι ονοματα ...

Edited by redqueen, 12 December 2012 - 23:48.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot