Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas Carol

Παλέμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Η νύχτα πέφτει Christmas Vigilante Γιατρός loli female elves Plot

  • This topic is locked This topic is locked
318 replies to this topic

#316 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 06 January 2013 - 12:00

Τέλος της ημέρας.


Edited by Osama Bin Laden, 06 January 2013 - 12:48.


#317 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 06 January 2013 - 17:52

9 Μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, 23:17


"ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΝΗΤΟΙ! ΗΜΟΥΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ.", φώναζε και ξαναφώναζε ο Envy. "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ; ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ!"


Οι υπόλοιποι είχαν μείνει συξυλοι, κοιτώντας καχύποπτα ο ένας τον άλλο. Πλέον τα πράγματα ήταν πολύ επικίνδυνα. Οι δολοφόνοι είχαν επιβληθεί στις μάζες και είχαν νικήσει. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί το αναπάντεχο, ό,τι και αν ήταν αυτό.


Ανήσυχη σιωπή είχε καλύψει την αίθουσα. Μια σιωπή βαριά και αποπνικτική που έκανε τους πάντες μέσα στην αίθουσα να λούζονται από κρύο ιδρώτα. Μια σιωπή που--


"Αρκετά κράτησε η κωμωδία... Τρία και Πέντε, φροντίστε να μην μπει κανείς μέσα στην αίθουσα.", είπε ο σοβαρός ο Hisoka.


"Μάλιστα Δύο!", απάντησαν o Ludwig Herzog και ο Brera Sterne και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο.


"Δεν νομίζεις ότι είναι ώρα να τελειώνουμε, Δύο; Ξέρεις ότι στον Μηδέν δεν αρέσει καθόλου να περιμένει", είπε ο En σοβαρός.


"Γιατί Οκτώ, βιάζεσαι; Ο Μηδέν μας είπε να κάνουμε προσεκτική δουλειά. Δεν γίνετε να βιαστούμε χωρίς να κάνουμε λάθος. Εκτός αν θες εσύ να βιαστούμε, για κάποιο λόγο..."


"Χφμ, απλώς καταναλώνουμε υπερβολικά πολύ χρόνο σε αυτά τα σκουπίδια. Πρέπει να προχωρήσουμε με το σχέδιο όσο πιο γρήγορα γίνεται."


"Δεν είναι δικιά σου δουλειά να ανησυχείς για το σχέδιο, Οκτώ. Για αυτό το Αφεντικό σε έκανε νούμερο Οκτώ και εμένα νούμερο Δύο. Για να ανησυχώ εγώ και όχι εσύ."


"Ας είναι. Δεν αξίζει να διαφωνώ με σκουπίδια. Κάνε ό,τι θες."


"Πως με αποκάλεσες; Για ξαναπες το αυτό;"


"Δεν αξίζεις ούτε για λίπασμα, Hisoka. Κάνε την δουλειά σου ή αδειασέ μου την γωνιά."


"Τολμάς να με προσβάλλεις;"


"Γιατί τι θα κάνεις; Θα μου πετάξεις τα φανταχτερά χαρτάκια σου; Έλα λοιπόν! Θα γίνεις άλλο ένα μανιτάρι στην συλλογή μου!"


Την διαφωνία τους διέκοψε ο ήχος ενός παραθύρου που έσπασε.


Ο Envy είχε πηδήξει από ένα παράθυρο και έτρεχε τώρα στον δρόμο, δύο πατώματα κάτω.


"Ηλίθιε! Κοίτα τι έκανες..."


"Η δικιά σου ανικανότητα το προκάλεσε αυτό, Hisoka. Θα φροντίσω να μάθει τα πάντα το Αφεντικό, όταν σε στείλω σε αυτόν σε πακέτα."


"Είστε όλοι σας ανίκανοι. Τελικά, πάντα εγώ πρέπει να καθαρίζω...", είπε η Rena Ryugu ενοχλημένη. "Θα αναλάβω εγώ τον μικρό επιθεωρητή. Φροντίστε να μην σας φύγει άλλος γιατί αλλιώς θα καταλήξετε και οι δύο το ίδιο νεκροί με τον Envy. Έγινα κατανοητή;"


Ο Hisoka και ο En σταμάτησαν να τσακώνονται και έμειναν ήσυχοι.


"Όμορφα!", είπε η Rena και χαμογέλασε. "Έλα Εννιά, φεύγουμε."


Έπειτα, χωρίς καμιά προειδοποίηση η Rena και η Ασπρούλα εξαφανίστηκαν από το δωμάτιο.


--------------------------------------------------------------------


Από κάτω τους, ο Envy έτρεχε μέσα στους δρόμους της πόλης όσο πιο γρήγορα μπορούσε.


"Η Κυρία Santa Claus πρέπει να μάθει τα πάντά, αμέσως!", έλεγε λαχανιασμένος. "Την έχουμε πολύ άσχημα!"


"Γιατί τρέχεις όμως, μικρέ homunculus; Φοβάσε ότι δεν θα φτάσεις ποτέ;"


"Σκατά! Με βρήκανε!", είπε ο Envy κοιτώντας πίσω του. "Δεν πρέπει να χάσω ούτε στιγμή."


Ο Envy πήδηξε πάνω από ένα φράκτη.


"Τρέχει, τρέχει ο homunculus. Τρέχει σαν τον άνεμο...."


Αυτή την φορά, η φωνή που ακούστηκε από μπροστά του, έκανε τον Envy να σταματήσει απότομα. Μια φιγούρα ξεπρόβαλε από ένα στενό και άρχισε να τον πλησιάζει αργά.


"Εσύ! Έστειλαν εσένα από όλους τους δολοφόνους!", είπε μόλις κατάλαβε ποιος τον πλησιάζει


"Ναι, δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Θα δημιουργούνταν πολλοί μπελάδες αν η Κυρία Santa Claus ασχολούταν με εμάς τώρα.", είπε ο Rena.


"Η τρόικα! Εσείς στείλατε την τρόικα, έτσι δεν είναι;"


"Ναι, ήταν ένα από τα πολλά σχέδια του Μηδέν. Βλέπεις, αυτός είναι υπεύθυνος για την πτώση της Christmas Town Inc. Αυτός πούλαγε τις μετοχές οψιόν προκειμένου να χρωκοπήσει την εταιρία."


"Μα γιατί, για ποιο λόγο να κάνετε κάτι τέτοιο;"


"Όλοι μας είχαμε διαφορετικούς λόγους, κύριε Envy. Αλλά όλοι το κάναμε κάτω από τις διαταγές του Αφεντικού, το οποίο μας ένωσε.", του απάντησε μια φιγούρα ψηλότερη από την Rena που εμφανίστηκε δίπλα της.


"Schneizel; Schneizel el Britannia; Μα πως είναι δυνατόν; Αφού σε ερεύνησα. Είσαι αθώος!"


"Αθώος; Ναι, είμαι όντως αθώος. Δεν είμαι ένας από τους Εννιά που σκότωσαν τον Άγιο Βασίλη, οπότε ναι, θα μπορούσες να πεις ότι είμαι αθώος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν μπλεγμένος. Εγώ τους έδωσα τον εξοπλισμό που χρειάζονταν προκειμένου να σκοτώσουν τον Άγιο Βασίλη και εγώ σχεδίασα την πτώση της Christmas Town. Εγώ κατεύθυνα τους δολοφόνους αλλά θεωρητικά, δεν είμαι ένας από αυτούς. Δεν σκότωσα κανένα με τα ίδια μου τα χέρια!"


"Μα, γιατί; Τι θα κέρδιζες από αυτό;"


Ο Schneizel γέλασε.


"Ανόητε, το είχα πει στην αρχή. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω αυτήν την πόλη να πέσει στα χέρια του πατέρα μου και προκειμένου να το πετύχω αυτό, είχα αποφασίσει από την πρώτη κιόλας μέρα να την κάνω στάχτη. Κοίτα! Το Damocles από πάνω μας είναι έτοιμο να ρίξει και όταν το FLEIJA ενεργοποιηθεί, κανείς εδώ μέσα δεν θα επιζήσει!"


Ο Envy κατάλαβε ότι η δήθεν απουσία του Schneizel την προηγούμενη μέρα ήταν για να συντονίσει τις κινήσεις του γιγάντιαίου οχυρού του. Η πόρνη, ακόμα και την τελευταία στιγμή, είχε βοηθήσει τους δολοφόνους.


"Λοιπόν Μηδέν, τι θα κάνουμε με αυτόν;", ρώτησε η Rena.


"Κάνε ό,τι θες μικρή. Αυτοσχεδίασε. Δεν σε κάναμε Νούμερο Ένα για να σπάσουμε πλάκα. Έτσι και αλλιώς, δεν θα πρέπει να σε δυσκολέψει και πολύ..."

"Και εσύ τι θα κάνεις;"

"Εγώ, θα πάρω τον Εννιά και θα καλέσουμε το Αφεντικό. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Christmas Town. Έλα "Ασπρούλα", πάμε."

Η κατσίκα ακολούθησε τον πρίγκιπα χωρίς να πει κουβέντα.


"Λοιπόν κύριε Envy, την ξέρουμε και οι δύο την διαδικασία, έτσι δεν είναι;", ρώτησε η Rena με ένα πλατύ χαμόγελο.


"Τι... τι εννοείς;"


"Εννοώ ότι θα πρέπει να σε σκοτώνω μέχρι η φιλοσοφική λίθος μέσα σου να σπάσει, έτσι δεν είναι; Ας αρχίσουμε λοιπόν!"


--------------------------------------------------------------------


"Εντάξει, σύμφωνοι για την απόλυση του 60% του εργατικού δυναμικού της εταιρίας. Αλλά τους μισθούς γιατί να τους μειώσω; Με τέτοιο κόψιμο στον προυπολογισμό, έτσι και αλλιώς, θα ανακάμψουμε με την πάροδο του χρόνου..."


"Θα μειώσετε κατά 30% τους μισθούς γιατί έτσι λέμε εμείς, Κυρία Santa Claus. Δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσουμε περισσότερο."


"Μελχιόρ, δεν με ενδιαφέρει τι λέτε. Αν δεν εξηγηθείτε αμέσως, έχω το νόμιμο δικαίωμα να σας πετάξω έξω από την Christmas Town."


"Αυτό το δικαίωμα το χάσατε όταν χρεωκοπήσατε, Κυρία. Εξάλλου, στον Παράδεισο σας θεωρούν ύποπτη και για την δολοφονία του άντρα σας πέρα από την χρεωκοπία, οπότε ακόμα και αν μας πετούσατε έξω από την πόλη, η δικιά σας θέση θα δυσκόλευε περισσότερο και όχι η δική μας."


"Τι εννοείς; Εξηγήσου."


"Ελάτε τώρα, νέα και όμορφη παντρεμένη με υπερήλικα εκατομμυριούχο, ο οποίος πεθαίνει κάτω από μυστηριώδης συνθήκες; Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ, δεν συμφωνείτε;"


"Θέλεις να πεις ότι εγώ σκότωσα τον άντρα μου; Που είναι τα στοιχεία σου;"


"Στοιχεία; Κανένα στοιχείο, πέρα από εικασίες, παρ'όλο που ο φίλος μου η Ασφάλεια Ζωής του Άγιου Βασίλη, θέλει να συμφωνήσει μαζί μου.", είπε ο Μελχιόρ και ακούμπησε στο τραπέζι ένα χαρτί.


Η Κυρία Santa Claus πήρε το χαρτί και το διάβασε προσεκτικά.


"Μα δεν καταλαβαίνω..."


"Δυσκολεύεστε να καταλάβετε το αυτονόητο, Κυρία; Τι ποιο ύποπτο από το γεγονός ότι με το θάνατο του άντρα σας, πέρα από την τεράστια κληρονομιά του, κερδίσατε επίσης ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την ασφάλεια ζωής του και το 35% των μετοχών μιας εταιρίας των ανθρώπων με το όνομα "Coca Cola"; Ποιος θα μπορούσε να είναι πιο ύποπτος από εσάς;"


Η Κυρία Santa Claus δεν μπορούσε να πει τίποτα.


"Για αυτό Κυρία", είπε Βαλθάζαρ, "θα κάνετε ό,τι σας πούμε. Αλλιώς το χαρτί της ασφάλειας θα σταλεί στον Παράδεισο."


"Πως τολμάτε να με εκβιάζετε έτσι; Δεν σας επιτρέπω!"


"Όντως κύριοι, νομίζω ότι το παρακάνετε λίγο.", είπε ένας κοντός τύπος με γαλαζοάσπρα μαλλιά που μπήκε μέσα στην αίθουσα.


"Κύριε Haiji, εσείς μας είπατε να την απασχολήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Είχε δεχθεί σχεδόν όλα τα μέτρα χωρίς παζάρια και έπρεπε να βρούμε κάτι για να την απασχολήσουμε.", είπε ο Κασπάρ.


"Kaiji; Είσαι ένας από τους επισκέπτες μας. Τι δουλειά έχεις εδώ;", ρώτησε η Κυρία Santa Claus.


"Καταρχήν, επιτρέψτε μου να σας συστηθώ κανονικά αυτή την φορά. Δολοφόνος Τέσσερα, Haiji, επίσης γνωστός ως ο "Γιατρός". Στις υπηρεσίες σας."


"Ωστέ εσύ σκότωσες τον άντρα μου. Τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά μου;"


"Όλοι μας σκοτώσαμε τον άντρα σου, Κυρία, παρ'όλο που εγώ δεν ήμουν παρά ο ερευνητής των Δολοφόνων και είχα ελάχιστη συμμετοχή στην δράση. Δουλειά μου ήταν να κανονίσω τα πράγματα έτσι ώστε η τρόικα να έρθει την στιγμή που την χρειαζόμασταν. Μετά την αποκάλυψη και την φυλάκιση του Hiramaru, έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να σε κρατήσουμε απασχολημένη. Για αυτό τον λόγο, επισπεύσαμε την χρεωκοπία που προκαλούσε ο Μηδέν έτσι ώστε να έρθουν οι Τρεις Μάγοι πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Ο Hiramaru έπρεπε να παραμείνει φυλακισμένος αλλά ήσυχος."


"Κύριε Haiji, να υποθέσω ότι δεν μας χρειάζεστε άλλο;", ρώτησε ο Βαλθάζαρ


"Όχι, μπορείτε να φύγετε, κύριοι. Θα αναλάβω εγώ την Κυρία Santa Claus."


"Πολύ καλά γιατρέ. Δώστε τα χαιρετίσματά μας στο Αφεντικό."


"Καλή σας νύχτα, κύριοι."


"Και τώρα τι θα γίνει γιατρέ;", ρώτησε η κυρία Santa Claus.


"Τα πάντα έχουν τελειώσει Κυρία Santa Claus. Η εταιρία σας δεν υπάρχει πλέον και σύντομα η πόλη σας θα γίνει στάχτη. Τα μόνα που έχουν απομείνει είναι λεπτομέρειες. Ελάτε. Ο Μηδέν θέλει να σας συναντήσει."


--------------------------------------------------------------------


"Μπεεεεεείσαι σίγουρος για αυτό, Schneizel;", ρώτησε η Ασπρούλα


"Τι ερώτηση είναι αυτή, ανόητο θηλαστικό. Τολμάς να με αμφισβητείς, εσύ, ο Νούμερο Έννια, τώρα στο τέλος;"


"Μπεεεεεεεόχι, απλώς δεν μπεεεεεεεεεεεεέλω να ξαναγυρίσω σε εκείνη την--"


"Άκου με ανόητο ζώο. Γιατί νομίζεις ότι σε κάναμε Δολοφόνο; Για τις εξαιρετικές σου δυνάμεις ή για την εκπληκτική ικανότητα σχεδιασμού που έχεις; Σε κάναμε Δολοφόνο μόνο και μόνο για να μας βοηθήσεις σε αυτή την ειδική περίπτωση που το αφεντικό θα πέθαινε."


Η Ασπρούλα κατέβασε τα αυτιά και έμεινε ήσυχη.


"Πολύ σας πήρε να έρθετε", είπε ο πρίγκιπας σηκώνοντας το κεφάλι και βλέποντας εννιά φιγούρες να τον πλησιάζουν.


"Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη Μηδέν, αλλά οι καλεσμένοι θέλησαν να προβάλλουν αντίσταση, είπε ο Ludwig Herzog.


"Υπήρξαν προβλήματα;"


"Κανένα απολύτως, κύριε."


"Πολύ καλά. Ώρα να επαναφέρουμε στην ζωή το Αφεντικό, λοιπόν. Δέστε την Κυρία Santa Claus στην κολώνα ώστε να παρακολουθεί τα πάντα. Ήταν η τελευταία εντολή του."


Ύστερα, έδεσαν την κατσίκα και τον Furuichi Takayuki και τους πετάξαν στο κέντρο του δωματίου.


"E TI KANETE EKEI; ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ!", φώναξε απελπισμένος ο Furuichi.


"Φυσικά και κάνατε ό,τι σας είπαμε κύριε Furuichi. Αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σας θέλαμε ήταν ακριβώς για να μας βοηθήσετε στην σπάνια περίπτωση που το Αφεντικό θα πέθαινε", είπε ο Ludwig πλησιάζοντας και κόβοντας τον λαιμό του νεαρού και της κατσίκας με ένα μαχαίρι.


Ύστερα, άρχισαν όλοι να μιλάνε σε μια γλώσσα ακαταλαβίστικη, λες και έψελναν. Ένα κόκκινο φως άρχισε να περιλούζει την μικρή Ασπρούλα και τον νεκρό νεαρό. Μόλις τελείωσαν, ένα πλάσμα κακάσχημο, με κεφάλι κατσίκας και σώμα ανθρώπου αναδύθηκε από το φως.


"Χρειαζόμασταν το σώμα ενός αμαρτωλού για να σας αναγεννήσουμε λόρδε Baphomet. Ελπίζω ο συγκεκριμένος να ήταν της αρεσκείας σας.", είπε ο Schneizel.


Ο Baphomet έσφιξε λίγο τα χέρια του ώστε να βεβαιωθεί ότι είχε γυρίσει στην πραγματική του μορφή και ύστερα είπε:


"Καλός ήταν... Ευτυχώς που με αλλάξατε γιατί είχε αρχίσει να με ενοχλεί το μασκάρεμά μου σε κατσίκα. Μια ώρα παραπάνω αν με αφήνατε σε εκείνη την μορφή και θα σας είχα σκοτώσει όλους από τα νεύρα μου."


"Εσύ είσαι το Αφεντικό;", ρώτησε έκπληκτη η κυρία Santa Claus. "H κατσίκα ήταν πίσω από όλα;"


"Χμφ, μην λες ανοησίες. Το Αφεντικό είναι κάποιος τόσο τρομακτικός που ακόμα και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να τον υπακούω. Η συνάντησή σου μαζί του θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σου συμβεί σε αυτή την ζωή."


Ύστερα ο δαίμονας άρχισε να ουρλιάζει και να διπλώνεται, λες και πονούσε.


"ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΕΝΤΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΑΛΛΟ. ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ!"


Μαύρος αποπνικτικός καπνός γέμισε το κυκλικό δωμάτιο και τα ουρλιαχτά του δαίμονα ακούστηκαν παντού στην Christmas Town. Ύστερα, προς μεγάλη έκπληξη όλων στο δωμάτιο, σωριάστηκε νεκρός.


"ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΘΝΗΤΟΙ!", ακούστηκε επιβλητική η φωνή του Αφεντικού και όλοι έπεσαν κάτω και τον προσκύνησαν φοβισμένοι.


"Ζη..ζη..ζητώ ταπεινά συγγνώμη μεγαλειότατε...", είπε ο Schneizel φοβισμένος. "Συγχωρέστε με, σας παρακαλώ..."


"ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ" είπε το Αφεντικό και κοίταξε τον En, σκοτώνοντάς τον στιγμιαία.


"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!"


Η Κυρία Santa Claus δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος ήταν το Αφεντικό με τόσο καπνό στο δωμάτιο. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να νιώσει την αύρα μιας τρομακτικής παρουσίας να την πλησιάζει. Ξαφνικά, από το σκοτάδι, ξεπρόβαλλε η ρίζα του κακού


Posted Image


"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!"


"Fabian, η κότα; Εσύ ήσουν πίσω από όλα αυτά;"


"ΧΑ, ΑΝΟΗΤΗ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!"


"Τι εννοείς, δεν καταλαβαίνω. Τι κάναμε σε εσάς;"


"ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΖΗ! ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ;"


"Τι εννοείς; Ακόμα δεν καταλαβαίνω..."


"ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΥΤΕ CHRISTMAS TOWN, ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ!"


H Fabian δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να κοιτάξει την Κυρία Santa Claus ώστε να την πνίξει σε φρικτούς πόνους και να την σκοτώσει αργά και βασανιστικά.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Posted Image



Starring:

1 ) Babba as Sonozaki Shion (Higurachi) (Γιατρός)
2 ) Kamen Tantei Zura as Tezuka Kunimitsu (Prince of Tennis) (Δικαστής)
3 ) Fallen_Mpougatsa as Ludwig Herzog von Mohn Nahe Lichtenstein (Meine Liebe) (Δολοφόνος, 3)
4 ) DoB as Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji) (Αθώος)
5 ) Kai as Furuichi Takayuki The Strategic (Beelzebub) (Πόρνη)
6 ) Redqueen as Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji) (Αθώος)
7 ) Sponis as Yoshitsune (20th Century Boys) (Αθώος)
8 ) Vagelio as Franziska von Karma (Ace Attorney) (Αθώος)
9 ) Jorg as Kirito (Sword Art Online) (Αθώος)
10) Black Kaiser as Schneizel el Britannia (Code Geass) (Αθώος)
11) Keito as Rena Ryugu (Higurashi) (Δολοφόνος, 1)
12) Kalamaris as Envy (Fullmetal Alchemist) (Επιθεωρητής)
13) OdyMonaxos as En (Dorohedoro) (Δολοφόνος, 8)
14) d.neko-angel as Haiji aka Doctor (Hungry Joker) (Δολοφόνος, 4)
15) demonicMC as Maebara Keiichi (Higurashi) (Αθώος)
16) Night Wizard Seal as Hisoka (Hunter x Hunter) (Δολοφόνος, 2)
17) Zane as Kogan Iwamoto (Shigurui) (Επιθεωρητής)
18) Lord Leon as Rin Tezuka (Katawa Shoujo) (Αθώος)
19) Ghostprince as Rika (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!) (Αθώος)
20) Umi no Ossan as Alucard (Hellsing) (Αθώος)
21) specialistas4 as Hiramaru (Bakuman) (Δολοφόνος, 7)
22) Theodore as Brera Sterne (Macross Frontier) (Δολοφόνος, 5)
23) Taro as Ασπρούλα (Alps no Shoujo Heidi) (Δολοφόνος, 9)
24) Fandom as Kamimaru (or God) (Kamisama no Iutoori) (Vigilante)
25) Dead Weight as Asakura Hao (Shaman King) (Δολοφόνος, 6)
26) Jiji as Asuka Masamune (Otomen) (Αθώος)
27) Hana Suzuki as Tomoe (Kamisama Hajimemashita) (Αθώος)
28) Cloud as Jonathan Joestar (JoJo's Bizarre Adventure) (Αθώος)
29) Nozomu as Mariandale (Ixion Saga DT) (Αθώος)
30) The Tragic Prince as Fabian (Children can't Choose their Parents) (Αθώος)
31) Maffy as Itoshiki Nozomu (Sayonara Zetsubou Sensei) (Αθώος)





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίλογος


Χιόνι άρχισε να ξαναπέφτει πάνω από την Christmas Town. Αλλά τα ξωτικά δεν φτιάχνουν πλέον παιχνίδια oύτε ακούγονται τραγούδια και γέλια. Το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος του FLEIJA που έχει πλέον φορτίσει. Ένα κουμπί πατιέται πάνω ψηλά στο Damocles και μια μωβ λάμψη περιλούζει την πόλη.


"ΕΕΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΔΕΙΛΟΙ!", φωνάζει ο Kamimaru γεμάτος νεύρα και κουνάει την γροθιά του προς το Damocles νευριασμένος.


Ύστερα, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η πόλη γίνεται στάχτη.


"Πφφφ, καλά δεν πειράζει. Θα πάρω την εκδίκησή μου την επόμενη φορά. Αλλά τώρα ας πάω πάνω. Ο Υιός και η Μητέρα του πάλι τσακώθηκαν και ποιος μπορεί να τους χωρίσει; Μόνο εγώ φυσικά! Κάνω θαύματα, πως να το κάνουμε!


Οπότε τα ξαναλέμε την επόμενη φορά! Γιατί την επόμενη φορά θα εκδικηθώ because IT'S KAMIMARU OF GOD'S WAY SPEAKING!"


"ΓΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"


ΤΕΛΟΣ


Edited by Osama Bin Laden, 07 January 2013 - 00:35.


#318 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 06 January 2013 - 22:19

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Posted Image


5 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Nuuk, Γροιλανδία



Ο Willhelm είχε μόλις ταχυδρομήσει το ρεπορτάζ στην εφημερίδα. Παρά τους τρόμους που έζησε επί μέρες και την κοπιαστική φυγή του με το έλκηθρο από το Βόρειο Πόλο, ο δημοσιογραφικός του οίστρος και η αίσθηση του καθήκοντος τον έκαναν να συνεχίσει να γράφει σχεδόν μέχρι τελικής πτώσεως. Είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στο καλύτερο ξενοδοχείο της παγωμένης πόλης, εκμεταλλευόμενος τα λεφτά που είχε κερδίσει από την πώληση του έλκηθρου και των ταράνδων.


Πλέον ξεκουραζόταν τυλιγμένος με μια κουβέρτα, προσπαθώντας να συνέλθει από το κρύο των τελευταίων ημερών. Οι Άλπεις της πατρίδας του δεν ήταν ποτέ τόσο ψυχρές και αφιλόξενες. Και κάθε φορά που τρεμούλιαζε, θυμόταν τον παππού του, τον μυθικό ανταποκριτή που είχε καλύψει τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτός είχε περάσει τις πραγματικές δυσκολίες, είχε ζήσει τα χαρακώματα του μετώπου αλλά και τις αυλές των βασιλέων που ήθελαν την εύνοια ή το κεφάλι του. Αν και σίγουρα ο παππούς του δεν είχε βρεθεί σε μια κατάσταση τόσο διεστραμμένη όσο ο εγγονός του τις προηγούμενες μέρες. Λίγο πριν αποκοιμηθεί πάντως, ο Willhelm χαμογέλασε που κατάφερε άλλη μια φορά να στείλει αυτό το τρελό ρεπορτάζ που δεν είχε τίποτα λιγότερο από την αλήθεια, όσο τρελή κι αν φαινόταν. Ανυπομονούσε να το δει δημοσιευμένο με το όνομά του στο τέλος, όπως οι πολεμικές ανταποκρίσεις του παππού του.



~~~


Νέα Εφημερίδα της Ζυρίχης, 21/12

Ολοσχερής καταστροφή οικισμού στον Βόρειο Πόλο - Η Christmas Town μετατρέπεται σε στάχτη

19/12 - Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως αυτό που μια έγκυρη πηγή μου (που θα ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία της) χαρακτήριζε ως ενδιαφέρουσα συγκέντρωση σε μια μικρή πόλη του Βόρειου Πόλου θα μετατρεπόταν σε πραγματικό μακελειό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γράφοντος, ελάχιστοι από τους καλεσμένους του Αγίου Νικολάου επέζησαν της καταστροφής της πόλης από αερόπλοιο άγνωστης υπερδύναμης.

Στις 10 Δεκεμβρίου αφίχθησαν οι καλεσμένοι του Αγίου Νικολάου, υποτίθεται όλοι διαλεγμένοι για την καλοσύνη, την πραότητά και την ικανότητά τους να βοηθήσουν την επιχείρηση Christmas Town, η οποία βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Κατάφερα να επιβιβαστώ στο τραίνο κρυμμένος σε ένα κιβώτιο με αποσκευές της πηγής μου. Σκόπευα να καταγράψω τα γεγονότα μεταμφιεσμένος ως ξωτικό των Χριστουγέννων.

Δυστυχώς, σχεδόν αμέσως άρχισαν τα προβλήματα. Μετά από μια βλάβη στο εργοστάσιο παιχνιδιών αποτέλεσε μια καλοστημένη ενέδρα για τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός. Τα ηνία ανέλαβε αμέσως η σύζυγός του Γερτρούδη Άη Βασίλη, CEO της εταιρίας. Προκειμένου να βρεθεί γρήγορα ο δολοφόνος, εφάρμοσε στρατιωτικό νόμο και περιόρισε τους καλεσμένους στα όρια της πόλης, όπου καλούνταν όλοι μαζί να βρουν τον υπεύθυνο της τραγωδίας αυτής.

Δυστυχώς από την αρχή η κατάσταση πήρε μια φοβερά δυσάρεστη τροπή, καθώς οι υποψίες των 3 επισκεπτών έπεσαν επάνω σ’ έναν μισότρελο γυμνιστή που αποδείχθηκε πως ήταν ο Θεός προσωποποιημένος, ο οποίος υποσχέθηκε εκδίκηση δίχως έλεος σε αυτούς που προσπάθησαν να τον ξανασταυρώσουν. Επίσης, από εκείνη τη μέρα άρχισαν μαζί με τις δολοφονίες και ανεξήγητες νυχτερινές σεξουαλικές επιθέσεις προς ανυποψίαστα θύματα, που αποδόθηκαν στον ίδιο υπεύθυνο.

Η επόμενη μέρα ήταν ακόμα δυσκολότερη, καθώς εξαφανίστηκε κι ένας έμπειρος ερευνητής, φίλος του Αγίου Νικολάου και της γυναίκας του, που σύμφωνα με την τελευταία, του είχε αναθέσει την υπόθεση, ενώ ο Θεός-εκδικητής εκτέλεσε εν ψυχρώ την μοναδική γιατρό που βρισκόταν στην πόλη, η οποία είχε χάσει προηγουμένως τα λογικά της. Ευτυχώς η έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς το πρώτο μέλος της συμμορίας συνελήφθη και πέρασε στην ανάκριση της Christmas Town.

Ταυτόχρονα όμως η επιχείρηση αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και ο θάνατος του Αγίου τα επιδείνωσε. Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε επίσημα η χρεοκοπία της και ο έλεγχος των οικονομικών υποθέσεων πέρασε στα χέρια της Τρόικας των Μάγων. Η άφιξη των Βαλθάραρ, Κασπάρ και Μελχιόρ προγραμματίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου. (Περισσότερα στο Οικονομικό Ένθετο, σελ.1-4)

Δυστυχώς, αυτή η προσωρινή αναλαμπή της έρευνας δεν είχε αντίκρισμα. Μετά και την εξαφάνιση ενός αθώου δαίμονα που είχε μεταμφιεστεί σε μπατλέρ, οι προσκεκλημένοι έγιναν μάρτυρες της φρικτής δολοφονίας από το Θεό, ενός ανάπηρου νεαρού κοριτσιού κι ενός μικρού αγοριού. Παρά την εξαφάνιση ενός σαμάνου από τους υπεύθυνους των εγκλημάτων, η δολοφονία ενός ποζερά άφησε τους καλεσμένους χωρίς ηγεσία.

Παρόλο που μια έμπειρη εισαγγελέας και ο δεύτερος ερευνητής της Christmas Town κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, οι δολοφόνοι κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν μακελεύοντας όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους μια μέρα μετά την άφιξη των Μάγων.

Η συνέχεια της υπόθεσης είναι όμως ένας άλυτος γρίφος. Γιατί το αερόπλοιο ενός από τους αθώους καλεσμένους κατέστρεψε ολοσχερώς την πόλη; Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος ήταν απών από την τελευταία συνεδρίαση που εξελίχθηκε σε σφαγή; Ποια ήταν η τερατώδης, κερασφόρα φιγούρα που εθεάθη μαζί με τους δολοφόνους; Τι σκότωσε την κυρία Άη Βασίλη μέσα σ’ ένα σύννεφο από σκόνη; Ποιο σκοτεινό ρόλο είχαν δύο εξαιρετικά ύποπτοι από τους προσκεκλημένους, μια κατσίκα και μια κότα;

Δυστυχώς, ο γράφων δεν δύναται ν’ απαντήσει σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα. Εκείνη τη στιγμή αναχωρούσα μ’ ένα έλκηθρο προς τη Γροιλανδία. Οι φρικαλεότητες που μαίνονταν επί μια βδομάδα με είχαν αναγκάσει να προετοιμάσω την πιθανή φυγή μου σε περίπτωση που η φράξια των δολοφόνων κατάφερνε να επικρατήσει, ενώ και η προαναφερθείσα πηγή που με είχε φέρει εδώ είχε εξαφανιστεί και πιθανότατα εκμηδενιστεί. Η τελευταία εικόνα που από την πόλη που έχω είναι αυτή του Θεού Εκδικητή να πυροβολεί με την καραμπίνα του καθώς το αερόπλοιο ετοιμαζόταν ν’ ανοίξει πυρά.

Willhelm Tell



#319 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 January 2013 - 00:43

KONIEC





Also tagged with one or more of these keywords: Παλέμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Η νύχτα πέφτει, Christmas, Vigilante, Γιατρός, loli female elves, Plot