Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αυτές οι σκηνές θα στοιχειώνουν τα όνειρα μου για πάντα..... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Ειδικά το στόμα :3 και τα γάντια. Όσο τραγουδούσε η τρίχα ήταν κάγκελο...Όχι ότι ο δικός μου ο Γκούσταφ πήγαινε πίσω στο δίπλα δωμάτιο.
Από την άλλη δεν περίμενα να συμπαθήσω το πετ ποτέ, αλλά τελικά έγινε κ αυτό. Πολύ ωραίο.
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Ο πριγκιπας με την απολυτη σχιζοφρενεια (OMG τι ηταν αυτο ) και η στολη της πριγκιπισσας, τα υπαρξιακα του Δουκακη και ο γενικος χαμος στο τελος ΑΑΑΑΑ θα βαραω το κεφαλι στον τοιχο σαν τον Κον
Και εχουμε και καινουριο ED με σαμπα τιγκα στο υποννοουμενο.
Hopefully, στο επομενο επεισοδιο θα εχει καποιο ιχνος plot development
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Korkofilaki: 26 Φεβρουάριος 2013 - 16:17
επιτέλους μας έδειξε γιατί ανήκε στο καστ του Ixion. Από εκεί που ήταν ωραίος, μοιραίος και just as planned, στο τέλος έκλαιγε από φόβο, πέρα από όλα τα κουλά που είχε κάνει πριν πέσουν στο κρεβάτι. Πραγματικά η Escarlate ίσως να ήταν η μόνη που θα τον αποδεχόταν έτσι όπως ήταν με τόση απάθεια. Κρίμα που δεν φρόντισε λίγο περισσότερο τη μύτη του. Στο τέλος τον ρεζίλεψε ακόμα περισσότερο ο Κον μπροστά τον φρουρό και έδεσε το γλυκό
Η εικόνα του Δουκάκη να τρέχει ντροπιασμένος όταν ανακάλυψε ότι είχαν ακούσει όλο το μοιρολόι του αρχίζοντας να χτυπάει το σπαθί από εδώ κι από εκεί ήταν πολύ αστεία. Και φυσικά πάλι σε αυτούς φορτώθηκαν όλα.
επιτέλους μας έδειξε γιατί ανήκε στο καστ του Ixion. Από εκεί που ήταν ωραίος, μοιραίος και just as planned, στο τέλος έκλαιγε από φόβο, πέρα από όλα τα κουλά που είχε κάνει πριν πέσουν στο κρεβάτι. Πραγματικά η Escarlate ίσως να ήταν η μόνη που θα τον αποδεχόταν έτσι όπως ήταν με τόση απάθεια. Κρίμα που δεν φρόντισε λίγο περισσότερο τη μύτη του. Στο τέλος τον ρεζίλεψε ακόμα περισσότερο ο Κον μπροστά τον φρουρό και έδεσε το γλυκό
Η εικόνα του Δουκάκη να τρέχει ντροπιασμένος όταν ανακάλυψε ότι είχαν ακούσει όλο το μοιρολόι του αρχίζοντας να χτυπάει το σπαθί από εδώ κι από εκεί ήταν πολύ αστεία. Και φυσικά πάλι σε αυτούς φορτώθηκαν όλα.
Ευχαριστώ για το gif, την ήθελα αυτή τη σκηνή.
Υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσει και να μην είναι πανηλίθιος και αυτός; Φυσικά δε μπορούσα να προβλέψω ότι
Spoiler:
εκτός απο ανωμαλιάρης λόλικον θα του άρεσαν και τόσο τα αρκουδάκια και τα παιχνίδια....
Εντάξει, παραδέχομαι ότι τα ονόματα που είχαν κάποια από τα ζωάκια του μου άρεσαν κι εμένα...
Το τέλος του επεισοδίου ήταν αστείο, αν και δεν κατάλαβα πως οι μεν δεν αναγνώριζαν τους δε. Αν κανείς έχει μια ιδέα...
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Αυτή η σειρά ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει ευχάριστα
Spoiler:
Δεν κρύβω την ανατριχίλα που μου προκάλεσε σκηνή στην κρεβατοκάμαρα με τον jugglebark και την πριγκίπισσα, ευτυχώς όμως μιλάμε για το ixion saga, επομένως τέτοιου είδους σκηνές απλά υπάρχουν για το trope butchering και τα subversions. Aλλά lol, ολόκληρη διπλωματική ιεροτελεστία καταστράφηκε με μια μόνο τρίχα, και μάλιστα όχι τυχαία -όπως είδαμε στο 21ο επεισόδιο? Τhat was beyond any expectation!
Το 21 είναι ίσως το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής, δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό και έβγαλε ένα σωρό πράγματα στην φορά, από υπαρξιακά/ηθικές Kon και Δουκάκη, μέχρι Sailormoοn και Nyan power-ups. Τελικά ο ρόλος του straight man στην σειρά ανήκει μάλλον στην μυστηριώδη κοπελιά, εκτός κι αν μας βγει σιγανό ποταμάκι με retarded traits στο τέλος, όπως έγινε με τον πρίγκιπα. Ποιος θέλει ένα alma gear? *βγάζει τα ρέστα που περίσσεψαν από τα ψώνια*
Το δεύτερο ending συνεχίζει να σπέρνει, ανωμαλιάρικο και αξιολάτρευτο, άξιος κληρονόμος του πρώτου . Α, και απ΄ ότι κατάλαβα παίζει να πάει πενηντάρι; Στο myanimelist δεν έχει ανακοινωθεί αριθμός επεισοδίων και όσο προχωράει, ξεδιπλώνει όλο και περισσότερα πράγματα.
edit: my lovely typos~~~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 04 Μάρτιος 2013 - 00:34
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Εκεί με τον Shaingain γέλασα δυνατά, δεν παίζει να μην υπάρχει πετυχημένο parody του Saint Seiya. Και έβγαλε και γάτα στο τέλος. Moeagare, ore no Alma!
Πολύ καλό το επεισόδιο. Ειδικά κάποιες σκηνές που παίζανε στο παρασκήνιο ήταν πολύ πετυχημένες. Μας έβαλε και στη "σοβαρή" υπόθεση τώρα. Το αστείο είναι ότι υπάρχουν πολλές σοβαρές υποθέσεις στο διαδίκτυο για την "μυστηριώδη γυναίκα". Φτάσανε να λένε ότι μπορεί να είναι και η προσωποποίηση της Olvidia, ανάμεσα σε κάποιες άλλες αρκετά ενδιαφέρουσες. Στο τέλος παίζει να μας βγει κανένα παιδί του Kon με την πριγκίπισσα που ήρθε από το μέλλον επειδή ο Kon δε γύρισε ποτέ στον πραγματικό κόσμο
Στο τέλος παίζει να μας βγει κανένα παιδί του Kon με την πριγκίπισσα που ήρθε από το μέλλον επειδή ο Kon δε γύρισε ποτέ στον πραγματικό κόσμο
Ναι, λιγο περιεργο αυτο αφου ο Κον θελει... εμμ... τελος παντων. Δε νομιζω να ισχυει.
Spoiler:
Αν και παιζει σοβαρα στο τελος να παντρευτει την πριγκιπισσα ο Κον. Μπορει να ειναι λιγουρης με τις πιο "χαρισματικες" αλλα τη νυχτα του γαμου δεν ηταν μονο τα ηθικα θεματα που τον εκαναν να χτυπιεται.
Spoiler:
Παντως σε καποια φαση σιγουρα θα πανε στην Ολβιδια, δεν παιζει.
Ξεραθηκα (παλι) με τα οπλα στο μηχανημα
Spoiler:
απο εκει που ψαχνοντουσαν για λεφτα κατεληξαν με ενα βουνο οπλα ο καθενας. Και ο Δουκακης στο μισο επεισοδιο "But I thought I was special..."
Με τον Γουσταβο τι παιζει τελικα;
Spoiler:
Ακομα δεν εχει αναφερει αν δουλευε κι αυτος για τη Μυστηρια Γυναικα και δεν εδειξε να τη γνωριζει. Μηπως μιλαγε με κανεναν αλλο στον ασυρματο;
Τωρα μενει να μαζευτουν ολοι απο εκει που σκορπισαν για να δουμε τι θα γινει μετα. Προς το παρον μαλλον θα δουμε φλασμπακ πως γνωριστηκαν ολοι οι Παουερ Ρεηντζερ του Δουκακη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Korkofilaki: 05 Μάρτιος 2013 - 21:37
Α, και απ΄ ότι κατάλαβα παίζει να πάει πενηντάρι; Στο myanimelist δεν έχει ανακοινωθεί αριθμός επεισοδίων και όσο προχωράει, ξεδιπλώνει όλο και περισσότερα πράγματα.
Μη δίνεις πολλή σημασία στο MAL γι' αυτά τα θέματα. Μάλλον για 25 πάει τελικά. Το Haiyore W που αρχίσει στις 8/4 ακούγεται ότι θα παίζεται εκείνη την ώρα, οπότε λογικά θα πάρει τη θέση του.
Τελειώνει το Ixion, τελειώνει το Minami-ke, τελειώνει το Inaba, μας κόβουν το Gintama... μόνο με το Azazel θα μείνουμε που θα είναι και μισά επεισόδια;
Τελειώνει το Ixion, τελειώνει το Minami-ke, τελειώνει το Inaba, μας κόβουν το Gintama... μόνο με το Azazel θα μείνουμε που θα είναι και μισά επεισόδια;
Όοοοοπα, η καρδιά μου ισορρόπα! Τελειώνει ΚΑΙ το Ixion??? Some anime producers just want to watch the world burn... Kι εμείς τι θ' απογίνουμε, ε;;; (Καλά τόσο λίγη τηλεθέαση έχουν και τα κόβουν πια, τι πουλάει εκεί πέρα, μόνο τα panties? - αν είναι έτσι, βάλτε στον Kon ένα σώβρακο της προκοπής και συνεχίστε το Ixion!)
Παιζόταν μετά τα μεσάνυχτα, οπότε νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα πωλήσεων. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι περιμένανε πάρα πολλά από το Ixion και μάλλον απλά ήταν προγραμματισμένο να έχει μόνο τόσα. (Επίσης δεν είχε recap ενδιάμεσα, οπότε παίζει να τελειώσει και στα εικοσιτέσσερα) Οι πωλήσεις πάντως ήταν σχετικά ικανοποιητικές με βάση τα δεδομένα της σειράς (δεν τα πάω καλά με αυτά, οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά). Το vol.3 του Ixion πούλησε περισσότερο απ' όσο το vol. 5 του "Κ", άρα μπορείς να συνεχίσεις να έχεις πίστη σε αυτόν τον κόσμο.
Spoiler:
Ψέματα. το Κ έχει και τις πωλήσεις των BD. Να μην έχεις πιστη σ' αυτόν τον κόσμο.
Ναι ολα τα χαμε να τελειωσει το Ixion μας ελειπε >.> ..Ολα τα καμμενα θα τελειωσουν με τι θα ασχολιομαστε εμεις τα σοβαρα ατομα.... ειχα κι εγω μια ελπιδα να συνεχισει γτ δν ελεγε ακριβες αριθμο επς.... Πρεπει να βρουμε υποκαταστατα (εκτος απο το azazel-san αυτο ειναι αλλη κατηγορια απο μονο του :Ρ)
Kai μου πιστευες οτι δν θα χει πωλησεις BD το Κ ? Τα μπισονεν αποπροσανατολιζουν fangirls ...
Tsuda. Είχε μέσα Tsuda. Μόνο αυτός έλλειπε για να ολοκληρωθεί το awesomess του cast.
Φοβερό επεισόδιο. Είχε ατμόσφαιρα, μουσική και ήταν τόσο παράξενο να τους βλέπεις όλους τόσο διαφορετικούς που είχε πολύ γέλιο. Το ξέσπασμα του καπετάνιου στο τέλος ειδικά νομίζω ότι εξέφραζε τα συναισθήματα πολλών θεατών.
Tsuda. Είχε μέσα Tsuda. Μόνο αυτός έλλειπε για να ολοκληρωθεί το awesomess του cast
ΑΥΤΟ!!! Kai μεσα απο το στομα μου το πηρες!ηταν πεντε ατακες αλλα ηταν αρκετο κι οτι ηθελα να τν ακουσω Χδ
το επ ηταν τρολι.Εκλαιγα, ολοι ηταν κι καμια σχεση .. Οντως το πιο πετυχημενο ηταν αυτο με τν Λεον που απο μαζοχα μας βγηκε ησυχος ησυχος που πηγαινε για γαμο κιολας κι γιαοι φαν.. ε και μετα μας λεν να μην σχολιαζουμε ,ε δν γινεται. Καλα ας μην συζητησουμε κι τς εκπληκτικες ενδυματολογικες αποψεις με το παντελονακι καμπανα ,το τσιγαρακι κι το γυαλι ηλιου μερα νυχτα Νταξιε μονο στο Ixion αυτα!! br=
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 11 Μάρτιος 2013 - 00:05