Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 29 November 2012 - 08:13
Κυκλοφορει ενα Single για τα OP/ED και περιεχει τις εξης εκδοσεις για το καθενα απο τα δυο τραγουδια: Κανονικη, με τη φωνη του seiyuu, φαλτσο του κερατα, και καραοκε.Πέρα απ'αυτό, έψαχνα διάφορες βερσιόν του ΟΡ.. γιατί βρήκα μια που το τραγουδάει ο Κον. Ε, όπως έψαχνα, πέφτω τυχαία σε ένα βίντεο στις προτάσεις στο yout, στο οποίο είχαν βάλει για μουσική το τραγούδι αυτό... στην αρχή είναι οκ αλλά κάπου στα μισά του βίντεο αλλάζει και τραγουδάνε διάφοροι. Το ΠΟΣΟ φάλτσοι είναι κάποιοι δεν περιγράφεται όμως!!!

Posted 29 November 2012 - 12:43
Σχετικα με το προηγουμενο post μου θα ηθελα να παραθεσω και το παρακατω στοιχειο:
Spoiler:
Κυκλοφορει ενα Single για τα OP/ED και περιεχει τις εξης εκδοσεις για το καθενα απο τα δυο τραγουδια: Κανονικη, με τη φωνη του seiyuu, φαλτσο του κερατα, και καραοκε.
Να ΔοΒ, το DT του Κον είναι... ανέπαφο! χαχαχαχαχα Ο Μικρός Σογκούν δε λαβώθηκε στη μάχη!

Τα ΟΡ/ΕD τα βρηκα και εγώ τελικά... εκείνο το φάλτσο όμως με διέλυσε.... σκεφτόμουν να πάρω το καραόκε και να το τραγουδήσω μόνος μου, λιγότερο φάλτσος είμαι (εκεί να δεις πλάκες)
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 29 November 2012 - 12:48
Που στο καλό ήταν αυτό τόσο καιρό και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι;
Επίσης η μικρή πριγκίπισσα μόνο σε εμένα θυμίζει πολύ Beatrice??
Posted 02 December 2012 - 21:52
Posted 03 December 2012 - 18:47
Spoiler: 10
DIS!
Mα δεν έχω εγώ yaoi googles ρε παιδιά, μόνοι τους πάνε και τα λένε! Damn!

Posted 22 December 2012 - 14:03
μα ρε παιδια δν φταιμε εμεις αφου το θελει ο ΚΤ θα του χαλασουμε εμεις χατιρι....???!!!
Η ΚΤ. Η. (Απο που βγαινει τελικα το ονομα; Κέητι;.)
Το ειχα ψυλλιαστει γιατι στο ED εδειχε ολους τους παλικαραδες γυμνοστηθους αλλα στην ΚΤ δεν εδειχνε κατω απο τους ωμους.
Edited by Korkofilaki, 22 December 2012 - 14:16.
Posted 27 December 2012 - 22:27
Οι 4αδα μου άρεσε πολύ, αλλά στο 12 με ψιλοξενέρωσε κάπως και βαρέθηκα. Του έλειπε λίγο το καμμένο χίουμορ του.
Anyway, η Marian μορφή, με ακόμα πιο μεγάλη μορφή στην φωνή! Πόσο το λατρεύω όταν κάνει την μπάσα φωνή της! xD
Posted 28 December 2012 - 00:36
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 28 December 2012 - 12:25
Άκου Γκουστάφ... omg!

Mε κάθε επεισόδιο που περνάει, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι είναι Η KT...
Posted 28 December 2012 - 15:24
Καλα ο Γκουσταφ ειναι κατηγορια απο μονος του ... ειναι οι στολες ,ειναι το μαλλι ...το υπερμαματο αυτο μαλλι, ειναι κι η βλακεια που τν δερνει ..τν καταευχαριστηθηκα ... Ξερει να πινει παντως

.
το μοττο του? ''Host clubs FTW'' axaxa xd...
Posted 07 January 2013 - 00:16
*facepalm/λιώσιμο*
Α, να μην ξεχάσουμε τ' αστεράκια στα μάτια και την γκρι 'νουαρ' καμπαρντίνα...
Posted 07 January 2013 - 10:52

Posted 07 January 2013 - 13:17
Για ΤΗΝ ΚΤ πρεπει να ειναι γυναικα για να ειναι και σωστη η σειρα με τα κλισε της. Δε γινεται η ομαδα να εχει μονο αντρες, πρεπει να υπαρχει κι ενας ροζ Παουερ Ρεηντζερ. Να ειναι σαν τη Μαριαν αποκλειεται γιατι τοτε εκεινη θα εχανε τη μοναδικοτητα της σαν χαρακτηρας, αφηστε που δεν κανει και μπασα.
Also tagged with one or more of these keywords: action, comedy, fantasy, parody, Fall 2012, Brains Base
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Akiba Meido SensouStarted by phm , 25 Oct 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →