Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 6 votes

World War Z

world war z zombies fuck yeah 2013

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 August 2013 - 13:55

28 days later.-

 

Αν και σε κάποιες περιοχές του κόσμου τιμωρείται με ποινή θανάτου η δήλωση "δεν μου αρέσουν τα αργά ζόμπι" ~κυρίως στο internet~ XD


xbJ3b2w.jpeg


#17 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 August 2013 - 15:47

oπως και στο remake του Dawn of the Dead απο οσο θυμαμαι....



#18 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 03 September 2013 - 17:13

Spoiler:



#19 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 September 2013 - 00:23

Την είδα κι εγώ στο σινεμά αυτήν εδώ την ταινία. Ήμουν τόσο διστακτικός αρχικά, κυρίως γιατί δεν μ'αρέσουν τοσο τα τεμάχια με μολυσμένους. Τα θεωρώ πληκτικά και καθόλου ρεαλιστικά. Anyway, αυτήν την ταινία την απόλαυσα στο σινεμά. Αν την έβλεπα στο σπίτι μου, δε θα μου άρεσε τόσο.

 

Σήκωνε παρέα η ταινία, και θα συμφωνήσω με την Ιρι πως πέρνας απ'όλο το φάσμα των συναισθημάτων. Εγώ με τα ζόμπια του εργαστηρίου που κοπανιόντουσαν στους τοίχους και στα τζάμια και κουνούσαν τα δόντια τους σαν τρωκτικά, έλιωσα στα γέλια, όπως και όλη η αίθουσα. Σε κάποιες φάσεις με τα ζόμπια, ήμουν με κρατημένη την αναπνοή και έλεγα τέλειωνε κούκλε και τέτοια, αλλά οκ το σοκ αμφιταλαντευόταν για το αν θα έρθει ή όχι.

 

Σε γενικές γραμμές είχε πλάκα.


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#20 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2013 - 00:29

Σχετικά με τα ζόμπι

Spoiler:



#21 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 September 2013 - 00:32

Σα ταινία δε μπορώ να πω πως με ενθουσίασε κιειδιέτερα, ολίγον κλισέ και αδιάφορη τη βρήκα, αλλα είχε κάτι σκηνές που έλιωνες απτα γέλια, τα ζόμπι δίνανε ρέστα πραγματικα!

ΠΡοτείνεται σε όσους δεν το έχουν δει ακόμα όπως και να χει και θα συμφωνίσω ότι είναι για παρέα η ταινία, ρίχνεις απίστεφτο γέλιο σε φάσεις.


フカフカ

#22 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2013 - 00:33


Σήκωνε παρέα η ταινία, και θα συμφωνήσω με την Ιρι πως πέρνας απ'όλο το φάσμα των συναισθημάτων. Εγώ με τα ζόμπια του εργαστηρίου που κοπανιόντουσαν στους τοίχους και στα τζάμια και κουνούσαν τα δόντια τους σαν τρωκτικά, έλιωσα στα γέλια, όπως και όλη η αίθουσα.

 

 

Και εγω εκει ειχα λυθει. Γελαγα μονη μου φωναζοντας " Το ερωτικο καλεσμα του zombie"



#23 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 September 2013 - 10:34

Βασικά το πιο ωραίο για μένα ήταν το πώς κινούνταν τα ζόμπι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν προσομοίωση αγέλης τρομαγμένων ζώων αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι οι κινήσεις της μάζας τους ήταν τόσο ρευστές που πρέπει να είχαν εμπνευστεί από το πώς σκάει και κινείται μια μεγάλη ποσότητα νερού. Πραγματικά σε κάποιες σκηνές εάν αντί για ζόμπι είχαμε νεράκι με κύματα η κίνησή του θα ήταν πλήρως ρεαλιστική, σαν κανονική πλημμύρα. 


Posted Image


#24 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 191 posts

Posted 21 October 2013 - 07:44

Αυτό δεν ήταν ταινία. Ήταν Survival Horror Game: The Movie! Απίστευτο πόσες φορές στην ταινία είπα πως θα γινόταν πολύ καλό βιντεοπαιχνίδι τύπου Resident Evil με tank controls και μεγάλη έμφαση στο stealth, ειδικά η τελευταία σκηνή στο εργαστήριο.

 

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά τελικά η ταινία με ενθουσίασε. Ναι, έχει κλισέ και γελοιότητες (Zombie ladder? Srsly?), αλλά έχει τόσο καλή ατμόσφαιρα που της συγχωρώ τα πάντα!

 

Εκτιμώ αφάνταστα και το πώς προσπάθησε -και πέτυχε κατά τη γνώμη μου- να κάνει τα ζόμπι και πάλι τρομακτικά! Δεν τρόμαξα καθόλου στο Dawn of the dead, δεν τρόμαξα καθόλου στο 28 days later, αλλά εδώ μια αλλαξιά εσώρουχα την χρειάστηκα. Πόσο καιρό το ήθελα αυτό από ζομποταινία, και τελικά ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα.

 

Επίσης εκτιμώ το οτι, επιτέλους, λένε τα zambambo με το όνομά τους: ΖΟΜΠΙ!

 

Μου άρεσε επίσης και η ζομπομυθολογία της ταινίας. Ο τρόπος που ανακάλυψαν στο τέλος για να αποφεύγουν τα ζόμπι ήταν εξαιρετικός κατά τη γνώμη μου και έβγαζε νόημα.

 

Ένα παράπονο έχω όμως, όχι από αυτή την ταινία αλλά από τις πρόσφατες ζομποταινίες γενικά: Μου έχουν λείψει λιγάκι τα αργοκίνητα, νεκροζώντανα ζόμπι! Σίγουρα τα γρήγορα, λυσσασμένα ζόμπι είναι πιο απειλητικά και χωρίς αυτά οι πρόσφατες ταινίες δεν θα ήταν τόσο καλές, αλλά θα ήθελα πολύ να ξαναδώ μια ταινία στην οποία τα ζόμπι είναι πιο αργά κι από την καθυστέρηση και σάπια. Ναι, υπάρχει το Walking Dead, αλλά η τελευταία φορά που θυμάμαι να είδα τέτοια ζόμπι σε ταινία ήταν στο Shaun of the dead που κατέληξε να είναι η πιο αγαπημένη μου ζομποταινία ever!

 

tl;dr, η ταινία έχει ελαττώματα, αλλά η ατμόσφαιρα αποζημιώνει και με το παραπάνω, δείτε την έχοντας κοντά ένα spare βρακί γιατί μπορεί να το χρειαστείτε, και αν δεν βγει σε κανονικό AAA stealth/horror βιντεοπαιχνίδι σε φάση Resident Evil ή The last of us θα απογοητευτώ.

 

 

...Και τώρα πάω να διαβάσω το βιβλίο μέχρι να βγάλουν το sequel.  :zombie:

 

 

 

(Άσχετο, αλλά WTF, το αεροπλάνο στην Κύπρο πήγαινε; :wth:  )


Edited by Kain, 21 October 2013 - 11:31.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png




Also tagged with one or more of these keywords: world war z, zombies, fuck yeah, 2013