Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 8 votes

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#331 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2015 - 18:49

Mαπα το καρπουζι τελικα....

Aπαγοητευτικη τελικη αναμετρηση. Παρα τις οποιες προσθηκες αλλα και σημαντικες παραλειψεις (λες να τις προσθεσουν στο Blueray;), δεν καταφερε να μου κρατησει το ενδιαφερον.

Παρ'οτι οι προηγουμενες αναμετρησεις μεχρι το Vanilla Ice ηταν αρκετα καλες. Εδω σα να βιαστηκαν να τελειωσουν τη σειρα. Δεν πιανει μια μπροστα στο OVA  του 1993  τελικα, παρα το οτι ακολουθει πιο πιστα το Manga.

Φτωχο animation, φτωχο σχεδιο, σα να βλεπω ή μαλλον καλύτερα να έβλεπα kamishibai. Και ο ηχος του εφφε του Stand The World ακουγοταν σα πορδη!

Κριμα το καλυτερο μερος του manga να εχει εδω τη χειροτερη διασκευη!

Spoiler:

Aν οντως τα βαλουν στο BD θα ειναι πολυ μακακες και ουτε που θελω να ξανασχοληθω με αυτους.

Κρατω τις προηγουμενες μαχες που δεν ηταν στο OVA και τις αστειες σκηνες. Το πρωτο μερος ηταν οντως χειροτερο απο το δευτερο.

#332 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 June 2015 - 20:17

Spoiler:

#333 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2015 - 21:24

Spoiler:

Spoiler:

Καλυτερος τελικα αποδειχθηκε  ο σκυλος

#334 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 October 2015 - 21:55

Part 4 επιτέλους! 

https://www.youtube.com/watch?v=OrTaVV0Hkng

#335 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 24 October 2015 - 22:48

Yay my favorite part!!!

09pntFA.png?1

#336 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 25 October 2015 - 00:11

Αυτά είναι! :Blissfull:  Θα έχω κάτι να πορώνομαι κάθε βδομάδα 

#337 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 25 October 2015 - 01:16

δακρυα χαρας

#338 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 October 2015 - 02:56

Τα καλύτερα νέα.
Τώρα να δω part 7 anime στα 30 μου και θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#339 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 25 October 2015 - 03:08

My body is ready for Duwang subs in this one!

header.jpg?t=1485907896

#340 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 November 2015 - 13:28

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-11-17/jojo-bizarre-adventure-part-4-anime-main-staff-cast-april-premiere-revealed/.95484

no kaimya hiroshi as Rohan why ;-;

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#341 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 17 November 2015 - 15:25

Toυλαχιστον κρατησαν ιδια τη φωνη του Okuyasu γιατι του πηγαινε απιστευτα,κριμα και για τον Koichi η Romi Park ειχε κανει απιστευτη δουλεια

header.jpg?t=1485907896

#342 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 26 December 2015 - 16:47

Youtube Video

THEHYPEEEEEEEEEEEEE!!!!

header.jpg?t=1485907896

#343 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 April 2016 - 15:34

Μου αρέσει ο χρωματισμός, δίνει μια ονειρική αίσθηση στη πόλη. Σα να είναι ολόκληρο το part 4 συνέχεια της μάχης στο κόσμο του Death Thirteen από το προηγούμενο part.

Είναι ίσως το part με τους περισσότερους καλούς χαρακτήρες. Όχι ότι στα υπόλοιπα δεν υπήρχαν αλλά εδώ το πλήθος τους υπερέχει.

Πρώτος και καλύτερος ο Jotaro που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου πέρα από τα νέα του ρούχα. Κρίμα που δεν εκπαιδευόταν όλο αυτόν τον καιρό και αφοσιώθηκε στα θαλάσσια θηλαστικά του. Μπορεί και να ξεπερνούσε τον Dio στις καλές του.

Οι επιλογές ηθοποιών για τους Josuke και Koichi μου άρεσαν αφού ταιριάζουν με το πώς τους φανταζόμουν καθώς διάβαζα το manga.

Ο τωρινός κακός δεν μου αρέσει κι ελπίζω να ξεμπερδέψουν μαζί του σε όσο λιγότερα επεισόδια γίνεται. Βαριέμαι να τον βλέπω.

#344 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 03 April 2016 - 02:52

Μου αρέσει ο χρωματισμός, δίνει μια ονειρική αίσθηση στη πόλη. Σα να είναι ολόκληρο το part 4 συνέχεια της μάχης στο κόσμο του Death Thirteen από το προηγούμενο part.

Είναι ίσως το part με τους περισσότερους καλούς χαρακτήρες. Όχι ότι στα υπόλοιπα δεν υπήρχαν αλλά εδώ το πλήθος τους υπερέχει.

Πρώτος και καλύτερος ο Jotaro που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου πέρα από τα νέα του ρούχα. Κρίμα που δεν εκπαιδευόταν όλο αυτόν τον καιρό και αφοσιώθηκε στα θαλάσσια θηλαστικά του. Μπορεί και να ξεπερνούσε τον Dio στις καλές του.

Οι επιλογές ηθοποιών για τους Josuke και Koichi μου άρεσαν αφού ταιριάζουν με το πώς τους φανταζόμουν καθώς διάβαζα το manga.

Ο τωρινός κακός δεν μου αρέσει κι ελπίζω να ξεμπερδέψουν μαζί του σε όσο λιγότερα επεισόδια γίνεται. Βαριέμαι να τον βλέπω.

Spoiler: manga spoiler

header.jpg?t=1485907896

#345 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 April 2016 - 15:40

Η αντίδραση που περιμένει ο Toriko όταν απαντάει στο ερώτημα που δεν έθεσε κάποιος που δήλωσε ότι έχει διαβάσει το manga και επομένως ξέρει ήδη την απάντηση (στο ερώτημα που δεν έθεσε):

ουάου τορίκο που τα ξέρεις αυτά...έχεις διαβάσει το manga αρχηγέ...damn...