Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 8 votes

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#301 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 September 2014 - 17:23

Nαι, οσον αφορα τους χαρακτηρες τα παλιοτερα OVA του 1993 λειτουργουν πολυ καλυτερα. Οχι πως και εκει δεν ειναι μονοδιαστατοι, αλλα τουλαχιστον το συνδιαζουν με αξιοπρεπες animation.

Eνω εδω πολλες φορες νιωθεις σα να βλεπεις στατικη εικονα του manga εν κινησει. Tο προβλημα εδω ειναι πως ενω το σχεδιο ειναι πολυ καλυτερο των OVA και σχεδον ιδιο με το manga σε οτι αφορα τους 5 πρωταγωνιστες, οι εκφρασεις και το animation ειναι πολυ αδεξια τοποθετημενες και σκηνοθετημενες. Dειχνουν ακυρες σε αρκετα σημεια. Tο manga ειναι shonen μεγαλου βεληνεκους, ιδιο με τo Hokuto no Ken. Το OVA του 1993 εχει ιχνη επους αν αποφασιζαν να το κανουν σειρα.

Με λιγες εξαιρεσεις παντως, οι μαχες εδω ειναι διαφορετικες απο την πρωτη σειρα, κυριως guessing games. Αν και στην Αιγυπτο εχει καποιες εξαιρεσεις με κανονικες μαχες

Spoiler:
Αλλα με το να πανε σε 50 επεισοδια, λογικο ειναι οτι επρεπε να γινουν υποχωρησεις στο budget. Οπως και να'χει θα δω τη σειρα επειδη το OVA ειχε παρακαμψει αρκετα κεφαλαια.

Σημειωτεον πως τετοια προσεγγιση της σειρας, οντως θα λειτουργουσε καλυτερα απο το 4ο arc, μιας και εκει αρχιζει το στυλιζαρισμα και απο το 5ο arc και μετα οι εκφρασεις των χαρακτηρων γινονται πολυ διαφορετικες. Ενω 3ο arc μοιαζει σαν να διαβαζεις δυτικο κομικ. Για αυτο ειμαι σιγουρος πως θα συνεχισουν και με το 4ο και ισως το πανε μεχρι τελους. Το 3ο arc ειναι πολυ old school. Φαινεται οτι το βλεπουν σαν κατι ενδιαμεσο. Γνησιο προιον των 80ς. Aλλα ο μεγαλος χαμος και το πολυ merchandise θα γινει απο το 4ο και μετα με τους fans

#302 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 September 2014 - 13:52

Youtube Video

YEAH!

Spoiler:

#303 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 02 December 2014 - 11:17

Youtube Video

09pntFA.png?1

#304 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 02 December 2014 - 15:53

One month left!!!

header.jpg?t=1485907896

#305 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 09 January 2015 - 20:16

Youtube Video

Off sync το OP λογω Livestream.Βαλαν ολους τους τραγουδιστες απο τα προηγουμενα Opening να τραγουδισουν μαζι.Οσο για το τελος,ανατριχιασα.

header.jpg?t=1485907896

#306 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 10 January 2015 - 16:16

Youtube Video

Kαλυτερη εκδοση

header.jpg?t=1485907896

#307 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 January 2015 - 23:53

Σκύλος ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ή και όχι. :P 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το φινάλε της 1ης season του stardust crussaders. Γενικά μου φαίνεται πολύ θετικό το ότι κυλάει νεράκι και διασκεδάζει η σειρά ακόμη και αν δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να πάρω σοβαρά on any level. 

Ο χαρακτήρας του Kakyoin ότι να ναι ως συνήθως. xP 

#308 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 January 2015 - 02:16

Αντιπάθησα τον Ιγκι έστω και αν ο ρόλος του είναι να ελαφρύνει την ήδη ελαφριά ατμόσφαιρα. Μετά από αυτό που δεν έπαθε ο Αμπντουλ πριν, δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός του Κακιοιν θα είναι μόνιμος.

Έχω και μια υπόθεση γύρω από τη δύναμη του stand του Ντιο. Νομίζω ότι μπορεί να δίνει stands σε ανθρώπους που πριν δεν είχαν. Δεν ξέρω πώς αλλιώς βρέθηκαν τόσοι κάτοχοι stand να τον υπηρετούν.

Και με τόσο μεγάλη ποικιλία stands κάπου χάνεται το νόημα. Θα προτιμούσα λίγα και ξεχωριστά, με περισσότερα επεισόδια αφιερωμένα στο κάθε ένα.

#309 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 12 January 2015 - 05:13

Έχω και μια υπόθεση γύρω από τη δύναμη του stand του Ντιο. Νομίζω ότι μπορεί να δίνει stands σε ανθρώπους που πριν δεν είχαν. Δεν ξέρω πώς αλλιώς βρέθηκαν τόσοι κάτοχοι stand να τον υπηρετούν.

Spoiler:

header.jpg?t=1485907896

#310 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 January 2015 - 18:03

Αντιπάθησα τον Ιγκι έστω και αν ο ρόλος του είναι να ελαφρύνει την ήδη ελαφριά ατμόσφαιρα. Μετά από αυτό που δεν έπαθε ο Αμπντουλ πριν, δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός του Κακιοιν θα είναι μόνιμος.

Και με τόσο μεγάλη ποικιλία stands κάπου χάνεται το νόημα. Θα προτιμούσα λίγα και ξεχωριστά, με περισσότερα επεισόδια αφιερωμένα στο κάθε ένα.

η κληρονομια του Ντιο ειναι πολυ βαρια, να ξερεις. 

#311 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 January 2015 - 19:36

Spoiler: stardust crusaders 26

Edited by 1451, 17 January 2015 - 19:36.

#312 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 January 2015 - 22:40

Spoiler: 26

#313 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 January 2015 - 01:34

το επιπεδο οντως ανεβηκε! μου αρεσε και εμενα η διασκευη μεχρι τωρα. 

Αλλα απο εδω και περα θα βλεπω μονο απο τους Some-stuff εστω και με λιγη καθυστερηση. Τερμα οι Horriblesubs.

Γιατι τουλαχιστον οι Some-stuffs θα κρατησουν τα πραγματικα ονοματα των εχθρων, οπως στο μανγκα. Ακου εκει τους Oingo-Boingo να τους κανουν Ζenyatta και  Mondata

Πλεον οι εχθροι θα εχουν ονοματα απο γνωστα μουσικα συγκροτηματα. Θα καταντα πολυ σπαστικη αυτη η αλλαγη των ονοματων.

#314 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 22 January 2015 - 19:16

Youtube Video

Τα αυτια μου!!!!!

header.jpg?t=1485907896

#315 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 January 2015 - 18:59

αρκετα καλο επεισοδιο και το πιο αστειο ως τωρα! Ευτυχως με τα κανονικα ονοματα. Αλλα η ωρα του σπαθιου εφτασε! Ευτυχως σε  δυο επεισοδια!

Ελπιζω να κανουν τις σκηνες δρασης αρκετα καλες. Γενικα η σειρα δεν ειναι και η ιδανικη διασκευη, αλλα τουλαχιστον οι ηθοποιοι δινουν τα ρεστα τους