Kakyoin PV
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 20:37
Kakyoin PV
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 23:47
Polnareff PV
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2014 - 01:03
Σε 16+ ωρες θα βγει το JoJo 3rd Arc!!!
Ας εχουμε ζεστο ζεστο το thread
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2014 - 23:03
δεν εχω τιποτα να σχολιασω το πρωτο επ ηταν ότι περιμενα και ακομα παραπανω εφυγαν εκει και κατι δακρυα χαρας απλα περιμενω να δω στη συνεχεια τι επικα opening/ending songs θα βαλουν.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2014 - 00:00
Εκπλήρωσε όλες τις προσδοκίες μου το πρώτο επεισόδειο και με το παραπάνω ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και να δούμε τα op/ed.
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 15:45
Ωραίο πρώτο επεισόδιο και ο Jotaro τώρα φαίνεται πολύ ωραίος σε σχέση και με τα OVA.Joseph , badass as always ,λίγο το design του Avdol μόνο μου φάνηκε κάπως.Είναι μέχρι να τον συνηθίσω μάλλον.
"But you've finally come to realize it now,haven't you?Only one thing is equal for all, and that is Death."
Johan Liebert.
"King of the ants, Meruem. You don´t understand a thing about the limitless malice of mankind!"
Isaac Netero.
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 17:06
Τελειο το πρωτο επεισοδιο! Περιμενω το δευτερο να ακουσω και τα OP-Endings! Αν εχει κανενα Holy Diver για ending ενταξει θα ειναι top!
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 22:55
ευτυχως βελτιωθηκαν αρκετα στη σκηνοθεσια.
καμια σχεση με το πρωτο επεισοδιο της περασμενης σαιζον. βρηκαν το ρυθμο τους
και οι ηθοποιοι αψογοι.
μου αρεσε επισης πως η μανα του Jotaro εχει τον ιδιο χαζο-χαρακτηρα με τη γιαγια του.
στο manga ειχε παραλειφθει αυτο και ηταν περισσοτερο σοβαρη.
το ιδανικο θα ηταν 39 επεισοδια παντως. θα πρεπει να αυτοκτονησουν με τοσο αφθονο υλικο στο μανγκα για να μην γινει καλη η σειρα, ακομα και με περικοπες
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 17:02
μου αρεσε επισης πως η μανα του Jotaro εχει τον ιδιο χαζο-χαρακτηρα με τη γιαγια του.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό ειναι θετικό. Γενικά η αντίθεση ανάμεσα στην μάνα του Jotaro και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές ήταν πάρα πολύ μεγάλη και ξένιζε. Βρισκόταν συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου πράγμα που θα ήταν οκ αν δεν έκανε μπαμ ότι η συγκεκριμένη χαρακτήρας είναι paperthin και υπάρχει μόνο για να ξεχαστεί λίγο αργότερα στο περιθώριο.
Προσωπικά θα προτιμούσα να βάζανε και κάποια χαρακτηριστικά του Joseph στον χαρακτήρα και να μην την κάνουν κλώνο της μάνας της και μόνο. Ήταν προβληματικό σε πολλαπλά επίπεδα αυτό.
Other than that o Jotaro πολύ σκληρό καρύδι ρε παιδί μου. XD Θα ήθελα λίγο περισσότερο μάχη για το A dog spot ανάμεσα σε αυτόν και τον Joseph.
Δεν είχαμε πολύ WRYYYY από τον DIO όμως σε αυτό το επεισόδιο. Τ_Τ
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 18:52
Tο ειδα και εγω την Κυριακη το 1ο επεισοδειο, ακριβως οπως το περιμενα!Δηλαδη?ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 20:06
O Jotero πολύ πιο ωραίος από Jonathan και Joseph.
Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο και εμένα μου την έδωσε η χαζή η μάνα του αλλά δεν θα την βλέπουμε συχνά οπότε no prob.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 20:10
Μέχρι στιγμής προσωπικά εγώ εξακολουθώ να λατρεύω Joseph. Ήταν λιγότερο απρόσιτος από τον μη μου άπτου jotaro Και τον overly gentleman Jonathan.
Βέβαια οκ δεν τον έχω δει καλά καλά τον Jotaro. Οπότε επιφυλάσσομαι.
Ceasar δεν θα ξαναυπάρξει όμως. Τ_Τ
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 22:36
Μπα o Jotaro φαίνεται τέρμα badass και ο Joseph με αυτήν την εικόνα χάνει πολύ.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 22:50
Tequila Joseph> All JoJo's