Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 8 votes

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#211 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 08 March 2014 - 20:37

Kakyoin PV

Youtube Video

09pntFA.png?1

#212 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 19 March 2014 - 23:47

Youtube Video

Polnareff PV

#213 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 April 2014 - 01:03

Σε 16+ ωρες θα βγει το JoJo 3rd Arc!!!
Ας εχουμε ζεστο ζεστο το thread :P

header.jpg?t=1485907896

#214 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 04 April 2014 - 23:03

δεν εχω τιποτα να σχολιασω το πρωτο επ ηταν ότι περιμενα και ακομα παραπανω εφυγαν εκει και κατι δακρυα χαρας απλα περιμενω να δω στη συνεχεια τι επικα opening/ending songs θα βαλουν.

#215 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 05 April 2014 - 00:00

Εκπλήρωσε όλες τις προσδοκίες μου το πρώτο επεισόδειο και με το παραπάνω ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και να δούμε τα op/ed.

09pntFA.png?1

#216 RnGZeus

RnGZeus

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 07 April 2014 - 15:45

Ωραίο πρώτο επεισόδιο και ο Jotaro τώρα φαίνεται πολύ ωραίος σε σχέση και με τα OVA.Joseph ,  badass as always ,λίγο το design του Avdol μόνο μου φάνηκε κάπως.Είναι μέχρι να τον συνηθίσω μάλλον. 

"But you've finally come to realize it now,haven't you?Only one thing is equal for all, and that is Death."
Johan Liebert.

"King of the ants, Meruem. You don´t understand a thing about the limitless malice of mankind!"
Isaac Netero.

#217 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 07 April 2014 - 17:06

Τελειο το πρωτο επεισοδιο! Περιμενω το δευτερο να ακουσω και τα OP-Endings! Αν εχει κανενα Holy Diver για ending ενταξει θα ειναι top!

#218 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 April 2014 - 22:55

ευτυχως βελτιωθηκαν αρκετα στη σκηνοθεσια.

καμια σχεση με το πρωτο επεισοδιο της περασμενης σαιζον. βρηκαν το ρυθμο τους

και οι ηθοποιοι αψογοι.

μου αρεσε επισης πως η μανα του Jotaro εχει τον ιδιο χαζο-χαρακτηρα με τη γιαγια του.

στο manga ειχε παραλειφθει αυτο και ηταν περισσοτερο σοβαρη.

το ιδανικο θα ηταν 39 επεισοδια παντως. θα πρεπει να αυτοκτονησουν με τοσο αφθονο υλικο στο μανγκα για να μην γινει καλη η σειρα, ακομα και με περικοπες

#219 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2014 - 17:02

μου αρεσε επισης πως η μανα του Jotaro εχει τον ιδιο χαζο-χαρακτηρα με τη γιαγια του.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό ειναι θετικό.  Γενικά η αντίθεση ανάμεσα στην μάνα του Jotaro και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές ήταν πάρα πολύ μεγάλη και ξένιζε. Βρισκόταν συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου πράγμα που θα ήταν οκ αν δεν έκανε μπαμ ότι η συγκεκριμένη χαρακτήρας είναι paperthin και υπάρχει μόνο για να ξεχαστεί λίγο αργότερα στο περιθώριο.

Προσωπικά θα προτιμούσα να βάζανε και κάποια χαρακτηριστικά του Joseph στον χαρακτήρα και να μην την κάνουν κλώνο της μάνας της και μόνο. Ήταν προβληματικό σε πολλαπλά επίπεδα αυτό.

Other than that o Jotaro πολύ σκληρό καρύδι ρε παιδί μου. XD Θα ήθελα λίγο περισσότερο μάχη για το A dog spot ανάμεσα σε αυτόν και τον Joseph.

Δεν είχαμε πολύ WRYYYY από τον DIO όμως σε αυτό το επεισόδιο. Τ_Τ

#220 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 April 2014 - 18:52

Tο ειδα και εγω την Κυριακη το 1ο επεισοδειο, ακριβως οπως το περιμενα!Δηλαδη?ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#221 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 10 April 2014 - 20:06

O Jotero πολύ πιο ωραίος από Jonathan και Joseph.

Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο και εμένα μου την έδωσε η χαζή η μάνα του αλλά δεν θα την βλέπουμε συχνά οπότε no prob.

#222 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2014 - 20:10

Μέχρι στιγμής προσωπικά εγώ εξακολουθώ να λατρεύω Joseph. Ήταν λιγότερο απρόσιτος από τον μη μου άπτου jotaro Και τον overly gentleman Jonathan.

Βέβαια οκ δεν τον έχω δει καλά καλά τον Jotaro. Οπότε επιφυλάσσομαι.

Ceasar δεν θα ξαναυπάρξει όμως. Τ_Τ

#223 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 10 April 2014 - 22:36

Μπα o Jotaro φαίνεται τέρμα badass και ο Joseph με αυτήν την εικόνα χάνει πολύ.

Spoiler:

#224 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 10 April 2014 - 22:50

Tequila Joseph> All JoJo's :P

header.jpg?t=1485907896

#225 iristella

iristella