Γιατί είναι λίγο θηλυκός
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation
Posted 10 April 2014 - 23:26
Posted 10 April 2014 - 23:29
Oπότε οτιδήποτε "θηλυκό" είναι αυτομάτως και κατώτερο; :S
Αν θέλουμε όντως να κατηγορησουμε κάτι αυτό είναι η ίδια η σειρά η οποία επιλέγει το crossdressing για να προκαλέσει γέλιο, γιατί ένας άντρας (ειδικά αν είναι μυώδης και δεν είναι τα γνωστά traps/twinks/"femboys" τα οποία γίνονται fetischized) είναι αστείος με γυναικεία ρούχα χα χα χα (ΔΕΝ). Eίναι ένα αστείο στη βάση του τρανσφοβικό. Για τον ίδιο τον χαρακτήρα όμως δεν βρίσκω πώς τον μειώνει αυτό. :S
Posted 10 April 2014 - 23:36
mousepad δωρο για τη γιορτη του τεο13 ευγενικη χορηγια animegr
Posted 10 April 2014 - 23:43
Απλά με χαλάει εμένα.
Οτιδήποτε θηλυκό είναι αυτομάτως κατώτερο.Ναι δεν είμαι από την εποχή των λίθων χαλάρωσε :ρ
Τεσπα απλά πιστεύω πως δεν ταιριάζει τέτοια εικόνα σε τέτοιο χαρακτήρα.
Posted 10 April 2014 - 23:57
Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι, το τι ταιριάζει στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και το γιατί θεωρείς ότι το σύνολο του χαρακτήρα χαλιέται από ένα συγκεκριμένο ήσσονος σημασίας με την ευρύτερη πλοκή γεγονός, έχει βάση σε κάποιες προκαταλήψεις που είναι κάπως.... προβληματικές και αβάσιμες αν μου επιτρέπεις.
Όλες οι απόψεις είναι προσωπικές. Δεν είπα ότι προσπαθείς να επιβαλλεις κατι. Aπλά σχολιάζω πάνω σε αυτά που λες.
Posted 11 April 2014 - 00:09
Καμία προκατάληψη δεν έχω θέμα με ομοφυλόφιλους κλπ...Ο καθένας της επιλογές του δεν μου πέφτει λόγος κιόλας.
Απλά όταν είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος παρουσιάζεται πολύ manly και το χέρι του είναι σαν την ντουλάπα μου αυτή η εικόνα είναι πολύ αντίθετη και χαλάει σε 'μενα τουλάχιστον λίγο τον χαρακτήρα.
Είναι σαν να βλέπω κάποιον πανέξυπνο σε κάποια φάση να συμπεριφέρεται σαν χαζός απλά δεν...
Γενικά αυτές οι αντιθέσεις είναι κάπως.
Posted 11 April 2014 - 00:13
ΕΕΕ οκ καλά. Αν είναι το παίρνω εγώ το mousepad που δίνει δώρο ο jeff. xP
Posted 11 April 2014 - 00:25
Το Jojo περιφρονεί τα πρότυπα βαρβατίλας με την μαγική δύναμη της υπερβολής και με την ultra fab χρωματική παλέτα του, επομένως μου φαίνεται περίεργο που σε χαλάει μόνο ο Ζοζεφίνος ντυμένος γυναίκα (αχ, και τι γυναίκα ο άτιμος <3).
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 11 April 2014 - 00:27
*είναι* αστείο.
Posted 11 April 2014 - 00:56
Teo οταν δεις τον JoJolion,ελα μετα και πες μας αν προτιμας τον Tequila Joseph ή οχι
Posted 11 April 2014 - 01:03
Best JoJo.
To επεισοδιο φοβερο.
Posted 11 April 2014 - 12:49
Ο Jotaro ειναι κορυφη ρε
Μετα γινεται αρκετα πιο "φιλικος" αλλα κραταει το γ*μαω στυλακι
Posted 11 April 2014 - 21:45
Καμία προκατάληψη δεν έχω θέμα με ομοφυλόφιλους κλπ...Ο καθένας της επιλογές του δεν μου πέφτει λόγος κιόλας.
Απλά όταν είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος παρουσιάζεται πολύ manly και το χέρι του είναι σαν την ντουλάπα μου αυτή η εικόνα είναι πολύ αντίθετη και χαλάει σε 'μενα τουλάχιστον λίγο τον χαρακτήρα.
Είναι σαν να βλέπω κάποιον πανέξυπνο σε κάποια φάση να συμπεριφέρεται σαν χαζός απλά δεν...
Γενικά αυτές οι αντιθέσεις είναι κάπως.
καλα που να δεις αυτον τοτε....
Posted 11 April 2014 - 22:16
Ωραίο το καινούργιο επεισόδιο.Και ξύλο είχαμε και fab Dio μέσα και όλα.
"But you've finally come to realize it now,haven't you?Only one thing is equal for all, and that is Death."
Johan Liebert.
"King of the ants, Meruem. You don´t understand a thing about the limitless malice of mankind!"
Isaac Netero.
Posted 11 April 2014 - 22:27
Τo νεο Opening Υπερπαραγωγη!!!