Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#46 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 17 October 2012 - 21:19

Andrianna Griffiths

Posted Image


Ο κόσμος της άλλης διάστασης... Αποτελείται από τέρατα και παλαβούς. Aχ, ήρθα εδώ ελπίζοντας να βρω πολύτιμους συμμάχους, και μολονότι όλοι τους είναι ενδιαφέροντες, (ο καθένας με το δικό του... μοναδικό τρόπο, τολμώ να πω) οι προσδοκίες μου λιγοστεύουν. Τι τραγωδία για την Βασίλισσα που επέλεξε ο ίδιος ο Θεός! *παράλληλα απομακρύνεται όσο διακριτικά μπορεί απ' αυτό το περίεργο πράγμα σε σχήμα μπανάνας με Unknown όνομα γιατί φρικάρει τη βασιλική αισθητική της* Να με βάλουν στο ίδιο καζάνι με τρελούς, δολοφόνους, εγκληματίες και άλλα τόσο απολίτιστα και αιμοβόρα πλάσματα! Σας προειδοποιώ άγριοι, η Βασίλισσα δε θα διστάσει στιγμή να υπερασπιστεί τη βασιλική τιμή της! *Αγριοκοιτάζει τον Farehneit*

Βλέπω όμως, ανάμεσα σε όλον αυτό το συρφετό, μερικές λαμπρές εξαιρέσεις. Father Theodoric Cane, είστε μία απ' αυτές. Φαίνεστε έξυπνος, λογικός και ήρεμος άνθρωπος, και πάνω απ' όλα, είστε απεσταλμένος του Θεού. Η δική σας θρησκεία βέβαια διαφέρει απ' τη δική μας, μα είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε πολλά κοινά σημεία εμείς οι δύο. Κύριε Rick Green Vega, οφείλω να πω ότι εκπέμπετε μια γοητεία... Ω! Τι είναι αυτό που κρατάτε; Το όπλο αυτής της διάστασης; Μοιάζει τόσο μικρό και εύθραστο! ...Είστε σίγουρος ότι κάνει δουλειά; Είναι τόσο... plain!

Nita Nakashima, φαίνεσαι σπουδαία πολεμίστρια... Δε μου είναι αρκετά οικείες βέβαια οι περιστάσεις στις οποίες βρέθηκες, αλλά αν θέλεις να εξασκήσεις τις ικανότητές σου, μπορείς πάντα να εξασκηθείς εναντίον της Land Of Griffiths αν θέλεις... (απαίσιοι προδότες θα σας κάνω να φάτε τα @#$%^& σας...) Γκχμ, πίσω στους βασιλικούς τρόπους... Θα αποσυρθώ για την ώρα, το ταξίδι ανάμεσα στις δύο διαστάσεις δεν είναι ποτέ ξεκούραστο.

Θα χρειαστώ μαξιλάρι... *Αρπάζει τον Εdgar F. Kittybomb αγκαλιά και πάει να κάτσει στη γωνία, με το ένα μάτι ανοιχτό* Σταμάτα να κουνιέσαι, γάτα.

#47 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 17 October 2012 - 22:03

Snevar Fo Redrum

Posted Image



"Είμαι σύννεφο θανάτου μέσα στη νύχτα.
Είμαι ο σκοτεινός καβαλάρης που φέρνει την ελπίδα
Είμαι ένα σμήνος απο μαύρα κοράκια
Είμαι ο δρόμος για να λυθούν,της ασθένιας τα μάγια


Μέσα απ΄το θάνατο γεννιέται η ζωή
Του καθεστότως σε λίγο θα ηχήσει η τελευταία κραυγή
S.F.REDRUM το όνομα του πρωταγονιστή αυτής της παράστασης
Μέσα του κρύβεται η κατάλυξη αυτής της επανάστασης".


Θα έλεγα πως τα λέει όλα δεν συμφωνείτε?Χαίρε Alcide Farenheit εσύ που συμμερίζεσαι τη γνώση της αλήθειας.Χαίρε πάτερ theodoric εχθρέ του εχθρού μου και δικέ μου σύμμαχε.Χαίρεται λοιποί άνθρωποι και μη που πολεμάτε στο πλευρό μας.Είστε η πρώτη νότα στη συμφωνία του μαύρου θανάτου που έχω ετοιμάσει.Δύο φορές θα πεθάνει αυτός ο κόσμος.Μία από όπλα,μία από ιούς.Όσοι επιζήσουν και τους 2 θα είναι οι εκλεκτοί που θα βαδίσουν το φωτεινό δρόμο που θα ανοίξω.

Η πρώτη νότα παίχτηκε.Ας ξεκινήσουμε.

sc5bab.jpg


#48 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 17 October 2012 - 22:19

Posted Image

Nita Nakashima


Μα την Hello kitty Mr. Zeus (Kai) δεν σας φταίει σε κάτι το γατάκι, αφήστε την ήσυχη μην αφήσω στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και με πιάσουν τα ένστικτα υπεράσπισης των πολυλατρεμένων μου αιλουροειδών... τέλος πάντων πίσω στο θέμα μας!
Μέχρι στιγμής ο Johan Zan Time με ικανοποιεί ιδιαίτερος όπως για την ώρα με ικανοποιούν και οι διάφορες παρουσίες που διακρίνω... Ειδικά οι Father Theodoric Cane (Οsama) και Mark Daemon(Babba) τους παρακολουθώ τόσες ώρες από τις σκιές και ωωω ειλικρινά με διασκεδάζουν τόσο μα τόσο πολύ! Όλα τα πόπ κόρν του κόσμου οι κύριοι!!! Από εκεί και πέρα όμως ποτέ δεν ξεχνάω τον κύριο στόχο μου, το πρώτο μέρος του οποίου είναι η η επιτυχία αυτής της επανάστασης. Γι' αυτό τον στόχο θα τα δώσω λοιπόν όλα! Πάντα τα δίνω όλα και θυσιάζω τα πάντα για να ολοκληρώσω το στόχο που έχω βάλει, να το ξέρετε αυτό... όπως και να ξέρετε ότι δεύτερο μέρος του στόχου μου αλλά εξίσου σημαντικό με το πρώτο, είναι το να υπάρξει καλή συνεργασία με όλους για να φείγω από εδώ κερδισμένη έχοντας νέες γνώσεις και να μην χάσω ούτε ένα κομμάτι από τον τόσο πολύτιμο χρόνο μου! Οπότε και η πρόταση της Andrianna Griffiths (DoB) με ικανοποιεί και αυτή ιδιαίερα...

- Andrianna Griffiths λοιπόν όπως είπα η πρόταση σου με ικανοποιεί ιδιαίτερα αλλά δυστυχώς είμαι αναγκασμένη προς το παρόν να την απορρίψω γιατί αυτή την στιγμή προηγείται η εδώ επανάσταση. Και πάλι όμως αναγνωρίζω την παρουσία σου και τις ικανότητες σου, οπότε από την στιγμή που το να ακονίσουμε τις πολεμικές μας ικανότητες δεν βλάπτει καθόλου έλα σε εμένα Andrianna, έχω έτοιμο το σπαθί μου και σε περιμένω!

Edited by d.neko-angel, 17 October 2012 - 22:20.

rrmr.png


#49 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 October 2012 - 22:56

Φαντασμοπριγκιπισα


Posted Image


ufufuf~ ενδιαφέρον πραματα συμβαίνων εδω μέσα!

ωστε είστε γιατρός λοιπον κύριε Farehneit! αυτό θα μπορούσε να μας κάνει όντός συνεργάτες εικοναποιώντας τα σαδομαζοχιστικά τρέλα σχεδια μου! με ενδιαφέρει πολυ το πείραμα για το οποίο λετε! αν και νομίζω *looking around* θα πρέπει να διεβρύνετε τις γνώσεις και σε είδη πέρα του ανθρώπινου!

Παρόλα αυτά, γιατι τόσο ξάφνισμα στο γεγωνός του ότι είμαι γυνναίκα? χοχο~


Για τον κόσμο μου που με ρωτήσατε, προέρχωμαι απο το κόσμο του Rukh, για να το φέρω στη γλώσα των ανθρώπων είναι ο κόσμος των πνευμάτων...χουφ χουφ~

Μη σας μπερδεύει η μορφή μου, δεν είμαι και πολυ καιρό σε υλικό σώμα, μερικές10ετίες μονο, αλλα το απολαμβάνω!

οι άνθρωποι είναι τα πιο ενδιαφέρον πλάσματα για να καταπολεμίσω τη βαρεμάρα μου τελικά, όπως και το περίμενα! αναροτιέμαι τι θα με προκαλέσουν να τους κάνω αυτη τη φορά! ιχιχιχιχι~ αλλα βλέπω και αλλες παράξενες φιγούρες που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον! όπως ο κύριος Snevar Fo Redrum! χμ....~


*πα να χαθεί γελώντας προς το βάθως μα το βλέμα της πέφτει σε ένα πάνγκο με λυχουδιές*


ΓΛΥΚΑ?? ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΕΠΙΤΛΕΟΥΣ! ΛΑΤΡΕΒΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΠΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!


*πεφτει πανω στο τραπέζι, και γεμίζει το στώμα της με οτι γλυκο έβρησκε μπροστά της*


Edited by GhostPrince, 17 October 2012 - 23:05.

フカフカ

#50 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 18 October 2012 - 01:44

Posted Image

Alex S. Cretakis

Θα το ήθελα πολύ Helena Maria Smith(Seppuku) αλλά για την ώρα ας παρατηρίσουμε τους υπόλοιπους "καλεσμένους" . Πάντα πρέπει να γνωρίζεις με ποιους συμμαχείς για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως... Ήδη βλέπω κ άλλους αφοσιομένους στον αγώνα όπως την Nita Nakashima(d-neko angel).
Τώρα για τον Snevar Fo Redrum(Kalamaris) δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα αλλά μου φαίνεται αυτός έχει σκοπό να μας ξεκάνει όλους.
Τα σέβη μου βασίλισσα Andrianna Griffiths(DoB) :nod2:
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#51 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 October 2012 - 10:02

Alcide Farehneit

Posted Image


Ω! Μαζευόμαστε πολλοί!

Δεν περίμενα ποτέ να είμαστε τόσοι πολλοί.
Χιχιχιχχιιχιχ. Γειά σου και 'σένα Snevar Fo Redrum *πλατύ χαμόγελο*. Τα λόγια σου είναι ενδιαφέροντα αν μη τι άλλο χαχαχ~

*Πάει πίσω από την Andrianna Griffiths σιγά σιγά και της φωνάζει: "ΜΠΟΥ"*

Χοχοχοχοχοχοχ κυρία Griffiths σαν τι θα κάνατε σε εμάς τα απολίτιστα και άγρια πλάσματα αν προσβάλαμε την τιμή σας;

Χεχεεχεχεχεχ~ Αυτή η επανάσταση φαίνεται πως θα έχει αρκετή πλάκα.

#52 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 18 October 2012 - 13:05

Unkown


Posted Image


(Ξαφνικα εμφανιζεται μια 2d μπανανα απο το πουθενα)

Περιεργο αυτο το μερος και περιεργα πλασματα ειστε. Καποιοι απο εσας ντυνεστε και περιεργα.
Αναρωτιεμαι τι θα συζητησουμε σε αυτο το συνεδριο, μηπως ξερει κανενας???
Ακουσα τη εξη επανασταση και μου αρεσει η επανασταση. Τελευταια φορα θυμαμαι πεταξα μια αγελαδα με καταπελτη σε κατι χωρατιες που λυναν εξισωσεις. Και μια αλλη φορα ημουν γιατρος σε μια ομαδα επαναστατων. Δυστυχως ολοι οι ασθενεις μου πεθεναν οταν τους εβγαζα ενα κοκκινο πραγματακι που εκανε ντον ντον. Ηταν απαραδεχτοι. Αν οργανωσουμε επανασταση μπορω να γινω σεφ σας.(ειπε και καθαρισε μια μπανα και την εφαγε).

Edited by John Crabs, 18 October 2012 - 13:05.


#53 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 October 2012 - 14:12

Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft


Posted Image


Κιάχαχα. Διακρίνω μια αρνητικότητα εκ μέρους σας από το άτομο μου, δεσποινίς Nita Nakashima (d.neko.angel); Πότε είπα ότι η Hello Kitty, Η HELLO KITTY, το μοναδικό ωφέλιμο, αξιολάτρευτο, άψογο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη, το μόνο άψογο πρόσωπο που εγώ, ο Zeus Wolfschlegelsteinhausenbergerdorft αποδέχομαι και αναγνωρίζω, η μελλοντική θεόητα του νέου άθλιου κόσμου που μας περιμένει, μου έφταιξε σε κάτι; Σας μέθυσε το αγριολούλουδο στο κεφάλι με το άρωμά του και δεν ξέρετε τι λέτε;

ySss0UF.jpg


#54 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 18 October 2012 - 15:32

Αndrianna Griffiths

Posted Image


*Xωρίς να χάσει χρόνο, γυρίζει, τραβάει το σπαθί της, και με μια ασημένια λάμψη, η άκρη του βρίσκεται 2 εκατοστά μακριά απ' το λαιμό του Farehneit. O Kittybomb εξακολουθεί να κρέμεται απ' το αριστερό της χέρι*

Mη με προκαλείς, απόβρασμα! Οι βασιλικοί μου τρόποι ξεχνιούνται αρκετά εύκολα, να το ξέρεις! Σε βλέπω έτοιμο να προσβάλλεις την τιμή όχι μόνο τη δική μου αλλά και άλλων αθώων κορασίδων εδώ μέσα! Η Βασίλισσα όμως δε θα το επιτρέψει αυτό! Αυτή η Βασίλισσα που έχεις μπροστά σου ξέρει να πολεμάει. Γι' αυτό κάνε μια κίνηση και το διεστραμμένο σου μυαλό θα χυθεί στο πάτωμα, βάφοντάς το κόκκινο σαν την πορφύρα του βασιλικού μανδύα μου. Τα τιποτένια μάτια σου δεν είναι άξια να πέσουν πάνω σε μια Βασίλισσα!

*λοξοκοιτάει την Νita* To ήξερα ότι εμείς οι δύο μπορούμε να συννενοηθούμε, δεσποινίς. Αργά ή γρήγορα θα αποδεχτώ την πρόκλησή σου. Αυτό το σπαθί που κρατάς μοιάζει πολύ ενδιαφέρον, και θα ήθελα να διαπιστώσω για πόσο μπορεί ν' αντισταθεί απέναντι στο γερό βασιλικό μου ξίφος. Κύριε Αlex S. Cretakis, αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά τα σέβη σας και χαίρομαι που δείχνετε τον ανάλογο σεβασμό. Είστε ένας καθώς πρέπει άνδρας. Σε αντίθεση με μερικούς άλλους γλοιώδεις τύπους... *γυρνά το βλέμμα της πάλι στον Farenheit και στενεύει τα μάτια απειλητικά*

Μα γιατί δε σταματάει να κουνιέται αυτή η γάτα! Κάτσε καλά στην αγκαλιά της Βασίλισσας, μελλοντική εσάρπα!

#55 Dead Weight

Dead Weight

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 18 October 2012 - 15:48

Posted Image
Δον Αγραμπέλο

'Ομορφα, πολύ όμορφα. Είχα να νιώσω τέτοια συγκίνηση από τότε που πρωτοφόρεσα το δαχτυλίδι της οικογενείας. 'Οσο συγκινήθηκα τότε από την πράξη του Don Lukadino, που ακόμα και αν δεν ήμουν εξ' αίματος συγγενής του,με εμπιστεύθηκε και μου παρέδωσε τα σκήπτρα.

Μια νέα λαμπρή εποχή μας περιμένει. Και αν όχι εμάς,σίγουρα τα παιδιά μας. Γιατί αυτός είναι φίλοι μου ο πραγματικός θησαυρός αυτού του κόσμου.Μεγαλύτερος από την εξουσία, μεγαλύτερος από όλα τα χρήματα του κόσμου.
Ελπίζω οι πολλές γνώσεις που κατέχω,και στο πεδίο των μαχών αλλά και σε διοικητικό επίπεδο, να αποδειχτούν έστω και ελάχιστα χρήσιμες για όλους μας, για αυτόν τον άγιο σκοπό μας.

#56 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 October 2012 - 17:02

Alcide Farehneit

Posted Image


*Γέρνει λίγο τον λαιμό του προς τα μπροστά ώστε να γρατζουνιστεί ελαφρά από το σπαθί της Griffiths. Μετά βγάζει μια σύριγγα και με αυτήν το απομακρύνει.*


Χεχεχεχεχ~ Νευράκια αγαπητή Griffiths; Το υπέροχο διεστραμμένο μυαλό μου λυπάμαι, αλλά για την ώρα θα μείνει εκεί που είναι. Δεν θα θέλατε άλλωστε να κάνετε την αρχή για ένα μεγάλο τζέρτζελο, έτσι;


Edited by Keito, 18 October 2012 - 17:02.


#57 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 18 October 2012 - 17:36

Edgar F. Kittybomb


Posted Image


*βγάζει και φουσκώνει το ατομικό του σκαμπό, κάθεται*


Άνθρωποι και λοιπά όντα, να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις υποθέσεις σας, τα προβλήματά σας, την ζωής σας, το ιστορικό σας και τα συναφή. Αυτό το ξεκαθαρίζω από τώρα, ώστενα μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αργότερα!
Ας μπω στο ψητό, λοιπόν. Όπως θα καταλάβατε ήδη, και λέω ήδη, καθώς ελπίζω να έχετε διαβάσει για το παρελθόν μου στην αρχική παρουσίαση (ασχέτως αν εγώ δεν έριξα ματιά στο δικό σας, αν και ορισμένων ένιωσα την ανάγκη να διαβάσω), είμαι ένας γάτος με διασυνδέσεις παντού στον υπόκοσμο. Κυριολεκτικά.
Μπορώ να σας βοηθήσω· συγκεκριμένα, μπορώ να παρέχω την πιθανώς μεγαλύτερη βοήθεια πάνω σε οτιδήποτε σχετικό με τον κύκλο μου από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα. Παράλληλα όμως, δεν έχω αρκετό κεφάλαιο, ούτε σωστή υποστήριξη και συνεργασία. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι χρήματα και υποστήριξη των ιδεών μου στον πολιτικό χώρο. Για αντάλλαγμα, θα έχετε ό,τι ζητήσετε στο οποίο η πατούσα μου φτάνει· και φτάνει πέρα για πέρα.

Περίμενω να μου απευθυνθείτε! Ελάτε! MEOW!



*ανάβει πούρο και κοιτάει γύρω με λαμπερά μάτια*



#58 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 18 October 2012 - 18:13

Irene Γάτος


Posted Image


*Τόση ώρα κάθεται στη γωνία της και μοιράζει φυλλάδες*
Κυκλοφόρησε η εφημερίδα της επανάστασης, με όλα τα τελευταία νέα! Πότε έγινε το τελευταίο χτύπημα! Ποια είναι τα αιτήματα των ζόμπι! Πώς γίνεται να περπατάμε ενώ είμαστε νεκρά! Οι μεγαλύτεροι μύθοι της νεκροζώντανης πραγματικότητας καταρρίπτονται: κι όμως έχουμε μυαλά! Δεν τρώμε ανθρώπους γιατί δεν είμαστε καννίβαλοι! Όταν λέμε παϊδάκια εννοούμε χοιρινά! Μάθετέ τα όλα στο τελευταίο τεύχος του "Μυαλοσπάστη"!

*Βλέπει πως υπάρχουν επιστήμονες ανάμεσά τους*

Ωωωωωω ξανθέ πρώην απομονωμένε κύριε(Keito)! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας γνωρίζω! Είστε κι εσείς γνώστης της επιστήμης; Μου αρέσουν ιδιαιτέρως πολύ τα σετ των εργαλείων σας! Θα ήθελα πάρα πολύ να τα χρησιμοποιήσω πάνω μου για να πάρω μερικά δείγματα, μου επιτρέπεται; Παντού έψαχνα αυτήν την έκδοση του νυστεριού Ξεκοιλιάζω 2000 V12 αλλά μόνο εσάς βλέπω να την έχετε...αν και τα σχόλιά σας περί πειραματισμού με έχει βάλει σε σκέψεις! Τι ακριβως είναι; Μπορεί να συμπίπτουν με τα δικά μου!

Δεσποινίς Maria(Seppuku) ο Τζουτζούκος φαίνεται πολύ χρήσιμος! Κρίμα που δεν τον είχαμε κι εμείς με τα αδέρφια όταν κάναμε τα χτυπήματά μας! Θα ήταν αυτό που χρειαζόμασταν! Αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι στην Ferret City μέχρι και βομβαρδιστικά βγάλανε εναντίων μας! Αλλά εμείς δε λυγίσαμε! Συνεχίσαμε! Και τώρα, ερχόμενη εδώ, θέλωνα δείξω σε όλους σας πως τα ζόμπι μπορούν να συνυπάρχουν με ανθρώπους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...! Μέχρι και ειδική κολόνια δημιούργησα για τη μυρωδιά! Έτσι λοιπόν, εδώ που ήρθα, θα αποδείξω περίτρανα πως η οργάνωσή μας είχε απόλυτο δίκιο και το Parasol θα ανοίξει γι άλλη μια φορά την αγκαλιά του για όλους! Ελάτε κι εσείς στον σκοπό μου!

Α, να ρωτήσω τον κύριο που μου μοιάζει ύποπτα με έναν κύριο που ήξερα που έπινε αίμα από τους λαιμούς αθώων κορασίδων σαν και του λόγου μου φυσικά και τώραμας το παίζει του πνεύματος...ποιες είναι οι επιπλοκές του ζομπισμού με τη θρησκεία; Ποια είναι η θέση σας εσάς, ως άνθρωπος του θεού, κι όχι της εκκλησίας κύριε Cane(Osama Bin Laden);

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#59 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 October 2012 - 18:22

Father Theodoric Cane


Posted Image



Παναγία και Χριστέ μου. Η γάτα όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά μιλάει κιόλας. Είχα την εντύπωση ότι ήταν λούτρινο τόση ώρα, έτσι που άφηνε την κυρία Griffiths να τον μεταχειρίζεται... Επίσης, κύριε γάτα, γιατί μιλάτε σαν νταλικέρης; Είχα την εντύπωση ότι όλοι της οικογενείας των αιλουροειδών τσέπης έχουν μελωδική φωνή, τουλάχιστον περισσότερο μελωδική από αυτές τις.. νιαουγριοφωνάρες. Τι να πω, όσο ζεις μαθαίνεις, από ότι φαίνεται...


Κυρία ή δεσποινίς Griffiths (DoB), (συγχωρέστε την λάθος προσφώνιση αλλά δεν γνωρίζω), σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά μου δίνετε περισσότερη αξία από ότι μου αναλογεί. Δεν είμαι παρά ένας καθαιρεμένος ιερέας, υπηρετώντας ακόμα μια Υψηλότερη Δύναμη. Γιατί να ξέρετε ότι οι θρησκείες, τα τελετουργικά και ακόμα και τα ονόματα μπορεί να διαφέρουν από κόσμο σε κόσμο αλλά ο Δημιουργός είναι ένας και μοναδικός.


Δεσποινίς Nakashima (d.neko-angel), το γεγονός ότι τσακώθηκα με τον νεαρό Daemon (Babba) δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Αν μη τι άλλο, έχω παίξει αρκετό Dungeons & Dragons για να ξέρω ότι ένας Barbarian με έναν Priest παρέα είναι φονικός συνδυασμός.


Ελαφρώς μυρωδάτη Irene (Έκπτωτη Μπουγάτσα με Τυρί), εάν δεν ενοχλείτε τους άλλους γύρω σας, εννοώντας αν δεν ρουφάτε τα μυαλά τους κάθε λίγο και λιγάκι, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι και ο Θεός συμφωνεί. Εξάλλου, το πρώτο ζόμπι που πάτησε ποτέ στα σύμπαντα ήταν ο ίδιος, με την μορφή του Υιού του, όταν βγήκε από το τάφο για να διδάξει για τρεις μέρες στα βασίλεια των Βαμπίρ. Επειδή ήταν ζωντανός νεκρός ήταν υποχρεωμένοι να τον ακούνε χωρίς να μπορούν να τον φάνε (ξέρετε πόσο κακό είναι για τους Βρυκόλακες το αίμα των νεκρών) και έτσι ασπάστηκαν τον χριστιανισμό όλα τα Βαμπίρ του κόσμου. Βέβαια αυτό το κομμάτι κόπηκε από τις γραφές κατά την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο αλλά τι να κάνουμε; Η αλήθεια παραμένει.


Edited by Osama Bin Laden, 18 October 2012 - 18:25.


#60 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 18 October 2012 - 18:26

Nita Nakashima

Posted Image

*κοιτάζει την Αndrianna (DoB) και το μάτι της που δεν είναι καλυμμένο από το eyepatch φαίνεται πως έχει πάρει ένα ωραιότατο κόκκινο χρωματάκι**
χαχαχαχα βασίλισσα μου (DoB) δεν έχεις ιδέα πόσο πραγματικά ενδιαφέρον είναι το σπαθί μου, πίστεψε με μόνο αν το δοκιμάσεις τότε θα το εκτιμήσεις πραγματικά...
πάντως και εμένα το ένστικτο μου μου λέει ότι η δυο μας θα συνεννοηθούμε μια χαρά!
έχουμε από ότι καταλαβαίνω και μια κοινή αδυναμία απέναντι στα αιλουροειδή! οπότε όταν τελειώσετε με την αξιαγάπητη πονηρή τριχόμπαλα (Theodore) φέρτε την μια και από εδώ, έχω να ρίξω πολύ πολύ ζούληγμα στον Edgar μας! όπως έχω και να διαπιστώσω αν πραγματικά έχει τόσες πολλές γνωριμίες όσες υποστηρίζει. Ποιος ξέρει αυτές οι γνωριμίες αν είναι υπαρχτές ίσως να μου χρησιμεύσουν στο να επιτύχω τους στόχους μου...
Posted Image
*τα ματάκια της επιστρέφουν στο φυσικό τους χρωματάκι**
μμμμμμ μου λείπει η διασκέδαση που μου πρόσφεραν οι Father Theodoric Cane (Οsama) και Mark Daemon(Babba), αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι η Φαντασμοπριγκιπισα (GhostPrince) με την φαντασμαγορική της επίθεση ενάντια στα γλυκά που βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι εκείνη την στιγμή μου πρόσφερε μια νέα πηγή διασκέδασης...
και κύριε Theodoric Cane (Οsama) ο καθένας πηγάζει την διασκέδαση του και από κάτι διαφορετικό, εσείς προφανώς την πηγάζετε κάνοντας ζουμερές αποκαλύψεις για τον Ιησού και τα Vampires. Αντίθετα εγώ πηγάζω την διασκέδαση μου παρακολουθώντας τις κινήσεις των άλλων, αλλά και μαθαίνοντας οτιδήποτε καινούριο.

- Alex (Umi no Ossan) και εγώ εκτιμάω το ότι βλέπω και αλλά άτομα να δείχνουν αφοσιωμένα στον αγώνα της επανάστασης. Βλέπω και άλλους όμως όπως τον Unkown (John Crabs) που κατάφερε να κερδίσει την αντιπάθεια μου, τα πειράματα πάνω σε ανθρώπους ή πάνω σε αθώες γάτες όπως και ο μη σεβασμός της ζωής και της ελευθερίας για εμένα αποτελούν τα χειρότερα εγκλήματα! Οπότε κάτι τέτοιοι κύριοι να προσέχουν τους φίλους μου τις σκιές γιατί αν διαισθανθώ ότι βάζουν σε κίνδυνο την επανάσταση και μου γίνουν ακόμα πιο αντιπαθείς από εκεί μέσα από τις σκιές μπορεί να ξεπροβάλλει το σπαθί μου, να το συναντήσουν και το αποτέλεσμα για αυτούς να είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο...

Edited by d.neko-angel, 18 October 2012 - 18:32.

rrmr.png




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost