Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#61 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 18 October 2012 - 18:57

Hades Šarengaća


Posted Image


*ανεβαίνει πάνω σε ένα βάθρο που έφερε μόνος του*


Γειας, κύριες και κύριοι, ζόμπι και παράξενα πλάσματα *είπε με μια ξινισμένη φάτσα τινάζοντας το σπαστό μαλλί του*. Μιας και μαζευτήκατε όλοι εδώ, ακούστε τα λόγια που έχω να σας πω! Ανάμεσά σας υπάρχουν δύο μεγάλοι απατεώνες, άτομα που μπορούν να φέρουν την καταστροφή σ'εσάς και σ' αυτόν τον υπέροχο κόσμο! Άτομα που έχουν σκοπό να καθορίσουν την μοίρα σας και το μέλλον σας, με κύριο στόχο την ανάδειξη ενός τερατουργήματος και φονικής μηχανής!


Ναι! Ακριβώς, αυτό που σας λέω! Μιας φονικής μηχανής που στην αρχή σας παραπλανά με την γλυκύτητά της και τα ροζ χρώματά της, αλλά και με όλες τις διαφημίσεις της. Μην υποκύψετε! Μην παραπλανήστε από την χαρούμενη φάτσα της γάτας! Μην αγοράσετε τσάντες, φορεματάκια που έχουν πάνω το σήμα αυτού του τέρατος! Και αυτή δεν είναι άλλη από την Hello Kitty! Μόνο που προφέρω το όνομά της νιώθω ναυτία. Καλά ακούσατε. Πάρα πολλά χρόνια τώρα, η εταιρεία της σχεδίαζε αυτήν την καταδρομή στον κόσμο αυτό. Πουλούσε συνεχόμενα και έλεγχε τα μυαλά όλων αυτών που αγόραζαν τα προϊόντα της. Αλλά ήρθε η ώρα και η στιγμή που θα βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό το παραμύθι που θα οδηγήσει στην καταστροφή μας!


Ελάτε μαζί μου! Ελάτε μαζί μου, σύντροφοι, για να δημιουργήσουμε έναν υπέροχο κόσμο μακριά από την βασιλεία της ροζ φονικής μηχανής!


Edited by Kamen Tantei Zura, 18 October 2012 - 20:53.


#62 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 October 2012 - 19:04

Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft


Posted Image


Haaaaaaaades (Kamen Tantei Zura), η έπαρση σου σε έφερε ως εδώ και για άλλη μια φορά σκοπεύεις να μπεις εμπόδιο στα μεγαλεπίβολα σχέδια μου; Και σαν να μην έφτανε αυτό, κακολογείς τη Hello Kitty (η μία και μοναδική θεά) και πιάνεις στο στόμα σου την Sanrio, το μελλοντικό τόπο προσκυνήματος, το μέρος που διέδωσε τα φώτα του μέσω της ιέρειας Yuko Shimizu και άνοιξε τα μάτια σε ολόκληρο τον κόσμο; Βλάσφημε, αναιδή επιστήμονα, δεν θα σου περάσει!

ySss0UF.jpg


#63 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 18 October 2012 - 23:25

Νασουσίρω Τοκασόνι
Posted Image

(Κάθομαι πόση ώρα σε αυτή τη γωνία γιατί αν κοιτάξω επίμονα κάποιον στα μάτια θα τον σκοτώσω άθελα μου, οπότε αποφεύγω τις πολλές συναναστροφές. Κανένας δεν με πλησιάζει όμως για να μου δώσει το κλειδί του Τόκιο, μάλλον με κορόιδεψαν μόνο και μόνο για να ρθω εδώ. Πολλή φασαρία κάνουν αυτοί εκεί πέρα... τι λένε? hello kitty? απ' οτι έχω ακούσει δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία, πρέπει να υποστηρίξω τον κύριο με το άσπρο κοστούμι και τα γυαλιά! Ας τους προσεγγίσω ευγενικά...)

εεε... συγγνώμη αλλά ο κύριος Zeus φαίνεται πολύ ξηγημένος τύπος και δεν μπορώ να καταλάβω την εναντίωσή σας στο επίδοξο σχέδιό του. Σίγουρα η λατρεία της Hello Kitty θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και αναγνώριση της Ασιατικής κουλτούρας και θα ήθελα να ξέρετε οτι σε αυτή σας την προσπάθεια κ. Zeus θα έχετε την υποστήριξή μου. Αλλά ας χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους, η φασαρία με κάνει να χάνω την ψυχραιμία μου ώρες ώρες λόγω ψυχικών τραυμάτων που άφησαν τα 70 χρόνια που πέρασα στο πεδίο της μάχης. Θέλει κανείς τσιγάρο? Είναι πρώτης ποιότητας, κατευθείαν από τον πλανήτη Namek!

Edited by MimisMan, 18 October 2012 - 23:26.

Posted Image

#64 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 19 October 2012 - 00:25

Edgar F. Kittybomb

Posted Image


*φτύνει μια τριχόμπαλα*


Λαίδη Andrianna, να με συμπαθάτε, αλλά με τέτοιο τρίχωμα συμβαίνει συχνά. Ακούσατε τον λόγο μου, ξέρετε πλέον τι ζητάω από εσάς. Βοήθηστέ με και θα γίνω και εσάρπα για 'σας, όταν θα έχει έρθει το σχέδιό μου εις πέρας! Ένας Kittybomb κρατάει πάντα τον λόγο του.

*κάνει στροφή 180° και κατευθύνεται προς την ενδιαφέρουσα εξοπλισμένη γυναίκα, κουνώντας την ουρά του με ανυπομονησία*


Εσύ, Nita Nakashima, νιώθω ότι δεν με έχεις πάρει στα σοβαρά, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Μπορεί να είμαι γάτος αλλά δεν είμαι ένας ακόμη γάτος!
Συνάντησέ με στην τουαλέτα κατοικιδίων αύριο το πρωί· εκεί μπορούμε να μιλήσουμε και θα σου δείξω την λίστα των διασυνδέσεών μου. Είσαι εντυπωσιακή και η αγάπη σου για τις γάτες μπορεί μόνο καλό να κάνει στην, εύχομαι, μελλοντική μας συνεργασία.

*αγγίζει την παλάμη της με την πατούσα του*



#65 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 19 October 2012 - 15:31

ΝΥΧΤΑ Ι


Posted Image



-Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες. Είμαι ο Γεώργιος Φίλιπ Εδουάρδος, πιστός ακόλουθος και φίλος του Johan Zan Time. Θα ήθελα να σας καλωσορίσω κι εγώ με την σειρά μου. Θα ευχηθώ σε όλους καλή διαμονή. Σας έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και θα ακολουθήσει μία ενημέρωση για το μεγάλο μας τρομοκρατικό χτύπημα, που μόλις αποφασίσαμε. Όμως όλα αυτά θα γίνουν αύριο, για την ώρα αφού βλέπω ότι γνωριστήκατε και ολοκληρώσατε το γεύμα σας, θα σας παρακαλούσα να αφήσετε τον αρχηγό να αναπαυτεί. Σας εύχομαι καλό βράδυ, να είστε σίγουροι ότι θα τα ξανα πούμε σύντομα.

''Ο Εδουάρδος αποσύρθηκε στον κοιτώνα του και επιτέλους επικράτησε ησυχία σε ολόκληρο τον οίκο.''

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έπεσε η νύχτα. Οι ρόλοι θα μοιραστούν έως αύριο(Σάββατο) στις 19:00 όπου θα έρθει η μέρα. Οι επιθεωρητές μόλις πάρουν το π.μ μπορούν να με ρωτήσουν για κάποιον παίκτη.
Posted Image

#66 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 20 October 2012 - 13:03

ΗΜΕΡΑ ΙΙ


''Κραυγές τρόμου διατάραξαν την σιωπή που επικρατούσε από εχτές το βράδυ. Ο Johan έτοιμος για παν ενδεχόμενο κατευθύνθηκε στην κεντρική αίθουσα και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συγκεντρωθούν.''


Posted Image


''Ο Εδουάρδος τον πλησιάζει έκπληκτος ενημερώνοντας τον ότι βρέθηκαν δύο νεκροί μέσα στα δωμάτιά τους. Η πιστή του γάτα που αποτελούσε μασκότ του επαναστατικού αγώνα και ο πιστός του γραμματέας Ρεβόλ Ράιτερ ήταν μέσα σε ένα λουτρό αίματος στην κρεβατοκάμαρά τους. Ταυτόχρονα είχε σταλεί εξώδικο από την PETA για το αδικοχαμένο γατί το οποίο ζητούσε να αναστηθεί άμεσα.''


'' Ο Johan δεν φάνηκε να εκπλήσσεται ήταν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο κάτι να μην πάει καλά. Το μήνυμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δεν ήταν κάτι παραπάνω από 'Το τέλος του αγώνα σας έφτασε ακόμη πριν αρχίσει'. Έτσι απευθύνθηκε στους αγουροξυπνημένους επαναστάτες.''


-Αγαπητοί φίλοι σήμερα, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας μας, είχαμε δύο μεγάλες απώλειες. Όμως όπως φαντάζεστε αυτό είναι κάτι το οποίο σαν χαρισματικός ηγέτης το είχα προβλέψει. Οπότε να σας ενημερώσω ότι ανάμεσά σας υπάρχουν άτομα με εμπειρία και γνώσεις, που ερευνούν την υπόθεση και δεν θα αφήσουν κανέναν από τους ενόχους να ξεφύγει. Ταυτόχρονα ειδικευμένοι επαναστάτες θα έχουν την δική μου βοήθεια για την προστασία και την ενημέρωσή σας. Σας χαιρετώ και σας θυμίζω ότι αυτό το γεγονός ΔΕΝ πρέπει να επηρεάσει τον αγώνα μας για το κοινό καλό.''

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ξημέρωσε! Κατηγορείτε με βάση τους κανόνες από εδώ και πέρα. Υπενθυμίζω ότι οι συνεργασίες απαγορεύονται. Η νύχτα θα πέσει Δευτέρα στις 20.00(13:00 για Αμερική).


Τέρμα τα edits στα ποστς από τώρα, που αρχίζει η ψηφοφορία.


Edited by Johan Zan Time, 20 October 2012 - 16:17.

Posted Image

#67 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 October 2012 - 14:46

Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft


Posted Image


Και πάνω που χάρηκα που βρήκα τον λαμπρό νέο Νασουσίρω Τοκασόνι (Mimisman), που πρώτος δέχτηκε τα φώτα της θρησκείας της Hello Kitty, γίνεται κάτι τόσο απεχθές! Και καλά τον άνθρωπο, αλλά και την γάτα; Την ΓΑΤΑ; Το ιερό ζώο της νέας μας θρησκείας; Τη φυλή της θεάς μας Hello Kitty; Σε ένα άτομο πηγαίνει το μυαλό μου, στον κύριο Edgar F. Kittybomb (Theodore) όσο και αν δεν θέλω να πιστέψω ότι ένα ζώο μιας τέτοιας ευγενικής ράτσας θα έκανε κάτι τέτοιο. Μήπως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕ κύριε Edgar;

Ω, τι κόσμος; Τι πρωτόγνωρη εμπειρία. Ούτε μια μέρα δεν περάσαμε μαζί και έγινε κάτι τέτοιο. Ιδού μας σωστή κοινωνία! Στα μούτρα σου Haaaades (Kamen Tantei Zura).

ySss0UF.jpg


#68 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 20 October 2012 - 15:11

Snevar fo Redrum
Posted Image

Δύο πολίτιμες ζωές στο καλάθι των αχρήστων.Και ειδικά αυτός ο γραμματέας ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιατρική περίπτωση.Μόνο να μπορούσα να πάρω ένα δείγμα και θα μπορούσα να κατασκευάσω ένα αριστούργημα που θα έκανε τη ρωσία να συγκρίνεται σε πληθυσμό με το καστελόριζο.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος από τους συναδέλφους θα έκαναν κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως μεγαλειοτάτη Andriana Griffiths από μια royalty θα τα περίμενα όλα.Τι θα λέγατε να μου εξηγούσατε με περισότερες λεπτομέριες το λόγο που είστε εδώ στο εργαστήρι μου?

sc5bab.jpg


#69 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 20 October 2012 - 15:12

Alcide Farehneit

Posted Image


Oχοχοχο~ Πρώτη μέρα εδώ και ήδη έχουμε δύο ψόφιους!!! Θα μου επιτρέπατε αγαπητέ μου Johan να έκανα μια αυτοψία πάνω στα σώματα των νεκρών; Χεχεχε έχω καιρό να κάνω πειράματα πάνω σε... να εξετάσω φρεσκοσκοτωμένους ανθρώπους!

Αγαπητή Griffiths(DoB) τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;; Μήπως ξανανιώσατε την τιμή σας να απειλείται και δεν διστάσατε να δολοφονήσετε τους κακόμοιρους ανθρώπους; Μήπως δεν κρατηθήκατε και βγάλατε τα πολλά βασιλικά σας νεύρα πάνω τους με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε τελικά το μεγάλο τζέρτζελο; Χεχχεχεχεχ~

Χιχιχιχιχιχ... Αγαπητέ Edgar(Θόδωρας) φαίνεστε εξίσου ύποπτος. Μπορεί να είχατε κίνητρα λόγο της γατίσιας μαφίας στην οποία είπατε πως έχετε ανακατευτεί για να δολοφονήσετε την αθώα γάτα μασκότ; Ή ακόμα χειρότερα μήπως εσείς μαζί με την κυρία Griffiths διαπράξατε το έγκλημα; Κώλος και βρακί είχατε γίνει. Συνέχεια στην αγκαλιά της βρισκόσασταν!

#70 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 20 October 2012 - 15:24

Νασουσίρω Τοκασόνι

Posted Image


... Τι είναι αυτό το τρέμουλο στα χέρια? Όλοι αυτοί οι φόνοι και η βαβούρα μου ξυπνάνε τα ένστικτα της μάχης. Καλά θα κάνω να είμαι σε επιφυλακή!

Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με τον αγαπητό Zeus (Kai). Αυτό πρέπει

να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ γατών. Δε βλέπω άλλο λόγο να σκοτώσει κανείς ένα τόσο αξιολάτρευτο ζωάκι



Αλλά κύριε Alcide Fahrenheit (Keito) μου φαίνεται ύποπτο εκ μέρους σας να κατηγορείτε τόσο επιθετικά, μήπως έχετε κάτι να κρύψετε? Μήπως αφήσατε ενοχοποιητικά στοιχεία στα πτώματα απάνω και θέλετε να τα εξαφανίσετε στην αυτοψία? ... Έχουν δει εμένα τα μάτια μου....

Edited by MimisMan, 20 October 2012 - 15:30.

Posted Image

#71 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 20 October 2012 - 16:06

Alcide Farenheit


Posted Image



Επιθετικά; Χεχεχεχ. Κάθε άλλο αγαπητέ. Εγώ απλά ήθελα να πειράξω την αγαπητή Griffiths (DoB) η οποία συνέχεια τσιμπάει και τσιγκλιέται. Και είναι τόσο απολαυστικό το θέαμα kukuku~ .Το ότι την υποπτεύομαι πολύ βέβαια δεν αλλάζει, όπως και οι υποψίες μου για το φουσκωτό τριχομπαλάκι (Θόδωρ), για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.


Όσον αφορά την αυτοψία, δεν καταλαβαίνεται αγαπητέ μου τον πόνο ενός επιστήμονα που έχει περάσει τα 2 τελευταία χρόνια της ζωής του απομονωμένος χωρίς να μπορεί να κάνει ούτε μια ιατρική εξέταση :( . Μου έχει λείψει η χρήση των εργαλείων μου για να εξετάζω τους ασθενείς μου. Θέλω να ερευνήσω λίγο τα ανθρώπινα σώματα! Να δω λιγάκι τους ψόφιους! Μα θέλετε να μου στερείσετε και αυτή την απλή χαρά της δουλειάς μου;


Ευχαρίστως αν δεν με εμπιστεύεστε, να κάνω την αυτοψία μαζί με κάποιον άλλον ειδικό όπως ο Snevar fo Redrum ή οποιονδήποτε άλλον θέλετε. Είμαι καθαρός σαν το νεράκι της πυγής αν θέλετε να με ψάξετε.



#72 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 20 October 2012 - 16:15

Spoiler: Μουσικό θέμα



Posted Image

Rick Vega


Να πάρει!!! Υποτίθεται πως θα ερχόμουν εδώ με ψευδώνυμο. Είμαι ο Mr. Green αλλά κάποιος ηλίθιος ερασιτέχνης έπρεπε να βγάλει στη φόρα το πραγματικό μου. Να γιατί δε γουστάρω να δουλεύω μαζί σας, άχρηστοι!!!

Επ' ευκαιρία, φαινόταν χαριτωμένο το "born to kill" στο ...μπλουζάκι σου, Helena Maria Smith (Seppuku), αλλά τώρα, γλυκιά μου, παρεξηγιέται εύκολα...

BAM!!!!

Ωραίο πράμα είσαι, Irene (Hitachi)!!! Αν νομίζεις πως περνιέσαι για αθώα επειδή είσαι ήδη ψοφίμι, γελάστηκες!!! Νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις επειδή δεν μπορώ να σε σκοτώσω;! Κάτι θα βρω!!!

...κοίτα την όμως ρε. Της άνοιξα μια τρύπα να(!!) στο κούτελο κι αυτή δεν κατάλαβε τίποτα!!! Σκατά, πρώτη φορά αποτυγχάνω έτσι άσχημα.


Edit: Τα "γαλλικά" μου οφείλονται στο χαρακτήρα που παίζω. Προκαταβολικά συγγνώμη αν σας πειράζουν ή αν πάνε προς εσάς. It's nothing personal.

Edited by OdyMonaxos, 20 October 2012 - 16:17.


#73 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 20 October 2012 - 16:35

RVL-1451

Posted Image


~Φόρτωση βάσης δεδομένων~

~Επεξεργασία ανθρω υπόπτων σε πρόοδο~

~Υποψήφιοι να γίνουν μέλη του διαόλου~

~Πρώτος υποψήφιος...~


[Σιγουριά] : Χα! Δεν με ξεγελά η εμφάνισή σου, ω κυριολεκτικά βρωμερό πλάσμα Fallen_Mpougatsa | Irene Γάτος, γιατί τί είναι χειρότερο από τα σακιά κρέατος που με περιτριγυρίζουν; Μα ένα σάπιο σακί κρέατος!

[Απέχθεια] : Μόνο ένα ιταμό πλάσμα θα άφηνε τις ορμές του ανεξέλεγκτες και θα σκότωνε ένα ζωύφιο, δεν λειτουργώ τόσο καιρό για να εμπιστευθώ ένα ζόμπι!



#74 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 20 October 2012 - 16:53

Andrianna Griffiths


Posted Image


Mήπως με γελούν τα βασιλικά μάτια μου και τα βασιλικά αυτιά μου; Τολμάς εσύ, γελοίο υποκείμενο, (Farenheit) να δίνεις διαταγές σε μια Βασίλισσα; Και όχι μόνο αυτό. Τολμάς... Τολμάς να κατηγορείς την Αυτού Μεγαλειότητα για κάτι τόσο αισχρό όπως ένας πισώπλατος φόνος; *έχει πάθει αποπληξία και κοντεύει να της πέσει το στέμμα* Μεγαλοδύναμε Θεέ! Τι ανεδαίστατα πλάσματα είναι τούτα! Με κατηγορούν επειδή είμαι... Βασίλισσα; Ένας ανώμαλος κι ένας εξολοθρευτής! Άλας! Μα που οδηγείται αυτός ο κόσμος! Δύσκολος καιρός για πριγκι Βασίλισσες! (από πού ήρθε αυτό; Ανάθεμά σας, ελαφρομουσικάντηδες!)

Γιατί δε ρωτάτε κύριοι καλύτερα, αυτό το ανατριχιαστικό και μπανανοειδές πλάσμα, το Unknown (John Crabs) το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει υπακούσει ποτέ στους κανόνες της κοινής λογικής, τι έκανε την ώρα των φόνων; Γιατί εγώ σίγουρα θα το ρωτήσω! *γυρνάει το σπαθί προς τη μεριά της μπανάνας* Ομολόγησε, φρούτο με το σκανδαλιστικό σχήμα! Εσύ κρύβεσαι πίσω απ' όλα αυτά, έτσι δεν είναι;

Farehneit, να σας πληροφορήσω επίσης ότι οι γούνες γάτας δεν ενδείκνυνται για εσώρουχα, αν και εσένα εκεί το μυαλό σου. Αντιθέτως, κάνουν πολύ καλές εσάρπες, φουλάρια, σκουφιά και άλλα παρεμφερή. Σωστά, γατί Kittybomb? Μίλα κι εσύ, να δω αν θα πάρω τη γούνα μου νωρίς...

#75 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 20 October 2012 - 18:23

Unknown

Posted Image


Προσεχε με αυτο που κρατας, μπορει να καψεις κανενα δαχτυλο κυρια Griffith. Και φυσικα και δεν εχω ακολουθησει τους κανονες λογικης, ποιος τους χρειαζεται. Και θα σας αποδειξω εδω και τωρα οτι οι κανονες λογικης ειναι για αχρηστους που θελουν να το δειξουν ανωτεροι. Την ωρα των φονων διαλογιζομουν κρεμασμενος αναποδα σε μια μπανανια που φυτρωσα στο δωματιο μου και ειδα ενα οραμα. Οι ρουφιανοι ειναι αναμεσα μας. Αυτοι που θελουν να μας καταστρεψουν ειναι διπλα μας. Μας κοιταζουν και γελανε. Για αυτο το λογο οταν τους πιασω, θα τους δωσω ενα χαμογελο που θα το θυμουνται για παντα. Χουχαχαχαοχιχθιχξχιχθθχξχθχθοχιθχθθ!!!!!!!!

Λοιπον συμφωνα με τον κανονα του παραλογου δολοφονος ειναι η Φαντασμοπριγκηπισσα. Ειναι αρκετα φυσιολογικη για να ειναι αθωα.

(παει λιγο πιο περα και μουρμουραει)
Θα της βγαλω το DNA και θα το μεταλλαξω, ωστε να γινει μουρλη.



Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost