Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#16 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 October 2012 - 00:15

Posted Image


όνομα: Φαντασμοπρίγκίπισα ή Zwein Rukh
καταγωγή: The world of Rukh
φύλο: Γυναίκα
ηλικία: έχει χάσει το μέτριμα


πολιτικές τάσεις: Καμία, αδιαφορεί πλήρος για την αθρωπότητα και τα πολιτικά του κάθε λαού αλλα παρόλα αυτα μπλέκεται μαζί τους, αρκεί να της κινηθεί το ενδιαφέρον.

Πολέμικες επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: τίποτα το συγκεκριμένο, όπως είπαμε και προιγουμένως λόγο της τάσης της να μπλέκεται σε περίεργες καταστάσεις και να παίζει με τους ανθρώπους εχουν αφανιστει, καταστραφεί ή αλάξεί (αναλόγα με το κέφι της) αρκετές πολιτίες.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας: Ζούσε μια βαρετή ζωή στην ανέση περιμένωντας τη μέρα που θα διαδεχτεί το θρόνο, βλέποντας άνιμε. Αποχορώντας απο το κόσμο του Rukh και πατόντας το πόδι της στο κόσμο τον ανθρώπων, της κινήθηκε το ενδιαφέρον και αρχίσε να μαθαίνει για τους αθρώπους και αυτό το κόσμο. Αλλες φορές βοηθόντας τους, αλλές αναγκασοντάς τους να αλάξουν το τρόπο ζωή τους, άλες καταστρέφοντας τους και γενικά δοκιμάζοντας τρελα πραματα επάνω τους μελετόντας τους ... Ξεκινησε ως ενας απλός ανθρώπος και με τη βοήθεια του αγαπημένου της Τζίνι και κατέληξε να ελέγχει τις κυβερνήσεις τη μια μετα την αλή και απολαμβάνωτας τις περιστάσεις, παρ'όλα αυτά ειχε αρχίσει να βαριεται...οπότε έχει αρχίσει να σκέφτεται να γυρίσει στο κόσμο της.

Για ποιο λογο ήρθε σε αυτή τη συνάντηση: μμμ, δέν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, για να κατεπολεμίσει τη βαρεμάρα της και να δει τίποτα ενδιαφέρον, αποφάσισε να έρθει.






Edited by GhostPrince, 07 October 2012 - 00:21.

フカフカ

#17 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 07 October 2012 - 02:10

Posted Image

Όνομα: Nita Nakashima
Kαταγωγή: Shirakawa, Gifu (village) Nagano Prefecture Japan
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 17
Μεταλλαγμένες δυνάμεις: χειρίζεται τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Φωτιά, γη, νερό, αέρας.
Επίσης τα μάτια της αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τα αισθήματα της - πραγματικό χρώμα ματιών: πράσινο. Μικρή πληροφορία: το eyepach αποτελεί ειδική συσκευή που δίνει ψεύτικο σήμα ότι ανήκει στο δίκτυο κ εξουσιάζετε απο αυτό.
Αδυναμία της: τα γλυκά και οι γάτες.

Λίγα λόγια για τον κόσμο από που προέρχεται: Σε μια παράλληλη Γη (κωδικό όνομα Rhea) 25/12/2012 μια παράξενη βροχή μετεωριτών χτυπάει την Rhea, το αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να εμφανίσουν υπερφυσικές δυνάμεις. Ξεσπάνε ταραχές και παγκόσμιος πόλεμος.
2162 ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει μειωθεί στο 30% . Ο κόσμος χωρίζεται σε δυο Αυτοκρατορίες. Στην πρώτη βασιλεύει ο βασιλιάς Nova και στην δεύτερη ο βασιλιάς Golden. Οι δυο Αυτοκρατορίες βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο αναμεταξύ τους. Σκοπός του Nova είναι να υπερασπίσει απλούς πολίτες αλλά και μεταλλαγμένους, σκοπός του Golden είναι να υποτάξει κάθε μεταλλαγμένο στο δίκτυο.
Δίκτυο: στην Αυτοκρατορία του Golden σε κάθε νεογνό ενσωματώνεται ένα οργανικό τσιπ στον εγκέφαλο. Μέχρι τα πρώτα γενέθλια κάθε παιδιού το οργανικό τσιπ έχει ενσωματωθεί με όλα τα νεύρα του εγκεφάλου και έπειτα είναι πλέον αδύνατο να αφαιρεθεί. Όλα τα οργανικά τσιπ ελέγχονται από το δίκτυο οπότε αν κάποιο παιδί μεγαλώνοντας κατά την εφηβεία εμφανίσει μεταλλαγμένες δυνάμεις για να τις χρησιμοποιεί χρειάζεται άδεια από το δίκτυο. Το δίκτυο προκαλεί εξάρτηση στους μεταλλαγμένους που ελέγχει, πτώση του δικτύου χωρίς να απεξαρτηθούν πρώτα οι μεταλλαγμένοι από αυτό σημαίνει σημαίνει τον άμεσο θάνατο τους. Ο μόνος τρόπος απεξάρτησης είναι η ειδική ουσία Freedom η οποία αγνοείτε απο την στιγμή που κλάπηκε από τα κρυφά εργαστήρια του χωριού Shirakawa.

Πολιτικές απόψεις: να ζήσει ο Αυτοκράτορας Nova.
Ελευθερία των μεταλλαγμένων από το δίκτυο. Ισότητα για όλους.
Πολεμικές επιχειρήσεις: κρυφή κατάσκοπος με αποστολή να σκοτώσει τον αυτοκράτορα Golden και να βρεί την χαμένη ουσία freedom.


Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; ζούσε μαζί με την μητέρα της και τους τρεις αδερφούς της. Η μητέρα της ήταν μια από τους επιστήμονες που έψαχναν να βρούν τρόπο να ρίξουν το δίκτυο χωρίς όμως να προκαλέσουν τον θάνατο τον μεταλλαγμένων που είναι δεμένοι σε αυτό.
Όταν ήταν 12 χρονών το χωριό της δέχτηκε επίθεση από εκτελεστές που δούλευαν για τον Golden. Οι εκτελεστές κατάφεραν και έκλεψαν την ειδική ουσία freedom (που προκαλούσε απεξάρτηση από το δίκτυο) την οποία μόλις είχαν καταφέρει να ανακαλύψουν οι επιστήμονες. Οι κρυφές επιστημονικές εγκαταστάσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς και από τους 1500 κατοίκους του χωριού οι μόνοι επιζήσαντες ήταν η Nita, ο μικρός της αδερφός και τρεις φίλες της. Η Nita έπειτα μεταφέρεται στο κέντρο της αυτοκρατορίας όπου ξεκινάει να εκπαιδεύεται ως κατάσκοπος-εκτελεστής.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση: ήρθε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων αλλά και πολεμικών τεχνικών έτσι ώστε να εξελιχθεί ως κατάσκοπος/εκτελέστρια προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να εκτελέσει με επιτυχία την αποστολή της, να σκοτώσει τον βασιλιά Golden και να ελευθερώσει τους μεταλλαγμένους που ζουν υπό την επιρροή του δικτύου.

Edited by d.neko-angel, 07 October 2012 - 02:24.

rrmr.png


#18 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 October 2012 - 02:33

(Kitsune)
Posted Image

Name: Shinoda Kuzunoha
Origin: From the limbo of Japanese Spirits
Age: Unknown
Gender: Genderless

Ένα πλάσμα μυστήριο και απόκοσμο, εμφανίζεται κατά δική του βούληση και κατέχει μεγάλη πονηριά. Οι σκοποί του είναι άγνωστοι και συνήθως στέκει μετέωρο, χωρίς να μεροληπτεί.

Σκέψεις: Η ψυχή του ανθρώπου είναι αδάμαστη και πρέπει να ακολουθεί το δικό της δρόμο.
Επιθέσεις: Πάντα εμφανίζεται προ των ανθρώπων που έχει βάλει στο μάτι. Συνεχώς ο σκοπός της κυλάει. Είναι άστατη η παρουσία της και κανείς δε ξέρεις το πότε και πού. Πάντα υπάρχει λόγος για την εμφάνισή της, αλλά σπάνια γίνεται γνωστός.

Γιατί εδώ; Κάτι αισθάνθηκε το πνεύμα το μεγάλο, το ιερό και το θείο. Πρέπει να υπάρξει υπερφυσική επέμβαση.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#19 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 07 October 2012 - 03:21

Posted Image

Όνομα: Hermes Kontrados Opolosontos Kokorosos (or Zee Captein)
Καταγωγή: Άρης ΙΙ
Φύλο: Άγνωστο (μάλλον άνδρας)
Ηλικία: Άγνωστη

Πολιτικές απόψεις: Τα πάντα γίνονται όπως θέλει ο Captein!

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα:
Ξεκίνησε τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στον Άρη το 5602 μια μέρα που δεν έπαιρνε μπροστά το ιπτάμενο πλοίο του. Το 5605 ανακήρυξε σε όλο το ηλιακό σύστημα τον εαυτό του ως βασιλιά της Αφροδίτης Δέλτα αφού έβγαλε ένα βίντεο αυτού και της βασίλισσας να ερωτοτροπούν στην κάμαρά της. Το 5720 εθεάθη να ηγείται ενός στρατού στον Πλούτωνα 10 ενάντια στην Διαστημική Φρουρά για τα δικαιώματα των Γκνάργκλιξ να κυκλοφορούν γυμνοί στον πλανήτη τους. Το 5734 φάνηκε να εμπλέκεται στην "Εξέγερση των Μηχανών" που είχε αρχηγό τον Zeus Wolfeschlegelsteinhausebergerdoft.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας:
Ο Zee Captein, όπως προτιμά να τον αποκαλούν, ήταν ένας Ιδεολήπτης και μάλιστα πολύ καλός στην δουλειά του καθώς δεν του τελείωνε ποτέ η έμπνευση. Πολλές εταιρίες και κυβερνήσεις ζητούσαν την βοήθειά του όταν ήθελαν φρέσκες ιδέες. Μετά τον πόλεμο που ξεκίνησε καταλάθος ήταν ο μόνος επιζών μετά τις πυρηνικές βόμβες. Δυστυχώς όμως η ραδιενέργεια τον επηρέασε και από τότε φοράει πάντα μάσκα, γάντια και βαριά ρούχα. Μία από τις παρενέργειες είναι μερικές φορές να αλλοιώνει την πραγματικότητα χωρίς να το καταλαβαίνει. Μετά την εμπλοκή του, πάλι καταλάθος, στην "Εξέγερση των Μηχανών" αποφάσισε να ακολουθήσει μυστικά τον Zeus Wolfeschlegelsteinhausebergerdoft και τον Hades Šarengaća καθώς θεώρησε ότι θα είχε πλάκα, και δεν είχε που να πάει γιατί τον κυνηγούσε το Διαγαλαξιακό FBI και οι AMTM (Άνδρες Με Τα Μοβ).
Μισεί το όνομα που του δόθηκε στο ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε καθώς του το έδωσε μια νύχτα ο διευθυντής του σχολείου ενώ τον έβλεπε να τον δέρνουν τα μεγαλύτερα παιδιά μετά από εντολή του.
Μαζί του πάντα κουβαλάει μία λευκή και μαύρη κούπα με μια κόκκινη καρδιά, πάντα γεμάτη με κάποιο "τσάι" το οποίο είναι ικανό να τερματίσει ένα τεχνολογικά ανεπτυγμένο ρομπότ (έτσι σώθηκε στην εξέγερση), ένα καλαμάκι, κιάλια και μία τσάντα με την Hello Kitty.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση:
1) Για να διασκεδάσει.
2) Γιατί είναι ο Zee Captein of All!
3) Για να καταστρέψει τα σχέδια των Zeus και Hades.
4) Για να φάει lemonpie και να πιει τσάι.
5) Για να απαγάγει την Hello Kitty, να την παντρευτεί και μετά να την παρατήσει.

Edited by Nozomu, 07 October 2012 - 03:22.

Posted Image

Spoiler:


#20 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 07 October 2012 - 03:25

Posted Image
Όνομα: Rick "Green" Vega
Καταγωγή: Los Angeles, CA
Φύλο: Άντρας, ξεστραβώσου!!!
Ηλικία: 33
Πολιτικές απόψεις: Το αφεντικό και η κυριαρχία στον υπόκοσμο.
Πολεμικές επιχειρήσεις/τρομοκρατικά χτυπήματα: Δολοφονίες, λαθρεμπόριο. Άλλες εντολές του αφεντικού. Τα πάντα για να γίνεται όπως πρέπει η δουλειά.
Δράση πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης: Ήμουν και είμαι επαγγελματίας, όχι κορόιδο!!! Δούλευα για τ' αφεντικό.
Λόγος που ήρθε: Για δουλειά...

Edited by OdyMonaxos, 07 October 2012 - 19:38.


#21 Sakura!!!

Sakura!!!

    tu turuuuu!!

  • Members
  • 226 posts

Posted 07 October 2012 - 16:27

Posted Image





Όνομα: Amerie ή χαϊδευτικά Μerie.
Καταγωγή: Τόκιο, Ιαπωνία
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 21
Πολιτικές απόψεις: Χα ποια πολιτική? Αυτή που σκοτώνω?
Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Μέλος της μυστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "secretΟ" που έχει αναλάβει της μεγαλύτερες δολοφονίες πολιτικών αρχηγών και είναι πίσω από πολλές επιθέσεις εναντίων του στρατού και καταστροφών ολόκληρων κολοσσών. Λειτουργεί μόνη της τα τελευταία χρόνια και είναι πάνω και από τους πιο ακριβοπληρωμένους δολοφόνους στην γη. Φήμες στον υπόκοσμο λένε πως ποτέ δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα πεθάνει΄ αυτός που πλήρωσε ή αυτός που θα πληρώσει περισσότερα?

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας;
" Ζούσα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Τόκιο με την μητέρα και τον μικρό αδερφό μου. Δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ούτε καν σε φωτογραφία λόγω του ότι όλα χάθηκαν στην φωτιά που ξέσπασε στο πρώτο μας σπίτι όπου και εκεί πέθανε για να μας σώσει, λέει πάντα η μητέρα μου. Δεν έχω καν πάει στο τάφο του αφού οι στάχτες χύθηκαν στην θάλασσα Ήταν Δεκέμβρης και τη νύχτα εκείνη έβρεχε πολύ, όταν με ξύπνησαν τα κλάματα του μικρού Souichi που είχε τρομάξει από τους κεραυνούς. Έτσι νόμιζα. Η αλήθεια ήταν πως μια έκρηξη ξέσπασε στο στην κουζίνα, είχε πάρει όλη φωτιά. Καπνοί παντού δεν μπορούσα να αναπνεύσω τα μάτια μου έκαιγαν, έκλεγαν όλοι, φώναζαν και έτρεχαν να φύγουν να γλιτώσουν όπως κι εγώ γλίτωσα, μόνο εγώ γλίτωσα από την οικογένεια μου. "

Αυτή την ιστορία μου είπαν να λέω σε όποιον με ρωτάει.. Πρέπει να είναι μελό για να είναι αληθινή. Στην πραγματικότητα δεν πολύ θυμάμαι πως βρέθηκα να μένω εδώ. Στην μονάδα S.M-88 ή αλλιώς με την ομάδα του Άλαν. Εκείνος με βρήκε ενώ έκλεγα σε μια γωνιά και με πλησίασε. Το πρώτα πράγμα που μου είπε ήταν "Merry Christmas" και έτσι μου έδωσε το όνομα Α-Merie. Από τότε ο Άλαν με φρόντισε και ανέλαβε ο ίδιος την εκπαίδευσή μου...

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Απόρρητο

Edited by Sakura!!!, 07 October 2012 - 16:39.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#22 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 07 October 2012 - 17:29

Posted Image

Ονομα:Unkown (μεταμφιεζεται συνεχως το χει ως χομπι και για αυτο τον λενε ετσι)
Καταγωγη: Απο καποιο μερος του χωροχρονοσυνεχους.
Φυλο: Κανενα (αναπαραγωγη με απλη διχοτομηση οπως οι αμοιβαδες)
Ηλικια:21
Πολιτικες αποψεις:Ο κοσμος πρεπει να κυβερναται απο ηληθιους και ατομα διανοητικα καθυστερημενα. Ειναι ο μονος τροπος για να υπαρξει κοινωνικη ισοτητα, αφου μπορουν ολοι να κλεβουν απο ολους και κανεις να μην παραπονιεται (και να παραπονεθει τζαμπα σαλιο θα ξοδεψει αφου ολοι θα ειναι ηληθιοι).
Πολεμικες επιχειρησεις-τρομοκρατικα χτυπηματα: Κατασκευασε ενα πετυχημενο φαρμακο, για να μετατρεπει τα λογικα οντα σε αλογιστα. Επισης ελαβε μερος στο κινημα που διοργανωσε κατα της Λογικης. "Ποιος χρειαζεται λογικη αν ζει αναμεσα σε τρελους???" ηταν το συνθημα του.
Τι εκανε πριν γινει ακτιβιστης/επαναστατης ο συγκεκριμενος χαρακτηρας:Καθαριζε τουαλετες σε ενα διαστημικο εστιατοριο. Εκει απεκτισε τις πολιτικες του πεποιθησεις οταν ο μαγειρας καταλαθος δημιουργησε ενα ζωντανο ορεκτικο που καταβροχθησε ολους οσους βρισκοντας σε εκεινο το εστιατοριο εκεινη τη μερα. Σωθηκε επειδη ηταν ντυμενος ως Μπανανα και ετσι το ορεκτικο τον περασε για συγγενη του.
Για πιο λογο ηρθε στη συναντηση:Μα φυσικα για να διαδωσει τις αποψεις του κατα της Λογικης και να χρησιμοποιησει το καινουριο του φαρμακο.


Edited by John Crabs, 07 October 2012 - 17:32.


#23 Dead Weight

Dead Weight

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 08 October 2012 - 21:35

Posted Image

Όνομα: Δον Αγραμπέλο
Καταγωγή: Σικελία
Φύλο: Male
Ηλικία: 35
Πολιτικές απόψεις: Θέλει να αλλάξει ριζικώς την αγορά, και κυρίως να σπάσει το ταμπού που θέλει τα άλογα να πουλιούνται πάντα ολόκληρα. Θεωρεί πως επιτέλους πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό προιόν που να περιλαμβάνει μόνο το κεφάλι του αλόγου, ώστε αν θέλει κάποιος να κάνει έναν εκβιασμό της προκοπής, να μην χρειάζεται να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του.
Παρελθόν: Μεγαλωμένος στα στενοσόκακα της Νοτιοδυτικής Σικελίας, ήξερε από μικρός την σκληρότητα αυτού του κόσμου. Μετά από πολλούς στραγγαλισμούς, εκβιασμούς, απάτες και εμπόρια, από ένας ταπεινός εκτελεστής και παιδί για όλες τις δουλειές έγινε επιτέλους το κεφάλι της μεγάλης οικογένειας Κορναόνε.
Πολεμικές επιχειρήσεις:Τρεις ανατινάξεις αυτοκινήτων, πέντε σπιτιών, μία γέφυρας, 12 φόνοι σε ανοιχτή μάχη, 28 ύπουλες δολοφονίες.
Λόγος που ήρθε:Γνωρίζει πολύ καλά πως δυνατός είναι αυτός που έχει δυνατούς φίλους. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Johan Zan Time και να την χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

#24 Mike The Great

Mike The Great

    Anime Fan

  • Members
  • 414 posts

Posted 10 October 2012 - 17:24

Posted Image

Όνομα:Ken Masters
Καταγωγή:USA
Φύλο:Άνδρας
Πολιτικές Απόψεις:Καμιά.
Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα:Δεν κάνει τέτοια.Τα πολεμάει όμως.Αλλά αν του πειράξουν την γυναίκα του ή του γιο του ή το φίλο του Ryu μπορεί να δώσει κάτι τρομακτικές κλωτσιές και μπουνιές που μπορούν να σπάσουν τη μούρη σου.
Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Βόλτες με σπορ αμάξια.Επίσης έπερνε και παίρνει μερος σε κάθε τουρνούα ξύλου
Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Πιστεύει οτι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Bison μ'ένα καινούργιο σχέδιο.

Edited by Mike The Great, 10 October 2012 - 17:28.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#25 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 12 October 2012 - 19:46

Posted Image


Όνομα: The Forsaken (Real name Unknown)

Kαταγωγή: Αγνωστο

Φύλο: Αντρας

Ηλικία: 20 με 28 (Ακριβης ηλικια αγνωστη)

Πολιτικές απόψεις: Καμια. Αδιαφορει για κατι τετοια

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Using manipulation and control of the feelings of other people, brought pain and despair into an entire city/ never kills, except when he holds a grudge against some ''selected few'' .

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας: Αγνωστο. Εκτως απο το γεγονος οτι σιγουρα συνεβησαν καποια πραγματα που τον εφτασαν σε αυτη την κατασταση.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; : Make everyone feel his pain and anguish/ Take Revenge


#26 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 14 October 2012 - 15:22

(παιδια μην περιμενετε τιποτα ουαου μιας και το γραφω απιστευτα βιαστικα!! ασε πυο ηταν παραγγελια το σεξουλιαρικο!! φωτο αυριο!)
Posted Image

Ονομα:Holden McGrowning
Καταγωγη:κοσμος των bishies! αλλα μεταναστευσα σε μαι πρωην φυσιολογικη χωρα
Φυλο:Αντρας
Ηλικια: 21
Πολιτικες αποψεις :ισοτητα για τς αντρες
Πολεμικες επιχειρησεις:Ιδρυτικο μελος των FreeFabMen , και συμμετεχων σε ολες τς αγωνες πριν γινει sex slave πολεμωντας για την ελευθερια του ,τωρα σε μυστικη αποστολη για να ελευθερωσει το φυλο του !!
Τι εκανε πριν γινει επαναστατης?: Ζιγκολο ,πανεμορφο με prestige !!!! ειχε ψιφηστει Host της χρονιας !
Παρελθον στης πατριδα του : Ζουσε σε ενα κοσμο οπου το επαγγελμα του Ζιγκολο ηταν δυσκολο για αυτο οσοι ηταν ειχαν αρκετο κυρος και δυναμη.. Ξαφνικα ομως οι γυναικες ξεσηκωνονται και σκοτωνουν ολους τς μεγαλους ανδρες καθοδηγουμενες απο μια κακια manipulative bitch που τς ελεγχει(σαν ναρκωτικο η γλωσσα της ..α την υπουλη!)!Τωρα ολοι οι οι ανδρες παρα την θεληση τς φοραν περιβραχιονια ελεγχονται και συμπεριφερονται κατα 95% σαν δουλοι! ο Holden δν αντεχει την κατασταση ιδρυσε τν επαναστικο οργανισμο και εκανε αρκετες προσπαθεις απελευθερωσης (πολλοι βρισκοταν και στην φυλακη!) αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα .. σε μια διαδηλωση τν επιασαν κι αυτον αλλα ολα ηταν ενα κολπο ... Τωρα ειναι sex slave (ειμαι καραbishie τι να κανουμε!:Ρ) μιας απο τς πιο ισχυρες γυναικες της χωρας(αυτην την manipulative bitch!) και προσπαθει να μαζεψει ινφο και να επαναφερει την ισοτητα..
ΓΙατι ηρθε εδω ? Εμαθα οτι εστελαν κατι αιχμαλωτους εδω κι ειπα να ερθω να μαζεψω ποληροφοριες για τν ιερο μου σκοπο και μηπως σε αυτην χωρα βρεθει κανας υποστηρικτης ή εστω ξερει τιποτα για την γυναικα (θα την πω Cercei) ωστε μπορεσω να ανοιξω τα ματια των γυναικων που εχουν πεσει θυματα της!


(ξερω ποιοτικο αλλα δν αντεξα :P)

Edited by redqueen, 10 November 2012 - 16:11.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#27 Demy Duchess

Demy Duchess

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 15 October 2012 - 13:00

Posted Image

Όνομα: "Carat Kitten"

Καταγωγή: London, UK

Φύλο: Γυναίκα

Ηλικία: 19
Πολιτικές Απόψεις: Σεξουαλική ελευθερία και επανάσταση!
Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Μυστικές δολοφονίες προέδρων, υπουργών και δημοσιογράφων, καταπατητών της ελευθερίας της πατρίδας της, που έκαναν το λάθος να έρθουν ως πελάτες στο strip club, όπου δουλεύει.
Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας Η Juliet Annabella De Havilland, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μεγάλωσε σε μια συντηρητική καταπιεστική και πάμπλουτη οικογένεια της Μ. Βρετανίας. Όταν συνειδητοποίησε την ανάμειξη της οικογένειάς της σε μυστικές υποθέσεις ξεπλύματος χρήματος, αλλά και σε περίεργες δολοφονίες αντιεξουσιαστών, μεταξύ των οποίων και του παιδικού της φίλου, Ian, κάνει την επανάστασή της, παρατώντας την πλούσια κληρονομιά που την περίμενε και παραδίνεται στον υπόκοσμο. Με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη strip club και εραστή της, Simon, και αξιοποιώντας την καυτή ομορφιά της, πιάνει δουλειά ως Νούμερο 1 stripper στο κακόφημο Pussycat Club. Μαζί με τις άλλες strippers, ήρθε η ώρα να πάρει εκδίκηση για τη γενιά της που καταπνίγηκε από οικογένειες όπως η δικιά της. Αν είσαι λοιπόν κακός, ένας ιδιωτικός χορός από την Carat Kitten μπορεί να είναι και ο τελευταίος σου...
Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Απλά για να διασκεδάσει το κοινό με τον αισθησιακό χορό της... Και να ρίξει δηλητήριο κρυφά στο ποτό αυτού που ο Simon της παράγγειλε να ξεκάνει, για το καλό της Βρετανίας...
Posted Image

#28 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 15 October 2012 - 19:27

Posted ImageAttached File  20100920173254-d1af5ff8.jpg   23.01KB   2 downloads

Ονομα: Helena Maria Smith
Καταγωγή: Νέα Αμερικη (Πλανήτης Serenia)
Φύλο: Γυναίκα (Αν και όταν ανοίγει το στόμα της αμφιβάλεις...)
Ηλικία:27

Πολιτικές Απόψεις: Στην πυρά όλοι τους!! Οι φανατισμένοι με τα πολιτικά είναι όλοι τους για τον @%%#$, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι καρ#%δες όλα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Πήρα μέρος στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο στην Serenia(πριν ο πλανήτης καταστραφεί). Hγήθηκα ένα σμήνος της αντίστασης, το επονομαζόμενο "Steel Knights", για την απελευθέρωση του πλανήτη από τον Τύρανο Gokmer(αυτόν τον π@$$στη!) .

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Μεγάλωσα μέσα σε στρατόπεδα μιας και ο πατέρας μου ήταν εκπαιδευτής πιλότων. Ημουν η πρώτη γυναίκα στην σχολή πιλότων που την τελείωσε και μάλιστα με διακρίσεις. Οταν ο Gokmer αρχησε να δείχνει τις προθέσεις του για απόλυτη κυριαρχία ο πατέρας μου, που αντιτίθονταν στις απόψεις του, εξαφανήστηκε.... τότε άρχησε και ο αναβρασμός στην Serenia. Κάποιες μέρες πριν αρχήσουν οι μάχες, μαζί με κάποια ακόμα άτομα την κάναμε μαζι με τα Steel Knights από την βάση για να ενωθούμε με την υπόλοιπη αντίσταση στον Freya2( το δεύτερο φεγγάρι της Serenia).

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Εχω πληροφορίες οτι εδώ μπορώ να βρω ανταλακτικά για τον Steel Knight μου ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση.

Steel Knight= Το ρομπότ στην ταινία Avatar to θυμάστε?? Ε... τέτοιο, με φτερά για να πετάει...

Edited by Seppuku, 15 October 2012 - 19:41.

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#29 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 17 October 2012 - 00:17

ΗMEΡΑ I


Freedomland 2012 - Αρχηγείο Αυτόνομων



''Βρισκόμαστε στον οίκο Freedomland όπου έχουν συγκεντρωθεί 25 χαρισματικοί επαναστάτες''


''Ο αρχηγός τους, Johan Zan Time, εμφανίζεται από την πίσω πλευρά του οίκου, ανεβαίνει στο βάθρο και απευθύνεται στο συγκεντρωμένο πλήθος.''


Posted Image


-Αγαπητοί συναγωνιστές, είμαστε οι εκλεκτοί αυτής της χώρας. Είμαστε αυτοί που θα βρούμε φως στο τούνελ χωρίς να κάνουμε εκπομπή. Αυτοί που θα αλλάξουμε το σαθρό σύστημα που απειλεί, εδώ και χρόνια, εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε οι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, παρακλάδι των διάσημων anonymous και θα αλλάξουμε τον κόσμο.

~Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνούμε, περιμένετε μας~



''Βλέποντας τις εκφράσεις ικανοποίησης και τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, ο Johan συνέχισε πιο συντονισμένα και δυναμικά.''



-Είκοσι πέντε άνθρωποι και λοιπά όντα έχετε συγκεντρωθεί σήμερα εδώ για να υποστηρίξετε τον χαρισματικό σας ηγέτη στο σχέδιο για την ισοπέδωση της δικτατορίας που κατακρεουργεί τον πλανήτη μας. Βέβαια βλέπω και μερικούς παράξενους ανάμεσά σας, με περίεργους στόχους. Επειδή όμως θα είστε κουρασμένοι από το ταξίδι και δεν γνωρίζεστε, οι συνεργάτες μου θα σας οδηγήσουν στους κοιτώνες σας, ώστε να βολευτείτε.


''Ο Johan αποχώρησε ευχαριστημένος, αφού έδωσε εντολή στο προσωπικό να ξεναγήσει τους επαναστάτες και στην συνέχεια να τους οδηγήσει στα δωμάτια τους.''


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η νύχτα πέφτει στις 19/10 το πρωί στις 10. Ποστς μετά από τότε θα είναι άκυρα. Για τους ρόλους θα ενημερωθείτε με ξεχωριστά π.μ'ς. Καλή μας αρχή και θυμίζω σκέτο role playing για την ώρα.


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Spoiler:

Edited by Johan Zan Time, 17 October 2012 - 00:17.

Posted Image

#30 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 17 October 2012 - 00:31

RVL-1451

Posted Image


~Κάθεται στη γωνία του σκοτεινού δωματίου του και φορτίζει τις μπαταρίες του~

[Έκπληξη] : Το ρεύμα εδώ έχει μια περίεργη γεύση, σχεδόν... ελευθεριακή.

[Συνωμοτικό ύφος] : Δεν πρέπει να επιτρέψω σε τέτοιες απολαύσεις να με περισπάσουν από την αποστολή μου όμως.



Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost