Όχι, δεν ήξερα κύριε με τη μάσκα ότι η Mystique βγαίνει σε ζόμπι, αλλά χαίρομαι που δεν ήρθε εκείνη γιατί θα μας δυσφήμιζε άλλη μια φορά δαγκώνοντας ανθρώπους.
Ναι, οι νεκροί που περπατάνε έχουν δικαιώματα: ψήφου, ελεύθερης συμβίωσης. Αυτοί που δε σηκώνονται έχουν δικαίωμα σε ανάπαυση.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ελευθερία μετά τον θάνατο αν σηκωθείς, γιατί είσαι και πάλιο δέσμιος αυτού του κόσμου, με τις προκαταλήψεις των ανθρώπων να γίνονται δυσειδαιμονίες και να σε κατατρέχουν σε όλη σου τη ζωή.
Ααααχ, αλλά είναι δύσκολο να είσαι ζόμπι. Και πώς να μιλήσω για το σκοπό μου; Εδώ κοντεύω να πεθάνω η ίδια, όπως κι ο κάθε επαναστάτης που έχει μείνει. Μου είναι δύσκολο να συνεχίσω να κηρύττω όταν προσπαθώ να επιβιώσω...λυπάμαι που το λέω αλλά όταν η ίδια η ύπαρξη ενός ανθρώπου ζωντανού ή νεκρού διακυβεύεται, επικεντρώνεται στο να βρει τους υπαίτιους, να ξεχορταριάσει το τοπίο για να σταματήσει να απειλείται.
Και για να ξεχορταριάσει το τοπίο και να βρούμε τους δολοφόνους, δεν είμαι σίγουρη πως θα γίνει όπως προσπαθείτε εσείς, που κατηγορείται διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Αν και είναι θετικό, εφόσον βλέπουμε αντιδράσεις. Γιατί αυτή η τακτική "διαίρει και βασίλευε" έχει και προτερήματα και μειονεκτήματα...
Εγώ επιμένω στην ψήφο μου, γιατί ο κύριος Captain ακόμα μου φαίνεται πιο ύποπτος όλων, ειδικά από τη βασίλισσα που βγήκε τόσο μπροστά, τόσο θερμά...
Edit: ξέχασα να γράψω ποιον ψηφίζω συγγνώμη!
Edited by Fallen_Mpougatsa, 23 November 2012 - 13:42.