Axel (όχι Alex) T. Gredo
(ζητάω συγχώρεση από τώρα για τις βωμολοχίες τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσω)
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, τα παιχνίδια πρέπει να τελειώσουν τώρα. Δεν έχω πλέον τίποτα να κρύψω. Είμαι αυτός που αποκαλούν Μοναχός, ή τουλάχιστον ήμουν, μέχρι που χρησιμοποίησα τις τελευταίες από τις μαγικές μου ικανότητες, επικοινωνώντας τηλεπαθητικά με τους φρουρούς, ώστε να με βοηθήσουν στην ώρα της ανάγκης μου. Εγώ προσπάθησα να προστατέψω τον συναγωνιστή Theodoric Cane, αλλά φαίνεται ότι βιάστηκα μία μέρα να το κάνω, και έτσι οι αντεπαναστάτες κατάφεραν να τον χτυπήσουν το αμέσως επόμενο βράδυ. Εγώ επίσης έσωσα τον εαυτό μου από τον βρωμερό υποκριτή Zee Captein και τους ομοίους του. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος βιαζόταν τόσο πολύ να με σκοτώσει, που προσπάθησε να το κάνει μέσα στη μέρα, ξεχνώντας ότι βρίσκομαι ακόμα υπό την προστασία της ασυλίας, και προσπάθησε να το κάνει και το βράδυ, μην υπολογίζοντας ότι έδωσε ένα τεράστιο hint για να του χαλάσω τα σχέδια. Οι Zee Captein και Cretakis είναι, σίγουρα πλέον, ένοχοι, προδότες της επανάστασης και δολοφόνοι. Στο "ντούετο" αυτό, θέλω να υπολογίζω και τον Snevar Fo Redrum. Τον κύριο Τοκασώνι, θέλω να τον υπολογίζω ως πιθανό επίσης, διότι μπορεί να κατάλαβε ότι, επειδή αποδείχτηκε ότι η κυρία Griffiths (συγχωρεμένη να είναι) είναι αθώα, να θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τον Zee Captein Αυτά από εμένα.
*καθαρίζει για πρώτη φορά το αξιόπιστο 50 cal. Sniper Rifle του, βάζει 3 σφαίρες στο γεμιστήρα του και σημαδεύει τον πρώτο του στόχο, τον Zee Captein*
Σύντροφε Johan Zan Time, έχω ανεχτεί πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες από αυτούς τους προδότες της επανάστασης και της ιδεολογίας μου. Περιμένω την έγκριση σου ως αρχηγό της επανάστασης για να τινάξω το Ιμπεριαλιστικό κεφάλι του στον αέρα.
edit για μικρές γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις στο κείμενο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 25 Νοέμβριος 2012 - 22:26