Η Βασίλισσα ψηφίζει τον V επίσης. Έχει το ίδιο στυλ με τον οικοδεσπότη μας, κι επιπλέον αυτό το απαίσιο μπλε πράγμα δεν αρμόζει στα βασιλικά της γούστα...
Posted 22 November 2012 - 00:43

Posted 22 November 2012 - 00:47

Posted 22 November 2012 - 01:07
Holden McGrowning(redqueen)

Edited by redqueen, 22 November 2012 - 02:57.
Posted 22 November 2012 - 15:23
ΗΜΕΡΑ VII

'' Οι επαναστάτες επέλεξαν ομόφωνα να υλοποιήσουν την πρόταση του Axel T. Gredo δηλαδή να δώσουν υλική μορφή στον επαναστάτη V. ''
-(Johan) Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζαμε αγαπητοί συν-αγωνιστές. Ο επαναστάτης V έφυγε από τον κόσμο του φανταστικού και είναι πλέον αναμεσά μας και θα τον φιλοξενήσουμε για 24 ώρες όσο δηλαδή μπορεί να κρατήσει την υλική του υπόσταση. Όμως ο συν-αγωνιστής
Axel T. Gredo τραυματίστηκε την ώρα του πειράματος και θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για 24 ώρες. Εκεί θα τον προστατεύουν.( πιο απλά ασυλία από δολοφόνους και ψηφοφορία αλλά δεν παίζει σε αυτόν τον γύρο).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξεκινάει η μέρα και η νύχτα θα πέσει Σάββατο πρωί στις 9.
Edited by Johan Zan Time, 22 November 2012 - 22:04.
Posted 22 November 2012 - 17:14
Andrianna Griffiths

Posted 22 November 2012 - 19:48

Edited by Babba, 22 November 2012 - 19:49.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 22 November 2012 - 22:41
ΗΜΕΡΑ VII(Ποστ 2)

Μουσική
-(Johan) Διακόπτω για λίγο την ερευνά σας για να καλωσορίσω τον αγαπητό V και να σας ενημερώσω για ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός. Ένας από τους πιο πιστούς συν-αγωνιστές μας, ο Rick "Green" Vega βρέθηκε νεκρός από σφαίρες καραμπίνας σήμερα το πρωί στο δωμάτιό του. Οι κάμερες αποδεικνύουν ότι ευθύνονται για άλλη μία φορά οι δολοφόνοι που χτυπούν εδώ και έξι νύχτες. Το βίντεο εμφανίζει τον κύριο Vega να γεύεται νόστιμα αυγά με μπέικον αφού ετοίμασε το κεφάλι αλόγου για το επόμενο θύμα και απείλησε για τις σημερινές πληρωμές που του οφείλουν τα αδέλφια Χατζηγιώργη.
-(Johan) Όμως η κακή του διατροφή θα τον οδηγούσε στον θάνατό του, αφού άρχισε να έχει ενοχλήσεις στο στομάχι. Κάνοντας γρήγορες κινήσεις κατευθύνθηκε στο WC του δωματίου του ώστε να ξεφορτωθεί αυτό το φοβερό μαρτύριο. Εκείνη τηv στιγμή οι δολοφόνοι, έχοντας κρύψει τα πρόσωπά τους, εισβάλλουν στο δωμάτιο και αρπάζουν την καραμπίνα από το κομοδίνο του Vega. Όταν εκείνος ήρεμος αποχωρούσε από το μπάνιο του, οι δολοφόνοι άρχισαν να τον θερίζουν με την καραμπίνα του. Έτσι φίλοι μου χάσαμε έναν ακόμη συν-αγωνιστή αλλά παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας όπως σας είπε ο κύριος V.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα δύο προηγούμενα ποστς ισχύουν όπως κι όσα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα. Η νύχτα θα πέσει Σάββατο πρωί στις 9. Σε αυτόν τον γύρο δεν θα συμμετέχει ο demonicMC εξαιτίας του rp και ο Babba επιλέχθηκε σε κλήρωση ανάμεσα στους νεκρούς και για έναν γύρο θα ενσαρκώνει τον V έχοντας δικαίωμα ψήφου(μπράβο ρε Odymonaxos για την ιδέα). Συγνώμη για το προηγούμενο ποστ αλλά πρέπει να προλάβουμε το πρόγραμμα για το Χριστουγεννιάτικο, οπότε τέρμα οι παρατάσεις και για εσάς κι για εμένα.
ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ
Edited by Johan Zan Time, 22 November 2012 - 22:51.
Posted 22 November 2012 - 23:05
Alex S. Cretakis

Posted 22 November 2012 - 23:08
V(npc)Edited by Babba, 22 November 2012 - 23:09.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 23 November 2012 - 00:34
Αndrianna Griffiths

Posted 23 November 2012 - 02:13
Alex S. Cretakis

Και τρίτον: Ο Zee Captein είναι αθώος λες. Πολύ ωραία. Αιτιολόγησέ το. Εμπρός. Να σε δω. Τι επιχειρήματα έχεις υπέρ του Ζee Captein? Να τα ακούσουμε.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτοί που μπορούν να θεωρηθούν αρκετά ύποπτοι (έως κ 90%, το 10% μπορεί να είναι άτυχοι όπως η μπανάνα) είναι ο Zee Captain και ο Νασουσίρω Κασόνης για τον λόγο που σωστά αναφέρθηκε πως είναι οι 2 που είχαν μεγαλύτερη εμμονή γενικά αυτές τις μέρες με την άγνωστη μπανάνα...
Αλλά το Unknown με τον Cretakis μου φαίνονται πια τόσο οφθαλμοφανείς δολοφόνοι, που ο Zee Captain τώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα, με λιγότερες πιθανότητες από αυτούς.
Καταρχήν, να σας μιλήσω γι' αυτόν τον οποίο θα ψηφίσω σήμερα, το Unknown (John Crabs). Ένας σίγουρος πια δολοφόνος που άλλαζε ψήφους σαν τα πουκάμισα, κι αφού τη γλίτωσε για αρκετούς γύρους, όταν ήρθε η σειρά του θυμήθηκε να δώσει ένα σχετικό στη Φαντασμοπριγκίπισσα, (κάνετε μεγάλο λάθος κυρία Irene που λέτε ότι δεν έχουν μοτίβο οι κινήσεις του! Εύχομαι το λάθος σας να είναι απλά απροσεξίας!) η οποία αποδείχθηκε κι αθώα. Ομολογώ κι εγώ πως ξαφνιάστηκα, αλλά το γεγονός είναι γεγονός, και νόμιζα πως μετά θα ήταν πια πασιφανής η ταυτότητα του Unknown, όμως όχι, πρόλαβε ο συνεργός του ο κύριος Cretakis να τρέξει να θολώσει τα νερά και να σώσει τον χαμένο πια συνεργάτη του με κατηγορίες αέρα προς το πρόσωπό μου, για να δημιουργήσει ρεύμα, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον πάτερ Cane. (O Θεός να τον αναπαύσει.) Δε με πιστεύετε; Ελάτε να δούμε ψήφους και λεγόμενα!
Η Βασίλισσα ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι δε στραφήκατε όλοι εναντίον του Unknown μετά τον χτεσινό γύρο.
Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πείστηκαν απ' αυτά τα επιχειρήματα της κακιάς ώρας. Πρώτον: Δεν είπες ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο εναντίον του Τοκασόνι. Σταμάτα να παραπλανείς την κοινή γνώμη!
Πες το ένστικτο, πες το βοήθεια από τον Θεό στον ύπνο μου (πάτερ με τόσες αναφορές πρέπει να έχεις τρελαθεί στο φτέρνισμα) για μένα ύποπτη είναι κ η Φαντασμοπριγκίπισσα κ ο Νασουσίρω Τοκασόνι
Ήξερες ότι το Unknown ήταν αθώο. Φαίνεται απ' τα λεγόμενά σου. Ποτέ δεν το αιτιολόγησες. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι έχεις καρφωθεί όσο δεν πάει; Δεν βγαίνει λογικά η συμπεριφορά σου. Επίσης, με ψηφίζεις εδώ και πόσους γύρους, έχοντας μείνει έξω από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία, αλλά παρόλ' αυτά, πετάς μονίμως σπιουνιές ότι είμαι αθώα. Βέβαια, αφού το ξέρεις. Και μετά, όπως και με τον Cane, θα γυρίσεις να πεις πόσο λυπάσαι.
Posted 23 November 2012 - 08:41
Αndrianna Griffiths

Όταν από τους 3 υπόπτους σου κατηγορείς περισσότερο, και με έντονο τρόπο ,απ'όλους αυτόν που ίσως να είναι ο αθώος
Posted 23 November 2012 - 09:58
Irene Γάτος

Posted 23 November 2012 - 11:02
Helena Maria Smith

Ε βέβαια φτάνεις λίγο πιο κοντά στον δολοφόνο κι αμέσως γίνεσε κι εσύ ύποπτος... Ποια σιγή? Απλός περιμένω να δω τί άλλο θα πεις πριν μιλήσω...Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται Adriana. Σε αντίθεση μ εσένα που με το παραμικρο βγάζεις το σπαθί σου και το γυροφέρνεις αλαφιασμένη για να πετύχεις καμιά μύγα εγώ κρατάω στουπί για να φροντίζω τον Τζουτζούκο. Είναι προφανές (και σε προηγούμενες ψήφους μου) οτι με τις μοναρχίες τους βασιλιάδες και τις πριγκίπισες δεν τα πάω καλά.... Ο φίλτατος V που μόλις ήρθε, έκανε μια πολύ ωραία ερώτηση... Γιατί δεν απαντάς....?
Posted 23 November 2012 - 12:17
V(npc)
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.