Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πολλά λόγια είναι φτόχια.Μπανανα είναι φανερό πως βαρεθήκαμε όλοι το ράντομνες σου και μιας και δεν έχεις και πολλά να προσφέρεις στην έρευνα μου λέω να μπεις στο μίξερ σιγά σιγά,τι λες?
Posted 08 November 2012 - 19:15
Posted 13 November 2012 - 23:05
ΝΥΧΤΑ V
'' Η κατάσταση στον οίκο παρέμενε ίδια όπως τις προηγούμενες ημέρες. Όμως ένα ερωτικό σκάνδαλο έμελλε να στερήσει στον Johan Zan Time άλλους δύο συν-αγωνιστές. ''
Απόγευμα Κυριακής
'' Οι επαναστάτες γι άλλη μία φορά έχουν στρέψει μαζικά την προσοχή τους σε συγκεκριμένα άτομα. Το ρεύμα κατέληξε στην ενοχή της Φαντασμοπριγκίπισσας, αν και πολλοί κατηγόρησαν τον Καπετάνιο Zee.
Η δεσποινίς Amerie ως δημοσιογράφος αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από την μελλοθάνατη πριγκίπισσα. ''
-(Johan) Χμμμ ομολογώ πως δεν είχα προβλέψει αυτό που μόλις συνέβη, αγαπητοί συν-αγωνιστές. Η συνέντευξη της δεσποινίδας Amerie δεν εξελίχτηκε και τόσο ευχάριστα. Αν και ακούγομαι σαν συντάκτης κουτσομπολίστικης εκπομπής, νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζετε τι έγινε. Η συνέντευξη πήρε μία ερωτική τροπή. Οι κάμερες του οίκου δείχνουν ότι αρχικά οι δύο δεσποινίδες ανακάλυψαν πολλά κοινά που τους ενώνουν, με κυρίαρχο την αγάπη τους για τα anime. Η συνέχεια του βίντεο είναι απόρρητη αλλά θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο να την φανταστείτε. Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτοκτόνησαν για να αποφύγουν την κοινωνική κριτική που θα ακολουθούσε όταν θα μαθευόταν η αλήθεια για την αγάπη τους.
Ας ευχηθούμε να αναπαυθούν οι ερωτευμένες τους ψυχές.
Σας καληνυχτίζω.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέφτει η νύχτα. Οι ρόλοι έχουν διορία έως την Πέμπτη στις 11(πρωί) να επικοινωνήσουν μαζί μου.
ΛΙΣΤΑ ΨΉΦΩΝ-ΠΑΙΚΤΩΝ
Edited by Johan Zan Time, 16 November 2012 - 12:27.
Posted 16 November 2012 - 12:27
ΗΜΕΡΑ VI
'' Ένας δυνατός κρότος ακούστηκε από το δωμάτιο του Father Theodoric Cane
και όλοι έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. ''
'' Ο κληρικός βρισκόταν νεκρός στο κρεβάτι του. Δίπλα του βρισκόταν ένα σημείωμα που έγραφε ''Που είναι ο Θεός σου τώρα Ιερέα; ''
'' Oι επαναστάτες σαστισμένοι παρακολουθούσαν αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Το νεκρό σώμα του Theodoric Cane ανυψώθηκε, ντύθηκε με άσπρα ρούχα και οι πληγές του έκλεισαν. Αργά-αργά ανυψώθηκε στα ουράνια όπου δύο άγγελοι, τρία ελοχίμ και ένα νεφελίμ τον παρέλαβαν για να τον οδηγήσουν στον παράδεισο. ''
'' Από τότε δεν τον ξανά είδε κανένας ''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ψιλο-ξέμεινα από ιδέες σε αυτόν τον γύρο. Η νύχτα πέφτει Κυριακή στις 15:00. Επειδή έγινε ένα λάθος στην προηγούμενη λίστα, διευκρινίζω ότι ο Ghostprince ήταν αθώος.
ΛΙΣΤΑ
Edited by Johan Zan Time, 16 November 2012 - 12:29.
Posted 16 November 2012 - 21:11
Alex S. Cretakis
Posted 17 November 2012 - 11:56
Posted 18 November 2012 - 12:37
Axel T. Gredo
Είναι προφανές ,σύντροφοι, ότι όλοι μας σοκαριστήκαμε από τον πλέον παράξενο θάνατο του συντρόφου Theodoric Cane, και από την ακόμα πιο παράξενη ανύψωσή του στα ουράνια. Χάσαμε έναν δυνατό σύμμαχο στη προσπάθεια μας να εξιχνιάσουμε αυτή τη μυστηριώδη σειρά δολοφονιών, αλλά μας άφησε ένα δώρο για το οποίο ίσως να πέθανε. Zee Captein, οι υποψίες μου για σένα μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν. Εξηγήσου.
Posted 18 November 2012 - 13:09
Helena Maria SMith
Ουφ, δεν είναι κατάσταση αυτή!! Οι αγωνιστές που θα έβαζαν το λιθαράκι τους σ' αυτή την επανάσταση σιγά σιγά αραιώνουν... Εχω βαρεθεί τις υποψίες και τις απειλές. Alex φαίνετε να έχεισ βάσιμες υποψίες γ' αυτήν την ψιλομύτα την Βασιλικιά (Andriana Griffiths).
Posted 18 November 2012 - 14:25
Νασουσίρω Τοκασόνι
Posted 18 November 2012 - 14:41
Irene Γατος
Ώστε η πριγκίπισσα ήτανε αθώα... Για τον πάτερ λυπάμαι...κρίμα. Τουλάχιστον αναλήφθηκε στους ουρανούς και πήγε εκεί που ήθελε. Πιστεύω ότι ο κύριος Zee Captain (Nozomu) είναι ο πιο ύποπτος για την ώρα με βάση τις κινήσεις του, η μπανάνα (John Crabs) είναι περίεργη από μόνη της αλλά οι κινήσεις της δεν φαίνονται να έχουν συγκεκριμένο μοτίβο και οι κατηγορίες για τη βασίλισσα (DoB) δεν μου γεμίζουν τόσο το μάτι. Ωστόσο υπάρχει και ένα ακόμα άτομο που οι κινήσεις του βρωμάνε περισσότερο κι από εμένα αλλά έχει καταφέρει να περάσει απαρατήρητο και θέλω πολύ να δω πώς θα κινηθεί σε αυτόν τον γύρο...
Edit: Είχα πρόβλημα με την εικόνα
Edited by Fallen_Mpougatsa, 18 November 2012 - 14:44.
Posted 18 November 2012 - 15:27
Ηοlden McGrowing(redqueen)
Posted 18 November 2012 - 15:44
Rick Vega
Posted 18 November 2012 - 15:48
Posted 18 November 2012 - 17:27
Posted 18 November 2012 - 17:31
Edited by d.neko-angel, 18 November 2012 - 17:35.
Posted 18 November 2012 - 17:43