Andrianna Griffiths

*Aναδύεται από τα βάθη της καμαράς της με το νυχτικό και προφανώς νυσταγμένη*
Αχ, αγαπητοί συνάδελφοι, δεν είχα σκοπό να ξαναμιλήσω κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας. Δυστυχώς όμως, είδα ότι άρχισε να με κατηγορεί, και μάλιστα με έλλειψη στέρεων επιχειρημάτων, κάποιος που θεωρούσα πολύτιμο σύμμαχο, και για να πω την αλήθεια, ακόμα θεωρώ, ο/η/το
Kuzunoha. Καλό μου πνεύμα, μπορείτε να πιστεύετε ο,τι θέλετε για εμένα. Αυτό που θέλω είναι να σας εφιστήσω την προσοχή σε κάποια πράγματα.
Αλήθεια
πνεύμα, είναι οι ψήφοι τόσο επιφανειακό κριτήριο; Αλήθεια; Πώς αλλιώς προτείνετε να βρούμε τους δολοφόνους; Να ζητήσουμε τη συμβουλή των προγόνων μας; Να πάμε σε κανένα μέντιουμ; Ν' αρχίσουμε να χορεύουμε κάτω απ' τη βροχή περιμένοντας να μας το φανερώσουν οι Θεοί; Ασφαλώς και πρέπει να διαβάζουμε και πίσω απ' τις γραμμές, αλλά η ψήφος είναι ψήφος και είναι αυτή που καθορίζει το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ασφαλώς και είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω όταν ψάχνω έναν δολοφόνο. Αν με κατηγορείτε γι' αυτό, ας είναι. Αλλά είναι τόσο λάθος που δε μπορώ να καταλάβω πώς το κάνατε. Κι εσείς ένστικτο; Και δεν το πιστεύω ότι κατηγορείτε εμένα πως χρησιμοποιώ το επιφανειακό κριτήριο της ψήφου, (just.... what??? )και μετά υποψιάζεστε τον
Vega ο οποίος λέτε... ψηφίζει μόνο αθώους. Κατρρίπτετε την ίδια σας τη λογική δηλαδή μέσα σε δύο παραγράφους!
Δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να σας πω ότι σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω, και μάλιστα με πάθος όπως λέτε, τον
Ζee Captain. Η πρώτη που τον έφερε στο προσκήνιο ήμουν εγώ, όταν δε γνωρίζαμε ακόμα την ταυτότητα της Φαντασμοπριγκίπισσας, και σας είπα και το επαναλαμβάνω ότι ακόμα τον υποπτεύομαι. Αλλά το
Unknown με τον
Cretakis μου φαίνονται πια τόσο οφθαλμοφανείς δολοφόνοι, που ο
Zee Captain τώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα, με λιγότερες πιθανότητες από αυτούς. Δηλαδή
πνεύμα, η συμπεριφορά τους σου φαίνεται λογική εσένα... Να σου θυμίσω ποιον ψήφισες στον πρηγούμενο γύρο και γιατί;
Αν κάνω πια κι εδώ λάθος, τι να σας πω, σκοτώστε με, αν θεωρείτε ότι δε βοηθώ στην έρευνά σας, ή κι αν αυτό βοηθήσει στο να με πιστέψετε επιτέλους και να στραφείτε εκεί που πρέπει. Μόνο να μην είναι αργά όταν θα το κάνετε. Το λάθος εδώ είναι πολύ σημαντικό,
Kuzunoha, το σημείο του παιχνιδιού είναι κρίσιμο. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη δική σου συμβουλή και να μην προσηλωθείς στο δέντρο χάνοντας το δάσος.
Η Βασίλισσα μίλησε και μάλλον δεν θα προλάβει να ξαναμιλήσει αυτή την ημέρα. Απλά σκεφτείτε αυτά που είπε. Θα δεχτεί να πεθάνει αν χρειαστεί για να βοηθήσει τους αθώους, αλλά θύμα στα χέρια των δολοφόνων δε θα γίνει. Αντίο σας.