Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

• This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#196 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 07 November 2012 - 09:46

Unknown

Posted Image

Μα δεν το βλεπετε, ειναι ξεκαθαρο. Ολα ηταν ξεκαθαρα εξαρχης. Οι προδοτες, αυτοι που ψαχνουν κρυφα, ποιοι θελουν να γινει επασταση. Ολα ειναι ξεκαθαρα λεγω. Ωστοσο δεν ειμαι σε θεση να ακολουθησω τη λογικη και γι'αυτο σημερα θα ψηφισω αυτην που θεωρησα αρχικα ενοχο και ειναι σιγουρα ενοχος, την Φαντασμοπριγκηπισσα. Το οτι στρεφεστε εναντιον μου, το οτι στραφικατε εξαρχης εναντιον του Μπανανολαου μου, ειναι αυτο που επιβεβαιωνει την ενοχη σας. Οποιος σας ριξει τα ταρω αυτο που θα δει ειναι συντομος θανατος. Οσο για εμενα, ο παραλογισμος ειναι ο τροπος επιβιωσης μου και εχω σκοπο να επιβιωσω μεχρι το τελος και αυτο θα κανω.

Οσο για σενα Alex, μην ανογεις τα χαρτια σου τοσο ευκολα. Ετσι και πεθανεις το εργο σου θα ειναι ελειπες. Γι'αυτο το λογο και πρεπει να προσεχεις τα λογια σου.

#197 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 07 November 2012 - 09:51

Helena Maria Smith

Posted Image

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω οτι αυτή η ζουρλαμένη που γελάει συνέχεια( Φαντασμοπριγκήπισα) είναι ένοχη.

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#198 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 November 2012 - 10:20

Irene Γάτος

Posted Image

Ααααχ,όσο κι αν χαίρομαι που επιτέλους φάγαμε έναν δολοφόνο, βλέπω πωςπαραμένουν κι άλλοι. Αυτό είναι μεγάλη απογοήτευση για ένα ζόμπι σαν κι εμένα, εφόσον βλέπω πως κανείς από αυτούς που πέθαναν από ταχέρια των πρδοτών δεν έχει σηκωθεί. Απ'την άλλη πάλι καλά γιατί μπορεί να σηκώνονταν οι ίδιοι οι προδότες! Απαπαπα πα.

Όσο περνάει η ώρα και η μέρα όμως τόσο φουσκώνουν οι κατηγορίες και τόσο τα πνεύματα οξύνονται. Μέχρι τώρα εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις εναντίων του κυρίου Zee Captain, Τοκασόνι και Φαντασμοπριγκίπισσας. Να με συμπαθάτε αλλά ο κύριος Μπανάνας είναι απλώς bananas και δε μου γεμίζει το μάτι για εγκληματική ιδιοφυία. Πιο πολύ για αποτυχημένος επαναστάτης που θέλει να το παίζει μυστήριο και το ότι ψήφοσε τον Δον μου φαίνεται καθαρά σύμπτωση. Αν κάνω λάθος, θα είναι κρίμα. Αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Για τώρα νομιζω πως κι εγώ θα αρκεστώ στην Φαντασμοπριγκίπισσα. έστω κι αν ο τρελός Κάπταιν μου φαίνεται - σχεδόν - εξίσου ένοχος. Εννοώ, ο λόγος που είναι εδώ εξαρχής η κυρία δεν ήτανε πειστικός για να έρθει κάποιος σε μία επανάσταση, οταν οι περισσότεροι παλεύουν για κάτι που θα τους ανεβάσει την ποιότητα ζωής τους - καλά με λίγες εξαιρέσεις - κι αυτή ήρθε εδώ γιατί; Tσ! Βαριόταν και τις αρέσει να παίζει με κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις όμως είναι μόνο άνθρωποι εν τέλη, κι έτσι παίζεις και με όλους εμάς και μέχρι τώρα το έχεις κάνει πολύ καλά. Μας βάζεις να αλληλοσκοτωνόμαστε και κάθεσαι και μας βλέπεις με το μόνιμο μειδίαμα στο πρόσωπό σου. Κρύβεσαι πίσω από άλλους, όπως ορθά παρατήρησε η βασίλισσα, και κάθεσαι στις σκιές και μας παρακολουθείς.

Ώρα η κυρία να βγει στο φως. Ακόμα και τα ζόμπι σαν και μένα το χρειαζόμαστε. Εσύ δε θα βγεις να κάνεις και λίγη ηλιοθεραπεία που 'σαι άσπρη σαν το πανί;

Όμως πού είναι ο πάτερ; Δεν τον έχω ακούσει ακόμα και μου έλειψε~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#199 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 November 2012 - 13:47

Φαντασμοπριγκίπισσα

Posted Image

oχοχοχοχοχοχο~

Δεν είχα σκοπό να ξαναμιλήσω, αλλα το θέμα έχει ξεφύγει!

Mη παρασέρνεστε απο το χαζό ρεύμα που δημιουργησαν εναντίων μου οι δολοφώνοι, ηλίθιοι άνθρωποι!

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πόσο ξεκάθαρο είναι το ποιοι είναι οι δολοφώνοι εδώ μέσα πλέον!

Παραμένω σταθερά για τον μπανάνα(John crabs)!

Επόμενος αν μου το επιτρέξει η κατάσταση θα είναι ο Zee captain και σειρά έχει η Ιrene γάτος!

Μη υους αφίνουμε νας μας ξεγελάνε κιάλο!

Μού ανεβάζει το ενδιαφέρον αυτή η κατάσταση όμως, χιχιχι~ ΝΑΙ, ΝΑΙ! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΕ!

フカフカ

#200 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 07 November 2012 - 14:20

Alex S. Cretakis

Posted Image

Nita Nakashima όσον αφορά για την θεωρία μου για τον Alcide είπα πως πιστεύω πως ήταν κόλπο, δεν είπα είμαι 100% σίγουρος. Αν το δεις με την λογική, το να πετύχουμε με την πρώτη έναν προδότη κ μάλιστα τόσοι πολύ, είναι λίγο περίεργο !!! Σε βάζει σε υποψίες πως κάποιοι από αυτούς να είναι προδότες. Ίσως βέβαια να ήταν καθαρή τύχη ή ένστικτο τον υπολοίπων κ γι'αυτό ξαναλέω χρησιμοποίησα την λέξη "πιστεύω". Όπως το γεγονός πως εσύ κ ο μπουγατσόγατος Irene (κ ειδικά εκείνος) είστε οι μόνοι που υποστηρίζατε από την αρχή πως ο Zeus ήταν προδότης άρα δεν έχω λόγο μέχρι στιγμής να σας υποψιάζομαι. Αλλά κ αυτό είναι μια θεωρία.
Όσον αφορά για το αν φοβάμαι την Andrianna αν προσέξεις καλά το τι είπα κ πιο πριν, από την προηγούμενη φορά είχα πει πως δεν μου γέμιζε το μάτι απλά διάλεξα τον πάτερ γιατί ήθελα να βεβαιωθώ πρώτα για κάτι κ γιατί δεν είχα στην διάθεσή μου πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Οπότε λογικότατο είναι να διαλέξω αυτή την φορά τον επόμενο που πιστεύω πως είναι μπλεγμένος σε αυτή την προδοσία, η οποία κ άλλη φορά ξαναλέω πως την είχα θεωρήσει ύποπτη κ δεν μου επιτέθηκε ενώ τώρα που έφυγε κ ο Zeus αγχώθηκε κ μου έκανε επίθεση. Άρα για πες μου ποιου από εμάς είναι λογική η στάση; Η δικιά μου ή η δικιά της; Εκτός κ αν ξέρεις κάτι για εκείνη κ πέρνεις το μέρος της...
Unknown μην ανησυχείς, μερικά από τα χαρτιά μου τα ανοίγω τώρα γιατι περίμενα πως μερικοί που θα τους γίνουν επίθεση αυτή την φορά θα ήταν κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν τον πάτερ κ ένας από αυτούς είμαι κ γω.
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#201 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 07 November 2012 - 15:48

Andrianna Griffiths

Posted Image

Tι έγινε, αγαπητέ Cretakis? Ιδρώσαμε που τραβήξαμε κι άλλα μάτια, και κολλήσαμε το παράλογο της μπανάνας, που βλέπω τα έχετε και τάτσι-μήτσι-κώτσι; (η γλώσσα του λαού, ο Μεγαλοδύναμε η Βασίλισσα αυτή διαφθείρεται απ' τους κοινούς θνητούς!) Επέτρεψε στη Βασίλισσα να σου εξηγήσει ότι δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα τα όσα λες, και κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου, όλο και πιο ύποπτη είναι η συμπεριφορά σου.

Τις δικαιολογίες, τους τεμενάδες και τα γλειψίματα προς τον πάτερ Cane άστα γιατί δεν πείθουν κανέναν. "Αχ, αγαπημένε, φανταστικέ, υπέροχε πάτερ, συγχώρα με σε παρακαλώ που δημιούργησα ρεύμα εναντίον σου, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να δω ποιοι θα το ακολουθήσουν και μετά να πιάσω και να κατηγορήσω αυτούς... Ήταν όλα μέρος του υπέροχου σχεδίου μου! ...Άσχετο αν τελικά κατηγόρησα τον πρώτο που με ρώτησε για τη συμπεριφορά μου! Εν βρασμώ ψυχής πάτερ, δώσ' μου άφεση!"

Seriously now.

Tόσο απρόσεκτος, που δεν μπορείς καν να με πείσεις ότι θέλεις να βρεις τους δολοφόνους, ακόμα κι αν είσαι αθώος. Είμαι ένοχη λες επειδή με είχε κατηγορήσει ο Alcide που ήταν δολοφόνος...! Μάλιστα. Επίσης αγχώθηκα τώρα που πέθανε ο Zeus και... ζητάω εξηγήσεις από αυτούς που λένε ότι δεν τους αρέσει η συμπεριφορά μου... Mάααααλιστα... Επιχείρημα εναντίον μου δεν έχεις κανένα σοβαρό λοιπόν, παρόλ' αυτά, συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαι ένοχη. Δεν είναι λογικό από μέρους μου να θέλω να ρωτήσω για το σκεπτικό σου; Και μη μου αρχίζεις "σε είχα κατηγορήσει και πριν αλλά δε μου είχες πει τίποτα". Δηλαδή θα έπρεπε να σε αφήνω να συνεχίζεις να με κατηγορείς χωρίς να ενδιαφέρομαι; Και στο κάτω-κάτω, δικαίωμά σου ήταν, στους πρώτους γύρους που κανείς δεν είχε ακόμα δείξει το πραγματικό σου πρόσωπο, να έχεις υποψίες για το άτομό μου. Και τώρα βασικά, δικαίωμά σου είναι. Το μεγάλο λάθος που κάνεις όμως είναι πως πιστεύεις ότι σε έβαλα στους υπόπτους επειδή με ψήφισες. Λάθος. Και ο κύριος Snevar είχε στραφεί εναντίον μου στο παρελθόν, αλλά δεν τον κατηγόρησα για τίποτα. Στους υπόπτους σε έβαλα επειδή στράφηκες πρώτος εναντίον του πάτερ Cane, χωρίς κάποια σοβαρή αιτιολογία, δημιουργώντας έτσι ρεύμα που συνέφερε τον Zeus. Kαι τώρα που δε λειτούργησε, έχεις γίνει χαλί στον πάτερ να σε πατήσει. Σοβαρά, περίμενες αυτή η συμπεριφορά να περάσει απαρατήρητη; Τσίριζε όσο θέλεις εναντίον μου, ή επιτέλους βάλε μυαλό. Ύποπτος παραμένεις, όσο και να χτυπιέσαι.

Τώρα, για τους υπόλοιπους, πάνω-κάτω πιστεύω καταλάβαμε τι γίνεται... Δεσποινίς Φαντασμοπριγκίπισσα(GhostPrince), αφού σας άκουσα και σήμερα, μπορώ πια να πω ότι είστε ένοχη. Περίεργη συμπεριφορά απ' την αρχή, λύσσα εναντίον του Edgar, παράλογη επιμονή στη μπανάνα, κι επίσης... τώρα δε σας γεμίζει το μάτι ο Zee Captein, ε; Ε μα δε μπορεί, θα παρατηρήσατε ίσως ότι ψηφίζει το ίδιο άτομο με εσάς!!! Και όπως εσείς, το έχει κάνει και πριν!

Αλήθεια, κύριε Zee Captein? Ίσως να είστε αθώος, λέτε; Κι εσείς το ίδιο ένοχος με την Φαντασμοπριγκίπισσα μου φαίνεστε, θα ρθει και η σειρά σας. Κι αν, μία στο εκατομμύριο, η Φαντασμοπριγκίπισσα είναι αθώα, τότε θα στραφώ δυναμικά εναντίον του Unknown, αλλά δε μου φαίνεται, απ' ο,τι έχω δει, να μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ.

Η Βασίλισσα τώρα θ' αποσυρθεί για την ώρα. Όλες αυτές οι φωνές κούρασαν το υπέροχο κεφάλι της... Μίλησε πολύ κι ελπίζει να επιβιώσει τη νύχτα, αν και δεν το βλέπει... Θα τα ξαναπούμε, ελπίζω, φίλτατοι...

#202 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 November 2012 - 16:33

Φαντασμοπριγκίπισσα

Posted Image

Ωραία λοιπόν , εγκαταλείπω, κάντε ότι θέλετε, δε ξανασχολούμε μαζί σας πια, με νευριάσετε! Πόσο ανόητοι μπορεί να στε πια ωστε να μη βλέπετε το εμφανές πια!

τςς, άνθρωποι!

Δε θα σας αφίσω να με βγάλετε! θα φύγω ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!

Θα ψήφιζα τον εαυτό μου, αλλα δε πειράζει, δεν είναι και τίποτα για εμένα να χάσω την υλική μορφή μου εξάλου~ ΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧ~

πολύ λυπάμε για τις αποφάσεις συμπέχτες και επαναστάτες μου, δε θα σας βλέπω να τη βγάζετε καθαρη!

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΙΝ!

σας περιμένω στην άλη διάσταση!! εχεχεχ...

ας αφίσουμε τη ψήφο μας στη μπανάνα(john crabs) για τοον υπόλοιπο χρόνο που μου απομένει!

Όσο για την ίδια ψήφο με τον zee captain, σας πληροφορώ πως είναι θέμα κακης τύχης ή το κάνει ο ίδιος επίτηδες για να με θάψει! τσσ, προδώτες και δολοφώνοι!

*Making an epic face*

Pichi Pichi Pitchi

*Περπατα και απομακρίενται απολους αγνωόντας τους με ένα νευριασμένο και ταυτοχρονα έτοιμο να γελάσει ύφος*

フカフカ

#203 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 07 November 2012 - 20:44

Alex S. Cretakis

Posted Image

Μα Andrianna εγώ δεν είπα πουθενά πως σε κατηγόρισε ο Alcide... Κ ξαναείπα κ πριν κ το ξαναλέω κ τώρα : Από απλό ένστικτο πίστευα το προηγούμενο πρωί πως ή εσύ ή ο πατερ (ίσως κ οι 2 ) είστε ύποπτοι. Όπως κ σήμερα είπα κ για άλλους πως τους υποψιάζομαι.Απλά δεν είχα χρόνο να σκεφτώ ποιον από σας να ψηφίσω κ το έπαιξα κορώνα γράμματα κ είπα να περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα την επόμενη μέρα. Αν ο πάτερ ήταν διαθέσιμος λογικά να τον είχα ψηφίσει κ τώρα. Κ δεν χρειάζομαι να τον καλοπιάσω. Κ ούτε παίρνω το μέρος του Unknow, απλά του απάντησα όταν μου μίλησε μιας κ είναι από τους λίγους που μου έχουν απευθύνει τον λόγο.Κ όσον αφορά τα επιχειρήματα, πολύ ωραία έχεις : Με ψηφίζει, τον θεωρώ ύποπτο. Ενώ εγώ είπα πως σε θεωρώ ύποπτη πριν με θεωρήσεις εσύ. Απλά είμαστε σε τέτοια φάση που δυστυχώς πιο πολύ λειτουργούμε με το ένστικτο κ αυτό προσπαθώ να κάνω.
Κ ναι με έχει πιάσει λογοδιάρροια γιατί δεν μου αρέσει να με κατηγορούν χωρίς λόγο...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#204 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 07 November 2012 - 22:42

Father Theodoric Cane

Posted Image

Συγχωρέστε την σιωπή μου αλλά σκεφτόμουν διάφορα αναλογιζόμενος την κατάστασή μας. Η απόδειξη ενοχής του Zeus και η μετέπειτα εκτέλεσή του ήταν ένα ευτύχημα για όλους τους μη εμπλεκόμενους αλλά από την άλλη μας έκανε να ξεμείνουμε από στοιχεία. Παρότι δύο εκ των έξι έχουν αποκαλυφθεί, το να βρούμε τους υπόλοιπους θα είναι πολύ δυσκολότερο.

H Irene Γάτος (Fallen Mpougatsa) προς το παρόν περνάει στα sidelines ώστε να ασχοληθούμε με τα καινούρια γυαλιστερά πραγματάκια αυτής της ένδοξης μέρας, τα οποία είναι:

Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince)

Zee Captain (Nozomu)

Andrianna Griffiths (DoB)

Unknown (John Crabs)

Τον κύριο Alex S. Cretakis (Umi no Ossan), παρότι εξίσου "γυαλιστερός", δεν τον συμπεριλαμβάνω γιατί παρά την εμμονή που μπορεί να έχει ή να μην έχει εναντίον μου, προσπαθεί υπερβολικά πολύ να βρει τους δολοφόνους ώστε να είναι ένας από αυτούς. Η Μεγαλειότητά της (DoB) είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί επίσης προσπαθεί αρκετά παρουσιάζοντας μια αρκετά στρωτή λογική. Συνεπώς, λόγω της προσωρινής "μη γνώμης" που έχω για τους Zee Captain και Banana "Unknown" Split εξαιτίας της ελλειπής έρευνάς μου, η ψήφος μου θα πάει στην Φαντασμοπριγκίπισσα (Ghostprince) γιατί παρά την επιμελημένη εμφάνισή της συμπεριφέρεται πιο παλαβά και από κατασκηνωτή σε αυγουστιάτικο φεστιβάλ της Σαμοθράκης.

#205 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 07 November 2012 - 23:05

Holden McGrowing

Posted Image

μια μερα λειψα μαις και ειχα ελλειψη υπνου και εγινε ο κακος χαμος... καλα ειχα πει εγω οτι οι γατες θα μου εφερναν αλλεργιες ,να το δερμο μου ολο κοκκινιλες ειναι... τι αλλο θα παθω καημενο το μπισι??? Zetsuboshita!!!
Τι ευτυχια που πεθανε ο Zeus ..σοβαρα αλλη μια φορα να ειχα ακουσει για την Hello Kitty ειμαι σιγουρος οτι δν την γλυτωνα την πλυση εγκεφαλου...

ΑΠο οτι βλεπω πο προδοτες ομως παλι παραμενουν ακαθεκτοι μαις και καθολυο δν τς πτοεισαι ο χαμος ενος δικου τς.. Μαιστα! Eιναι ενδιαφερον πς ολοι εχετε πεσει πανω στην ''συμπαθεστατη''-tsun-with-the-double-triple-quadruple-personalityΦ αντασμοπριγκηπισσα που απο οτι φαινεται ποτε δν θα μαθω απο που το κληρονομησε το fufufu...ΧΔ..Εινα ιπολυ εμφανης για να ειναι αληθινο... Και μιας και μιλαμε για περιεργα πραγματα πρεπει να ακουσω και τη γνωμη της συμπαθεστατης πιτζαμο-μπανανας μας (John Crabs)... Σοβαρα με τοσους τρελους που μας περιτρυγιριχζα ναυτον τν εχασα... Φτου μυο αλλα το ομολογω.. ασε που αυτες που φοραει ειναι κιτς...... χιλιες φορες sex slavery παρα ριγωτες πιτζαμες!!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#206 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 08 November 2012 - 00:07

Spoiler: Μουσικό θέμα

Posted Image

Rick Vega

Nita Nakashima, αυτό είναι το μικρότερο βιολί του κόσμου και παίζει μόνο για σένα. Σου ζήτησα απλά να μου φέρεις ένα μιλκσέηκ, σαν σωστή σερβιτόρα. Βλέπεις πως μίλαγα με την Andrianna, μια κυρία, κι εσύ αντί να κάνεις μια απλή δουλειά, αρχίζεις με τα δικά σου. Να γιατί μου τη δίνουν οι σερβιτόρες!!!
Και μετά απαιτούν όλοι να δίνω και φιλοδώρημα. Τι πράμα; Φιλοδώρημα επειδή κάνετε τη δουλειά σας; Πρέπει να σας πληρώνουμε παραπάνω; Δεν λέω, είναι μαλακία αυτό που κάνει η κυβέρνηση και τα φορολογεί έξτρα. Φέρε μου ένα χαρτί να υπογράψω πως είμαι ενάντια σ' αυτό. Αλλά δεν θα στα σκάσω έξτρα κιόλας επειδή κάνεις αυτό για το οποίο πληρώνεσαι και σ' έχουν προσλάβει. Άντε άμα είσαι καλή και μου γεμίζεις συχνά την κούπα. Αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν σε δω να προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω, ξέχνα το.

Και στο κάτω κάτω, 'ντάξει, μπορεί να έκανα ένα λάθος, τα γαλλικά μου δεν είναι σπουδαία. Μου 'χε μάθει λίγα ένας συνεργάτης που είχε ζήσει 2 χρόνια στην Ευρώπη κι έκανε εκεί μερικές δουλειές για τ' αφεντικό. Πάει, το παλικάρι αλλιώς έφυγε κι αλλιώς ήρθε. Παλιά πηγαίναμε στα Mcdonalds και χτυπάγαμε 2 double cheeseburger. Από τότε που πήγε στα Mac στη Γαλλία άρχισε τα τρώει ένα άλλο πράμα, που δεν το 'χουν εδώ. Κάτι σαν σάντουιτς. Το 'λεγε Mac Baget. Όχι, Le Mac Baget. Ή κάπως έτσι. Και αυτό δεν το 'χει στο Los Angeles. Από τότε δεν του κάνουν τα μπέργκερ που τρώγαμε παλιά.

Πριγκίπισσα, τα πράματα δείχνουν πως σε λίγο θα γίνεις κόσκινο. Ή θα σε ρουφήξουμε με την ηλεκτρική σκούπα, κάτι θα βρούμε. Πάντως είσαι όμορφος στόχος. BAM!!! BAM!!! BAM!!!

Δεν είπες τελικά αν θες ν' ακούσεις την ιστορία μου, εγώ όμως θα στην πω. Μπας και καταλάβεις τι προσπάθησες να κάνεις.

Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς πριν 2 3 χρόνια, που είχε αρχίσει ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα σε 2 καρτέλ στο Μεξικό. Την ίδια εποχή η κυβέρνηση στην Κολομβία είχε αρχίσει να ζορίζει πολύ κάποιους παραγωγούς. Οπότε εμείς στα βόρεια είχαμε ξεμείνει από κόκα. Τα αποθέματα τέλειωναν, κι ό,τι πέρναγε στο Μεξικό δεν το έφερνε κανένας βόρεια επειδή όλοι ήταν πολύ απασχολημένοι. Ειδικά το καλό πράμα είχε εξαφανιστεί. Οπότε τ' αφεντικό έστειλε διάφορους να φέρουμε ό,τι μπορούσαμε.
Εγώ είχα μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Να φέρω το πράμα του αφεντικού. Το καλύτερο που υπάρχει. Είχα μαζέψει λοιπόν το πράμα σε λεπτούς πλαστικούς φακέλους, ένα ολόκληρο κιλό, και το 'χα ράψει μέσα στη φόδρα του παλτού μου. Περνάω κανονικά από τ' αεροδρόμιο. Στο τελωνείο δεν παίρνουν χαμπάρι. Μόλις βγαίνω λοιπόν από το τελωνείο, με πιάνει κατούρημα και πάω στην τουαλέτα του αεροδρομίου. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και μένω άναυδος.
Μέσα στην γαμημένη την τουαλέτα ήταν 4 μπάτσοι μ' ένα λυκόσκυλο κι έλεγαν κάτι. Με το που μπαίνω σταματάνε την κουβέντα τους και αρχίζουν να με ζυγίζουν με το βλέμμα τους. Το ηλίθιο το λυκόσκυλο αρχίζει να γαβγίζει. Και γαβγίζει σ' εμένα. Και νιώθω πως νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά, πως νιώθει το πράμα που ήταν κρυμμένο στο παλτό μου.
Είναι αυτές οι ώρες που ο πανικός χτυπάει κόκκινο, η όραση θολώνει και το μυαλό ουρλιάζει να γυρίσω την πλάτη μου στους μπάτσους και να το βάλω στα πόδια.Που σκέφτομαι τα πορτοκαλί ρούχα της στενής και πόσα πρέπει να σκάσω στο δικηγόρο ώστε να μην κλάψω τα λεφτά μου αλλά να γλιτώσω μερικά χρόνια.
Κάνω 3 βήματα μέχρι τον κοντινότερο ουρητήρα, κατουράω, πλένω τα χέρια μου και τα στεγνώνω. Οι μπάτσοι συνεχίζουν να με κοιτάνε. Το σκυλί ακόμα γαβγίζει. Γυρίζω την πλάτη μου, ανοίγω την πόρτα και τότε συνεχίζουν πάλι την κουβέντα τους.

Αυτό κάνεις κι εσύ, Πριγκίπισσα. Έχεις βουτήξει στα σκατά και αντί ν' αρχίσεις να σπαρταράς, κολυμπάς μέχρι την άλλη όχθη. Αυτό είναι το λάθος σου όμως. Έχεις πει τόσες μπούρδες αυτές τις μέρες που δεν μας ξεγελάει. Δεν σου λέω να πανικοβληθείς, αλλά ποτέ δεν μπήκες στον κόπο να πεις μία σοβαρή κουβέντα. Τα νεύρα σου τα πήγαν καλά, αλλά δεν φαινόσουν και πολύ εντάξει. Όταν οι μπάτσοι είδαν εμένα στην τουαλέτα, είδαν έναν εντάξει τύπο που δεν γούσταρε το σκυλί τους. Εσύ από την άλλη, πήγαινες φιρί φιρί. Μην αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά. Πλέον είσαι πιο νεκρή κι από το φάντασμα της όπερας. BAM!!!

Ευλόγησέ με πάτερ, γιατί αμάρτησα. Για να σου κάνω μια μικρή περίληψη, τη βδομάδα πριν έρθω εδώ καθάρισα 2 εχθρικούς συμμορίτες, έναν ηλίθιο που πήγε να σουφρώσει από το αφεντικό μου κι ένα πρεζάκι. Αν και το τελευταίο μάλλον ήταν ευθανασία.

Τέλος πάντων, δεν ήρθα να σου εκμυστηριευτώ τα επαγγελματικά μου, ούτε έχω κάνει κάποια αμαρτία πέρα απ' το να φυτέψω μια σφαίρα στον Zeus πριν τον σκοτώσει ο Johan. Απλά κάτι που είπες για την Πριγκίπισσα Φάντασμα, πως φέρεται παλαβά.
Χαζοχαρούμενα φέρεται. Δεν λέω, είναι ηλίθια, αλλά εδώ έχουμε κι έναν πραγματικό τρελάρα. Δες τι λέει όλες αυτές τις μέρες ο Μπανάνας. Για λογική κτλ. Και τι ψηφίζει.

Μπούρδες. Ασυναρτησίες και μπούρδες. Δεν έχει πει μισή λογική κουβέντα από την αρχή και τ' αναγνωρίζει κι ο ίδιος. Με αυτή τη συμπεριφορά οι πρώτοι που θα τον βάζαμε στο μάτι είμαστε όσοι ψάχνουμε τους φονιάδες, και όχι οι φονιάδες που δεν τους απειλεί.
Οπότε υπάρχουν 2 εκδοχές. Είτε να είναι ένας βοηθός μας που να φοβάται τον θάνατό του από τους δολοφόνους, είτε να είναι μια ανεμοδούρα που σκόπευε ή σκοπεύει αργότερα να ενωθεί μαζί τους. Τι λες;

Μην παίρνετε προσωπικά τα γαλλικά μου, είναι στα πλαίσια του roleplay. Nothing personal. Επίσης δεν διαφημίζω τα Mcdonalds, είναι επίσης μέρος του roleplay.

#207 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 November 2012 - 00:09

Axel T. Gredo

Posted Image

Τι ειρωνεία, συντρόφισσες, σύντροφοι και μπανάνα. Οι ίδιο άνθρωποι που ήταν στον δικό τους πλανήτη εχθροί, σήμερα να είναι σύντροφοι και συνυπεύθυνοι στο έγκλημα. Σύντροφε Zee Captein (Nozomu) , όσα πυροτεχνήματα και αν προσπαθείς να ρίξεις, να ξέρεις ότι είναι ακόμα ημέρα, κανείς δεν θα τα προσέξει. Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι είσαι ένας απεχθής και δειλός δολοφόνος, και αν και δεν πρόκειται να πεθάνεις σήμερα (τα μαθηματικά μου μέσα αν κάνω λάθος) , θα συνεχίσω να σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνεις!

#208 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 08 November 2012 - 00:18

Posted Image

Ken Masters

Μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις εχω λιγο μπερδευτει.Αυτη τη φορα δεν θα ψηφισω με καποιο συγκεκριμμενο κρητιριο γιατι θελω να δω πως θα ξημερωσει η επομενη μερα.Γι'αυτο την ψηφο μου θα ην δωσω στον Unknown(John Crabs),επειδη δεν νομιζω οτι σ'αυτο το σημειο που εχει φτασει η επανασταση δεν νομιζω οτι μπορεις(μια μπανανα) να βοηθησει.Συγγνωμη.και τιποτα προσωπικο δεν εχω μαζι σου.
Και οφειλω ενα συγγνωμη στον πατερ μας,τον Father Theodoric Cane. που σε κατηγορησα.Νομιζω οτι και εσυ θελεις(οπως και εγω)να πετυχε αυτη η επανασταση και βλεπω οτι προσπαθεις με μεγαλο ζηλο.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#209 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 November 2012 - 01:00

Shinoda Kuzunoha
Posted Image

Αγαπητά πλάσματα, ορισμένες φορές προσπαθούμε τόσο, μα τόσο έντονα να βρούμε το δεντράκι και χάνουμε το δάσος.
Το πλάσμα φάντασμα που τυχαίνει να είναι και princess, αστοχεί αρκετά με τις επιλογές της, αλλά ποτέ, δεν ήταν αυτή που ξεκίνησε κάποιο ρεύμα ή ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Ακούγεται για αρκετά αφηρημένο φάντασμα, ναι; Κάνω απλώς μια υπόθεση, αλλά δολοφόνος όχι...

Εσείς πάλι κύριε μπανάνα, είστε πιο σάπιος απ'ότι νόμιζα. Ελπίζω να γίνετε λίπασμα, μπας καιι βοηθήσετε καθόλου στον κύκλο της ζωής.

May you all have my blessings

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#210 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 08 November 2012 - 03:00

The Forsaken

Φαντασμοπριγκιπισα η εσυ η ο μπανανας ειστε ενοχοι αλλα επειδη εσυ εισαι γυναικκα η ψηφος μου παει σε σενα

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost