Rick Vega
Nita Nakashima, αυτό είναι το μικρότερο βιολί του κόσμου και παίζει μόνο για σένα. Σου ζήτησα απλά να μου φέρεις ένα μιλκσέηκ, σαν σωστή σερβιτόρα. Βλέπεις πως μίλαγα με την Andrianna, μια κυρία, κι εσύ αντί να κάνεις μια απλή δουλειά, αρχίζεις με τα δικά σου. Να γιατί μου τη δίνουν οι σερβιτόρες!!!
Και μετά απαιτούν όλοι να δίνω και φιλοδώρημα. Τι πράμα; Φιλοδώρημα επειδή κάνετε τη δουλειά σας; Πρέπει να σας πληρώνουμε παραπάνω; Δεν λέω, είναι μαλακία αυτό που κάνει η κυβέρνηση και τα φορολογεί έξτρα. Φέρε μου ένα χαρτί να υπογράψω πως είμαι ενάντια σ' αυτό. Αλλά δεν θα στα σκάσω έξτρα κιόλας επειδή κάνεις αυτό για το οποίο πληρώνεσαι και σ' έχουν προσλάβει. Άντε άμα είσαι καλή και μου γεμίζεις συχνά την κούπα. Αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν σε δω να προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω, ξέχνα το.
Και στο κάτω κάτω, 'ντάξει, μπορεί να έκανα ένα λάθος, τα γαλλικά μου δεν είναι σπουδαία. Μου 'χε μάθει λίγα ένας συνεργάτης που είχε ζήσει 2 χρόνια στην Ευρώπη κι έκανε εκεί μερικές δουλειές για τ' αφεντικό. Πάει, το παλικάρι αλλιώς έφυγε κι αλλιώς ήρθε. Παλιά πηγαίναμε στα Mcdonalds και χτυπάγαμε 2 double cheeseburger. Από τότε που πήγε στα Mac στη Γαλλία άρχισε τα τρώει ένα άλλο πράμα, που δεν το 'χουν εδώ. Κάτι σαν σάντουιτς. Το 'λεγε Mac Baget. Όχι, Le Mac Baget. Ή κάπως έτσι. Και αυτό δεν το 'χει στο Los Angeles. Από τότε δεν του κάνουν τα μπέργκερ που τρώγαμε παλιά.
Πριγκίπισσα, τα πράματα δείχνουν πως σε λίγο θα γίνεις κόσκινο. Ή θα σε ρουφήξουμε με την ηλεκτρική σκούπα, κάτι θα βρούμε. Πάντως είσαι όμορφος στόχος. BAM!!! BAM!!! BAM!!!
Δεν είπες τελικά αν θες ν' ακούσεις την ιστορία μου, εγώ όμως θα στην πω. Μπας και καταλάβεις τι προσπάθησες να κάνεις.
Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς πριν 2 3 χρόνια, που είχε αρχίσει ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα σε 2 καρτέλ στο Μεξικό. Την ίδια εποχή η κυβέρνηση στην Κολομβία είχε αρχίσει να ζορίζει πολύ κάποιους παραγωγούς. Οπότε εμείς στα βόρεια είχαμε ξεμείνει από κόκα. Τα αποθέματα τέλειωναν, κι ό,τι πέρναγε στο Μεξικό δεν το έφερνε κανένας βόρεια επειδή όλοι ήταν πολύ απασχολημένοι. Ειδικά το καλό πράμα είχε εξαφανιστεί. Οπότε τ' αφεντικό έστειλε διάφορους να φέρουμε ό,τι μπορούσαμε.
Εγώ είχα μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Να φέρω το πράμα του αφεντικού. Το καλύτερο που υπάρχει. Είχα μαζέψει λοιπόν το πράμα σε λεπτούς πλαστικούς φακέλους, ένα ολόκληρο κιλό, και το 'χα ράψει μέσα στη φόδρα του παλτού μου. Περνάω κανονικά από τ' αεροδρόμιο. Στο τελωνείο δεν παίρνουν χαμπάρι. Μόλις βγαίνω λοιπόν από το τελωνείο, με πιάνει κατούρημα και πάω στην τουαλέτα του αεροδρομίου. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και μένω άναυδος.
Μέσα στην γαμημένη την τουαλέτα ήταν 4 μπάτσοι μ' ένα λυκόσκυλο κι έλεγαν κάτι. Με το που μπαίνω σταματάνε την κουβέντα τους και αρχίζουν να με ζυγίζουν με το βλέμμα τους. Το ηλίθιο το λυκόσκυλο αρχίζει να γαβγίζει. Και γαβγίζει σ' εμένα. Και νιώθω πως νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά, πως νιώθει το πράμα που ήταν κρυμμένο στο παλτό μου.
Είναι αυτές οι ώρες που ο πανικός χτυπάει κόκκινο, η όραση θολώνει και το μυαλό ουρλιάζει να γυρίσω την πλάτη μου στους μπάτσους και να το βάλω στα πόδια.Που σκέφτομαι τα πορτοκαλί ρούχα της στενής και πόσα πρέπει να σκάσω στο δικηγόρο ώστε να μην κλάψω τα λεφτά μου αλλά να γλιτώσω μερικά χρόνια.
Κάνω 3 βήματα μέχρι τον κοντινότερο ουρητήρα, κατουράω, πλένω τα χέρια μου και τα στεγνώνω. Οι μπάτσοι συνεχίζουν να με κοιτάνε. Το σκυλί ακόμα γαβγίζει. Γυρίζω την πλάτη μου, ανοίγω την πόρτα και τότε συνεχίζουν πάλι την κουβέντα τους.
Αυτό κάνεις κι εσύ,
Πριγκίπισσα. Έχεις βουτήξει στα σκατά και αντί ν' αρχίσεις να σπαρταράς, κολυμπάς μέχρι την άλλη όχθη. Αυτό είναι το λάθος σου όμως. Έχεις πει τόσες μπούρδες αυτές τις μέρες που δεν μας ξεγελάει. Δεν σου λέω να πανικοβληθείς, αλλά ποτέ δεν μπήκες στον κόπο να πεις μία σοβαρή κουβέντα. Τα νεύρα σου τα πήγαν καλά, αλλά δεν φαινόσουν και πολύ εντάξει. Όταν οι μπάτσοι είδαν εμένα στην τουαλέτα, είδαν έναν εντάξει τύπο που δεν γούσταρε το σκυλί τους. Εσύ από την άλλη, πήγαινες φιρί φιρί. Μην αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά. Πλέον είσαι πιο νεκρή κι από το φάντασμα της όπερας. BAM!!!
Ευλόγησέ με
πάτερ, γιατί αμάρτησα. Για να σου κάνω μια μικρή περίληψη, τη βδομάδα πριν έρθω εδώ καθάρισα 2 εχθρικούς συμμορίτες, έναν ηλίθιο που πήγε να σουφρώσει από το αφεντικό μου κι ένα πρεζάκι. Αν και το τελευταίο μάλλον ήταν ευθανασία.
Τέλος πάντων, δεν ήρθα να σου εκμυστηριευτώ τα επαγγελματικά μου, ούτε έχω κάνει κάποια αμαρτία πέρα απ' το να φυτέψω μια σφαίρα στον
Zeus πριν τον σκοτώσει ο Johan. Απλά κάτι που είπες για την
Πριγκίπισσα Φάντασμα, πως φέρεται παλαβά.
Χαζοχαρούμενα φέρεται. Δεν λέω, είναι ηλίθια, αλλά εδώ έχουμε κι έναν πραγματικό τρελάρα. Δες τι λέει όλες αυτές τις μέρες ο
Μπανάνας. Για λογική κτλ. Και τι ψηφίζει.
Μπούρδες. Ασυναρτησίες και μπούρδες. Δεν έχει πει μισή λογική κουβέντα από την αρχή και τ' αναγνωρίζει κι ο ίδιος. Με αυτή τη συμπεριφορά οι πρώτοι που θα τον βάζαμε στο μάτι είμαστε όσοι ψάχνουμε τους φονιάδες, και όχι οι φονιάδες που δεν τους απειλεί.
Οπότε υπάρχουν 2 εκδοχές. Είτε να είναι ένας βοηθός μας που να φοβάται τον θάνατό του από τους δολοφόνους, είτε να είναι μια ανεμοδούρα που σκόπευε ή σκοπεύει αργότερα να ενωθεί μαζί τους. Τι λες;
Μην παίρνετε προσωπικά τα γαλλικά μου, είναι στα πλαίσια του roleplay. Nothing personal. Επίσης δεν διαφημίζω τα Mcdonalds, είναι επίσης μέρος του roleplay.