Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1156 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 March 2010 - 23:48

my fav teen drama...προσφατα την αρχισα και πριν μια εβδομαδα τελειωσα την πρωτη season..

#1157 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 March 2010 - 23:16

Περί Skins

1ον: Ελπίζω να μην πιάσει δουλειά ξανά ο πρώτος σκηνοθέτης. Αν δεν κοιτούσα πόσα επεισόδια σκηνοθέτησε θα παρατούσα τη σειρά.
2ον: Ε ρε drama-overdose
3ον: Ερωτεύτηκα...

Posted Image

#1158 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 March 2010 - 23:19

Πρώτο επεισόδιο Justified , βγήκε σήμερα. Θα δω και θα πω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1159 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 18 March 2010 - 19:13

Firefly. Απλά Firefly. Τώρα βλέπω το 3ο επεισόδιο και την έχω πραγματικά ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ την σειρά. Ωραίοι, πιστευτοί χαρακτήρες, καλοδουλεμένο setting, χωρίς υπερβολές. Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές, με σωστό character interaction (το παντρεμένο ζευγάρι φαίνεται πραγματικά παντρεμένο, αντίθετα με Cameron/Chase...). Ακόμα και το theme song είναι μαγεία.
Μόνο 13 επεισόδια (και μια ταινία) δυστυχώς, too good to last. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, αν αρέσει το sci-fi, steampunk, adventure. Αν όχι, παραμένει μια πολύ καλή σειρά.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#1160 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 March 2010 - 19:22

Όντως ήταν ωραία η σειρά, αλλά το κανάλι είχε άλλη γνώμη. Με το ζόρι και μετά από πολύ καιρό και κίνηση του fandom (αν δεν κάνω λάθος) συγκινήθηκαν για κατάληξη.
Παρεμπιπτόντως, βλέποντας το Firefly, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος ο διορισμός του Adam Baldwin ως John Casey στο Chuck.

Posted Image

#1161 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 19 March 2010 - 10:25

Skins, Προτελευταίο επεισόδιο τέταρτης σεζόν (επεισόδιο της προηγούμενης βδομάδας) = ΤΡΑΓΙΚΟ , από τα χειρότερα επεισόδια ever.

#1162 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 April 2010 - 23:48

Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε Pm μερικά λινκς απο εκεί που κατεβάζετε σειρές; μπας
και καταφέρω και βρω το America's best dance crew?
thanks in advance.

#1163 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 April 2010 - 13:02

Glee ... αληθεια, δεν υπαρχει πιο ευχαριστη σειρα απο αυτην..
power of madonna :congrats: :nod:

#1164 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 22 April 2010 - 14:20

GOSSIP GIRL!!(άπειρα likeeee!!!)
παλία μου άρεσε και το one tree hill αλλά μέτα απο την 3 κύκλο έγινε για κλάματα!!
Το LOST είναι και **** τις σειρές(αρχικά είχα πόρωση)αλλά μετά απο ένα σημείο και πέρα έγινε τελίως κουραστικό!!(δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει αυτή η σειρά.
....ολό το ένα μυστήριο πάνω στο άλλο είναι με αποτέλεσμα να τάχουν κάνει όλα έναν αχταρμά!!)
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#1165 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 April 2010 - 14:58

glee is <3 αλλά το the power of madonna ήταν meh

Ξεκίνησα το united states of Tara (που το γράφει η τύπισσα που έγραψε το Juno) και τα πρώτα επεισόδια φαίνονται fun!
Είδα και τις καφρίλες του 200ου επεισοδίου του southpark αλλά παρ' όλες τις προσπάθειές τους δεν ήταν εφάμιλλο των προηγουμένων...
V seems good αν και δεν είμαι και πολύ φαν των alienesque conspiracies οπότε δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω.
Και το χρυσό κάψιμο της εβδομάδας πάει στο Vampire Diaries που δεν είναι αριστούργημα, δεν είναι πρωτότυπο, δεν έχει την πειστικότατη ηθοποιία αλλά με έχει κολλήσει άσχημα.

Αυτά προς το παρόν, θέλω να τσεκάρω το Cleveland show και Ricky Gervais show αλλά έχω επιφυλάξεις...

Posted Image

#1166 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 April 2010 - 15:54

Και το χρυσό κάψιμο της εβδομάδας πάει στο Vampire Diaries που δεν είναι αριστούργημα, δεν είναι πρωτότυπο, δεν έχει την πειστικότατη ηθοποιία αλλά με έχει κολλήσει άσχημα.

Και ποιος δεν εχει κολλησει με αυτο..; Δεν εχει τιποτα το ξεχωριστο αλλα σε κολλαει η βλακεια.. Η αγαπημενη μου (μαλλον) φετινη σειρα ...

#1167 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 April 2010 - 16:22

You guys must like your vampires gay... :P

This is κάψιμο?
Νο. THIS. IS. SPARTAAAAA-CUS!!!!11

Πριν μια βδομάδα τελείωσε η 1η season και τα έσπασε!
Posted Image
Posted Image

#1168 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 April 2010 - 20:03

Αυτά προς το παρόν, θέλω να τσεκάρω το Cleveland show και Ricky Gervais show αλλά έχω επιφυλάξεις...

cleveland show, just don't
ricky gervais show, αν σου αρέσουν τα podcasts καλύτερα να ακούσεις τα original. Απλά το hbo έκανε edit και έβαλε animation. Οι συζητήσεις πάντως πάνε κάπως έτσι:

Youtube Video

Posted Image

#1169 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 April 2010 - 21:26

You guys must like your vampires gay... :P

This is κάψιμο?
Νο. THIS. IS. SPARTAAAAA-CUS!!!!11

Πριν μια βδομάδα τελείωσε η 1η season και τα έσπασε!

Ναι ρε φίλε! Πολύ Respect. Ο Sparty μπορεί να τα βάλει ακόμα και με τον King Leonaidas!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1170 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 April 2010 - 21:46

@ erebos τα φετινά tv shows μόνο gay vamps έχουν (ακόμα και στο being human δεν τους λες βαρβάτους άντρες), δεν φτιάχνουν πια σειρές σαν το salem's lot *snif*
@ sunday thanx man μάλλον αυτό θα κάνω

Posted Image