Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1141 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 February 2010 - 05:16

sidereel και πάλι sidereel
με έχει σώσει

Posted Image

#1142 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 February 2010 - 10:02

κανένα καλό site για σειρές σε stream μορφή υπάρχει για να προτείνετε?

http://tv.blinkx.com/
http://tvgorge.com/
Posted Image
Posted Image

#1143 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 16 February 2010 - 22:17

Το Alter ξαναέβαλε το Heroes.Απ' ότι βλέπω πρέπει να είναι στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1144 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 22 February 2010 - 21:15

Ξεκίνησα Sopranos μιλάμε η σειρά δεν υπάρχει έτσι; Στην επόμενη amazon παραγγελία μου παίρνω το box set!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1145 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 23 February 2010 - 08:27

άρχισα, επιτέλους, το being human
καλούτσικο μου φαίνεται, ελπίζω να μην πέσει στα κλισέ των UK σειρών και με χαλάσει

Πώς σου ξέφυγε αυτό μέχρι τώρα;:P Αυτό φοβόμουν κι εγώ ειδικά με την έναρξη της δεύτερης season. Ευτυχώς όμως συνεχίζει καλά με εξαίρεση καναδυο επεισόδια.
Το πρόσφατο επεισόδιο ήταν απλά epic.

Posted Image

#1146 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 23 February 2010 - 11:35

Εγώ άρχισα να βλέπω το breaking bad, και έχει την φάση της η σειρούλα.

#1147 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2010 - 12:15

έλα μου ντε! το είχα στα υπόψιν αλλά επειδή με έχουν κάψει παρόμοιες σειρές το φοβόμουνα
άρχισα και black books και φυσικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! είμαι ακόμα στην αρχή ( 3ο επ ) και με καταριέμαι που το άρχισα τόσο αργά, σε στιγμές μου θυμίζει το spaced αν και είναι αρκετά διαφορετικά

και περιμένω υπομονετικά να δω πότε θα ξαναρχίσουν όλες οι αγαπημένες μου σειρές (supernatural, glee, mad men, the office, 30 rock, southpark) που προς το παρόν μένουν χωρίς νέα επεισόδια....
(μας κόβουν και την ugly betty ρε γαμώτο)

Posted Image

#1148 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 23 February 2010 - 12:59

έλα μου ντε! το είχα στα υπόψιν αλλά επειδή με έχουν κάψει παρόμοιες σειρές το φοβόμουνα
άρχισα και black books και φυσικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! είμαι ακόμα στην αρχή ( 3ο επ ) και με καταριέμαι που το άρχισα τόσο αργά, σε στιγμές μου θυμίζει το spaced αν και είναι αρκετά διαφορετικά

και περιμένω υπομονετικά να δω πότε θα ξαναρχίσουν όλες οι αγαπημένες μου σειρές (supernatural, glee, mad men, the office, 30 rock, southpark) που προς το παρόν μένουν χωρίς νέα επεισόδια....
(μας κόβουν και την ugly betty ρε γαμώτο)

Black books είναι κορυφή, το έχω ξαναπεί αυτό. 30 rock είχα δει 3 επεισόδια και αναρωτιόμουν που ακριβώς έπρεπε να γελάσω, δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει ο κόσμος. :S

#1149 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2010 - 13:06

εγώ στο 30 rock δεν γελάω αλλά γουστάρω τρελά τον χαρακτήρα της tina fey (και τη δυναμική που κάνει με τον alec baldwin ~έτσι γράφεται τώρα αυτό; ~ ) και αυτός είναι pretty much ο λόγος που μου αρέσει η σειρά

Posted Image

#1150 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 02 March 2010 - 00:19

Επιτέλους είδα ολόκληρο το Dr. Horrible's Sing-Along Blog. I like.
Being Human's very end of season sucked balls.

Posted Image

#1151 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 March 2010 - 11:09

Ξεκίνησα το Spartacus :Blood & Sand κυρίως γιατί ε΄χω μπουχτίσει από την επιστημονική φαντασία.Δεν έχω δει ROME οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις ,μπορώ να πω όμως ότι αυτό μου αρέσει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1152 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 March 2010 - 15:36

Ξεκίνησα το Spartacus :Blood & Sand κυρίως γιατί ε΄χω μπουχτίσει από την επιστημονική φαντασία.Δεν έχω δει ROME οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις ,μπορώ να πω όμως ότι αυτό μου αρέσει.

Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται Spartacus: Blood & Semen... :kakaka:
Η μόνη ομοιότητα του με το Rome είναι η εποχή. And the occasional boobs... :P
Ο Spartacus είναι φούλ καφρίλα, γυμνό, (πολύ) αίμα, και ολίγον από Prison Break.
Το Rome έχει ίντριγκες, πισωμαχαιρώματα, πολιτικούς ελιγμούς, στρατηγικές κλπ.
Posted Image
Posted Image

#1153 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 March 2010 - 15:47

Είδα μέχρι το επεισόδιο 6.Αυτή η σειρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Μιλάμε για την απόλυτη καλτιά.Οτιδήποτε υπήρχε πιθανότητα να σε βάλει να δουλέψεις το μυαλό σου σε αυτή τη σειρά έχει εξαλειφθεί για να μπορούμε να απολαύσουμε την απόλυτη σφαγή και τα όργια. Έχει πάρει την οπτική των 300 ,τη βία το μονομάχου , τα όργια του Καλιγούλα και τα κάνανε σειρά. Ότι να ναι... Γι αυτό μου αρέσει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1154 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 04 March 2010 - 17:29

:bleh:
Spoiler: Profanity

#1155 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 09 March 2010 - 23:45

Έχει δει κανείς το Skins;; Έπαθα πλάκα με αυτή τη σειρούλα, ιδιαιτέρως τις 2 πρώτες σεζόν.