Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1081 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 26 September 2009 - 01:25

@ Androghost

Ναι το δοκίμασα αλλά τίποτα

@mchasap

Να σε κάνω add MSN να πάρω όπου έχω πρόβλημα? :P

#1082 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 26 September 2009 - 16:20

Δυστυχώς δεν έχω MSN αλλά αν θες άφησε μου pm και τους στέλνω με email.

Καλό και το καινούριο Fringe. Το Ηeroes το είδε κανείς; Δεν πήρε καλό βαθμό στο Ign... είναι και διπλό και ψιλοβαριέμαι να το δω.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1083 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 September 2009 - 16:26

Το Ηeroes το είδε κανείς; Δεν πήρε καλό βαθμό στο Ign... είναι και διπλό και ψιλοβαριέμαι να το δω.

Καλό.
Δες το.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1084 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 26 September 2009 - 16:55

Δυστυχώς δεν έχω MSN αλλά αν θες άφησε μου pm και τους στέλνω με email.

Καλό και το καινούριο Fringe. Το Ηeroes το είδε κανείς; Δεν πήρε καλό βαθμό στο Ign... είναι και διπλό και ψιλοβαριέμαι να το δω.

Ελεϊνό IGN. :(

oR4yYRl.gif

#1085 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 October 2009 - 19:39

Posted Image

Big Bang Theory convert reporting in. Θα έπρεπε να σας είχα ακούσει πιο νωρίς. Η σειρά ΤΑ ΣΠΑΕΙ, λέμε. :nod2:

(Επίσης, ετοιμάζομαι να ξαναπιάσω το HIMYM. Το έχω αφήσει εδώ και καιρό στην 3η season. Είναι και η νέα season South Park...)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1086 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 October 2009 - 19:41

Και εγώ βλέποντας ένα επεισόδιο χθες το σταρ το κατέβασα και είδα 4 επεισόδια χτες. Sheldon FTW !!!
Posted Image

#1087 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 06 October 2009 - 20:24

(Επίσης, ετοιμάζομαι να ξαναπιάσω το HIMYM. Το έχω αφήσει εδώ και καιρό στην 3η season.)

just leave it

Posted Image

#1088 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 October 2009 - 23:23

just leave it

+1

το supernatural φέτος δίνει ρέστα!! so far no fillers αν και στο επόμενο επ διάβασα ότι παίζει η μισητή paris hilton, αγκ μου μολύνουν τη σειρούλα μου!!!
glee, δεν ξέρω αν το βλέπει κανείς άλλος από εδώ αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα, έχει τρομερούς διαλόγους και πολύ πλάκα
southpark επιτέλους αύριο ξαναρχίζει!! ουουυ!!:wooi2:

Posted Image

#1089 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 08 October 2009 - 00:09

Και γω είδα τον πιλότο του Big Bang Theory και τα σπασε! Onwards to watching the rest!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1090 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 October 2009 - 10:31

Άρχισα ΚΑΙ εγώ το Big Bang Theory. Έχω λυθεί στα γέλια με αυτή τη σειρά!:hahaha: Μου θυμίζει λιγάκι τα Φιλαράκια, πάντως. Το οποίο είναι καλό, μιας και είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.

Επίσης, πωρώθηκα με τον Dexter... Διαστροφή με χιούμορ, δεν έχω να ζητήσω τίποτε άλλο. Kira, φάε σκόνη!

Edited by Tea-chan, 08 October 2009 - 10:51.

Posted Image

#1091 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 October 2009 - 11:33

Μολις ειδα οτι βλεπουν και ανιμε στο big bang λεω οκ η σειρα οντως τα σπαει...τι αλλο να βαλουν μεσα για το απολυτο nerd-related comedy...
και κεννυ μην αφηνεις το himym...μαζι με το tbbt ειναι καλυτερες κωμωδιες που παιζουν αυτο το καιρο....το 5x03 πολυ καλο...πιστευω οτι 8α καταφερει να γυρισει στο κορυφαιο γελιο των πρωτων σεζον...

#1092 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 09 October 2009 - 14:59

Το House 6x03 τα σπασε αυτή τη φορά ο ασθενής
Spoiler:

Edited by mchasap, 10 October 2009 - 14:00.

#1093 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 October 2009 - 18:24

Μάλλον είμαι ο μόνος που προτιμά τα filler επεισόδια του Supernatural... Η όλη φάση με άγγελους και δαίμονες μου θυμίζει μάγισσες(which is bad)...
Βig Bang Theory is funny, very funny. Seldon is my hero.

#1094 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 10 October 2009 - 01:18

Το House 6x03 τα σπασε αυτή τη φορά ο ασθενής

Spoiler:

οτι τα σπασε τα σπασε
Spoiler:

Edited by Kenny, 11 October 2009 - 13:49.

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#1095 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 10 October 2009 - 13:17

ΒΑΖΕΤΕ SPOILER TAGS.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»